Måndag

Är inte på så vidare bra humör nu. Tänker alldeles för mycket på hur fan jag ska förklara den här skiten...

Tog en lång sovmorgon idag, vaknade vid halv 1 av att Marcus klampade in här. Sen gick jag upp och käkade lite frukost och nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Sen blir det till att käka lite, gå hem till pappa en snabbis och efter det kanske göra nånting med flickorna. Får se hur det blir :)



Bara för att inlägg utan bilder är tråkiga ;)

Gårdagens party

Oj oj oj. Jag som sa att jag aldrig mer skulle ha party, varför hade jag det för?!

Början av kvällen var jävligt rolig, förfest med världens bästa brudar! Sen kom det lite folk mellan 8-9, och det droppade in fler under hela kvällen. Efter lite räkning på morgonen så kom vi fram till att ungefär 70pers kikade förbi här. Blev lite mer än väntat alltså.

Just nu är jag grymt trött. Har väll sovit mellan 1-2 timmar inatt.. Sen när vi vaknade så städades det lite, käkades frukost, gloddes på TV och efter det gick vi ner till Charlies för lite käk. Sen blev det att gå hem och städa resten av dagen också. Verkligen skitkul.








Lördag

Så var det tillslut lördag igen då. Jag har precis käkat frukost och sånt, och snart ska jag bege mig in i duschen. Om typ en timme eller något kommer Anna hit, och då ska det handlas, fixas musik och massa sådant. Sen blir det käk från Charlies med Malin och Madde också. Gottigottgott! Skulle även behöva städa lite innan alla kommer ikväll.. Både i mitt rum och i köket, det är nämligen lite småstökigt sådär just nu ;D Förresten är det redan party här! haha, har hög dunkadunka musik på där nere som låter i hela huset. Man måste ju komma i rätt stämning inför ikväll!

Men nu har jag inte tid att sitta här längre. Ha en bra dag! Ciao!

Dagen i bilder


Dagen började med att jag vaknade vid kvart i 12, och upptäckte att det inte var strålande sol denna dag heller, vilket jag inte blev så glad över... Grymt ocharmig bild btw, men den bjuder jag på!

Sen blev det frulle framför TV:n! Nils Karlsson Pyssling på, så himla mysig film!

Sen blev det att ge kaninerna mat och vatten. Här har vi lille Alfons.

Lite senare bar det av till mamma för att käka. Nu när jag ser bilden kom jag på att jag glömde Cosmopolitan där..

Sen lirade jag Guitar Hero i några timmar! Här ser vi min ena broder, Erik.

Lite senare bar det av till Anna, dit även Madde kom. Trevligt att se den pricken som är ute och far hela tiden! ;D

Anna bjöd på bröd, ost, vindruvor, melon och cider. Mumma! Var där hela kvällen, ända till för en stund sedan. Riktigt mysigt! :)


Men nu måste jag gå och lägga mig. Har en hel del att göra imorgon faktiskt. Och på kvällen blir det party! Godnatt kära läsare!

Sommaren är här

Jag gör som Anna, och slänger in en dagens låt ;D

Secondtunez! - Sommaren är här

Uteritt

Kom hem från stallet för en stund sedan. Har varit där ute rätt länge, för pappa var tydligen tvungen att fixa nått med en sladd i ett träd eller vad det var.. Men sen när han var klar med det så tog vi en varsin häst och följde med några stycken ut i skogen. Det blev en lugn skogstur på lite mindre än 2h. Riktigt mysigt var det! Dock hade jag väll gärna galopperat på en del vägar. Men det var några med som var lite för små för det ;D Så det får bli nästa gång!


Blev verkligen sååå bra bilder! Haha, detta är iaf Ingers hals :)

Softiskväll

Var ju som tidigare sagt med Malin och Anna igår. Blev en hel del degande som vanligt ;) haha. Men vi kollade även på film; What happens in Vegas. Riktigt bra och rolig film faktiskt. Sen att Ashton Kutcher är redigt snygg hjälper en hel del också!

Självklart var vi även tvugna att käka lite också. Denna gång blev det godis och popcorn. Mums! Och så några smoothies och sånt också.

Idag blir det att åka till Thai-restaurangen med familjen och käka. Sen efter det ska jag nog till stallet och rida ut en sväng i skogen. Trevligt trevligt.


Lite dricka inhandlades också. Så nu kanske vi har så det räcker tills på lördag... Haha. Nej men det ska faktiskt sparas en del och användas framöver :)

Onsdag

Trots att jag gick och la mig en aning tidigare igår så klarade jag inte att gå upp tidigt idag. Ställde alarmet på mobilen på 10.00 och 10.05, och visst vaknade jag och tänkte gå upp. Men jag tänkte även att jag kan väll dra mig liiiite till. Självklart somnade jag om och vaknade av att jag fick ett sms vid 1.. Suck. Så kampen mot morgontröttheten fortsätter! ;)

Idag ska jag hitta på något med filifjonkorna tror jag. Ska möta dom på stan först nån gång, sen efter det vet jag inte vad det blir. Men nått skoj hoppas jag! Kanske handla lite inför lördagen? Vi får väll se vad det blir.


Snark snark...

I guess nothin' can last forever





And if I had the choice
Ya - I'd always wanna be there
Those were the best days of my life

Kaninbebisar på G?

ÅÅÅHHHH!!! Jag blir så jävla trött på Luna! Nu har hon grävt ett hål i hagen åt Alfons håll. Så Alfons hade lyckats trycka sig in i Fiffi och Lunas hage och börjat para sig med Luna. Jävla helvete. Jag har ju ingen plats för några små bebisar ju. Så det ska bli spännande och se om en månad om det blev några ungar. Hoppas verkligen verkligen inte det!

Om det blir det så måste jag ju sälja dom också.. Suck vad jobbigt. Ingen som vill ha Luna redan nu? Hon är din för en tia!

Segdag

Lille Maggan klagade på att jag varit dålig på att blogga idag, och jag kan väll inte göra annat än att hålla med henne. Så jag får väll knåpa ihop ett litet blogginlägg nu då.

Har inte mycket överhuvudtaget att skriva om idag, eftersom att det varit en riktigt seg slappardag då inte så mycket hänt. Först sov jag till halv 1 som vanligt... efter det så har jag bara duschat, käkat, suttit här och sen gjort lite ärenden med pappa. Var på Bro möbler, eller Mio eller vad fan det heter, och köpte två kuddar till vardagsrummet. Sen vidare till stan där jag bokade en tid för synundersökning. Verkligen välbehövligt, då jag märker att de linser jag har nu har fel styrka.. Så det ska bli gött att kunna se ordentligt igen! :)

Nattblogg

Jag måste verkligen vara dum i huvudet som kommer hem kvart över två en måndagsnatt och sätter mig vid datorn. Är redigt trött nu, och så fort jag sätter mig vid datorn så fastnar jag ju här och kan verkligen inte slita mig. Men näe, när jag har bloggat klart måste jag verkligen gå och sova.

Har haft en trevlig dag med polarna. Mötte Malin på stan först för hon skulle käka på Paus. Sen kom även Anna dit och lite senare kom Louise. Efter det åkte vi hem till Maggan och glodde lite på TV och ännu lite senare, efter ett besök på Maxi, så gjorde vi en köttfärspaj. Riktigt jävla god blev den! Sen efter det satt vi bara och käkade glass och pratade. Mys mys.


Maggan på Paus :)

Louise gillar glass hon!

Och Anna gillar ljus!


Kaninjakt

Suck.. På en dag så har Luna rymt 3ggr! Jag stog nere i köket förut och kollade ut genom fönstret då jag såg Luna komma springandes på gräsmattan. Så då var det bara ut och fånga in henne och släppa in henne i hagen. Sen efter det har hon rymt 2ggr till. Gaah, tokkanin! Men nu är hon inne i buren och får inte komma ut nånting resten av dagen..

Just det fan, jag ska ju möta Malin och kanske Anna om 5min på stan. Hoppsan sa, det hade jag glömt. Ciao!


Knäppis-Luna


Måååååndag

Det blev en riktigt mysig kväll hos Anna igår. Jag, Malin och Louise åkte dit vid 10 typ, och stannade till 3. Under den tiden satt vi i princip bara och pratade. Rätt fränt ändå att man har något att prata om i 5 timmar i sträck. Men prata var ändå inte det ända vi gjorde, utan vi åt muffins också. Riktigt goda sådana som Anna hade bakat igår. 5+ till dom!

Senare idag tror jag att vi skulle hitta på nått också. Får se vad det blir. Inte åka och bada iaf, eftersom att vädret fortfarande är urkasst.. Åh, jag blir så jävla trött på Sverige! Ta mig tillbaks till medelhavets underbara väder!


Louise och Anabanana

Maggan raggan

Smoothie

Sitter och njuter av en riktigt god smoothie just nu. Gjorde iordning en förut till kvällsmaten, och jaa, den blev riktigt god. Den innehåller färsk ananas, nån slags melon (inte honung eller vatten), kiwi och exotisk juice.

Lite senare blir det till att åka hem till Anna panna och träffa Da Familj. Haha. Får se vad vi hittar på då, skulle inte förvåna mig om vi åt nånting ;) Tyvärr kunde inte lilla Maudis vara med eftersom att hon ska ut och fara igen imorgon. Den människan är fasen aldrig hemma! Så det får bli en annan gång :)


Min smarriga smoothie och dess ingredienser!

Söndag

Hejsan hoppsan!
Det tog ett bra tag för mig innan
jag bloggade idag. Men jag har faktiskt inte satt mig vid datorn förens nu. Vaknade strax efter 12 idag med, och sen har jag lagat mat, gett kaninerna mat och vatten och efter det åkte jag med pappa och bror till Karlstad. Var på IKEA först och handlade lite. Dock hittade vi inte så mycket vi skulle ha, och det enda som följde med till mitt rum var galgar och två krokar. Sen åkte vi vidare till Bergvik där vi kikade i lite affärer och så fikade lite. Hallonpaj med vaniljsås - mumma!

Nu ikväll vet jag inte vad som händer. Vore ju kul att hitta på något, men vi får väll se vad det blir :) Ciao!

Tidsfördriv

Har du rökt? Ja. Men jag fattar inte vitsen med det? Förutom cigarr då, det är kul ;D haha
Har du snusat? Nej.
Har du legat i sängen brevid en tjej? Jajamensan! :P
Har du blivit slagen allvarligt? Haha, nej, som tur var ;)
Testat droger? Nej, aldrig!
Hatar du någon? Skulle jag inte vilja påstå.
Har du gjort något olagligt? Det har väll alla?
Har några av dina vänner svikit dig? Neej.
Har du någonsin varit med på TV? Japp, KLTV-kändis är jag vettu!
Vad har du haft för djur? Enbart kaniner. Stampe, Snurre, Mimmi, Lille Skutt, Fiffi, Luna, Joppe, Skutte och Alfons. Så grymt orginella namn!
Favvofärg; Blått forever! Haha
När grät du senast o varför? I torsdags kanske det var. Jag kollade på A walk to remember, och den var så fiin :)
Har du en bror? Mm, två stycken faktiskt.
Naturlig hårfärg? Hööm.. jaadu.. Kanske råttfärgat?
Hur många har du kysst? Ööh..
Vem pratade du med i telefon senast? Det var nog Anna-Sofia.
Har du tänkt tanken att mörda någon: Haha, jaa.
Surfa/snowboard? Har aldrig provat nått av det, men skulle vilja lära mig att surfa!
Vem sov du sist i samma säng med? Hm.. Kommer inte ihåg faktiskt :P
Kan du mer än två språk? Njaa.. Jag kan ju svenska och engelska. Men sen kan jag även en gnutta italienska.
Har du vart med om en olycka? Ja, men inga större. Jag har väll typ stuckit mig på en tagg, slagit i foten eller något och sådant. Eller just det, när jag gick in i en glasdörr kanske räknas?
Har du träffat en kändis? Träffat och träffat.. Jag har sett ett flertal iaf!
Vem kysste du senast? Jag har alltid varit dålig på att komma ihåg namn..
Har du lekt anden i glaset? En gång, men det funkade inte så bra.

Dagen

Har varit en riktigt soft dag idag. Har bara degat runt och sådär hela dagen. Gick ju inte upp förens 12 eller vad det var, och sen har jag bara ätit, matat kaninerna, bakat en citron och lime-kaka som blev supergod och suttit här vid datorn. Och så kom Malin förbi på en blixtvisit för att bränna en film. Big Fish fick hon. Tror att jag också ska kolla på den ikväll faktiskt. Den verkar rätt bra :)


Fiffsan och farbror Skutte. Jag lovar, det går inte att få en bra bild på dom. Dom är totalt ofotogeniska.

Min Lime och Citron-kaka som blev så fin så jag var tvungen att ta kort på den.
 

Byta design?

Har gjort en ny, röd design som jag funderar på att byta till. Men jag är inte säker på om jag gillar den bättre än den här. Så jag tänkte fråga er, vilken av dom är finast? Denna som jag har nu, eller den röda?


Klicka på bilden för att se hela designen.

Lördag

Har ganska precis vaknat faktiskt. Blev alltså ännu en sån där lång sovmorgon.. Jag måste verkligen skärpa mig, halva dagarna försvinner ju när jag går upp så sent! Men det är ju så grymt svårt att gå upp på morgonen när jag inte måste. Så det blir lätt att jag stänger av alarmet och somnar om..

Igår blev det en väldigt lugn midsommar för mig. Var hemma till större delen av dagen och käkade en massa god mat och en hel del jordgubbar. Jäkligt gott var det! Och jag var grillmastern, så köttet blev perfekt! Haha. Sen på kvällen så åkte jag till Malin och var där och degade lite. Vi gick på en promenad också, men aa, för det mesta var vi bara inne hos henne och hade det mysigt :)

Sen idag vet jag inte vad det blir. Har inget planerat, och vad jag vet så kommer det nog inte hända något heller. Fast jag är väldigt sugen på att baka.. Hmm.. Kanske tar och slänger ihop något sen då!


Världens bästa Maggie :)

Midsommarafton

Det är ju typsikt att det ska regna och blåsa en massa på midsommar. Men just nu kikar ju solen fram lite mellan alla moln iallafall. Får hoppas att alla moln försvinner sen så att det blir fint väder :) Idag blir det inget speciellt firande för mig. Ska bara käka en massa god mat och äta en hel del jordgubbar. Lite tråkigt att vi inte firar midsommar som vi brukade när vi var små. Antingen var vi hos mormor där vi gjorde jättefina midsommarkransar att ha på huvudet och så käkade vi grymt mycket jordgubbar. Eller också så var vi hos farmor&farfar och dukade upp ett långt bord där vi åt och så fick vi, barnen, plocka blommor och göra våran egna lilla midsommarstång som vi sedan dansade runt.

Ååh, om man ändå vore liten igen...


Midsommar

Suck, jag hatar högtider..
Och jag hatar ögoninflammation..
och regn..
och att ha ont i halsen..
och att jag inte kan ha linser i..
och att det är så stökigt på mitt rum..
och Kristinehamn för det är Sveriges tråkigaste stad..


Ursäkta depp-inlägget, men dåligt väder får mig lätt på dåligt humör ;)

Bloggdesign

Gjorde precis klart en liten bloggdesign åt Maud. Men usch vad jag inte blev nöjd! Jag har helt enkelt inte en kreativ dag idag, för den blev verkligen inte fin. Får ta och fixa en ny nån annan dag, för allt jag gör idag blir bara dåligt. Men aa, du får stå ut med den några dagar Madde! Lovar att jag ska fixa en finare :)


Gamla designen, som var finare än den nuvarande..

Nya designen som skulle passat bra till påsk!

Sista fotbollskvällen

Igår var våran sista fotbollskväll på länge.. Sverige åkte ju nämligen ut. Sa jag inte igår att dom skulle förlora mot Ryssland? Haha, så himla kassa är dom ibland.. Men men, man ska inte deppa ihop över det. Jag menar, jag bryr mig ju knappt. Fotboll är faktiskt riktigt tråkigt egentligen :P

Men det blev iallafall en riktigt mysig kväll igår. Först kollade vi ju då på fotbollen och käkade grönsaksdipp och kladdkaka. Sen när fotbollen var slut så gick vi ut i köket och satt och snackade och käkade glass. Sen när klockan närmade sig 2 så vart vi lite hungriga, så då var det dags för nattmackor. Haha, käkade nästan konstant igår kväll. Men som sagt, riktigt mysigt var det!


Världens bästa brudar! <3

Glasskäkning i köket :)

Sista ridningen och fotboll

Är precis hemkommen från den sista ridlektionen för den här terminen. Eftersom att det var den sista lektionen så hade vi bara lite lekar. Vi började med hela havet stormar och fortsatte sen med stafetter. Tyvärr hamnade jag i det förlorande laget då.. haha. Men Inger som jag hade skötte sig så bra!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sådär, känner mig lite ofräsch just nu. Sen ska jag ta något att äta och efter det ska jag kika på fotbollen med Malin, Madde och Anna. Vet dock inte vart, men det visar sig väll. Hoppas verkligen att Sverige vinner idag, dock tror jag inte det. Jag skulle tippa på att det blir 2-1 till Ryssland.. Men men, jag ska hålla tummarna iallafall!

 

Förlåt, men jag måste



Bara ett år kvar tills vi är där igen...

Photoshopat

Bara för att det är så himla kul att göra om bilder lite smått i photoshop ;D
  

Onsdag

Hallå i stugan!
Gick inte upp förens halv 12 idag igen.. Igår kväll satte jag på 3 alarm på mobilen för jag tänkte att då borde jag inte kunna stänga av allihop och somna om. Men visst fan gjorde jag det imorse! Alla tre stängde jag av, och när jag vaknade igen så var den halv 12. Lyckat, verkligen..

Men nu hinner jag inte skriva mer, ska ner och käka lite mat faktiskt. Ha en bra dag, ciao!

Skärgården

Det blev inget första dopp i Sverige för mig förut, det var alldeles för kallt både i luften och i vattnet för det. Så det får vänta ett tag till, tills vädret blir fint. Vilket kan ta några veckor... Men men, det var iallafall en mycket trevlig kväll ute i skärgården. Jag och Anna cyklade först ut till KFUM där Malin tränade. Sen efter det gick vi till skymningen där vi tänkte bada, men vi satt istället bara på bryggan och myste. Men sen vart det för kyligt i vinden, så vi gick tillbaks till KFUM och satt där vid en bänk istället. Treeeevligt trevligt :)

Nu sitter jag återigen här vid datorn i min mysiga Grabbarna Grus tröja och käkar en grymt god macka med bl.a skinka, ost, sallad, tomat, gurka, avokadoklet.. och aa, jag vet inte riktigt vad jag la på mer. Men tjock och god är den!


Maggan i tränartagen!

Picknick i det gröna

Kom ganska nyss hem från skogen. Har nämligen varit ute på en picknick med Anna och Malin. Riktigt härligt var det! Vi cyklade en bra bit innan vi hittade ett ställe som dög åt oss, och det var en bit utanför stan i skogen typ. Haha, mysigt ställe var det iallafall.

Så där satt vi i några timmar och pratade och åt. Det är så livet ska vara på sommaren! Bara chilla och ha det gött. Sen ikväll ska jag träffa dom igen för att ta ett kvällsdopp ute i skärgården. Kommer nog bli ruskigt kallt, men ändå. Och jag har ju faktiskt inte badat i Sverige än i år..


Anna och Maggan i gräset :)

Solen stekte på rätt bra denna dag!

God middag!

Blev en lång sovmorgon för mig idag, gick nämligen inte upp förens halv 1... Jag hade ställt mobilen på 10.30, men på nått sätt lyckades jag stänga av alarmet som vanligt. Och när jag vaknade igen och kollade på klockan så var den halv 1. Så nu har jag sovit bort halva dagen, vilket känns lite tråkigt. Men så kan det gå ibland! Imorgon ska jag klara att gå upp tidigare!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska ju hem till Anna ikväll iallafall, men innan det vet jag inte. Förutom att jag ska gå ner och käka! Har ju inte varit nere och ätit nått än, så magen börjar kurra lite på mig nu..


Skärren

Tidigare ikväll, eller igår rättare sagt, så kom lilla söta Anna hit. Vi satt i princip bara vid datorn för att göra iordning hennes design så att den blev lite somrigare. Brunt kändes ju lite mer höstigt, och det är väll inte så aktuellt nu direkt.

Sen efter ett tag så tog vi oss en lång cykeltur ut till Pärlan i skärgården. Maggan jobbar ju där, så vi tänkte köpa glass av henne. Blev iaf en stor strut var med himlans god glass som vi satt ute och käkade på medans vi väntade på att hon skulle sluta. Sen gick vi ner till bryggan och satt bara och pratade. Riktigt riktigt mysigt! Dock vart det lite kallt senare mot kvällen, så då for vi hem, och jag hamnade självklart här..


Ser det inte lite mysigt ut ändå? :)

Mumma! Dock ser jag rätt besvärad ut p.g.a alla knott..

Taliban-Anna gör allt för att skydda sig för knotten.

Ska man skydda sig från knotten kan man lika gärna se cool ut också ;)

Margot och Ulla med läskig himmel bakom sig.


Måååååndag

Var ju som sagt hos Louise förut och planerade lite smått inför våran cykelsemester. Det blir antagligen vecka 28, och då ska vi cykla runt skagern. Ska bli så kul så! Dock är det ju ett tag kvar, men tiden lär antagligen gå superfort, det gör den ju alltid när man är ledig.

Alldeles snart kommer Anna hit, jag ska nämligen hjälpa henne med en ny bloggdesign. Får väll se om vi kan koka ihop något snyggt, eller om det kommer se ut som ett helvete sen. Höhö. Senare ska vi även cykla iväg till skärgården och köpa lite glass av Maggan. Madde kanske hänger på oss också, får hoppas det :)

Men nu blev jag himla törstig faktiskt, så nu ska jag gå ner och ta mig ett glas vatten!

Howdy

Så var det måndag igen då, tror jag iaf? Jag har inte så stor koll på dagarna nu när det är lov, men jo, måndag måste det vara. Idag ska jag iväg till Louise ett tag för att planera en eventuell cykelsemester med tjejerna. Hoppas verkligen att den blir av, för det skulle vara grymt kul! Så vädret måste verkligen bli bättre här hemma i Sverige, så att man kan göra alla saker som man vill nu på lovet.

Fast nu har jag faktiskt inte tid att sitta här, måste göra en del saker innan jag åker till Louise. Bl.a ge kaninerna lite mat och vatten.. De måste vara rätt hungriga där ute nu, så jag får väll ta och ge dom lite att knapra på.

Ha en bra dag, ciao!

A walk to remember

Såg nyss på A walk to remember. Sjukt bra film! Satt fan och tjöt i en timme! Och jag brukar nästan aldrig gråta till filmer, men det gjorde jag verkligen till denna! Kändes lite smådumt sådär att sitta själv och kolla på en film och tjuta, men den var ju så grymt bra. Den var ju inte så himla sorglig förens i slutet, men den var ju så himla vacker. De var ju så grymt kära i varandra, verkligen en romantisk film. Tyckte till och med att den var bättre än The Notebook, och då är den riktigt bra! Så har du inte sett den, se den!!


Söndag

Blev en riktigt trevlig söndag idag. Det började med att jag mötte upp Anna och Madde på stationen och sen gick vi hem till Annas bror för att hämta en nyckel. Sen fastnade vi där ute på asfalten ett tag och bara satt, rätt mysigt faktiskt. Efter det traskade vi hem till mig och degade ett tag, och sen iväg till Maxi för att handla lite. Var även förbi mamma en sväng för att hämta lite saker.

Efter det gick vi till mig igen där vi bakade en kladdkaka med jordgubbar på. Och jaa, den blev väll sådär.. Haha, skulle nog varit inne i ugnen ett liiiitet tag till. Den var nämligen i princip bara smet. Ingen kaka överhuvudtaget, utan bara smetig. Men fin var den!


Är det ingen hemma så får man väll ta sig in på andra sätt. Här är Anna i full fart med att klättra!

Lille Maud satt och kollade på medans Anna lekte spiderman.

God morgon!

Så sitter jag här igen då, istället för att göra något av de andra grejerna jag skulle behöva göra. Som att duscha, ge kaninerna mat och vatten, plocka undan kläderna på mitt rum eller liknande. Men jag orkar liksom inte lyfta på arslet och ta tag i nånting. Men snaaaaart ska ni se, snart.

Idag vet jag inte riktigt vad det blir. Kanske hittar på nått med Anna och kanske Malin, eller så följer jag med pappa ut till farmor&farfar. Var ju ett bra tag sen jag var där, tror det måste ha varit i julas faktiskt. Jäklar, 6 månader sen ju! Helt sjukt :O Men men, får se om jag orkar följa med eller inte. Jag gör ju faktiskt hellre nått med polarna! 

Nej nu SKA jag gå in i duschen. Ciao! 

Sverige förlorade men jag vann!

Var ju som sagt hos Malin förut och glodde på fotbollen. Riktigt nice med chips, öl och fotboll ;) haha. Iallafall, Anna satsade på 2-1 till Sverige, Malin på 1-1 och jag på 2-1 till Spanien. Länge såg det ut som att Malin skulle ta hem segern, men i de sista minutrarna så slog Spanien-helvetet in ett mål - så jag vann. Dock är jag inte så vidare glad för vinsten, jag hade hellre sett att Anna vann faktiskt.

Sen när jag kom hem så slog jag mig ner i soffan och kollade om det  var något bra på tv. Fastnade för filmen Kate & Leopold. Handlade om nån som kom från 1800-talet till nutiden. Rätt bra film faktiskt, men ingen höjdare.

Men nu är jag riktigt trött, ska nog gå och lägga mig faktiskt. Har fortfarande inte sovit ikapp den sömn som uteblev under veckan i Ayia Napa. Så god natt kära läsare!


Maggan gör det bekvämt för sig i soffan med chips och öl brevid.

Anna föredrog fåtöljen hon.


Sverige - Spanien

Om några minuter ska jag iväg till Maxi för att möta Malin och Anna. Det ska inhandlas lite proviant tills ikväll, bl.a lite bärs. Haha. Vi har nämligen tänkt ha en riktig machokväll då vi dricker öl, käkar chips och glor på fotboll. Kan nog bli riktigt najs. Förutom att öl inte är det godaste som finns, men vad gör man inte för att vara lite grabbig en kväll?

Men som sagt, Sverige spelar ju mot Spanien idag. Jag tror absolut att Spanien vinner, men man vet ju aldrig. Förra matchen var jag ju helt säker på att Grekland skulle vinna, men det gjorde dom ju inte minsann. Så vi får väll se hur det går ikväll. Ciao!

 

Lördag

Var en riktigt trevlig dag igår. Började med att jag stack till Brogårn för att kolla när min kusin Andreas tog studenten. Det var en himla massa folk där, helt tjockt på skolgården. Var iallafall där en stund, och så kollade vi även när dom åkte iväg i sin vagn. Det såg så himla kul ut! Och nästa år är det min tur, tjoho!

Sen stack vi hem till kusinerna där det bjöds på mat och sånt. Riktigt gott var det! Var där ett bra tag och så, satt och pratade med släkten, lirade lite Guitar Hero, käkade och sådant. Nice nice. Men sen var jag tvungen att sticka vidare, skulle nämligen till Elin som även hon tagit studenten. Vart dock ett rätt snabbt besök där, eftersom att hon hann åka iväg innan vi kom. Haha, men så kan det gå ibland.

Efter det tänkte vi fira skolavslutningen, men eftersom att vi bor i skitrövsstaden Kristinehamn som jag hatar för tillfället eftersom att aldrig nånting kul händer här så gjorde vi inte så mycket. Var bara hemma hos Louise och hade det lite trevligt med popcorn, lite cider, lite godis och lite folk. Haha. Mysigt var det iaf!


Andreas när han precis kommit ut :)

Deras vagn

Dagens

Dagens humör: Depressionen över att vara tillbaks i Sverige börjar gå över, så idag är jag rätt glad.
Dagens borde: Ingenting faktiskt.
Dagens frisyr: Utsläppt med "luggen" uppsatt.
Dagens klädsel: Svart kjol, grön tubtopp, vit tröja, svarta leggings.
Dagens planer: Till brogårn när kusinen tar studenten, sen hem till dom och fira det och ikväll blir det nått skoj med polarna. Kanske ska till Elin också om det hinns med.
Dagens vill ha: Mer nya kläder, en resa till cypern, fint väder, ett glas vatten, popcorn, en bra bok, en ananas...
Dagens längtan: Solsken
Dagens fundering: Vad händer ikväll egentligen?
Dagens beroende: Musik!
Dagens tråkigaste: Vädret..
Dagens tidning: Har inte läst en enda tidning idag, så ingen.
Dagens låt: Yves La Rock - Rise Up

Gårkvällen

Det blev en riktigt mysig kväll hos Louise igår. Vi började med att göra iordning det som skulle vara en jordgubbstårta, men som sen blev en chokladtårta istället. Den blev god, men något sliskig sådär. Sen spelades det en del guitar hero, det är ju så kul! Vill grymt gärna ha det spelet själv, men det kostar ju tyvärr en hel del.. När vi inte orkade spela längre så satt vi bara och pratade och hade det allmänt trevligt. Tack tjejer (och Mikael!) för en härlig kväll!


Det började bra med en hel del jordgubbar...

Men sen blev det en aaaaning för mkt choklad.

Världens goaste tjejer!

Anna lirar lite gitarr :)

Jordgubbsfest

Blev klar med städningen för bara en liten stund sedan, det var verkligen mycket att göra! Men nu är det riktigt rent och fint på mitt rum, men vi får väll se hur länge det håller i sig..

Just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, ska nämligen möta de andra utanför coop vid 7 för att handla lite saker som behövs till jordgubbstårtan. För vi ska ju ha jordgubbsfest, som lilla söta Hans sa förut ;D haha. Får bara hoppas att vi hittar några jordgubbar, annars blir det ju lite trist. Men ni får ha en trevlig kväll brudar och grabbar!

Du får 20kr om du städar mitt rum!

Hallå i lingonskogen!
Nu har jag alltså s o m m a r l o v, vilket känns riktigt gött! I 8 eller 9 veckor slipper jag gå upp tidigt på morgonen för att gå till skolan. Skööönt! Men jag kommer nog sakna alla i skolan lite grand sådär. Måste även säga att skolavslutningarna på brogårn suger röv, man kan nästan lika gärna vara hemma. Fast då missar man ju den underbart goda korven förstås.. haha.

Nu på dagen blir det till att plocka undan kläder och städa en hel del på mitt rum. Jag lovar, det behövs verkligen! Så jag ska sätta på lite hög musik och sen börja. Tråkigt, men behövligt. Men sen ikväll blir det till att åka till Louise och göra en god jordgubbstårta. Ska bli riktigt mysigt!

En del utav alla saker på mitt rum. Andra halvan av sängen är i princip lika full av saker den med.

Long time ago


hahah, även jag har varit liten minsann! Här är mor min, broder Marcus, syster Rebecka, kusinen Andreas och så jag då ;D

Hejsan hoppsan träningsverk!

Idag var det riktigt roligt att rida. Vi hade dressyr och jag fick ha Stine, som är riktigt gó :) Vi red utan stigbyglar hela lektionen, och i början gjorde vi en hel del jobbiga övningar. Bl.a "apan" eller vad fan den nu heter :P haha. Man skulle iallafall lyfta på benen så att man sitter sådär snyggt. Det var grymt jobbigt! Imorgon kommer jag verkligen ha världens träningsverk, jag känner ju redan nu att det är jobbigt att lyfta på benen. Sen red vi mest på volter och lite skänkelvikning och sånt där. Skoj skoj!

Men nu ska jag inte sitta här längre, utan jag tänkte traska in på badrummet och ta mig en härlig dusch, för det är verkligen välbehövligt just nu. Ciao!

 

Onsdag

Var en jäkligt tråkig och ovärd dag i skolan idag, kunde nästan lika gärna varit ledig. Men det var ju god mat i matsalen iaf! Och så fick man ju glass och kakor också. haha. Även resten av dagen har varit riktigt tråkig. Har i princip bara suttit här och degat och så. Finns ju inget bättre att göra you know.

Ikväll är det en fest i Karlstad som skulle vara riktigt rolig att gå på, men tyvärr blir det lite körigt eftersom att jag har ridning ikväll, det är skola imorn och så har jag inga pengar. Så ingen fest för mig inte. Men men, det får väll bli nån annan gång!

Förresten kan jag ju nämna igen att jag hatar Kristinehamn. Bara så ni vet.

Fotbollskväll

Nej nu ska jag sluta vara deperimerad och istället åka hem till Malin där hon, jag och Anna ska vara lite macho och kolla på fotbolls-EM. Jag är 90% säker på att Sverige förlorar, men hoppas kan man ju alltid ;D

Ha en bra kväll! Ciao!
 
 

Deperimerad

Jag får fan ångest av att sitta här vid datorn på mitt rum, i Kristinehamn, i Sverige. Jag vill så sjukt jävla gärna tillbaka till Ayia Napa! Just nu hatar jag verkligen Kristinehamn. Skulle lätt kunna åka till Arlanda och ta första bästa flyget till Cypern. Fan, snart går jag och lägger mig och gråter. Ni anar verkligen inte hur mycket jag saknar allt där nere!

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte vara här hemma!!!!!!!!!!!!!


Ta mig tillbaks!

Ayia Napa 2008

Nu är vi hemma igen efter en vecka i Ayia Napa. Och jag måste bara börja med att säga att det är det roligaste jag varit med om i hela mitt liv! Det har verkligen varit en sjukt rolig resa! Det var så kul så vi tänkte skippa planet hem och hitta nån annan att bo hos där nere. Men så blev det aldrig.. Men vi ska iallafall dit igen nästa år, om vi lyckas spara ihop tillräckligt med pengar.

Jag orkar inte skriva vad vi gjorde varje dag, så jag kan väll sammanfatta det lite kort: På dagarna solade vi antingen på stranden eller poolen, förutom en dag då vi var på party-cruisen. Sen på kvällarna så gjorde vi oss först iordning, sen käkade vi nånstans och efter det tillbaks till hotellet där vi förfestade. Dom flesta kvällarna förfestade vi tillsammans med Hanna och Mikaela, två tjejer som vi blev polers med där nere. Verkligen skitsjyssta tjejer det! Efter ett tag på våran balkong så drog vi ut, och det blev nog Grabbarna Grus varje kväll tror jag. Det var ju ändå roligast där.

Det roligaste vi gjorde där nere var nog barrundan och Lock-in partyt (det var nämligen fritt i baren då..). Så om du planerar att åka till Napa så är dom två sakerna obligatoriska! Verkligen enormt roliga!


Första kvällen. Laddade och glada!

Magnus (som redan varit där en vecka och därför är en aning brunare.. =P), nån väldigt full person och jag. Måttligt slitna efter några timmar med drinkar och dansande..

Första dagen på beachen :)

Zorbas is the shit!

Mina brudar påväg ut!

Maggan gillar Electric Lemonade! ;D

Halva Mikaela, "jag-är-inte-singel", jag, Maggan, Anna, "han-i-röd-tröja", och nån mer.

Jag på party-cruisen.

Crazy Jump Competition. Japp, han är naken.

Brudarna!

Anna panna på Grecian Beach.

På italiensk restaurang.

Sista kvällen var det röj!
         

Ayia Napa, here we come!

Nu är det dags för oss att dra! Pappsen ska snart köra upp oss till Mc Donalds, där bussen går ifrån. Men först ska vi hämta Malin också. Sen blir det att sitta på en buss till Arlanda i några timmar, och vid 07.50 imorgon bitti lyfter planet. Jag är så sjukt glad just nu och kan inte fatta att vi äntligen ska åka! Vi har ju pratat om det så länge, och nu är det dags!

Det ska verkligen bli grymt skönt att sola och bada hela dagarna. Bara ligga på stranden och steka och käka en massa glass. Och sen på kvällarna/nätterna blir det party party! Grabbarna Grus och Blue Moon bar, nu kommer vi! haha

Men ni får verkligen ha det så bra så här hemma, ni kommer ju iaf ha fint väder! Och Maud, det kommer bli så tomt utan dig! Så jag säger som Malin, du får gärna komma ner och överaska oss :D Och sakna oss inte för mycket nu bara! Vi kommer ju ändå hem om en vecka ;)

HEJ DÅ! :D :D :D :D

 

Cypern förra året. På denna gata vandrar vi snart!

Busy day

Har verkligen inte orkat blogga förens nu, har haft annat för mig och så nämligen. Och så är jag sjukt trött och mår inte sådär suuuperbra direkt. Har ju bara sovit några få timmar inatt, så jag funderar starkt på att gå och lägga mig en stund lite senare.

Idag började jag iallafall med att åka hem till mamma där min moster klippte mig och gjorde lite blonda slingor. Syns inte så stor skillnad, eftersom att jag bara klippte topparna och inte gjorde så jätte mycket slingor. Men det ser iallafall lite fräschare ut! Sen stack jag hit till pappa igen och började packa lite smått. Det går verkligen långsamt för mig, och jag är absolut inte klar. Men jag vet inte vad jag ska ta med ju, känns som att det är hur mycket som helst!


Ankaret, där vi var en liten stund igår. Tills vakterna kom på att Maggan raggan var under 18.. haha

Godnatt kära läsare!

Tjenare tjenare!
Har haft en riktigt trevlig kväll. Först var jag hos Anna med henne och Malin, och efter det drog vi till födelsedagsbarnet Myran. Han blev så glad så för båra presenter! Var dör ett bra tag och grillade och chillade. haha. Det kom en himla massa folk, och jag kände knappt igen hälften av dom. Men skoj var det! Efter det drog vi ner till fastingen. Vet inte hur länge vi var fär, men rätt länge iaf. Tappade bort alla lite då och då, men så kan det gå. Och tillsliut hamnade vi på en askass efterfest hos nån okänd typ. Hmm.. AJa, träffade iaf en som precis varit på Cypern! så nu vet vi vad som är bra att gå på och så ;) haha.

Men nu ska jag fan gå och lägga mig, är sjå sjukt trött! Och jag måste ju upp rätt tidigt.. blää.. men men. Godnatt!