Damp

Vem har världens jobbigaste och störda syskon?

-Jo jag! Usch, kanske borde lyssna på Tims råd om hur man döljer ett mord, eller två. För jag står inte ut med dom! Kan jag inte få flytta hem till någon annan? (a)

Nu ska jag gå och sova innan jag råkar ge någon en fet käftsmäll!

Färg

Om jag och Anna-Sofia ska ha Svart/vitt som tema på våran 18-års fest så ska hon och jag ha färgglada kläder på oss medans alla andra har svarta och vita. Så nu sitter jag och kollar på lite kläder som jag skulle kunna ha på mig, för det vore ju roligt att köpa något nytt :)


Dom två första klänningarna är ju rätt fräsiga ;D

Torsdag

Ja idag är det torsdag då. Hade för mig att det var fredag förut, men det var det icke. Så jag har en dag kvar i skolan denna vecka, men den blir nog rätt soft. Ska kolla på nån föreläsning eller vad det var i aulan. Har ingen aning om när vi ska vara där eller vad den handlar om. Men det kan nog bli kul :)

Imorse var det riiiiiktigt jobbigt att gå upp. Låg och snoozade i ca 45min innan jag lyckades tvinga mig själv att gå upp. Fick sedan vandra till skolan eftersom att låset på min cykel frusit, som vanligt. Jag blir så trött på den där cykeln ibland!

Eftersom att jag inte har något mer interessant att skriva så kan jag väll ladda upp lite ego-bilder istället ;D
Såhär vackert brukar mitt hår vara på morgonen:  
Men med hjälp av en plattång går det att få det lite rakare:

Tjejsnack v.5

Mående 
* Hur mår du idag?
 Jag mår superbra! Eller ja, lite snorig är jag väll. Men det är jag i princip alltid..
* När var du sjuk senast?
 Det var några veckor sedan då jag var förkyld.
* Vad är det värsta i sjukdoms/skadeväg du provat på?
Hmm.. Kanske vattenkoppor när jag var liten? Har aldrig varit riktigt riktigt sjuk som tur var :)
* När hade du senast en riktig må-toppen-period?
 Just nu tycker jag att jag har en må-toppen-period! Allt är kanon!
* Vad får dig att må bra?
Mina underbara vänner, jag blir alltid så glad när jag är med dom! <3<3


God kväll

Borde egentligen gå och lägga mig nu, eller läsa lite i boken. Men så duktig är jag inte. Sitter istället och dricker en kopp grönt te och äter en apelsin och två digestivekex med philadelphia på. Riktigt gott! Apelsiner är verkligen sjukt gott, speciellt dom man plockar själv från träden när man är utomlands. Det är nog bland det godaste som finns!

Men nu ska jag käka upp resten och sen gå och borsta tänderna o sen sova. God natt!


Muffins

Gaaahh, jag är otroligt sugen på chokladmuffins!! Eller kladdkaka!! Ingen som kan baka det och komma hit med?




Haha, ganska frestande bilder  va? ;)

Onsdag

Kom hem från stan för ungefär en timme sen. Har varit på Blå Valvet och fikat med Anna och Malin. Det var så mysigt så! Tyvärr var Anna tvungen att dra efter ett tag, för hon skulle hem och plugga historia. Kul! Haha. Men jag och Malin satt kvar ett tag till och pratade om allt mellan himmel och jord.

Tror faktiskt att jag ska ta och läsa några sidor i engelska-boken nu. Men jag är grymt trött, så det är stor risk att jag kommer att somna.. Men försöka läsa några sidor kan jag ju alltid göra! ;D



   
 

Dagens låt

Sitter i skolan och har engelska, ska egentligen skriva om författaren och så.. Sen ska jag hem till Maggan (?) och dega lite med henne, Anna och kanske Maud. Trevligt!


Snoop Dogg - Sensual Seduction

M.J

Just nu sitter jag och lyssnar på en massa musik, och när låten Black or White med Michael Jackson började spelas kom jag att tänka på min och Anna-Sofias 18-års fest. Det blir nog temat svart-vitt. Det är ju lätt att klä sig efter, och så kan det ju kanske se lite coolt ut om alla går omkring i svart-vita kläder. Fast jag och A-S ska ha superfärgglada kläder på oss, typ gult, rosa, lila eller nått sånt. Haha :P Det är iaf bara 22 dagar kvar tills jag fyller nu!


Premiär

Sitter och dricker färskpressad apelsinjuice nu, otroligt gott! Och nyttigt också för den delen. Försöker dricka så sakta jag kan så att det inte ska ta slut ;)

Idag är det tisdag, och det innebär att Gossip Girl har premiär på 5:an! Jag har redan sett första säsongen, men jag ska ändå sitta bänkad framför tv:n. Har ju inte sett med text förut, så nu kanske jag förstår lite mer ;D Läste även att de som spelan Chuck, Dan och Nate ska komma till Sthlm nästa onsdag eller så. Nån som vill följa med och spana efter dom eller? Haha!

Sova?

image356Nu har jag fastnat här som vanligt. Sitter och lyssnar på lite gammal musik, just nu är det Yellow Submarine med The Beatles. Riktigt skön låt faktiskt :) Men ska faktiskt gå och sova snart, så att jag orkar med morgondagen i skolan.

Var hemma hos Anna förut med Malin, det var riktigt trevligt. Vi käkade lite, kikade i skolkatalogen och bara degade. Snackade en hel del om lördags kvällen/natten också. Det var verkligen helt knäppt alltihop. Haha, ujujuj :P
 
Jag har världens bästa vänner! <3

(Bilden är från i somras, så sjukt mysigt!)

 

 

Måndag

Tjoho!
Sitter vid beckas dator nu, för hon lånade min för att ladda ner lite musik. Så då får jag lite nytt att lyssnar på, nice!

Skoldagen gick rätt fort idag, trots att det var en lång dag. Fick reda på att min engelska-lärare är borta även denna vecka, så nu har jag tid på mig att göra klart författar-grejset och läsa boken. Gött! För jag hade aldrig klarat det om vi skulle gjort det imorn.

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska ringa, så ska jag och malin åka hem till henne och softa och göra lite smoothie. Det ska bli så trevligt så :)

Söndag

image355

Nu har dessa två brudar lämnat mig. Känns jättetomt nu, har ju inte varit själv hemma på en vecka. Men vi har haft det riktigt mysigt! Måste bo här nångång igen när pappsen är i norge.

Idag har vi bara degat hela dagen, förutom en liten stund då vi städade och höll på. Så nu är det rent igen på mitt rum och dammråttorna är utrotade! Härligt härligt.

Tror jag ska ta och läsa lite i engelska-boken nu. Det där föredraget orkar jag inte bry mig om just nu, tar och fixar det imorn kväll kanske..

19:39 - Det blev inte mycket läsning för mig. Hann läsa två sidor eller något innan jag somnade, och sov i en timme. Det var skööönt! Men jag är fortfarande aptrött =/ Tror jag ska hoppa in i duschen nu, eller också gå ner och äta lite först. Ciao!

.....

Fy fan. Det skulle vara grymt skönt att bara sova bort den här dagen. Men icke, för vi har hela huset att städa.

Kvällen igår var rolig, dock inte mot slutet. Men vi träffade en massa nytt folk, och det var riktigt skoj. Fast en hel del drog till statt rätt tidigt, vilket var lite tråkigt. Jag ville ju också följa med, och snart kan jag göra det! iiih, jag längtar tills min och A-S fest så otroligt! Tror jag bjöd lite folk till den igår, men dom tog mig nog inte så seriöst...
Aja, jag känner att jag borde dragit hem lite tidigare. Men men, jag kom ju hem iaf. Vilket är ganska otroligt, eftersom att jag inte hittar nånstans på djurgården och Maggan och Ulla drog flera timmar innan mig, så jag fick åka själv en bra bit.

Nu ska jag nog gå ner och ta något att käka, min mage känns helt tom.

Tjarrå

image354
Nu drar vi iväg! Party party!! :D

Party

Nu ska vi börja göra oss iordning, det ska ju börjas tidigt! Vi kommer vara så heta ;D haha

Blue - Eiffel 65 

God morgon!

Har sovit riktigt gott inatt, men vaknade vid 10.20 av att det ringde i telefonen. Jag hade inte tänkt svara, men så fortsatte det ringa i säkert 5min, så tillslut fick jag masa mig ur sängen och svara. Trodde ju att det var mamma eller nån och att det hänt nånting. Men så var det en kompis till min lillebror! Gaah, vad irriterad jag blev!

Idag ska vi bara softa och så. Jag ska dock skriva lite på engelskan också... Det blir iaf en riktigt soft dag. Najs det! Men ikväll ska det bli kuuuuuuul! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig!


Bebis


HAHA

GG

Nu är jag hemma igen efter en kort skoldag. Började 13.50 och slutade 15.00. Lagomt soft det. Dock satt vi bara och degade i bibblan på lektionen... Maggan är här nu också, och ulla kommer väll om ett tag. Maud har dessvärre övergivit oss =/ Men men, ikväll blir det iaf riktigt mys med varm oboy, tända i öppna spisen och aa, lite sånt.

Men nu ska jag kolla på avsnitt 13 av Gossip Girl, det är så sjukt bra! Längtar tills nästa avsnitt redan, men det verkar ju aldrig komma....

Good morning sunshines!

Hoppas ni har sovit gott, för det har iaf jag! Dock somnade vi inte förens vid 5 eller något, så jag är rätt trött nu. Men kul har vi haft det. Snart ska vi gå ner och käka brunch, med bl.a mackor, ägg, fil & müsli, smoothie och te. Yummie! Jag är grymt hungrgig, så det ska verkligen bli gott.

Sen idag ska vi ju iväg till skolan ett litet tag, men efter det får vi se vad vi hittar på. Nånting kul ska vi nog göra iaf :)

Ciao!

God natt!

Nu ska vi gå och lägga oss, vi ska ju ändå till skolan imorgon.. Men imorn är det fredag, vilket är lika med helg!!! :D Härligt härligt!

Gaah, jag är as pigg! Jag kommer aldrig kunna somna! Speciellt inte nu när maggan är så övertrött och låter så ;) haha.

God natt!

  



   

Mys

Har precis bytt om till pyjamas, och nu ska jag ner till köket där madde, malin och anna är. Vi ska dricka te och varm oboy och ha det lite trevligt. Myyys!

Hihi :)

Nörd

image353

Usch, jag skäms! Men jag försvarar mig med att det är mina bröder som pratar så mycket om det så det är därför jag vet en del :P

Torsdag

image352

Hej!
Sitter här och degar som vanligt. Ulla kom precis hit också, och så väntar vi på Maggan. Sen ska vi till maxi och handla mat, idag blir det potatiskroketter, avokadoröra och nånting mer. Ska bli så gott! Och lille Maud kommer och joinar oss ikväll :D Wiiieee!

Provet i geografi idag gick väll rätt hyffsat. Det var inte så svårt, så jag är bara glad att jag inte la ner mig inför det och pluggade en massa. För det kan faktiskt hända att jag får VG på det här provet. Jag hittade på lite svar på vissa frågor, men det kan ju hända att det är rätt. Heahea ;)

Nej nu ska jag vara lite social mot ulla istället!
Ciao!

Party

Sitter här med en ansiktsmask på vid datorn och lyssnar på musik medans malin duschar och ulla är nere och pluggar eller något. För nu har även Ulla flyttat hit! Wiie, det är så mysigt! Hela huset för oss själva hela veckan, härligt! Och på lördag blir det party party! Fast inte här dock, utan det tar vi när jag fyllt år ;D

Men nu ska jag nog faktiskt börja plugga inför geografi-provet imorn. Har inte gjort det än, men bättre sent än aldrig!
image351

Plugg

image348
Aloha! Sitter här och degar vid datorn medans Anna och Malin ligger och pluggar i sängen. Ska börja jag med snart, men inte riktigt än. Slutade tidigt idag, 12.45 rättare sagt. Sen gick jag, A och M till maxi och handlade lite. Det blir spaghetti och köttfärssås ikväll, yummie!

Vi gjorde en aaaaaasgod smoothie förut, innehållandes bl.a mango, exotisk juice, jordgubbar, hallon och vindruvor. Det var verkligen grymt gott! Tänk att ligga och dricka det på en strand på Cypern eller så, vill så gärna åka utomlands nu! Men nu har det iaf börjat snöat här, helt vitt ute nu. Så nu måste det bli lite pulka-åkning innan snön försvinner!

 

MeMeMeMe

image347
Jag vet att jag är snygg.

Smoothie

image346Sitter här och dricker smoothie innehållandes hallon och apelsin/ananas juice. Det är mycket gott! Och nyttigt :)

Skoldagen har varit rätt okej idag faktiskt, idrott på morgonen och då hade vi innebandy vilket är ganska roligt. Sen resten av lektionerna har varit riktigt tråkiga, men det gick rätt fort iaf.

Nu ska jag gå, för Maggan ska platta håret på mig! :D




 
    

 

Sov sött

Nu ska jag och Maggan gå och lägga oss och sova i våran dubbelsäng, för imorn väntar en ny dag.

Vi hade egentligen tänkt vara uppe hela veckan och skita i skolan och sitta hemma och lana! Men njaa, vi har kommit på andra tankar nu. Får ta lanet nån annan gång ;) Haha.

Godnatt och sov sött!

  


  

Bob Marley

Sitter här med Maggan och lyssnar på Bob Marley och degar. As soft :) I skolan idag har vi diskuterat vilket tema jag och Anna-Sofia ska ha på våran födelsedagsfest i februari, och vi kom precis på att reggae vore coolt! Dekorera hela huset i röda, gula och gröna färger och bara sitta och lyssna på Bob Marley och röka på ;D Haha. Nej, men det blir kanske Svart-vitt eller glitter&glamor, ska bli så kul! :D

Nu ska jag faktiskt ta och skriva den där jävla insändaren till svenskan, duktig som jag är!

Tjejsnack v.04

Här kommer veckans frågor från tjejsnack ;D

  • Hur mycket tittar du på TV?
    Numera går det aldrig några bra program på TV, så det blir inte så ofta.

  • Vilken kategori av TV-program föredrar du att titta på?
    Sånna där vanliga serier som Greys Anatomy, Heroes och Gossip Girl :)

  • Finns det något du följer du slaviskt?
  • Dom som jag precis nämnde :D

  • När och varför stänger du av TV´n?
    Varje morgon då jag kollat på TV och på kvällen när jag går och lägger mig. Man måste ju spara på miljön ;)
  • Skulle du kunna leva utan TV, varför/varför inte?
    Jo det skulle jag nog, sålänge jag har datorn så kan jag ju ladda ner serierna jag vill se ;D

  • Mobil


    Denna mobil såg väll rätt okej ut? Jag tycker iaf att den verkar bra, kanske ska önska mig den i present :D

    Wilma

    Farmor, farfar och Wilma är här nu och hälsar på. Känns som att det var riktigt längesen jag såg dom, tror det var på julafton faktiskt. Vi har fikat lite och så, det var gott det. Och jag har precis bakat chokladmuffins. Står en plåt i ugnen just nu, som jag snart ska springa ner och ta ut. Just det fan, jag skulle ju plugga också! Gaah, orkar inte!

    Bilderna är tagna med mobilen, så det är kass kvalitet. Jag vill ha en ny mobil!
    image344
    Wilma står och kikar ut genom mitt fönster.

    image345
    Haha, visst har jag bäddat fint? ;D

    Kläder

    image344

    Jag vill ha nya kläder nu! Dessa från Nelly skulle inte sitta fel! Och vad tycks om mitt lilla kollage? Haha

    Söndag

    Goddagens!

    Sitter här i myskläder och lyssnar på musik. Det blir en riktig slappar-söndag idag. Kanske ska plugga lite geografi sen, men jag får se hur det blir med den saken.. Borde börja leta lite fakta om Helen Fielding till engelskan också, och läsa boken. Men känner jag mig själv rätt så kommer det nog inte bli så vidare mycket plugg.

    Aja, ha en bra dag allihopa! :D

    Din födelsedag

    » När fyller du år?

    Om 32 dagar, den 20 februari!

    » Hur gammal kommer du att bli nästa gång du fyller år?
    Då blir jag 18 och myndig! :D Krogen nästa! Haha

    » Hur brukar du fira din födelsedag?
    Jaadu, det är olika varje år. Men i år ska det bli ett riktigt firande!


    » Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent?
    Systemkamera, 42-tums platt-tv, resa m.m Tror dock inte att jag får något utav det ;)

    » Kommer du ihåg något som du fick på din förra födelsedag? 
    Hmm... ingen aning, så långt minne har jag inte..


    Hemma

    Kom hem från Karlstad för ungefär en timme sen. Vi var först på Bergvik och käkade och så, och då kom jag att tänka på att jag inte ätit hemlagad mat sen i onsdags kväll :O Haha, aja, sen åkte vi till IKEA. Jag hittade dock inget överkast eller påslakan som jag ville ha, så sängen ser fortfarande för jävlig ut.. Men jag fick iaf några kuddar, en filt, en sängkappa och en papperskorg :D Så jag är rätt nöjd ändå.

    Idag har jag gått omkring och varit jätteglad hela dagen! Så fort det är soligt och fint ute blir jag på mycket bättre humör, rätt konstigt ändå hur mycket vädret kan påverka en. Jag är verkligen en mycket gladare person på sommaren än på hösten/vintern, och det beror ju på vädret. Jag älskar sol!! ;D

    IKEA

    God middag!

    Sitter och väntar på att pappa ska komma hem, för då ska vi åka till Karlstad och kika lite. Han ville kolla på klinkers eller vad det var, och jag vill till IKEA. Vill bl.a ha ett överkast till min säng, lite kuddar, matta och en sängkappa. Ser ju så tomt och fult ut på mitt rum just nu, så om jag fick detta så skulle det se mycket bättre ut!

    Förresten fyller min mamma 45 idag, grattis till henne! :D

    Snooze

    Filmen var riktigt bra! Dock lite småtöntig då och då, men det är väll de flesta amerikanska high school filmer. Jag tänkte även kolla på avsnitt 13 av Gossip Girl efter filmen, men nehej då. Det avsnitt jag laddat ner hackade en massa, så det gick ej att se på. Trist, måste ladda ner det igen nu då.



    En sån här vill jag ha! På vardagarna brukar jag snooza i ca 30min, och på helgerna blir det ungefär 2h. Det är alldeles för länge enligt mig, men det är verkligen grymt jobbigt att gå upp. Så en sån här skulle verkligen vara super! Visst, jag skulle nog bli riktigt irriterad. Men jag skulle ju iaf komma upp ur sängen!
     

    Film

    Ska gå ner nu och göra en kopp grönt te och ta med lite frukt&godis upp och sen sätta på en film. Blir nog Bring It On - All or Nothing, jag älskar cheerleading filmer :) Och så är ju Hayden Penettiere (stavning?) med, hon från Heroes. Så då måste ju filmen vara bra ;)

    Det blir alltså en riktig slappar-fredag för mig. Men det kan ju vara trevligt det också, då och då.

      

    Nån som vet hur jag får texten att hamna en bit ifrån bilden?

      
     
     


    Hah

    Skoldagen kändes oändligt lång idag, trots att jag hade sovmorgon. Men naturprovet gick nog ganska bra iaf, svarade på nästan allt av det Birgitta frågade mig.
    På lunchen stack jag, Malin, Anna och Johannes ner till stan och käkade på Charlies. Det blev en tonfisksallad åt mig, mycket gott var det! Och ikväll ville mina syskon ha pizza, så om dom får som dom vill så käkade jag kvällsmat igår, lunch idag och kvällsmat idag från Charlies. Haha, vadå stamkund? ;D Men 2/3 ggr käkade jag iaf sallad, så jag har inte varit så vidare onyttig iaf :)

    Svält

     
    Usch, det är verkligen hemskt. Blir helt tårögd av den här filmen, det är helt sjukt egentligen. Att vi här i Sverige har så mycket pengar medans dom i Afrika svälter ihjäl.. Sjukt sjukt sjukt.

    Te

    Sitter med en kopp grönt té och ett äpple. Känner mig riktigt nyttig för en gångs skull. Och duktig som jag är så pluggade jag faktiskt lite natur förut, visst, det blev bara en kvart ungefär. Men bättre än ingenting, right? Känns som jag kan det hyffsat nu iaf. Och nu tänkte jag fortsätta på duktighetsspåret och läsa ett kapitel i ekonomin! Eller så läser jag bara sammanfattningen i slutet.. Hmm.. svårt val.


    HAHA

    Buss, Piteå

    Två killar ~17 sitter på bussen mot centrum.
    Kille 1: Jag drömde världens mardröm inatt!
    Kille 2 (flinande): Vadå... Drömde du att hunden attackerade dig igen?
    Kille 1: Nej, jag drömde att någon bröt sig in i huset och tog bort alla mina Natascha Peyre-bilder från datorn!
    Kille 2 (allvarligt): Åh fan!


    Sigtuna Sportbar

    Fyra tjejer ~18 dricker vin och är högljudda. De tittar mot TV:n där Idrottsgalan visas, och Zlatan går upp på scenen för att ta emot sitt pris.
    Tjej 1: Vad är det här för något egentligen?
    Tjej 2 (efter en stunds seriöst funderande): ...Nobelpriset?


    kjshdguse

    Ja det var den bästa rubriken jag kom på ;)

    Har precis käkat en smarrig kycklingsallad från Charlies. Borde nog ta och börja plugga nu, kan inte komma på några mer bra ursäkter till varför jag inte skulle göra det. Suck.. Eller förresten, nu ska jag ju duscha! Ska ta en riktigt lång, varm och skön dusch. Plugga hinner jag nog göra senare ;P Heahea

    Måste även säga att det är väldigt kul med folk som kommenterar! Jag tackar för det ;D

    nyttig?

    Jag hade ju som nyårlöfte att jag skulle bli nyttigare, dvs inte äta en massa godis och kakor och sånt mitt i veckan utan bara på helgerna. Men ändå sitter jag nu här med frukt och smält vit choklad. Otroligt gott! Och frukten är ju iaf nyttig!

    Och medans jag käkar upp resten så kan jag väll ta och fylla i en dagens lista;
    Dagens humör: Idag är jag glader :)
    Dagens borde: Plugga natur! Har prov imorn, men har inte börjat plugga än...
    Dagens frisyr: Plattat.
    Dagens klädsel: Svarta strumpbyxor, svart kjol, rosa topp, svart skärp.
    Dagens planer: Skola, stan och fixa present till mamma, hem och plugga.
    Dagens materiella vill ha: Ett usb-minne som jag kan lagra naturtjoffset på och sen sätta in det i mitt huvud imorn så jag kan allt.
    Dagens längtan: Jag längtar sjukt mycket tills jag, anna, madde och malin ska åka utomlands!
    Dagens beroende: Clementiner. Mums!
    Dagens tråkigaste: Plugg...
    Dagens person: Solen ;)
    Dagens irritation: Mina syskon!
    Dagens låt: Make this go on forever - Snow Patrol

    Torsdag

    God morgon!

    Har precis klätt mig och plattat håret, så nu är jag redo för att åka till skolan. Har ekonomi direkt nu på morgonen, tror det skulle komma nån snbbbe och prata om UF med oss. Det kan ju vara lite interessant :) Och just det ja, idag måste jag komma ihåg att ta med nån liten frukt till skolan, för det är snusk-mat idag igen.. Usch.

    Nej nu måste jag kila. Ciao!

    Grön i fejjan

    Sitter med en ansiktsmask från The Body Shop i ansiktet, den har stelnat och stramar som sjutton (på tal om det, fy sjutton är nog ekonomi-Anders favorit uttryck ;D haha). Känns lite som jag fått en ansiktslyftning. Kan knappt le :P Ska ta och skölja av den om några minuter.

    Såg på avsnitt 12 av Gossip Girl förut. Det är så bra! Tänkte se avsnitt 13 också, men jag orkade inte. Förresten har alla jämt så grymt snygga kläder i den serien, jag vill ha Blair eller Serenas garderob!

    Utomlands

    image339

    Jag vill åka utomlands nu! Det behöver inte vara till något varmt land, utan en weekend i London eller något skulle vara fin fint det också. Bara åka dit och shoppa på dagarna och ha kul på kvällarna. Om man ändå hade lite pengar ;)

    Gaaah

    Slutade 11.45 idag, härligt! Så då åkte jag hem och käkade Karins Lasagne. Det var flera år sen jag åt den! Och den var riktigt god :)

    Nu har jag hållit på och grejat lite med bloggdesignen igen. Blir ju aldrig nöjd :P Men ser det bättre/sämre ut nu? Och ska jag ha mönstrad bakgrund eller enfärgad?

     

    fin

    Tänkte lägga in ett youtube klipp med en bra låt här, men det funkar inte av någon anledning =| Så ni får helt enkelt klicka här för att komma till låten Wild Horses med Natasha Bedingfield. Den är grymt fin!

    Plugg

    Skolan tar sakta med säkert över mitt liv. Det känns som att det är hur mycket som helst att göra nu, men jag har inte riktigt någon koll på vad vi ska ha prov i och när. Dock skulle jag behöva börja plugga natur och geografi. Och kanske läsa lite i engelska boken, och börja läsa om en engelsk författare. Men det är ju så mycket, så jag vet inte vart jag ska börja. Istället slutar det alltid med att jag sitter här eller kollar på tv eller något. Det är ju faktiskt roligare.

    Var nere på stan en stund med Maggan förut. Tänkte köpa ett nytt nagellack och en present till mamma som fyller år på lördag. Men jag kom hem tomhänt och stelfrusen. Stog nämligen och snackade med Maggan i cirkus 1½h utomhus. Vilket blev ruskigt kallt!

    JAG STÖR MIG GRYMT MYCKET PÅ MIN BLOGGDESIGN NU! Den ser ju så tom ut, och bara konstig. Men jag vet inte vad jag ska ändra :S

    Bloggdesign

    Det blev inget Gossip Girl eller Bring It On för mig idag. Istället har jag möblerat om på mitt rum (nu har jag dubbelsäng, hääärligt!) och grejat med min bloggdesign. Den är klar nu, men jag är inte riktigt nöjd. Speciellt inte med headern, men jag har inte så bra fantasi så jag kom inte på något bättre ;D

    Hoppas ni tycker att den ser okej ut iaf :)


    Tårta

    Dagen fick en bra start, vi fick nämligen tårta och dricka på klassrådet av vår käre lärare Hans. Det var riktigt gott det! Resten av dagen flöt på bra, fick sluta tidigare både på italienskan och turismen. Gött :)

    Sen ikväll tror jag att jag ska kika på avsnitt 12 och 13 av Gossip Girl, eller kanske på nån Bring It On film. Laddade ner en hel del under natten nämligen ;D

    God morgon!

    Så var helgen slut igen och en ny vecka har börjat. Helgen gick som vanligt riktigt fort, alldeles för fort faktiskt. Tycker dom borde utöka helgen till åtminstonde 3 dagar. Skulle vara så skönt att vara ledig på fredagar också!

    Nej nu ska jag ta och klä mig och fixa iordning mig så att jag kan cykla iväg till skolan sen och ha klassråd. Slutar inte förens 4 idag, jobbigt! Och så är det äcklig mat, pyttipanna. Blää! Kanske får ta med mig nån frukt eller nått till skolan då..

    Utomlands

    Jag vill åka till något varmt land NUU!

    image332
    image333
    image334
    image336

    Tävling

    Satt och kikade på lite bloggar på Mest aktiva listan, och hittade då denna tävling hos Kenza. Känns ganska passande med tanke på mitt tidigare inlägg idag ;D

    "Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

    Får hålla tummarna för att jag vinner nu då, men med min vanliga tur så är det vääääldigt liten chans :P

    Grey's

    Har precis packat ihop det mesta av mina kläder så att mamma kan köra över dom till pappa ikväll. Han kommer ju hem från Norge idag, så det ska bli skönt att komma till honom igen. Trivs nämligen bättre där ;)

    Denna söndag har varit en riktig slappdag, jag har bara degat omkring här hemma och gjort nästan ingenting. Mest varit på mitt rum och lyssnat på gammla skivor som jag hittade i en garderob. En del skivor var rätt bra faktiskt. Så har jag suttit alldeles för mycket framför datorn också, men jag har ju inget bättre för mig så.

    Nu ska jag nog ta och kika lite på nått Grey's Anatomy avsnitt eller så. Det är alltid trevligt det! Även om jag sett alla avsnitt på boxarna jag har flera ggr, så är de alltid lika bra :)

    Bamboo

    image331

    Jag vill verkligen ha dessa örhängen! Finns bl.a hos http://www.cocoo.se/, men jag vill dock ha en storlek mindre än de som Hilary Duff har :) Och så har jag inte riktigt råd med det just nu. Måste verkligen spara mina pengar!

    Knut

    Måste börja med att tacka Maggan för det fina gästbloggsinlägget igår! ;D

    Idag känns det som att det är vår ute. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Me like! Hoppas att det håller i sig, och att det bara blir varmare och varmare nu. För nu är jag grymt trött på regn, slask och kyla!

    Gårdagen var mycket trevlig. Var hos Anna-Sofia eftersom att hon fyllt 18 och fikade (hon hade gjort supergod chokladmousse med grädde och bär! ) och så spelade vi spel. Föräldrafritt tror jag det hette? Vi hade det iaf riktigt mysigt :) Sen följde jag med Maggan hem och var där och softade och käkade mat. Det var så trevligt så!

    Btw, min röda gummiödla Knut som ligger på min stenålders CD-spelare har namnsdag idag! Grattis till honom ;)

    Gästbloggare

    image331Hej! Maggan här, jag är en nära vän till Emma, den allra närmaste skulle jag till och med vilja påstå! Jag har känt Emma i 11 år så jag vet i princip det mesta om henne och jag tänkte tala om lite om hur hon är :)

    Många uppfattar henne som ganska blyg och lite tillbakadragen men ja säger bara det att när hon är med folk som hon känner sig trygg med så är hon helt jävla galen! Hon har bra humor och är en bra lyssnare, hur hon orkar lyssna på allt mitt tjat är ännu en gåta för mig. Jag brukar jämföra henne med ni vet Bree i Desperate housevives för hon är en sån där som alltid kommer i tid och altid har ordning och reda på sig själv och sina saker. Men detta gör henne verkligen inte tråkig, det gör bara att man känner sig lite slarvig och klantig i hennes närhet. Smart är hon också! Alltså verkligen översmart, ja vet verkligen att hon kommer att bli något riktigt flashigt i framtiden!
    Nu sitter hon och tjatar på mig att jag ska skynda mig att skriva klart, men annars brukar hon faktiskt vara väldans tålmodig, och hon kan ha kvar godis och sånt i flera månader utan att äta upp det! Sur blir hon aldrig heller, inte ens irriterad ( undantagen är hennes familj ) Under alla åren vi känt varandra har jag bara sett henne sur typ 2-3 gånger och då är hon liksom så där sur som jag är när jag är som minst sur!

    En grej till som är så jävla skönt med Gerd de är att hon alltid är med på att ha kul! Man kan alltid lita på henne när man vill göra nåt kul så länge man inte ska typ åka skidor eller nåt vilket är i princip det enda tråkiga med henne eftersom jag själv älskar att åka skidor! Men det är en annan historia och nu har vi inte tid för andra historior! / Maggan

    www.maggann.blogg.se

    facebook

    image430

    Goddagens

    Tänkte gå upp vid 09.15 eller nått sånt idag, så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Men när alarmet satte igång så att jag vaknade och tittade ut och insåg att det bara var en helt vanlig regning och trist lördag och att jag ändå inte hade något att göra nu på förmiddagen så tänkte jag att jag lika gärna kunde sova lite längre. Sagt och gjort, gick inte upp förens halv 12 idag. Då gick jag direkt ner och gjorde iordning frukost och satte mig och kollade på Torkel i knipa. Så nu har jag sett hela filmen, och den var bra! :)

    Kom förresten precis på att jag ju fick en prenumeration på Cosmopolitan i julklapp av pappa, men jag har fortfarande inte fått någon tidning. Nån som vet när nästa nummer kommer?


    flytta

    Kom hem från Louise för bara en liten stund sedan. Jag var ju där på lite inflyttningsfika. Lägenheten var verkligen grymt fin! Så vill jag också ha det när jag flyttar hemifrån! Louise, du borde verkligen bli inredare!! :D Som en liten inflyttningspresent fick hon en Muffins & Smoothies bok av oss. Hoppas att den uppskattades :) Det var iaf en mycket mysig kväll med mycket trevligt sällskap!

    Hallonpajen var lika god som vanligt!

    Arena

    Louise och Anna-Sofia, det här är Adam Tensta! :

    Den 1/3 kommer han till Arena i Karlstad, och då har jag fyllt 18! Så det kanske blir att åka och kolla på honom då ;) Men Maggan kommer inte in! Moahahaha!

    Dagens

    Det är sol ute! H A L L E L U J A!

    Dagens humör: Glad, för nu är det helg!
    Dagens mående: Bra, är nästan helt fri från förkylningen nu.
    Dagens borde: Ingenting som jag borde göra idag, skönt!
    Dagens frisyr: Utsläppt, plattat.
    Dagens klädsel: Mörkblå jeans från Monki, vitt ribbat linne från London, Hello Kitty linne och vit tröja från H&M.
    Dagens planer: Inflyttningskalas hos Louise! :D 
    Dagens materiella vill ha: De här sakerna.
    Dagens längtan:
     Just nu längtar jag efter Louise hallonpaj, den är grymt god!
    Dagens fundering: Sa jag verkligen så? OM jag gjorde det, så skäms jag nått otroligt!
    Dagens beroende: Vatten ;)
    Dagens tråkigaste: Naturkunskapen.
    Dagens tidning: Värmlands nytt eller vad den hette, enda tidningen jag läst idag.
    Dagens låt: Fuck of and die - Torkel i knipa


    Tandläkarn

    Kom hem från tandläkaren för en liten stund sen. Jag hade inget hål, och mina tänder såg så rena ut så sa hon! ;D Fast hon fick som vanligt skrapa bort lite tandsten, uuääh jag hatar när dom gör det! Speciellt när dom använder den tjocka tandtråden som river och sliter så. Usch!

    Nu ska jag snart gå till skolan igen, Maggan ringde och bad mig komma och göra dom sällskap på håltimmen. Jag börjar egentligen inte förens 10.55, och så slutar jag 12.05. Lagomt lång skoldag det!

    Världsklocka

    http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf
    Klick klick.

    Det är ganska läskigt egentligen, hur mkt som händer hela tiden ute i världen.

    Torkel

    Trååååkig dag i skolan, men vi har iaf fått en ny ekonomi lärare. Vi fick en läxa av henne redan första lektionen! Vi som kanske haft högst 3 läxor i ekonomi under 1,5 år, och nu kommer vi få en massa av henne. Huh, jobbigt!

    Sen när jag kom hem gjorde jag lite fruktsallad som jag åt framför TV:n. Kollade på de sista 20 minutrarna av Torkel i knipa, måste se hela den filmen nån gång! För den var sjukt rolig :D

    Imorn är det freeeeedag! Härligt!

    Harry

    Läste precis ut Harry Potter och Dödsrelikerna. Den var riktigt bra! Men jag var så besviken när jag hade läst de sista orden. Inte för att boken var dålig eller så, för det var den inte, utan för att nu får jag aldrig mer läsa någon ny Harry Potter bok. Om inte Rowling bestämmer sig för att göra en åttonde bok, vilket jag läste något om på aftonbladet för ett tag sedan. Men det hoppas och tror jag inte att hon gör. För det skulle bara förstöra allting :P

    Rubriker är så jäkla l2p!! ;)

    Idag slutade jag redan vid 10.45, då italienskan och engelskan var inställda. Härligt värre! Dock åkte jag inte från skolan förens vid 11.45 eller så. Gick ner på stan då för att hämta mina linser som kom i måndags och sen gick jag till blå valvet där Anna-Sofia (som fyller 18 idag!! Grattis!! ), Louise, Linnea och Johannes var. Det var mysigt. Delade på en mycket god pastasallad (med mangosås som smakade curry) med Johannes. Dock käkade han typ 10ggr snabbare än mig, så jag fick inte så mkt =O Sen gick jag till skolan igen där jag mötte Malin och vi gick hem till mig. Käkade chokladfromage och slöade framför TV:n. Niice.

    Idag är det bara 42 dagar kvar till jag blir 18! Då ska jag och Anna-Sofia ha världens fest tillsammans, vi vet dock inte vart än. Kanske blir hemma hos mig eller så. Alla är iaf välkomna då! Bara ni tar med en present såklart ;D Haha.

    Musik

    Tråkig dag i skolan idag, och jag var skoltrött redan efter första lektionen. Även om det bara var idrott. Usch, det bådar inte gott det. Vi har redan fått reda på en massa prov och skit vi ska ha, jag orkar inte!!

    Det är så tråkigt att sitta på mitt rum med bara ljudet av datorn, så jag skulle fixa lite musik. Men det finns ju inget ljud i den här datorn, och skivan jag brände inför nyår som är fullproppad med bra musik funkar ju inte i min uråldriga CD-spelare. Så just nu sitter jag och lyssnar på en gammal Hits for Kids skiva med bl.a Markoolio och Las Ketchup. Mycket bra musik det! ;D Haha

    God natt

    God natt kära läsare! Imorgon blir det till att gå upp tidigt, och masa sig iväg till skolan för att ha idrott. Det är ändå ganska skönt att börja morgonen med idrott, eftersom att det är så soft :)

    Men god natt och sov sött!

     

    Bränt

    Det var riktigt mysigt på Blå valvet förut. Och Anna följde allt med iaf, så det var trevligt! Vi satt och pratade i kanske 1½ h, sen var Madde och Anna tvugna att sticka. Dom har ju pojkvänner ;) Men jag och Malin satt kvar ett tag till. Sen när klockan var 18.15 så frågade Malin när dom stänger, och det var tydligen vid 18.00. Hoppsan.

    När jag kom hem väntade jag mig att maten skulle vara klar, men icke. Min bröder Marcus och Erik skulle fixa maten ikväll, för jag vägrade laga mat åt dom igen. Så det skulle bli pannkakor, för det är ju lätt att göra. Så dom började med maten helt själva, men när det började lukta bränt så fick jag rycka in. Det luktar fortfarande bränt, även här uppe på mitt rum. Oj oj oj... Jag tror inte att det kommer bli några kockar av dom inte.

    IMORN ÄR DET SKOLA OCH JAG ORKAR INTE BÖRJA PLUGGA IGEN!

    nehepp

    Försökte precis mobilblogga, men det verkar inte funka. Antar att det är bara för att jag har 3. Det är aldrig nått som funkar då ju :P

    Nu snart ska jag ner och laga lite mat, eftersom att mamma jobbar så får jag sköta det. Blir något så avancerat som korv&makaroner! Fast korv tänker då inte jag äta, utan det får bli fiskgryta som vi åt igår åt mig ;) Sen ska jag ner till Blå Valvet och fika med Malin och Madde. Det blir trevligt det. Synd att inte Anna kan vara med bara, men den människan går ju inte att få tag på.

    Är förövrigt riktigt trött idag, låg ju vaken halva natten och hostade. Usch, det var inte trevligt.. Höll ju familjen vaken också, vilket mamma inte var så glad över ;) haha.

    Ciao!

    Kul

    http://www.bored.com/ - en mycket rolig sida på en mycket tråkig söndagskväll som denna ;D

    Okej, mycket rolig var väll kanske att överdriva. Men visst är den väll lite skoj iaf? ;)

    Heahea

    Vilket värdelöst inlägg!

    Jag borde sova, eller något annat.

    Kanske läsa något?

    Nej, jag är trött på att läsa nu.

    Jag tar och käkar lite polkagrisar från mitt pepparkakshus istället.

    Mm, mycket gott!

    Jag älskar polkagrisar.

    Det är även gott att ha i drinkar.

    Men blanda det inte med öl, det bubblar en massa och smakar skit.

    En liten varning bara, så nu vet ni.

    Imorgon är sista dagen innan skolan börjar.

    Bläääää

    Jag orkar inte gå upp tidigt på tisdag och ha idrott.

    Men men men...

    Undrar om jag ska publicera detta inlägg?

    Om någon mot all förmodan skulle läsa det så skulle nog denna tycka att jag är knäpp.

    Men jag är bara lite trött.

    Jag är inte såhär egentligen.

    Nej nu ska jag sluta skriva.

    Ska ta och sova eller nått faktiskt.

    God natt!

    snö

    Det har snöat en massa under natten/morgonen/förmiddagen! Får hoppas att det stannar kvar ett tag, så att vi hinner göra våra rondell-snögubbar! ;D
    För att fira all snö så gör jag en sån där tråkig lista;

    sju senaste:
    senaste alkoholdrycken:
    Öl
    senaste bilfärd: Från pappa till mamma igår.
    senaste filmen du såg: Emil och griseknoen (stavning?)
    senaste ringda telefonsamtal: Pappa
    senaste bubbelbadet: Hmm, det var så länge sen så det kommer jag inte ihåg.
    senaste gången du grät: Jaaru, när Lille Skutt dog kanske?
    senaste måltiden: Potatis och fiskgryta

    sju har du nånsin..
    ...dejtat en av dina bästa kompisar?
    Nepp
    ...blivit arresterad? Nej
    ...blivit kär vid första ögonkastet? Nej
    ...varit på tv? Jajamensan, på KLTV faktiskt! ;D
    ...fått ditt hjärta krossat? Nej
    ...sagt att du älskar någon utan att mena det? Det har jag säkert
    ...busringt till nån? Jaa

    sex saker du har på dig:
    1.
    Klasströja
    2. Jeans
    3. Strumpor
    4. Linne
    5. Sockor
    6. Underkläder

    sex saker du gjort idag
    1.
    Vaknat
    2. Ätit
    3. Borstat tänderna
    4. Varit ute
    5. Kollat på film
    6. Suttit här

    personer du kan berätta allt för: Malin, Madde och Anna.

    tre val:
    svart eller vitt?
    Svart
    sommar eller vinter? Sommar!
    choklad eller chips? Choklad, I'm addicted ;) 

    två saker att göra innan du dör:
    1.
    Resa, resa, resa!
    2. Gå ner och hämta ett glas vatten

    en sak du ångrar: Hmm.. Det är väll en massa småsaker bara..

    FAVORIT...
    ...låt:
    Ingen som jag kan komma på, tröttnar på alla så fort :P
    ...artist: Spice Girls ofc! haha ;D
    ...färg: Svart och blå
    ...plats: Av alla ställen jag varit på så är det nog Cypern.
    ...fordon: Tåg
    ...djur: Hästar
    ...affär: Gina Tricot och H&M.
    ...serie: På tv då eller? Isf är det Greys Anatomy :)
    ...café: Blå valvet!
    ...skor: Flip-flops

    BRUKAR DU?
    titta på dig själv i spegeln:
    Jaa
    gnälla: Min familj klagar på att jag gnäller för mkt, så ja :P
    skrika: Inte så ofta.
    sova: Japp, minst 8h varje natt!
    drömma mardrömmar: Nej
    drömma sexdrömmar: Nej
    försöka vara annorlunda: Nej
    klä dig i svart: Jorå, det gör jag väll.
    hata folk: Nej, bara mina syskon ;)
    lita på folk: Jaa, min vänner litar jag på :)

    VEM?
    saknar du:
    Det känns som att jag inte träffat Maud på länge, så henne saknar jag!
    gjorde dig riktigt glad senast: Hmm.. vet inte, men det var säkert malin ;)
    fick du sms från senast: Malin

    HAR DU?
    för många vänner:
    Det kan man väll inte ha? :P
    färgat håret: Färgade brunt förra året, men nu har jag blonda slingor :)
    brutit några ben: Aldrig, inte stukat heller.
    några piercings: Två hål i öronen
    egen dator: Ja
    gjort bort dig rejält: Jorå
    bra självförtroende: Njaa
    kysst någon: Ja
    sagt "jag älskar dig" till någon idag: Nej
    blivit kär i någon på nätet: Neej

    ÄR DU?
    förstående:
    Jo men ganska :)
    osäker: Jaa..
    intressant: Självklart! ;)
    hungrig: Nej, käkade mat nyss och nu äter jag lite på mitt pepparkakshus :P
    smart: Ganska
    barnslig: Oh ja
    pratglad: När jag är med mina närmsta vänner, så jaa!
    blyg: Om det är mkt folk, eller flera jag inte känner.
    glad: Ja
    ledsen: Nej :)
    arg: Inte för stunden :P
    svår: Njaa, lite kanske.
    lätt att förföra: Tror inte de.
    bra på att ge komplimanger: Jo jag slänger väll ur mig nån komplimang då o då :)
    bra på att få komplimanger: Inte direkt

    ANTINGEN ELLER?
    katt eller hund:
    Hund! Katter är lite läskiga :P
    varmt eller kallt: Varmt! Jag vill flytta till ett varmare land!
    vatten eller land: Land
    musik eller tystnad: Det beror på :)
    bok eller film: Böcker brukar ju vara bättre, men det är ju roligare att kolla på film än att läsa..
    leva eller dö: Leva!

    vill vill vill!

    Jag vill ha något att göra!
    Jag vill ha mat!
    Jag vill ha en film att kolla på!
    Jag vill ha nya kläder!
    Jag vill ha något att dricka!
    Jag vill ha ett skrivbord så jag slipper sitta på golvet!
    Jag vill ha en egen lägenhet!
    Jag vill ha mycket snö!
    Jag vill göra snögubbar och snöänglar!


    Nej nu tror jag nog att jag går och lägger mig.


    Nörd

    Nu sitter jag vid datorn på mitt rum hos mamma, har precis kopplat in den helt själv! Haha, trodde aldrig att jag skulle klara det. Marcus skulle hjälpa mig, men jag orkade inte vänta på honom så jag fixade det själv. Det var ju hur många sladdar som helst :O Men till slut fick jag ihop det, för med lite vilja går allt ;)

    Men jag har ju inget skrivbord här, så jag har skärmen på det lilla bordet och så sitter jag på en stor kudde på golvet. Inte så vidare bekvämt direkt. But I'll survive.



    Gaaah, jag har trååååkigt! Har ju nada att göra. Blähä.

    Heroine

    Dagens låt: Silverstein - My Heroine (acoustic)


    Släktfikat hos Marianne var väll inte det roligaste jag varit med om kan jag säga. Tror vi var ca 30 pers eller något. Men det var riktigt gott fika! Haha. Arne, en av mina släktingar, är väll ungefär 70-80 år nånting och gråhårig med kutrygg. Han var faktiskt lite läskig, men rolig! Han berättade bland annat om några som hade skjutit raketer utanför hans hus två dagar innan nyår, och dom hade han gått ut och jagat med hagelgevär eller något. Och så skulle han hela tiden berätta en massa fräckisar! Ujuj, dom var rätt roliga faktiskt ;D

    Nu ska jag ta och packa ihop mina kläder och sen dra över till mamsen...

    Lördag

    Har precis käkat en räksallad från Charlies, det var gott det! Jag älskar verkligen brödet man får med :) Snart ska vi åka iväg till släktingarna, tydligen kommer det släktingar från Sunne, Degerfors och från nån mer stans. Jag har verkligen ingen aning om vilka alla är, men jag har säkert träffat dom flera gånger. Men det är ju så svårt att lära sig alla namn :O Aja, det kanske blir liiite trevligt iaf. För vi lär ju få Mariannes goda bullar ;D

    Ha en trevlig dag!

    Godnatt!

    Kom hem från Steen för bara en liten stund sen, och jag är riktigt trött och sleten. Har ap-ont i magen :/ Men vi har haft en rolig kväll! Jag vann inte pokerturneringen, men jag åkte iaf inte ut först, vilket jag är nöjd över! Haha. Sen har vi bara degat i vardagsrummet hela tiden, lyssnat på musik o gjort kullerbyttor och sånt. När jag gick höll de på och körde krona, och innan det hade jag och röbbs en halvtimmes lång diskution om mat. Intressant ämne det där! Haha, jag fattar inte att vi kunde ha så mkt att säga om mat? :O Visst, det är gott och så. Men att sitta och diskutera det i en halvtimme? :P ujuj..

    Nej nu borde jag gå och lägga mig, jag måste ju vara någorlunda pigg imorgon när jag ska till nån släkting på släktfika. Blääähää, jag vill inte med. Det är verkligen otroligt tråkigt! En massa släktingar som jag knappt vet vilka det är, som bara pratar och pratar och pratar och pratar och pratar och.. aa, ni fattar grejen?

    God natt!

    poker

    Det blir pokerturnering hos Steen ikväll iaf, Anna övertalade mig att komma :) Enligt henne var det ingen som brydde sig om dom blev smittade eller så. Haha, men jag hoppas iaf att jag inte smittar någon! Nu har jag precis tagit en dusch, så att jag iaf är lite fräsch när jag kommer dit. Ska strax ta och klä mig och sminka mig också, så att jag ser mänsklig ut igen. Har ju gått omkring som en zombie hela dagen.

    Ha en trevlig kväll!

    Dagens

    Dagens humör: Kunde varit bättre, jag sitter här och är snorig och förkyld =/
    Dagens borde: Städa mitt rum, men det orkar jag nog inte göra.
    Dagens frisyr: En sån där otroligt snygg knut på huvudet ;)
    Dagens klädsel: Pyjamasbyxor, tjocka varma strumpor och klasströjan^^
    Dagens planer: Skulle egentligen till Steen och ha pokerturnering, men jag orkar nog inte det. Så jag ska nog bara vara hemma och vila mig och dricka te..
    Dagens materiella vill ha: En DVD och en massa bra filmer!
    Dagens längtan: Jag längtar faktiskt inte till något just nu, inget som jag kan komma på iaf.
    Dagens fundering: varför, varför varför???
    Dagens beroende: Teeee!
    Dagens tråkigaste: Att vakna upp och knappt kunna andas och ha riktigt ont i halsen.
    Dagens personer: Alla som laddar upp bilder på bilddagboken, så jag har något att göra ;D
    Dagens tidning: SOLO som ligger i soffan, har dock redan läst den. Men jag kan väll läsa den igen? :)
    Dagens låt: Plain White T's - Hey There Delilah


    prosit

    Jag nämnde ju tidigare idag att jag var snorig och börjar bli förkyld. Nu såhär på kvällen så mår jag ungefär 10 gånger sämre än då. Det bara rinner ur näsan, jag är trött och hängig och nyser hela tiden. Inte så vidare trevligt! Tror nästan jag ska ta och gå och lägga mig snart faktiskt. Klockan är inte ens nio, men jag är så trött så det är väll lika bra att gå och sova. Vanligtvis brukar jag ju inte lägga mig innan 1 när vi är lediga ;D

    Ikväll skulle vi ju egentligen kollat på film eller dylikt, men det blev ingenting idag heller. Men imorn ska vi ha pokerturnering och sjunga singstar! Kul kul kul! Hoppas verkligen att jag mår bättre imorn när jag vaknar, så att jag kan vara med :) Jag vill ju inte gå dit och vara super-förkyld och smitta ner alla :S

    Horoskop

    Fiskarna ca 19/2 - 19/3

    Bästa kärleken får du i att skämma bort dig själv genom att unna dig en behandling för skönhet eller hälsa. Du är värd det sköna och du får glädje. Nu förändras mycket runt omkring dig, och det är ju trevligt om det är positivt och det ska det vara för dig. Din ekonomi kommer att förbättras.


    Mitt horoskop för dagen, det låter ju inte alls för dåligt! Och det bästa av allt, min ekonomi kommer tydligen att bli bättre! Wohoo! Inte för att jag vet hur det skulle gå till, men det får tiden utvisa ;)

    Idag var jag faktiskt duktig och gick upp vid 10. Det ni! Det kan iofs bero på att jag vaknade av att det bara rann ur näsan, så jag var tvungen att gå upp och rusa in på badrummet. Usch, jag tror jag börjar bli lite förskyld.. Vet inte om det beror på att jag var ute på nyår utan så vidare varma kläder, eller om det är för att Malin smittat mig ;P


    Tråk

    Idag har det varit en grymt, enormt, riktigt jävla tråkig dag! Har verkligen inte gjort nånting värt. Bara gått omkring och degat. Jag har inte ens stuckit ut huvudet utanför dörren, utan jag har bara varit inne hela tiden. Blä för sånna här dagar! Vi hade tänkt hitta på nånting ikväll, men det var ingen som kunde eller orkade.. Men vi ska kanske göra nånting imorn istället! :D Får hoppas det, så det inte blir en till sån här dag :P

    Aja, för att fördriva tiden resten av kvällen kanske jag ska ta och kolla på en film igen. Jag har kollat på en nästan varje kväll i en vecka nu. Ikväll tror jag nog att jag ska kolla på Fucking Åmål, det var ju så grymt länge sedan jag såg den. Och så är den ju faktiskt bra!

    H&M


    Hade jag bara lite mer pengar på kontot så skulle jag klicka hem dessa saker direkt ;D

    Sömntuta

    Usch, jag vaknade inte förens 1 idag. Jag tycker verkligen inte om att sova så länge, dagarna bara försvinner ju då. Jag hade ställt alarmet på 10.00, tyckte att det var en lagom tid att gå upp. Men när det ringde så råkade jag nog stänga av det, och sen somna om. Dåligt dåligt, jag måste verkligen bli bättre på det där!

    Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men om det börjar snöa mer under dagen, så har vi lite planer för kvällen/natten ;) haha. Hoppas nu att det börjar snöa snart!

    Då&nu

    image329

    1 januari 2008

    image328
    Kvällen igår blev riktigt lyckad, och jag hade grymt roligt! Det började med att jag och Malin gick hem till mamma och började göra oss iordning vid halv 5. Sen vid halv 6 började det trilla in lite folk och vid 6 började vi med maten. 10 personer i vårat kök samtidigt blev lite trångt, men det gick bra! Maten blev iaf supergod! Sen när vi käkat så sjöng vi lite singstar, smällde lite raketer och en hel del annat.
    Vid 20 i 12 drog vi oss ner mot stan där vi mötte upp lite annat folk. Tror vi var där till 1 eller nånting, men jag är inte säker :P Efter det följde vi med några till en efterfest hos Söder och jag fick åka kundvagn dit, det var seriöst det läskigaste jag gjort i hela mitt liv! Aldrig att jag gör om det :P
    Sen gick vi väll hem vid halv 5, så jag kom inte i säng förens 10 över 5 eller nått sånt inatt/imorse.

    Idag är jag grymt trött och frusen och så har jag ont i halsen av någon anledning. Men trots att jag inte mår så prima så har jag och Malin varit duktiga och städat hemma hos mamma. Så nu är det fint där igen! Vi var även på en liten promenad förut, det var sköönt :)

    Resten av dagen ska jag nog bara sitta här vid datorn och dega, kanske kollar på nån film eller så sen. Jag orkar verkligen inte göra något annat.

    Bilder från början av kvällen då vi lagade mat och det kan ni se här.