Godkväll!

Herregud, jag somnar snart! Är så grymt trött just nu, det är riktigt svårt att hålla ögonen öppna. Så snart blir det nog att borsta tänderna och sen hoppa i säng så att jag är någorlunda piggare i skolan imorgon.

Idag iaf så har jag varit hos Maggan en stund med henne och Madde. Dom käkade pizza och så satt vi bara och degade framför tv:n. Soft! Dock kände jag mig väldigt osocial eftersom att jag var så trött, men inte lika trött som Maggan som somnade i soffan ;D haha. Ne nu orkar jag inte blogga mer. Återkommer imorgon istället. Ciao!

Bilder från gårdagen


Skitgod margarita!

Anna-Sofia och Louise :)

Jag försöker visa hur långt nånting är? :P

Snygga brudar!

Ölspelet

Liza och Kim :)

Maggan raggan!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en kväll hemma hos Maggan och sen på statt. Hemma hos Maggan så dracks det goda derinkar, sjöng sinsgstar och aa, sånna allmänt trevliga saker :) Sen kom det några mer, och efter det gick vi till statt. Var mycket folk idag efersom att det var lönehelgen, men nåmting vid det "stora" dansgolvet slutade fungerade så det blev ingen musik där. Dåligt! Så istället trängde alllihop igen sig vid barerna och vid det andra lilla dansgolvet. Blev riktigt trångt och grymt  varmt där!

Men jag måste säga det Anna, att du missade verkligen inte något! Var nog faktiskt den tråkigaste helgen på statt hittils, kan bero på det trasiga ljudsystemen eller vad gan det var. Men ändå. Blev verkligen grymt varmt vid schlagerbaren! Men nästa helg, då är det på igen! ;D haha

Bilder kommer imorn kära vänner, s¨å håll ut!

Paaaarty

Sitter här med outfit nr 4. på mig och väntar på att nagellacket ska torka, och efter det ska jag bara ta en liten macka eller nått och sen dra till maxi där jag ska möta Malin, A-S och Louise för att handla lite. Efter det blir det hem till Maggan och förfesta. Singstar, drinkar, shottar och twister. Kan nog bli kul det! :D Sen vid halv 11 eller nått drar vi väll in mot stan för att röja lite på statt. Wiie! Kameran åker självklart med, men jag brukar aldrig komma ihåg att ta kort och sånt mer än på förfesten ;)


hej cp-mun!

hello big-näsa synvinkel! haha

Vilken outfit?

Ska ju ut på statt ikväll och ha det lite kul, men jag vet verkligen inte vilka kläder jag ska ha på mig! Hittar inget snyggt överhuvudtaget i garderoben.. Men men, här är de 4 alternativen jag har iaf. Hjälp mig att välja nu!


Barnvagn? Nej, diskmaskin!

Blev ju en promenad igår som sagt, med Louise, Malin och Anna. Gick ganska långt, och sen när Malin skulle jobba så följde jag och Louise med Anna och Elin när dom skulle städa hos en tandläkare. Så vi var där och hade det lite småkul, var en aning övertrötta.. Haha. Sen efter det så stack jag och Anna hem till henne där vi tände massa ljus, drack té och varm choklad, åt ostsmörgåsar, kräftstjärtar och ananas och bara pratade. Skitmysigt var det!

Efter ett tag ringde Annas mobil, och vips så stog två små pojkar och knackade på dörren. Röbbs och Myran var det som kikade förbi, så aa, då satt vi bara och pratade och drack lite vitt vin och hade det trevligt. Sen efter ett tag ringde mobilen igen, och vips så var där två pojkar till som knackade på dörren. Tim och Linus denna gång. Sen lite senare under kvällens gång så blev Röbbs lite småtrött, och somnade ett tag. Och gör man det när vi är med, ja då går det som det går! haha

Skönaste kommentaren under kvällen kom från Röbbs
-"Jag skulle lyfta sån där... vad heter det.. barnvagn? nej vad heter det.. diskmaskin!"

Haha, hur kan man blanda ihop en diskmaskin med en barnvagn?!


Anna som sekreterare!

Louise hos tandläkaren!

Unibrown är så snyggt! Sen blev det även glittereyeliner, rouge och läppglans.


Dagens

Dagens humör: Pretty good
Dagens borde: Samma svar som jag alltid haft, städa!
Dagens frisyr: Knut
Dagens klädsel: Jeans, röd t-shirt med tryck
Dagens planer: Promenera med A, L och M. Duscha.
Dagens materiella vill ha: Active Moist från Dermalogica, min är slut! :O
Dagens längtan: Imorgon kväll kommer nog bli kul :)
Dagens beroende: Vatten
Dagens tråkigaste: Hmm.. vet faktiskt inte!
Dagens person: Linda! haha
Dagens irritation: Att jag är törstig men inte har något att dricka brevid mig
Dagens låt: Markus Krunegård - Jag är en vampyr för att jag inte kan sluta nynna på den!


Markus Krunegård - Jag är en vampyr

Äntligen fredag!

Ja nu var det äntligen fredag igen. Måste säg att den här veckan gått riktigt snabbt! Idag slutade iaf skolan ungefär 11.10 för mig. Var ner på stan en liten stund efter det, och sen åkte jag hem. Har även farit till Maxi med Maggan och handlat lite. Blev en 72% chokladkaka för mig, mums! Så det ska jag sitta och kalasa på ikväll.

Men nu ska jag faktiskt gå ner i källaren och måla kaninbur. Tjoho vad kul! Men men, dom små djuren behöver ju nånstans att bo så jag har väll inget val. Ciao!


Chokladgröt?!


Ser ju inte så vidare aptitretande ut..

Sitter just nu och äter färsk ananas, så himla gott! Älskar det verkligen. Dock börjar det göra lite ont på tungan när jag ätit lite, men det får jag väll stå ut med, för jag tänker inte sluta äta ananas! Åt förresten en rätt konstig grej idag, nämligen chokladgröt! Ja ni läste rätt, mannagrynsgröt med kakao i var det. Var grymt sugen på choklad igår, när jag letade fakta till mitt lilla tal. Och då när jag satt och läste bloggar så hamnade jag på Marias blogg och läste att hon ätit chokladgröt. Så jag tänkte att jaa varför inte? Prova kan man ju alltid göra!

Smaken måste jag säga att den var väldigt annorlunda, men rätt god ändå. Skulle dock ha haft lite mindre kakao i, men men, smakade hyfsat iaf. Men tror nog inte att det är något jag kommer göra igen^^

Vitlök i hela huset

Är grymt mätt just nu efter att precis ha käkat god mat. Svampsoppa (hemmagjord ofc) med vitlöksbröd till. Skitgott! Dock luktar det verkligen vitlök i hela huset just nu, inte mysigt. Och smakar även vitlök i munnen, och jag tog mitt sista tuggummi förut idag. Kanske skulle ta och borsta tänderna istället? Skulle ju kunna vara en bra idé..

Annars idag har jag inte gjort så vidare mycket. Förstår inte vart dagen tagit vägen? Jag har ju inte hunnit göra nånting än. Bara hämtat kläder hos morsan, gett djuren lite mat, glott lite på tv och sen käkat. Och ändå är klockan snart 8, och det är det enda jag gjort. Skumt det där, jag måste ha legat avsimmad i någon/några timmar utan att ha märkt det..

Svamp- och löksoppa
Detta var soppan som gjordes, fast utan lök
eftersom att en viss person i familjen inte
ville ha det... :( haha. och ingen sherry
hade vi i heller förresten!

Dagens låt


Lady GaGa- Love Games

Jag saknar..


när man var så glad för att det var vår..

att picknicka i skärren..

att kunna bada..

att grilla och tälta på en ö..

Ayia Napa och Hannah och Mikaela!!

att åka båt..

att hänga vid poolen..

att sola..

göteborg..

allt som har med sommaren att göra!

Fika med tjejerna

Efter skolan idag så gick jag, Malin, Madde och Anna till blåvalvet och fikade lite. Blev en nacho-tallrik för mig, vilket var riktigt gott! Kan ju inte unna mig att äta ute så ofta eftersom att det kostar pengar, vilket jag måste spara lite på. Men hur som helst, det var riktigt mysigt att sitta och tjata där vi fyra. Är ju inte så ofta vi träffas allihop samtidigt längre, men när vi väl gör det är det supertrevligt! :)

Resten av dagen har mest gått åt till att laga mat och att förbereda mitt tal inför imorn. Eller ja, jag letade efter lite fakta och skrev upp några punkter. Så vi får väll se hur det går imorn.. Tar det inte på så stort allvar liksom.


Anna och Madde på Blå Valvet :D

Give me some chocolate bitch!

Sitter och håller på med mitt tal som jag ska ha imorgon på organisation och ledarskap lektionen, och med tanke på att det är temat höst så ska jag prata om choklad! Höst -> kallt -> brasa -> varm choklad -> choklad! Så där ser ni att det faktiskt har med hösten att göra! Haha. Men jag blir ju inte lite sugen på det nu när jag sitter och läser om det, usch, ge mig lite choklad dude!


<--- det där badkaret fyllt med choklad vore inga fel att ha!

 

Guten morgen!

Gud vad skönt det är med så långa sovmornar på tisdagar och onsdagar, verkligen skönt att bara kunna ta det lugnt på morgonen och slippa stressa. Utan istället kan man sitta länge framför tv:n och käka en riktigt god frukost och sen gå upp och göra sig iordning i lugn och ro.

Om typ 7min ska jag cykla iväg till skolan, och då är det dags för ett litet engelska-test för att se vad vi kan och vilka som är duktiga nog att läsa cambridge-kursen och så där. Så håll tummarna nu för att det går bra för mig! ;D


Resultatet av flätorna ;)

Och igen. Lite lockigt blev det iaf!

Sovdags

Nu har jag precis gjort 2st apfula inbakade flätor i håret så att det ska bli lite lockigt tills imorgon. Ska alldeles strax gå och lägga mig, är rätt trött och linserna börjar bli torra i ögonen. Inte skönt! Men har ju haft i dom ganska länge nu, så det är väll inte så konstigt..

Läste även precis Blondinbellas blogg, och om att hon gjort en dagsplanering inför imorn.. Hmm, ungefär såhär kommer nog min se ut:

1. Skola 11.05 - 14.20
2. Till stan?
3. Käka
4. Slipa och måla kaninbur
5. Plugga italienska glosor
6. Fixa ihop ett 5min långt tal
7. Sova


Not so very much to do alltså, men litegrand iaf. Kommer förresten aldrig lyckas få ihop ett 5min långt tal och kunna det tills på torsdag.. Men men, jag får väll sitta där och improvisera eller något!

Ridning today


Var ute i stallet och red förut idag, och det var kul!
Fick ha Inger, och det gillar jag! Dock gjorde vi inte så jätte mycket kul på lektionen, höll mest på med att fatta galopp från skritt och stillastående och sen rida i galopp runt, runt, runt på volter och fyrkanten och hela tiden stå upp i fältsits. Nästa vecka tror jag att jag rider på onsdag igen, tror vi skulle byta tillbaks dit. Dom håller ju på och ändrar runt bland grupperna, så vi får flytta lite hela tiden. Meen men, nu ska jag slänga mig in i duschen så att jag inte luktar svett och häst längre!

I skolan..

Sitter i skolan just nu och har information och layout. Riktigt tråkigt är det! Vi ska skriva nån presentation om oss själva, och jag kommer verkligen inte på något att skriva. Jag är 18år, bor i Kristinehamn, pluggar, tycker om djur och har 3 syskon. Räcker inte det? Men men.. Jag får väll fortsätta med det och försöka komma på något som lilla Ann kan tycka är intressant ;P

Ciao!

God morgon!

Nu är det snart dags att åka till skolan. Var riktigt skönt med sovmorgon idag! Dock vaknade jag lite tidigare än tänkt eftersom att jag i sömnen råkade riva av en sårskorpa på benet så det gjorde ont som fan.. Men men, så kan det gå ibland! Har varit en riktigt soft morgon, jag käkade en redig frukost framför tv:n (äter ju inte lunch i skolan idag) och sen har jag grejat här på mitt rum och lyssnat på musik och så :)

Idag fyller även lilla söta Linnéa 18år! Välkommen till oss i 18-års klubben! Nu hoppas jag att du hänger med ut på lördag ;D


Grattis grattis!

Time to sleep

Nu är klockan 23.43, och jag borde väll sova eftersom att jag ska till skolan imorn. Men som tur var så har jag sovmorgon, och börjar inte förens 11.25. Känns riktigt gött faktiskt! Så trots att jag går och lägger mig relativt sent så kommer jag nog ändå att orka gå upp imorgon.

Nej nu ska jag avsluta det här värdelösa inlägget som får avsluta en dålig bloggdag, och gå och lägga mig! Sov gott!

Bloggdesign

Har suttit och fifflat med Louise bloggdesign ett tag nu, men jag blir verkligen aldrig nöjd. Har gjort typ 3-4st nu, och ingen av dom blev fin eller så som jag ville. Men jag kan ju lägga upp dom här så kan ni komma med förslag på vad jag kan ändra! :)

 
  

Tråkmåndag

Var en riktigt lång och tråkig dag i skolan idag. Började 8.20 och slutade vid 16.00. Hatar verkligen sånna långa dagar! Fick även en läxa i organisation och ledarskap, ska hålla ett tal på 5min på torsdag med temat höst. Vad ska jag snacka om då egentligen? Jag är verkligen riktigt okreativ, så jag kommer aldrig komma på något. Fy fan, och 5min också? Det är ju lång tid ju.. Men men, jag får väll sitta där och snacka om färgen på löven i 5min eller nått. Haha

Dags att slagga

Tog mig en varm och skön dusch förut, så himla skönt var det! Så nu är jag redo för skola imorgon. Läste även läxorna förut. Eller ja, jag läste sidorna i religions-boken, men de i organisation och ledarskap ögnade jag bara igenom.. Första läxan jag fick, och jag har redan börjat slarva. Känns ju jäkligt bra! Nej, jag måste verkligen ta tag i skolan nu och faktiskt se till att göra läxorna. I alla fall, för det mesta..

Men nu ska jag ta och hoppa i säng, är riktigt trött faktiskt! Så godnatt kära läsare!


Härlig söndag

Har varit en riktigt skön söndag idag med fint väder. Träffade Anna typ efter maten och gick ut på en lång promenad och bara snackade om allt möjligt. Sen gick vi och hämtade hennes cykel och efter det hem till mig en sväng och käkade lite glass. Riktigt gott, med hemmagjord chokladsås och allt! Efter ett tag stack vi till ett av Annas jobb där vi städade. Blev så fint så! Haha. Och aa, sen efter det skiljdes vi åt och nu hamnade jag här. Ska alldeles strax gå in i duschen och fräscha upp mig lite.


Mumma!

Anna sitter och njuter av glassen!

Anna med den fina skräphögen ;D

24 augusti

Är redigt bakis just nu, usch och fy. Magen är i uppror och känns som att den är upp och ner och ut och in. Men men, man får väll skylla sig själv antar jag ;P

Gårkvällen blev i alla fall riktigt rolig, om än lite konstig mot slutet. Vad hände egentligen? Hmm.. Jag hängde inte riktigt med i svängarna där iaf, hände lite för mycket helt enkelt. Men som sagt, kul hade vi! Och som vanligt så var det jätte kul att träffa lite folk och ha det kul ihop. Sen stack vi ner på stan för att möta några, men det blev inte så tjottahejtan kul så jag och Malin stack hemåt efter ett tag. Stog ute och pratade lääääänge om allt mellan himmel och jord då, och när jag kom in så var jag helt genomfrusen. Jag låg typ och skakade i sängen för att jag frös så! Drog på mig tröjor och strumpor och kurade ihop mig under täcket för att bli varm igen. Fy fan vad jag frös alltså! =O haha


Amanda, Elinor och Louise :)

Johan, Maggan, Elinor och Johannes

Gruppbild! ;D

Cigarr är ju alltid kul ;) Fast min gick av på mitten...

Jag och Frida. Jag diggar mitt peace-tecken!

Lalla och Johannes :)

Party all the time

Blir inte till att sitta hemma och glutta på film idag, utan istället så bär det av till GH för lite partaj! Hade inte tänkt åka dit, men blev övertalad att göra det iaf. Kommer tydligen en hel del folk, så det ska bli trevligt! Håller just nu på och gör mig iordning lite, målar naglarna och sådär.. Sen när jag är klar ska jag till Maggan för att förshotta lite! Haha, alltid trevligt det ;) 

Kommer kanske en party-outfit i sann modebloggsanda sen! haha

Dagens låt


Phantom Planet - Californa (remix)

Lördag

Härligt väder ute för en gångs skull! Blå himmel och sol, det gillar jag! Men ändå sitter jag här inne? Hmm.. men har ju inget kul att göra ute ändå. Fast jag kanske skulle ta och gå på en promenad, vore rätt skönt faktiskt. Får se hur jag gör med den saken.

Blev iaf väckt av pappa vid 12 idag, hade ställt alarmet på 10:25, men självklart så lyckades jag ju stänga av det på nått höger eller vänster.. Strax efter 12 fick jag även sms av Anna som ville att jag skulle med ner på stan, så direkt efter att jag käkat frulle och klätt mig så bar det av ner dit. Var där en kort stund innan vi åkte hit och lagade lite mat och åt och så. Sen för en stund sen så stack Anna igen, hon skulle nämligen ut på äventyr. Haha, undrar hur det kommer gå alltså ;P

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske glo på film eller nått? Den som lever får se!


Gulleplutt unge :)

Beroende?

Att det ska vara så jävla svårt att slita sig från datorn! Men det finns ju så många bloggar jag vill läsa, bilddagböcker jag vill kolla på och massa andra saker.. suck..

GÅ OCH LÄGG DIG EMMA! Jag är ju trött!

Ursäkta för sen uppdatering

Har inte hunnit blogga idag, eller igår rättare sagt. Måste varit första dagen på månader! But I've been busy you know! Först var det ju skola, som slutade vid halv 12. Dock åkte vi inte därifrån förens kvart i 1 eller nått.. Haha, vi älskar verkligen att hänga kvar där när vi slutat! Efter skolan stack jag, Malin, Madde och Anna och köpte godis och efter det följde Anna och Madde med hit till mig. Dom ville ju kika på kaninungarna :)

Sen kom även Malin och vi stack hem till Anna, dit även Louise och Linnéa kom. Vi lagade mat, käkade massa godis och kollade på film och pratade. Riktigt mysig kväll med andra ord, som borde göras oftare! När jag sen cyklade hem så märks det verkligen att man bor i en liten stad. Jag åkte genom typ centrum för att undvika en läskig bro, och genom hela stan så mötte jag inte en människa. En fredagkväll! Sen fick jag även stå och vänta vid dom där jävla bommarna som aldrig funkar, för att sen gå under dom eftersom att det inte kom nått tåg. Dom borde verkligen fixa det där bättre..

Men nu ska jag försöka att inte fastna här vid datorn, utan gå in på badrummet och göra mig iordning. Godnatt!


Anna och Maggan vid matbordet

Louise och Madde

Glutta på film blev det, Waterworld hette den. Hyfsad film!

Linnéa, Madde och Maggan :D

Åska


Helvete vad rädd jag blev precis!
Jag har inte hört att det åskat eller nånting, men så precis nyss så blixtrade det till helt plötsligt. Blev fan as rädd ju! Men med tanke på bullrandet efteråt så är åskan nog rätt långt bort, hoppas den kommer närmare bara. Är ju så mysigt med åska när man ligger i sängen och ska sova! Dock behöver den inte komma närmare just nu, för när det åskar måste man väll stänga av datorn och sånt skit? Och det känner jag faktiskt inte för.. haha. För just nu håller jag faktiskt på med Louise bloggdesign, sorry att den dröjt så dude!

Kaninkidsen

Var ute förut och försökte ta lite kort på de små kidsen, men det är fan inte lätt alltså! Dom är riktigt ofotogeniska de där.. Och ja, det är bara 2 ungar numera. Var ju 4st från början, men antingen så har 2st lyckats krypa igenom nått hål nånstans och rymt, eller så överlevde dom helt enkelt inte.. Luna verkar inte så jättebra på att sköta om ungarna, utan den svarta har nog fått mycket mindre mat än den gråa, för den är typ hälften så stor =/


Matdags!

Riktigt såhär stor skillnad är det inte på dom, men nästan.

Så liten och så söt!

Pappa Alfons däremot ville vara med på kort och ställde sig och posade lite!

Nyttig? Jag? Pfft!

Nej man kan verkligen inte kalla mig för en nyttig person, även om jag gärna skulle vilja äta hälsosamt och motionera lite mer, men jag orkar helt enkelt inte. Eftersom att jag inte går upp i vikt av att äta en massa mat och onyttiga saker så bryr jag mig inte så vidare mycket om vad jag stoppar i mig. Ibland kan jag få för mig att jag ska börja äta nyttigare, men det brukar bara hålla i ungefär 3dagar.. Jag behöver helt enkelt lite sött varje dag!

Anledningen till att jag skriver detta inlägg är att jag förut idag tyckte att jag var så duktig som åt frukt och bär och sånt till mellanmål. Men nu direkt efter maten så åt jag även 2st muffinsar, varav den ena var stooor och kompakt och innehöll säkert 2000 kalorier! Haha, men gott vare!

Kanske nångång i framtiden ;D

Favoriter

Favorit:
1. Klädbutik: Gina Tricot och H&M
2. Inredningsbutik: Öhh.. typ IKEA då.
3. Godis: Choklad i alla dess former
4. Stad: I Sverige: Göteborg, I världen: Ayia Napa
5. Dryck: Färskpressad apelsinjuice!
6. Musik: Allt från hårdrock till reggae :)
7. Tv-Serie: Grey's Anatomy, Gossip Girl, Heroes och 2 ½ men
8. Film: The notebook, Titanic, Hitta Nemo, A walk to remember.
9. Träning: Ridning
10. Bakverk: Hmm.. Allt! Men om jag måste välja så blir det nog biskvier
11. Kaffe: Dricker inte kaffe

Snart är det lördag igen..

4:e dagen i skolan avklarad då, bara 270 eller nånting kvar.. Denna dag var rätt lång, började ju 20 över 8, och slutade strax innan 3. Sista lektionen var information & layout, och jaa vad ska man säga om den? Verkar ju redigt soft iaf! Och är alla handelslärare helt konstiga? Haha, verkar så iaf..

Nu sitter jag och käkar hallon, björnbär, äpple och turkisk yoghurt och honungs sås. Skitgott! Och nyttigt också, så det känns ju bra. Visst, honung är ju sött och så, men det är ju faktiskt bättre än typ kladdkaka och sånt i alla fall! ;P


Gottigott gott!

Dagens egobild, för vad vore min egna blogg utan bilder på mig själv? ;)

Morsning korsning!

Hinner bara skriva ett kort blogginlägg, ska nämligen cykla iväg till skolan om typ 5min. Tror dagen börjar med lektionen internationell ekonomi eller nått sånt, får se om det verkar intressant. Förresten blev inte lockarna från flätorna alls som jag ville.. Håret var fortfarande fuktigt när jag tog ur flätorna förut, så det blev inte så lockigt. Efter 9h hade mitt hår alltså inte hunnit torka riktigt än. Det är förjävligt med tjockt hår ibland!

Men nu ska jag kila, ha en bra dag!

God kväll

Sitter här och ser ut som en liten unge med två flätor på huvudet. Så himla snyggt verkligen! Eller inte.. Ska alldeles strax skölja munnen med lite Klorhexidin (för framtändernas skull..) och ta ut linserna och sen sova. Ska bli gött, eftersom att jag är ganska trött nu faktiskt. Och så börjar jag 20 över 8 imorn, så då kan det vara bra om jag sovit ett tag så att jag kommer upp i tid.

Kollade precis in lite bilder som Maggan laddat upp på sin bdb, och fan vad jag vill vara brun igen! Tänkte på det när jag duschade förut, att färgen har verkligen börjat försvinna. Känner mig ju fan blek redan, så hur ska det bli sen i januari-februari? Jag kommer ju gå runt och va blek som ett lik.. Om det inte blir som pappa vill, så att vi åker utomlands i vinter. Men när det gäller honom så är det mycket snack och lite verkstad, så det vette fan om det blir nått sånt..

Aja, nu så kära läsare så är det dags för mig att stänga av datorn och få min skönhetssömn. Godnatt!


På Cypern i somras, och jag vet att jag ser helt störd ut. Men lite brun iaf :)

Och den här färgen känns det som att jag har nu. Tjoho.

Ridning


Sissi pissi

Du kan ju sluta läsa med en gång Maggan, för det står bara om hästar och ridningen ;D höhö

Jo jag red ju som sagt för första gången på typ två månader idag, och det var joooobbigt! Hade Sissi, som fick ha Ingers träns på sig med ett annat bett, vilket gjorde att hon var starkare idag än vanligt. Så nu har jag rätt ont i fingrarna.. Och vi hade Ann-Louise som ridlärare, och hon verkar skitbra! Vi jobbade en hel del med galoppfattningar från skritt, skänkelvikning och lite framdelsvändning. Enligt Ann-Louise så startar vi upp lite lätt eftersom att hästarna inte gått så mkt, men tjena säger jag bara, jag var helt slut ändå! Haha, undrar hur det kommer gå resten av terminen då..

Sopsäcksungar

Var en hyfsat kul dag i skolan idag, vi fick ju nämligen nolla ettorna! Så vi pimpade våran klass med sopsäckar, lappar med roliga texter, smink och hårspray. Haha, dom blev så snygga! Dock var ju en del av klassen riktigt tråkig, så de tvättade bort sminket och tog av sig sopsäckarna efter ett tag. Torrbollar!


Sp1a, så söta så :) Dock syns det inte så bra på kortet hur snygga dom var..

God morgon!

Nu är jag redo för ännu en dag i skolan. Får se vad denna dag har att bjuda på, lite nollning blir det ju, och så skulle vi snacka projektarbete tror jag. Hoppas vi slutar tidigt i alla fall. Sen ikväll så blir det första ridningen denna terminen, ska bli riktigt kul! Har ju bara ridit en enda gång på sommarlovet, dåååligt! Och så ska vi få en ny ridlärare som tydligen ska vara riktigt bra, så det ska bli kul det med.

Men nu ska jag åka till skolan. Ha en bra dag, ciao!


 

Ansiktsmask

Satt förut och tänkte på hur länge sedan det var jag peelade ansiktet och använde ansiktsmask, så idag var det dags för det igen! Så just nu sitter jag med en ansiktsmask från The Body Shop i ansiktet, och den blir så grymt stel nästan direkt. Kan knappt göra en min nu, känns verkligen som att jag gjort en ansiktslyftning. Haha.

Ska snart gå in på badrummet och skölja av den, och sen gå och lägga mig. För imorn väntar en ny dag i skolan, och då blir det nollning av ettorna!


Såhär otroligt snygg är jag just nu!


Värmlandsguide

Denna dag i skolan var soft, men riktigt tråkig. Som alla andra samhällstreor gjort, så fick vi åka på en busstur i Värmland. Var först på Alsters gård, och det roligaste som hände där var väll min och Annas promenad till fågeltornet.. haha. Sen var vi på en liten guidning inne i huset för att se hur Gustaf Fröding levde.

Efter Alster åkte vi buss till Mårbacka utanför Sunne. Riiiktigt tråkigt. Blev guidade även där, i Selma Lagerlöfs hus. Sen efter det blev det till att äta matsäcken, vilket typ var höjdpunkten på dan. Mammas pastasallad var jäääkligt god! När bussen var redo att åka igen så åkte vi hemmåt, vilket tog ett tag. Satt och lyssnade på OS hela vägen hem, Stefan Holm skulle ju hoppa. Tyvärr blev det ju ingen medalj.. Men men, 4:a är ju inte sist iaf.


Jag har precis bestigit fågeltornet.

Anna spanar efter...

..kossorna som var i en hage lite längre bort!

Film och grönsaker hos Anna

Hej! Har inte hunnit blogga förens nu, så nu tänkte jag uppdatera er lite om mitt liv igår och idag! Igårkväll var vi ju som sagt hos Anna och kollade på film. Jag mötte henne och Louise på stan för att hyra en, och det blev The Eye, med bl.a Jessica Alba. Den var bra och lite småläskig ibland. Dock blev jag räddast när Maud skulle skrämma mig, usch! haha. Vi var även nyttiga för en gångs skull, åt nämligen grönsaksdipp! Handlade lite grönsaker och så på Coop, och jäklar vilka bigga tomater dom hade! Dom var huuuge!


Tomaten och Annas huvud, bara att jämföra storleken ;) haha

Grönsaker, levande ljus och film. Myys!

Louise diggade paprikan!

Kräkväder

Är hemma hos morsan nu och degar i vardagsrummet med mtv på hög volym och beckas dator i knät. Hoppas inte att becka kommer hem nu snart bara, för jag får egentligen inte låna hennes dator. Så jävla elak är hon :P Käkar även lite mellanmål. Tänkte ta en bit cheescake som finns i kylskåpet, men jag valde istället att skära till lite ananas och äpple och gjorde en liten sås bestående av turkisk yoghurt och honung till det. Skitsmaskigt!

Förresten, kan ingen tipsa om lite ny bra musik? Har börjat tröttna på alla jag har i mobilen redan.. Så lite förslag tack! :D

Bilder från lördagen

Nu kommer det lite bilder från förfesten hos Alina! Tog dock inga bilder på statt eller på efterfesten. Så ni får nöja er med dessa ;)

Mikaela (?) och Alina

Haha, Sara blev lite nyfiken på kameran ;)

Sanne, jag och Anna posar i soffan

Äna banäna och Sara den rara!

Lite dans blev det också innan vi begav oss mot statt!

Sanne och jag snyggar oss i soffan. Mitt öra är förresten helt rött? haha

En dag avklarad

Ja då var en dag av skolan avklarad, bara 297(?) kvar. Vi gjorde inte direkt mkt idag, samlades bara i klassrummet för lite information och sånt. Ska tydligen till Alster och Mårbacka imorn. Får väll se hur kul det blir.. Men men, det är ju skönt med slappa dagar i skolan iaf! Efter skolan så följde Anna och Elin med hit för att kolla på de små kaninbäbisarna, men dom har inte hyfs nog att stanna uppe när det kommer människor. Riktigt skygga är dom, men det kan man ju förstå när de varit 2veckor under marken :P höhö

Men nu ska jag gå och göra något annat, kanske städa lite här innan pappa kommer hem ikväll.. Ciao!

Good morning

Då var det snart dags att åka iväg till skolan då, tråkigt med sant. Har precis borstat tänderna och sminkat mig, så alldeles snart ska jag stänga av datorn och sen åka iväg. JAG VILL INTE börja skolan igen! Det här sommarlovet har gått alldeles för fort, vart tog det vägen egentligen? Vi slutade ju skolan alldeles nyss, inte för 2månader sen? Sjukt fort har det gått, och jag har inte gjort hälften av vad jag skulle göra.



 


Back to the trista vardag

Usch, nu ska jag snart gå och lägga mig för att orka gå upp imorn. Måste ju pallra mig iväg till skolan då. Hej ångest!! Jag vill verkligen verkligen inte! Orkar inte plugga ett helt år till, och jag kommer få världens sug-schema också.. Men det är väll bara att stå ut, för snart tar vi studenten och då blir det Napa, Norge och sen götet! Tjoho!

God natt!

Sleten som bara den

Hejsan hoppsan! Kom hem från Beckas lägenhet för typ en halvtimme sen. Har varit där idag med henne och morsan och grejat lite. Var även in till IKEA där det handlades en hel jäkla massa. Dock inte till mig då.. Men men, har gått omkring som världens zombie idag. Blev ju väckt typ vid 9, och jag gick väll och la mig strax efter 5 imorse. Blev inte många timmars sömn med andra ord..

Kvällen igår var iaf riktigt kul! Jag och Anna stack ju till Alina först för lite förfest. Där var det lite mer folk, och vi satt och spelade det roligaste öl-spelet jag spelat! ojojoj, Älgen alltså.. höhö. Sen vid halv 11 så vandrade vi in mot stan för att gå till Statt. Riktigt kul kväll blev det där med en jäkla massa dans! Sen när Statt stängde så följde vi med Alex (?) hem på efterfest med lite mer folk. Trängde ihop oss ordentligt i bilen, tror vi var 8pers eller nått i en bil. Trååångt med andra ord!

Men nu ska jag gå till mamma och käka. Bilder från igår kommer senare eller imorn!

Utgång på ingång

Är redigt stressad just nu, håller på och gör mig iordning och om en kvart ska jag möta Anna vid Lidl för att åka till Alina där det blir förfest. Sen efter det så blir det utgång på Statt. Var ju tänkt att vi skulle dit för förra helgen, men på grund av en viss cykelolycka så kom vi ju aldrig dit. Men ikväll ska jag nog inte ta cykeln, så jag får hoppas att det går bra!

Nej nu hinner jag verkligen inte sitta här längre. Ha en trevlig kväll!


Ikväll ska vi dansa röven av oss!

Kaninungen

Som jag skrev i tidigare inlägg så såg jag ju en liten kaninunge inatt/imorse när jag kom hit till pappa efter att ha varit hos Anna. Var ju sjävklart tvungen att ta kort på den, för den var ju så söt! Dock var det inte det lättaste, för den ville verkligen inte sitta still. Så aa, korten blev ju inga höjdare direkt. Men ni ser ju lite grann iaf!


Sååå söt!

Som sagt, inga höjdarbilder direkt :P

Gårdagen

Blev en trevlig kväll hemma hos Anna igår med diverse folk. Var där i några timmar, och sen gick vi ner mot gästhamnsfestivalen. Som vi misstänkte så var det bara små fjortisar där och dåliga band, så vi gick inte in utan vi var nere på stan en liten stund och sen gick vi hem till Anna igen. Där blev det lite matlagning (Anna är nog den sämsta kocken ever! hahahaaha) och lite annat. Kul kul!

Sen vid halv 5 - 5 nångång så traskade jag, Malin och Birk hemmåt. Jag kom dock inte hem till mamma förens vid 6 imorse, eftersom att jag fastnade hos pappa ett tag. En kaninunge var nämligen ute och sprang i hagen, så jag var ju tvungen att hälsa på den :D

Resultatet av att jag kom hem så sent, eller tidigt på morgonen rättare sagt, var att jag sov till halv 3 idag.. Så nu är halva dagen borta och jag har inte hunnit göra mer än att käka och duscha.


Anna och Elin innan folket kom :)

Some party-people

Vattenpipan åkte självklart fram!

Jag, Anna och Timsan ute och vandrar :)

Röbbsie pöbbsie och Timsan

Jag och Elin. Nej, jag känner mig inte alls blek...

I'm gonna lose my selfcontrole

Blir till att åka hem till Anna och hennes partystuga ikväll med henne, Malin, Elin och Tim&co för lite partaj där. Får se vad vi hittar på där, kanske lite vattenpipa eller något? Sen efter det går vi nog ner mot hamnen. Kaaanske att vi följer med Tim&co in, beror på om det ser ut att vara riktigt kul där inne, för annars vill inte jag betala en massa pengar för det. Är ju inte direkt rik så att säga..

Men nu tror jag Maggan smög in genom dörren där nere, så jag ska väll socialisera mig lite med henne kanske :P Ciao!


Friiiday

Det är helt otroligt, det regnar inte ute för stunden! Dock lär det väll börja göra det sen ikväll, men ändå. Ska förresten kanske till gästhamnsfestivalen ikväll. Är inte riktigt bestämt ännu, men aa, kanske iaf. Trots att det kommer vara mest fjortisar och små ungar där så kan det ju va kul ändå att göra nånting såhär sista helgen innan skolan börjar.. Usch, vilken deperimerande tanke. Bara denna dag och 2 till innan skolan börjar nu. Fy fan!

Men nu ska jag ut och ge dom där djuren lite käk så att dom blir nöjda. Ha det bra brudar och grabbar! ;)

Ölmekväll

Har faktiskt tillbringat kvällen ute i Ölme! Kom därifrån för typ en halvtimme sen. Jag och Malin blev iaf bjudna till Mattias på käk som han skulle tillaga. Även Marcus var där, och vi satt ute på den inglasade verandan och käkade god mat och pratade och sen blev det glass till efterrätt (det var centerglass Louise, gott var det! ;P haha). Trevlig kväll har det varit i alla fall :)

Nu sitter jag hemma hos pappa, har precis gjort badrumsbestyren som jag gör innan jag går och lägger mig, d.v.s tvätta fejjan, borsta tänderna och gå på toa. Så snart ska jag åka hem till mamma. Tänkte att  det var lika bra att åka hit och göra badrumsbestyren först så att jag slipper väcka henne till liv nu när hon sover, för sist var hon ju inte direkt glad.. Så aa, nu ska jag hem till morsan och smyga in genom källardörren så ska hon få se att jag visst kan komma hem utan att väcka någon!

Dagens låt


Lostprophets - Wake Up

SOL?!

Herrejesus, solen tittar fram just nu! :O Nyss spöregnade det, men inte nu längre minsann. Dock lär det väll börja alldeles strax igen, men ändå..

Har för övrigt varit en ganska händelselös dag idag. Har typ inte gjort nånting värt, bara ätit, kollat på tv och lite sånt. Ganska skönt ändå att bara slappa nu innan skolan börjar. Fast i helgen vill jag göra nånting, men är gästhamnsfestivalen värd att betala för nu när jag är ganska pank? Hmm.. tåls att fundera på!

Hancock

Nu har jag äntigen sett filmen Hancock. Har velat sett den väldigt länge nu, och nu ikväll så blev det av. Den var rätt bra, men inte direkt nån film som jag kommer kolla på igen för den var inte sååå bra. Ett + iaf för att både Will Smith och Charlize Theron var med, tycker nämligen att de är riktigt bra skådespelare.

Nu sitter jag här i soffan hos morsan och kollar på Sex and the City medans de andra sover. Har börjat följa den serien lite smått, och jag gillar den faktiskt! Är riktigt avundsjuk på Carries alla skor.. Skulle verkligen inte tacka nej till dom!



 

Tjoflöjt

Har varit en trevlig dag nere på stan med brudarna. Jag fick mina linser köpta, så nu är jag 285kr fattaigare, mitt bankkort jublade av glädje! Sen satt jag och Malin på Ejes ganska länge och fikade lite, riktigt gott vare! Så tackar Elisabeth för det :)

Nu är jag här hos pappa och tänkte kolla på film. Orkar inte va hemma hos mamma och kolla på tv ikväll när hon är där. Usch, är så jävla trött på familjen. Så jag är hellre själv här hos pappa och myser till det lite! haha. Ska nog ta och käka lite kladdkaka och kolla på Hancock. Blir najs det!


Maggan och Anna downtown!

Mercoledì

Trevlig kväll hos Maggan igår med henne och Anna :) Glodde på 1½ film och satt och pratade lääänge. Kom hem vid 20 i 4 typ, och mamma blev inte glad när hon vaknade av att jag kom hem.. Men men, hon får väll skylla sig själv som köpte ett radhus med bara ett badrum som ligger precis vid hennes sovrum..

Nu ska jag iaf fixa lite käk åt mig och bröderna. Pasta och köttfärsås blir det, vilket jag verkligen börjar tröttna på. Sen ska jag ner på stan en stund med Anna och Malin, skulle behöva passa på och köpa lite nya linser då. Dyrt, men välbehövligt. Ciao!

Wordle



Hittade en lite smårolig sida, wordle.net. Man kan skriva i sin bloggadress, och så tar dom en massa slumpade ord från bloggen och gör till en bild liknande de ovan. Haha, det märks att jag är ganska uttråkad va? Jo, men nu ska jag dra mig från datorn och hitta på något bättre!

Ikväll blire iaf till att glo på film hemma hos Maggan. Nice price! Ciao!


Dagens låt


Coldplay - Viva La Vida

Bara för att Coldplay är ett riktigt jävla bra band som man aldrig tröttnar på, och för att den här låten är grymt skön!

B&J

Är så grymt sugen på Ben&Jerry's glass, skulle vara så otroligt gott just nu. Dock kostar dom ju typ 50spänn, så jag känner att jag inte riktigt har råd med en.. Hade dom varit billigare så hade jag lätt gått till Maxi och köpt mig en Cookie Dough eller Phish food nu. Den förstnämnda är nog den godaste av dom jag smakat, it's delicious!









 

 

Moviekväll

Satt och kollade på Remember the Titans igårkväll när den gick på tv. Om jag inte minns helt fel så är det den filmen som Maggan tycker är så otroligt bra, och nu förstår jag varför! Verkligen sevärd film, så om du inte sett den, se den!! Jag var riktigt nära till tårarna några gånger! haha. Ett plus var även att Ryan Gosling är med i filmen, och han ser ju rätt bra ut sådär ;D

Så vad händer idag då gott folk? Solen skiner ju nästan ute, och det regnar inte för ovanlighetens skull. Gött! Men iaf, jag har inga planer för dagen. Förutom att jag ska till pappa och ge kaninerna mat och så då.. Hoppas på att ungarna kan kika ut ett litet tag också, men det gör de antagligen inte.. men men, ha en bra dag! 



 

Ny bloggdesign

Har suttit och grejat hela eftermiddagen nu med den här nya bloggdesignen. Är inte riktigt klar, har en massa småsaker att fixa. Men det tar jag imorn eller nån annan dag! Men vad tycks hittils då? Som ni kan se så valde jag den lila färgen :)


Såhär ska den se ut, gör den inte det för nån så säg till!


Kaninbebisar

Blev lite chockad förut när jag kom ut med mat till Fiffi & Luna, och får se 4st kaninungar som kryper upp ur ett hål i marken! Luna grävde en lång tunnel där för några veckor sedan, och födde tydligen sina ungar där inne också.. Så nu var dom stora nog att komma upp. Gaah, jag som var trött på att ha 4 kaniner, och nu har jag 8!!

Men dom var iaf huuur söta som helst! 3st gråa och en svart, och dom hade inte öppnat ögonen än. Ååh, ni skulle bara se vad söta dom var :) Dock måste jag ju sälja dom sen, har ju verkligen ingen plats för dom! Men jag undrar verkligen hur dom kommer se ut sen?

+=??

Massage

Hello dude :)
Regnig dag idag, som vanligt. Händer
inte så mycket i mitt liv idag, förutom att en massör kommer hit om typ en timme så då ska jag få en halvtimmes ryggmassage. Ska bli riktigt gött! Igår kväll då så stack jag hem till Malin på kvällen och kollade på film med henne och Mattias. Tror den första hette typ Walking tall, och sen kollade vi även på Toy Story II, den sistnämnda var klart bäst! haha

Men nu ska jag käka lite kyckling. Ciao!


I'm eating again!

Har precis käkat lite pizza, och det var jäkligt gott. Tog dock ett jäkla tag för mig att äta, måste ju ta småå tuggor och kan bara tugga med tänderna längst bak.. Men men, jag fick ju i mig maten tillslut och det var så jävla gött att slippa soppa, mos och snabbmakaroner!

Förut idag fick jag även den goda nyheten att syster Becka ska flytta. Tjoho! Jag får källaren för mig själv nu! Ska bli riktigt gött faktiskt :) Dock kommer hon ju att ta med sig sin dator, så då kommer jag typ inte kunna blogga alls ofta när jag är hos morsan..

Men nu ska jag dra till Maggan och kolla på film med henne och Mattias. Ciao!

Färg på bloggen

Tror jag ska ta och göra om bloggen (igen..). Men jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha. Så hjälp mig nu, blå, dovt lila, grönt eller ljust rosa?

Dagens

Dagens humör: Dugligt
Dagens borde: Städa?
Dagens frisyr: Utsläppt, vanligt, tråkigt.
Dagens klädsel: Jeans, rosa tunika, svart skärp
Dagens planer: Nada
Dagens materiella vill ha: Hela fungerande tänder. haha
Dagens längtan: Ayia Napa -09. Men det är ju gaaaanska länge kvar :P
Dagens beroende: Mat kanske
Dagens tråkigaste: Vädret. Regn, regn och åter regn.
Dagens person: Becka för att hon bakar bullar
Dagens irritation: Hööm.. typ vädret.
Dagens låt: Rihanna - Disturbia


Ta mig bort härifrån


Just nu vore det jävligt gött att flyta omkring i en pool eller i havet på något varmt ställe. Om man ändå vore rik..

080808

Blev en mysig kväll hos Malin igår med alla tjejorna. Vi käkade en massa gottit och satt och pratade hela kvällen. Riktigt mys var det! Sen idag så drog alla utom jag rätt tidigt. Men tillslut blev Malin även av med mig, var ju tvungen att åka hem och få lite käk i mig ;) haha. Men nu sitter jag här, och har rätt tråkigt. Jag hatar sånna här gråa, trista och regniga dagar. Ikväll blir det nog iaf att ligga hemma i soffan och kolla på film. Tristan&Isolde går ju på TV:n, och den är ju så bra så den måste ses igen!


Louise och Linnéa igår kväll :)

Myspys tjejkväll

Tjenare tjenare!
Ska alldeles strax dra iväg till Maggan
. Jag, hon, Madde, Louise, Anna, Linnéa och Anna-Sofia ska nämligen ha en liten  tjejkväll där idag! Ska slagga där också, vilket ska bli riktigt mysigt. Får se vad vi hittar på, blir nog att käka och praaaata en massa skulle jag tro. Trevligt trevligt! Dom skulle även käka pizza, men det kan ju inte jag äta så jag får ta med mig lite sketen soppa istället.. Suck, jag är så trött på mat som är skonsam för tänderna!


Förra året när vi sov hos Maggan :)

6 augusti

Har varit en trevlig dag med lite sällskap av Malin. Har ju suttit inne i flera dagar nu och tråkat för att jag inte vill visa mig bland folk. Men nu börjar jag se normal ut igen! Men som sagt, Malin kikade ju förbi då. Vi satt mest och snackade, och så käkade vi lite och spelade Guitar Hero. Trevligt trevligt!

Nu sitter jag mest och tänker på hur kul det vore att ta en sista minuten till Ayia Napa. Vill dit NU, inte om 11 månader! Ååh, om jag ändå hade en jävla massa pengar..


Anna, jag och Mikaela inne på GG. Det var livet det! ;D

Tandläkare

Har varit till tandläkaren idag. Gjorde inte så mycket, utan tog bara röntgenbilder och sådär. Ska komma tillbaks om en månad för att laga tänderna, men innan dess ville han inte göra något med dom eftersom att dom är så ömtåliga. Sen sa han att det även fanns risk för att jag måste göra en rotfyllning och att nån tand kan behöva tas bort. Men det var bara i värsta fall. Men ändå, det kan liksom hända. Usch.

Har haft några riktigt tråkiga dagar inomhus nu då jag bara kollat på TV och läst tidningar och sånt. Men imorn kommer Malin och kikar förbi, ska bli kul att träffa nån som inte tillhör familjen ett tag! :D

Hinner inte blogga så mkt mer nu, ska nämligen till en läkare alldeles strax för att kolla näsan. Tror inte att det är nått fel med den, men man kan ju aldrig veta. Ciao!

Update

Blir inte mycket bloggande när jag är hos mamma, eftersom att vi för tillfället inte har internet där. Men nu när jag är hos pappa en snabbis för att ge kaninerna mat och vatten så passade jag på att logga in på bloggen en stund. Tycker synd om kaninerna som fick vänta tills såhär sent innan dom fick käk, men jag vill inte visa mig ute på dagen bland allt folk så som jag ser ut just nu..

Dock måste jag visa mitt nylle imorgon, eftersom att jag ska till tandläkaren mitt på dagen då. Men men, bara att hoppas att det inte kommer någon som jag känner! För jag ser verkligen förjävlig ut. Trodde att det skulle bli bättre rätt snabbt, men icke. Istället har jag nu fått blåtiror runt ögonen också. Mycket sexigt verkligen. haha.

Och jag måste bara säga att jag är GRYMT sugen på tuggbar mat! Har ju käkat flytande föda nu sen jag drog mig, och jag är så sjukt trött på det. Man blir ju inte direkt mätt av det.. Något som jag verkligen vill ha nu är en riktigt jävla god hamburgare! Fan vad gott det skulle vara!


ååh, ge mig!!

Maggans dikt

Måste bara publicera en dikt som Maggan skrev till mig i morse, den var ju så himla bra!

Du är fin som en kanin.
Du är snäll som valters fäll.
Du är cool som pavlinias pool.
Du är smart som Bart (simpsson).
Hoppas du mår okej,
annars kan det bli ett jävla ståhej!

Gårkvällen

Kvällen började så trevligt hemma hos Anna med henne, Malin och Madde. Jag och Anna gjorde oss iordning för kvällen, och sen rökte vi vattenpipa och drack goda drinkar. Riktigt trevligt var det! Sen vid 11 eller vad det var så drog Madde hem och jag, Malin och Anna åkte innåt stan. Dock kom vi ju inte så långt innan jag drog mig.. Jävla trottoarkant!! Gjorde riktigt ont, och det blev en fet blodfläck efter mig. Känner mig inte så jävla glad just nu faktiskt..

*Min överläpp är 2cm tjock och blå.
*Min näsa är dubbelt så stor som vanligt och har två jack i sig och gör jävligt ont.
*Mina knän gör ont som fan och jag har jäkligt svårt för att sätta mig på toan..
*Mina, enligt mig, snyggaste jeans är trasiga.
*Händerna gör ont av de små skrapsåren.
*Jag kan inte äta mat eftersom att tänderna gör så ont att jag inte kan tugga.


Maud, Maggan och jag :)

Vattenpipa är alltid kul!

Maud är så söt!

Och såhär slutade kvällen. Den här bilden bjuder jag på som faan!


Frankenstein

HERREGUD! ni skulle bara se hur jag ser ut just nu. Jag såg verkligen fram emot en kul kväll på statt, men nu sitter jag här och ser ut som frankenstein istället. Vi hade en kul lite n förfest hos Anna, och sen var vi påväg mot statt. Men efter bara en liten bit så drog jag mig med cykel. och for med  ansiktet rakt i asfalten. Min näsa är as svullen och jag har världens största fläslläpp. Jag lovar, ni skulle springa som in i helvete om ni såg mig nu. Fy fan.

Så förslåt att Anna och Malin för att jag förstörde kvällen så, men det var ju inte direkt med flit som jag trillade.. USCH! Jag vill verkligen spola tillbaka tiden några timmar och GÅ till statt istället. ååh, suck...

Partaj


Den osminkade sanningen.


Nu är jag alldeles strax redo att fara iväg till Anna där det blir lite förfest. Är jämt något sen, skulle va där halv 6, och innan det ska jag till coop också. Men men, bättre sent än aldrig! men som sagt, blir förfest där då med henne och Malin, vet inte om Madde kommer också. Sen så blir det statt efter det! Ska bli riktigt kul, hoppas det är mycket folk där idag bara.

Nej nu måste jag skynda mig. Ciao!

Regn, regn, regn..

Gick inte upp förens 10 i 1 idag.. Usch, dåligt av mig! Tänkte ju gå upp vid halv 11 iaf, men när jag vaknade då av alarmet så smattrade det så mysigt av regnet mot rutan. Så jag låg och lyssnade på det i typ 2min innan jag somnade om. Aja, nu är jag vaken iaf och riktigt utvilad!

Idag då blir det nog att städa mitt rum. Jag måste verkligen ta mig i kragen och fixa det nu! Ser ju förjävligt ut för stunden. Sen ikväll blir det statt med Anna också, ska bli riktigt kul!

Fredag


Kladdkaka med grädde och en bok. Rätt härligt va?


Har legat ute och stekt lite idag. Dock inte så länge, blir ju så jävla svett av att ligga i solen hela tiden! haha. Men inte har jag blivit något brunare. Tror faktiskt att jag nått min maxgräns. Lite tråkigt, då jag gärna skulle bli lite brunare. Men äsch, jag är ju inte lika blek som jag var för några månader sen iaf!

Ikväll blir det till att fara till Louise med henne, Madde och Malin. Vet inte om AS och Linnéa skulle vara med också. Aja, trevligt ska det bli iaf! Får se vad vi hittar på, kommer antagligen sitta och snacka en massa skit ;D höhö. Men nu ska jag bege mig in i duschen, ciao!

God morgon!

Fredag idag då, vilket innebär att det är helg nu. Inte för att det gör någon skillnad, varje dag känns ju som helg på sommarlovet. Så vad händer idag då gott folk? Jag har inga direkta planer, ska nog ut och sola lite om molnen kan försvinna. Sen ikväll skulle vi kanske till Louise, om det nu är några som kan vara med. Men men, det märks!

Ha en bra dag dudes! Ciao!

R.I.P

Räddningsarbetet var omfattande vid den stora olyckan men bilköerna gjorde att det tog tid innan räddningspersonalen kunde komma fram till platsen.Det var inte så kul att komma hem förut.. Pappa sitter tårögd vid datorn och säger att han fått ett tråkigt telefonsamtal. Först trodde jag att det var typ farmor eller mormor eller nått som det hänt nått med, men det var det inte. Utan det var en kompis till pappa som gick bort i en bilolycka förut idag. Jag blev verkligen riktigt chockad, man tror ju inte att det ska hända någon man är bekant med. Jag pratade ju med personen i fråga för senast typ 2 dagar sedan..

Just nu tycker jag verkligen så synd om personens fru och barn. Han har en liten son på typ 5-6år. Så sjukt sorgligt. Det sista pappa sa innan jag gick upp på mitt rum var "Jag hade en riktigt bra vän, och nu är han död." Blev helt tårögd. Usch.