Godkväll

Tjenare tjenare!
Har bara tagit det riktigt lugnt ikväll. Käkat lite pastasallad som blev över från igår och kollat en massa på TV. Såg bl.a på Herbie (askass), Körslaget och Extra Extra. Det sistnämnda är klart bäst. Så gjorde jag även lite stekt banan, äpple & hasselnötter med kanel på som jag käkade. Så himla gott är det!

Nu ska jag ta och byta om till pyjamas och även gå in på badrummet och borsta tänderna och så. Hade tänkt försöka komma i säng lite tidigare idag nämligen :)

Shit vilket totalt värdelöst inlägg detta blev. Men men, så gåre när man inte har något värt att skriva om ;)

Frisyr

image524image525image526
HAHA, så jäkla snygga bilder! Sitter och provar lite olika frisyrer här. Ja vad säger ni, ska jag klippa kort och färga brunt kanske? ;) haha ne, men vilken frisyr var finast nu då?

Emma..

image523

Tänkte bjuda på en bild från när jag var i Japan. Här står jag och hälsar på en Geisha. Hon var otrevlig, hälsade inte tillbaka. Lite snobbig var hon faktiskt. Sen kan ni se buddha sitta på gräsmattan till höger, och till vänster en hög med sushi som jag tänkte äta till middag lite senare. Det var inga små sushi-bitar dom sålde. Ujujuj, största jag sett iaf! Och sen undrar jag hur de lyckade hänga upp sånna där lyktor i luften.. hmm...

Haha!

Käk

Kom nyss hem från Maggan. Det bjöds på lite wok bestående av nudlar, kyckling, vattenkastanjer m.m. Supergott! Sen till efterätt blev det lite hallon med vaniljsocker och mjölk. Asgott det också! Tack igen för maten Maggan! Efter ett tag fick Anna skjuts hem, och ännu lite senare fick även Madde skjuts.. Men för mig var det bara att cykla hemmåt i regnet. Tur att det var nedför en bra bit iaf så att det bara var att rulla ;)

Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Är assugen på nått gott, känner för att baka något. Men vi har inget hemma som går att baka av, och pappa ska nog inte iväg och handla och jag tänker då inte ge mig ut i regnet igen. Så aa, jag vet inte vad jag ska ta mig till. KOM HIT med något gott att äta tack! Nuu!!

  

En dagens tack

Dagens humör: Great! Är själv hemma och hoppar omkring och lyssnar på musik :D
Dagens borde: Städa mitt rum. Ligger saker överallt på golvet :S
Dagens frisyr: Lade mig med blött hår igår, så det ser ut som ett kråkbo.
Dagens klädsel: Jeans, vitt linne och svart tröja.
Dagens planer: Ska till Maggan med Madde och Anna :D
Dagens materiella vill ha: Skriver som vanligt då: pengar!!
Dagens längtan: Sthlm med skolan :)
Dagens beroende: Datorn.
Dagens tråkigaste: Vädret..
Dagens person: Höööm... Joel, för han har en rolig blogg ;) haha.
Dagens irritation: Dammet som ligger där vid plattången, kan det inte bara försvinna?
Dagens låt: Aerosmith - Last Child
image519

Godnatt

Nu tänkte jag ta och hoppa i säng och sova ett antal timmar. Är faktiskt riktigt trött redan, jag som brukar kunna vara vaken halva natten utan att bli trött. Men jag tänkte gå upp rätt tidigt imorn, ska ju faktiskt möta Madde redan vid 10 över 12 för att åka till Maggan ;) Såå, för att orka gå upp tidigt så måste jag gå och lägga mig lite tidigare också.

Just det, tänkte bara säga att Färjestad vann idag! haha. 4-1 blev det, gött! Fast jag tror fortfarande inte att dom går till final, men lite hopp finns det ju iaf ;D

Och en sak till, är det imorn man ställer om till sommartid? Eller på söndag? Hmm.. nu i helgen är det ju iaf, men jag vet inte vilken dag. Aja, det märks väll! Godnatt och sov gott kära läsare!


Shit..


Var och kikade in en massa bloggar som vanligt, och hittade dessa klipp på en. Herregud säger jag bara, jag trodde det var fejk först, men det var det visst inte.  Tycker så grymt synd om barnet och föräldrarna. Sjukdomen heter Harlequin Ichthyosis, googla själv om du inte tror att det är verkligt. Jag klarade iaf inte av att se hela videosarna :S

Kläder

image518

Forever21 har verkligen sjukt mycket fina kläder! Sitter och kikar på det just nu, hittar en massa jag vill ha. Kanske blir till att beställa nånting därifrån. Får seee om jag har råd med det. Jag skulle iaf behöva ha lite nya sommar kläder, och även lite i färg då. Har ju mest svart-vit-gråa kläder, vilket kan vara lite trist sådär. Nej nu ska jag ta och kika i mitt får för att se hur mycket pengar jag lyckats spara ihop ;D

Fredag

Har inte hunnit sätta mig vid datorn och blogga förens nu, men här kommer en liten update på vad jag har haft för mig idag ;D

Gick upp rätt tidigt idag, vid 9 närmare bestämt. Fick då skynda mig att byta om till ridkläder och göra iordning en macka som jag kunde äta påväg ut till stallet för pappa var tvungen att sladda ridhuset innan 10. Sen när han var klar med det så tog vi in en varsin häst från hagen och gjorde iordning och stack ut i skogen tillsammans med Holger. Red rätt långt, och det var jätte mysigt! Jag hade Moonstar och hon var så snäll så. Tyckte dock att det var väldigt roligt att få galloppera ute i skogen, så då skulle hon hålla på och sparka och hoppa omkring. Men jag höll mig kvar ;D haha.

Sen när jag kom hem från stallet var det bara att skynda sig att byta om och sen åka och möta Maggan och sen åka till Anna dit även Madde kom. Vi gjorde en aaaaas god och fin smoothie och sen blev det även lite mannagrynsgröt. Det var iaf riktigt trevligt :) Och imorn är vi bjudna på mat hemma hos Malin! Haha, ska bli så trevligt så!

   


Design

Hade lite småtråkigt såhär på kvällen, så jag satte mig och fixade ihop en bloggdesign lite snabbt. Vet inte varför egentligen, men jag bara kände för det. Jag tänker då inte byta, är nöjd med den jag har. Så om nån nu skulle vilja ha denna simpla design så är det bara att lämna en kommentar ;D Designen går att se här!

Boknörd


Photoshop

Sitter och grejar lite i photoshop, så himla kul ibland! Dock vet jag inte hur man gör nånting eller så, utan jag bara provar mig fram med en massa grejer. Så, vilken bild blev snyggast? :P
image510
image511
image512

Torsdag

Torsdag idag då, alltså är lovet snart slut. Blää! Jag vill inte tillbaka till skolan, usch och fy. Idag har jag iaf varit ner på stan en snabbis med Maggan och kikat lite i affärerna. Hittade faktiskt typ inget som jag ville ha, vilket var bra eftersom att jag inte har några pengar. Sen for jag hem igen och lagade mat till mig och mina syskon, far min är ju inte hemma. Pasta och strimlad lövbiff med champinjoner blev det iaf. Det var väll ganska gott.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Hela världen är ju upptagen med annat, så jag ska väll kanske ta och gå ner och kolla på tv eller nått. Fast det är ju så fint väder, så det skulle vara skönt att vara ute. Men äsch, jag orkar nog faktiskt inte gå ut, det är ju ändå rätt kallt ute..

Monster

Det var meningen att det förra inlägget skulle publicerats för flera timmar sedan, men bloggen krånglade ju som vanligt. Men aa, nu har jag precis kommit hem från stallet. Hade dressyr på Moonstar idag, och det var riktigt skoj. Gjorde öppna och sluta och red mycket på volter och så. Sen när vi ridit klart så fick vi glasstårta eller vad man ska säga i kafeterian av Gabbi som trillade av när det var hoppning. Mycket gott var det!

Nej nu ska jag skynda mig in i duschen så att jag hinner bli klar innan Grey's Anatomy. Ha en trevlig kväll!



 


  


Manikyr

Var över hos mamma förut och städade lite till kaninerna, det var välbehövligt. Och medans jag var hos mamma så passade jag på att fixa till naglarna lite, eftersom att vi har en hel del nagellack där. Jag försökte mig på lite fransk manikyr, blev inte så vidare lyckat direkt. Höhö. Men kollar man på en bits avstånd så ser det faktiskt rätt okej ut ;D

Men nu ska jag ut till stallet och rida! :D Ciao!
image509

Onsdag

God middag!
Allt bra? Med mig är det iaf kanon! Vaknade ungefär vid 11 idag av att jag fick sms av mamma som ville att jag skulle gå över till henne och ge kaninerna mat och vatten, så det är väll bara att jag traskar dit sen. Efter att jag vaknat gick jag ner och käkade frukost och sen gick jag upp och klädde mig och nu sitter jag här. Snackade med Anna på msn förut, hon, jag och Malin ska nog hitta på något idag. Maud är tyvärr upptagen.. Men Anna loggade helt plötsligt ut från msn och maggan får jag inte tag på heller. Så vi får väll se om det blir något, de där brudarna kan vara riktigt svåra att få tag på!

Aja, nu ska jag ta och plocka iordning lite på mitt rum tror jag. Bl.a ge bort/slänga det godiset jag har liggandes på bordet. Jag ska ju försöka bli lite nyttigare, och då hjälper det ju inte direkt att ha godis liggandes framme...

Film

Ikväll har jag bara softat, käkat en massa färsk ananas och kollat på film. Jag såg på filmen My Super Ex-Girlfriend. En sån där typisk amerikansk film som är sådär förutsägbar. Den var ganska okej, lite små-rolig då och då. Men ändå inget jag skulle rekomendera. Den handlar om en kille som blir tillsammans med en tjej som har superkrafter. Men hon är rätt galen, så han gör slut med henne vilket han sedan får ångra då hon hämnas på honom rätt rejält. Bl.a så slänger hon in en haj i en lägenhet han befinner sig i. Ja ni hör väll hur det låter? En haj som hoppar omkring i en lägenhet liksom.. Haha.

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Godnatt kära du!



 

 
  

Waffles

Det blev allt våfflor idag trots allt! Vid 4 ungefär stack vi hem till Anna och satte igång med våffel-skapandet. Jag gillar egentligen inte våfflor, men med lite färg går det allt ner. Såg dock inte så aptit-retande ut, men ändå. Och färgen på våfflorna blev inte riktigt som vi hade hoppats på, men man kan ju inte få allt här i livet. Men färgen på grädden var jäkligt snygg! Riktigt blå, as fränt. Så var vi hos Anna och degade en stund, sen stack Maud och ett tag senare stack jag och Maggan också. Hon följde med hem till mig en stund, sen skulle hon på basket. Kul jul.

    

Våffeldagen

Tisdag den 25:e idag, vilket innebär att det är våffeldagen. Jag, Malin, Madde och Anna ska därför göra rosa våfflor med grön grädde idag! Om det nu blir något. Alla är upptagna idag, förutom jag då. Madde ska fira sin syster, Anna är i Karlstad och Malin ska ha träning ikväll. Så vi får väll se om det går att passa in nån tid därimellan så att vi hinner ses. Annars får väll jag sitta här hela dagen idag också. Woho. Sa jag inte att jag trodde att det skulle bli ett tråkigt lov? Jo, jag tror nog jag nämnde det. Och jag hade nog rätt.

 
 

Booooring

image503
Tråkig dag?
-Oh ja, som fan.

Tävlingar

Jag är med och tävlar hos Junitjej. Jag har en chans att vina en fransk tvål, badrosor och en necessär från www.nordljus.net. Jag hoppas att jag vinner!  Läs mer om tävlingen här. Tävla du också!

Jag är med och tävlar om 4 biobiljetter sponsrat av gratisbio.se. Tävlingen arrangeras av www.emeliehildingsson.blogg.se. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till 31/3 (måndag) på dig.

Emma och http://www.neaofsweden.se/ har en tävling där man kan vinna ett läppcerat. Sjävklart är jag med och tävlar!

Jag är med och tävlar om 4 biobiljetter hos Bloggtävlingar sponsrat av GratisBio.se. Du kan läsa mer om tävlingen här! Jag tycker att du också ska vara med och tävla - du har ingenting att förlora! Skynda dig nu och var med, du har bara fram till 1 april på dig!

Jag är med och tävlar om en liten goodiebag här. Var med du också!

Här kan man tävla om body milk från Aqualina

Här kan du tävla om ett par Bamboo-örhängen!

Här kan du tävla om pärl-smycken! :D

För att tävla om en kalender, klicka här!

Vill du tävla om ett snyggt halsband? Klicka då här!

B&J

image502

Sitter just nu och
käkar tre olika sorters Ben&Jerry's glass. Phish Food, Cookie Dough och Fossil Fuel. Kan inte bestämma mig för vilken jag tycker är godast, för alla tre är verkligen grymt goda! Kanske har sagt det förut, men när jag blir rik ska jag verkligen fylla frysen med B&J glass! Yummie.

Idag har det verkligen varit en riktig soft-dag. Sov länge, gick upp och käkade och kollade på TV. Satt vid datorn, käkade mat och nu sitter jag här igen. Dock börjar det bli lite långtråkigt nu. Men jag har inget bättre för mig, så jag sitter nog kvar här ;D

Mys!

Det var en riktigt lyckad kväll igår! Först var vi och handlade allt som behövdes till maten och så köpte vi en massa godis. Sen bar det av till Louise där vi lagade mat, käkade och sen satt vi bara och snackade och moffade godis och chips. Vi träffades vid halv 4, och åkte från Louise vid 1 - halv 2 nångång. Och under de 9h så var vi aldrig tysta i princip! Fattar inte att vi kan ha så sjukt mkt att prata om. Men det var iaf riktigt roligt! Måste absolut göras oftare :)
 
    

Tjejkväll

Nu ska jag alldeles strax cykla iväg till Coop där jag ska möta de andra tjejerna och handla. För vi ska ha en mysig tjejkväll hos Louise! Ska laga mat (kyckling i pitabröd), käka en massa godis (som jag är totalt osugen på) och kanske kolla på en film eller så. Ska bli så kul så! Var riktigt längesen vi gjorde nånting allihopa...

Så kommer släktingarna från pappas sida hit och ska fira Marcus, och lite mig med egentligen. Men det missar jag. Jag som så gärna ville se när Marcus öppnar sin present! För han har nog inte förväntat sig att han skulle få det som han ska få. Och så har pappa köpt hem en massa B&J glass som dom ska äta, bara för att han vet att jag älskar det så! Uuusch, så elakt av honom! :P Men men, jag är hellre med tjejerna än med släkten.

Men nu måste jag kila! Ciao!

Emma..

image496

För er som inte visste det så kan jag ju berätta att jag levde som en prinsessa i Frankrike för några år sedan. Dock så tröttnade jag på att ständigt ha betjänter och papparazzis efter mig hela tiden. Så jag flyttade hit till Kristinehamn istället och skaffade en ny identitet. Sååå mycket skönare ;D

Tjejsnack v.12

»Gillar du motion? Om inte, varför inte?

-Jorå, det kan allt vara rätt trevligt ibland.
»Motionerar du/vill du motionera regelbundet, hur ofta?
-Jag motionerar 1gång/veckan, då jag rider. Borde väll kanske motionera mer, men det orkar jag inte.

»Hur långa är/vill du ha motionspassen?

-1½h tkr jag känns lagomt :)
»Vilken typ av motion gillar du/ägnar dig åt?

-Ridning är absolut roligast!
»Motionerar du helst ensam, i sällskap med någon eller i större grupp?
-I sällskap men någon eller i större grupp. Så man har någon att prata med ;D


promenad

Kom nyss hem från en låååång promenad med Malin. Vi har varit ute och gått i kylan i cirkus 2h, så mina händer är alldeles röda och iskalla nu. Det tar mig ungefär 10x längre tid att skriva ett blogginlägg nu mot vad det brukar göra. Men det var riktigt trevligt att promenera och prata om allt möjligt.

Nej nu klarar jag inte att skriva mer, måste värma händerna en stund. Ska nog gå ner och sätta mig vid öppna spisen tror jag minsann :) Ha en fortsatt trevlig påsk-kväll!

Goddagens :)

Har varit hos mina kusiner nästan hela eftermiddagen. Vi käkade en massa god mat och jag höll på att spricka för jag blev så mätt. Sen spelade vi lite Guitar Hero, första gången jag provade det. Så jävla kul var det! Efter det var det fika, och återigen höll jag på att spricka för att jag blev så mätt. Men gott vare. Sen spelade vi ännu lite Guitar Hero, jag körde mest mot syster Rebecka. Hon vann inte en enda gång mot mig. Hoho, så jäkla bra är jag ;) Dock vann jag inte över någon annan, men det bryr vi oss inte om.

Ikväll blir det nog bara att dega lite. Kanske kollar på nån film eller så. Får se om TV:n är ledig ikväll ;D

Lördag

image495

God morgon!
Japp, idag är det faktiskt en god morgon. Var på mycket bättre humör idag när jag vaknade. Gick upp ungefär vid halv 11 och hoppade då in i duschen direkt och sen gick jag ner och käkade frukost framför TV:n. Mysigt. Snart ska jag sminka mig och göra mig iordning, för sen kommer mamma och hämtar mig och mina syskon och så åker vi till våra kusiner dit även mormor kommer och kanske några mer. Vi ska käka en massa påskmat och så, mums!

Hoppas alla får en trevlig påsk!

Blöö

image494Ursäkta språket, men det här har varit en riktig jävla röv-dag! Har verkligen varit irriterad sen jag vaknade tills nu, när jag ska gå och lägga mig. Jag har i princip suttit här vid datorn och häckat hela dagen. Grymt, enormt, mega jävla tråkigt! Just nu känns det som att det kommer bli ett riktigt tråkigt lov. Fy fan.

Men nu ska jag kila in på badrummet och borsta tänderna och sen sova. Får hoppas att jag vaknar på rätt sida imorn, så att morgondagen blir lite trevligare :)

God natt!


 

Bark

Filippa Bark som var med i melodifestivalen förra året har varit med i några Robins avsnitt. Hon är ju grymt skön! Haha.
 


Fredag

Jag är fortfarande på rätt dåligt humör, men det är iaf lite bättre än förut idag. För nu har jag en massa godis att sitta och äta på! Och godis blir man ju alltid lite glad av.

Har varit med pappa ut till stallet en stund och fjäskat lite för pollarna med morötter. Hoho vad glada dom blev ;) Så skulle vi släppa Wendel i ridhuset en stund, men det var upptaget. Men men, så vi drog vidare till konsum istället och köpte en massa godis. Mumma! Jag fyllde halva påsen med geisha. Så jäkla gott ju!
image493

Gaahh!!

Jag blir så grymt irriterad på bloggen som krånglar typ jämt! Loggade in nångång vid 1 inatt och skrev ett rätt långt inlägg, men inte gick det att publicera det inte! Utan allt försvann och jag orkade inte direkt sätta mig och skriva om det. Irriterande!

Idag har jag vaknat på fel sida. Ställde alarmet på mobilen på 10, tänkte att jag skulle gå upp då. Men så ringer alarmet, och jag trycker på snooze några ggr, och sen när jag kollar på mobilen igen så är den halv 1. Så nu har ju halva dagen gått. Och jag som trodde att vi skulle åka till Karlstad idag, men det blir det inget av. Mina bröder ville inte med, så då orkar inte pappa krångla med nånting och aa.. jag vet inte. Det blir inget Karlstad iaf. Blähä.

Nej nu ska jag gå och gräva ner mig. Ha ett trevligt liv!

B&J

Har haft en ganska soft dag idag. Varit en stund hos mamma och gett kaninerna lite sallad, varit på Maxi med pappa och sen bara suttit här och framför TV:n. Käkade en smarrig tonfisksallad förut och sen lite Ben&Jerry's glass till efterätt. Fossil Fuel var det jag testade denna gång. Riktigt god, men inte den godaste av dom. Tror nog att Cookie Dough leder hittils!


Tänkte bara visa hur bra jag och Malin är på språk! Helt otroliga faktiskt!

Malin säger:

yo yo yo

-Emma säger:

ey ey ey

Malin säger:

va göru brother?

-Emma säger:

niente man, bara degar sj?

Malin säger:

ooh soft yo ho nada ja heller väntar på havregröt höhöh

-Emma säger:

yo ho nada? haha, okey havregröt it is alltså? fett nice. ho mangiato tonfisksallad di Charlies. Very gott faktiskt!

Malin säger:

oh my fucking god va yammie. si havregröt de är!

-Emma säger:

det var molto yummie! Me gusto the bröd från there havregröt är buono också!

Malin säger:

aahh si si si si ! ja wanted manngrynsgröt you know but mia madre ville inte göra de...

-Emma säger:

oohhh, too bad for you but havregrynsgröt é piú godare di mannagrynsgröt!

Malin säger:

noo manna is the shit så de så


13

Satt och kikade lite bloggar på mest aktiva-listan på blogg.se och på en blogg var det klipp på en kille som sjunger. Justin Drew Bieber heter han och är typ 13 år eller nått sånt. KIKA PÅ KLIPPET NEDAN, han är ju grym på att sjunga! Visst, alla toner och så är väll inte direkt perfekta. Men han var ju så liten och söt ändå när han sjunger :P



MAUD: Nu har jag lagt till en bild på dig i inlägget nedan, råkade missa det förut ;D höhöhö

Arla

Tillhör Arla den tertiära sektorn? Eller kanske den sekundära? Eller både och? Det är sånt jag får sitta och fundera på just nu, as tråkigt. Men snart slutar vi, och då är det påsklov!!! Eller ja, det är typ 45 min kvar, så snart och snart  vet jag inte.. Men det ska bli riktigt härligt med lov nu, ska sova ut ordentligt då. Bara slöa hela dagarna ;) haha

Fan vilket tråkigt inlägg, men det kan jag kompensera med lite fina bilder. Gissa fejset!
      

God natt!

Har precis varit inne på badrummet och borstat tänderna och nu ska jag snart hoppa i säng. Tänkte att jag skulle gå och lägga mig i tid idag, så att jag inte är så grymt trött imorgon bitti. Men jag kommer säkert ligga och spela harpan på mobilen i trekvart eller något sånt iaf, det är verkligen beroendeframkallande!
Btw så var Grey's Anatomy lika bra som alltid idag, lätt världens bästa serie! Men nu ska jag sova, God natt!

Stallet

Det var riktigt kul att rida idag, eftersom att jag fick Wendel. Han är så gó! Dressyr hade vi, med Vicky som lärare. Sara var sjuk, som vanligt... Vi gjorde iaf lite framdelsvändningar, skänkelvikningar och sånt där. Gick väll ganska bra för mig, men kunde absolut gått bättre!

image490
image491
Wendel har en låååång hals ;D



Nu ska jag gå ner och käka och sen kolla på Grey's Anatomy! Ciao!


Emma..

image489

Denna gång är jag i New York och shoppar vid Times Square. På bilden är jag och min personal shopper och traskar runt på gatorna och gör livet osäkert för bilisterna. I handen har jag självklart en take away latte från Starbucks!

Onsdag

Slutade tidigt idag, 11.45 nämligen. Riktigt härligt att få slippa engelskan! Just nu sitter jag och käkar stekta äpplen, bananer och hasselnötter med kanel på. Så himla gott! Och enkelt att göra, bara skiva en banan, tärna ett äpple, hacka lite nötter och sen steka det tillsammans med kanel. Det är godast att äta tillsammans med vaniljglass, men det hade vi ingen hemma idag.. Men jag klarar mig ändå!

Senare idag ska jag åka ut till stallet och rida. Blir dressyr idag tror jag, kul! Och så hoppas jag att jag får Wendel, pappa skulle iaf skriva upp mig på honom så vi får se ;D

Emma...

image488

Erkänn att ni beundrar mina photoshop-skills?! ;D Iaf, det vore verkligen inga fel att vara på stranden nu och sola, dricka goda drinkar och bada! Jag vill utomlands!!

Vem?

Titta på bilden nedan i cirka 30 sek och kolla sen in i väggen eller upp i taket. Vad ser du?
image802

Det var lite coolt, men rätt läskigt faktiskt ;D haha.

Tisdag

Rätt slapp dag i skolan idag igen, riktigt härligt. Idrott först då det var fotboll, inte direkt kul. Bollsporter är verkligen inte min grej. Sen naturkunskap då vi hade powerpoint presentation, som vanligt. Hon har så bra fantasi den där Birgitta! Efter det lunch och sen var det den där grejen i aulan. Först kollade vi på nån film om krisen där nere vid Jerusalem och Palestina och allt vad det nu heter. Ganska okej film, men långtråkig. Sen skulle vi diskutera filmen, det var grymt tråkigt! Höll på att somna ett tag. Tur att vi slutade lite tidigare iaf.

<---- Han som var i aulan och visade sin film och snackade. Terje Carlsson heter han faktiskt ;D

God morgon!

image488Härligt väder det var ute idag! Det gillas att vakna upp till strålande sol! Dock ligger det fortfarande kvar snö på marken, det gillas inte lika mycket... Ingen snö till påsk tack! Till jul hade det varit kanon, men nu när det snart är april? Njaa...

Idag var jag riktigt snabb på morgonen, så det är därför jag sitter här en stund nu medans jag väntar på tiden att gå. Ska snart iväg till skolan och ha idrott, och efter det naturkunskap. Sen lunch och efter det tror jag vi skulle till aulan och lyssna på nån i 3h. Det blir väll säkert roligare än vanliga lektioner, men 3 timmar?! Får hoppas att man kan smita iväg därifrån på nått smidigt sätt :)

Ha en bra dag!

Frågor

Namn - Emma Andersson
Födelsedag - 20 februari
Hemstad - Kristinehamn
Ögonfärg - Blåa
Hårfärg - Blond. Men har nog råttfärgat eller nått sånt egentligen.
Längd - 174
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Fisk
Skostorlek - 39
Är dina föräldrar skilda - Japp!
Skor idag - Svarta tygskor
Svagheter - Choklad!! I alla dess former! ;D
Mål för året - Lyckas spara ihop pengar så jag kan åka till Cypern med brudarna.
Mest använda fras på msn - heaheaheahea
Det första du tänker på när du vaknar - Jag tänker inte så mycket när jag vaknar, är rätt borta då faktiskt.
Bästa kännetecken - Hööm.... vet inte?
Mest saknade minnet - Mopedsemestern!

Favorit;
Färg - Blå
Mat - Grillat
Sport - Ridning
Djur - Hästar/Kaniner
Glass - Ben & Jerrys
Affär - Gina Tricot, H&M
Sallad - vanlig sallad med vanliga grönsaker och italiensk dressing till det!
Skådespelare - Jessica Alba är den första jag kommer att tänka på.
Låt - Timo Räisänen - Sixteen
Nummer - 8
Årstid - Sommar
Parfym - Escada
Kroppsdel på motsatta könet - Armar och mage

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - Absolut ingen aning...
Hur vill du dö - Somna in
Vem av dina vänner är mest lik dig - Öhh? ingen aning.
Vem är mest högljudd - Maud, eller Maggan när hon skrattar :P
Vem får dig mest att skratta - Maggis!
Vem har du känt längst - Maaaalin Maggan Nilsson
Vem är blygast - Tycker inte att nån är särskilt blyg.
När grät du mest - Hmm... vet inte :P
Bästa känslan - När man är sådär lycklig så man inte kan sluta le.
Värsta känslan - Att vara nervös/orolig
Vart vill du bo i framtiden - Nånstans utomlands!
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Att jag gick upp några kilo.
Hur länge tror du att du kommer leva - Jag kommer dö när jag är 101 år, 54 dagar och 5h. Sådäså.

Har du någonsin;
Varit kär - Nej.
Moonat nån - Haha, nepp!
Blivit dissad - Mjo, det har jag nog.
Rymt hemifrån - Nej :P
Föreställt dig ditt ragg naken - Haha, nej.
Skolkat - Säger som Maggan, jag har prioriterat andra saker framför skolan ;)
Tänkt på självmord - Nooo
Sovit utomhus - Haha, ja på studsmattan!
Gråtit i skolan - Ja
Velat bli modell - Jaa, jag och en old friend var ju modeller när vi var små ;D
Varit otrogen - Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Har jag säkert, men kan inte komma på nått nu :P
Sett en död människa - Nej, fyfan.
Druckit alkohol - Ja
Använt droger - Absolut inte
Ätit sushi - mm, mums!
Varit på scen - Japp, and I don't like it.
Snattat - Ofc not!
Retats - Ohja, har ju 3 syskon som man inte alltid kommer överens med.
Blivit nerslagen - Nope

Mauuuuudis

Har suttit och grejat en liten stund med Maddes bloggdesign. Det blev roooosa! Headern blev jag inte så jättenöjd med, men jag är så okreativ, så jag visste inte vad jag skulle hitta på. Och blommorna hon önskade glömde jag bort, men men. Vad tycks om reslutatet?

 ---->

Damm

Nu har jag fastnat här vid datorn igen, jag som skulle städa mitt rum. Pappa har tjatat på mig om att det behövs, och jag kan inte göra annat än att hålla med honom. Just nu är det så dammigt på hyllorna och teven att de inte är svarta längre, utan grå. Det går t.om att skriva i dammet. Och dammråttorna jag hittar lite här och var på golvet är enorma, riktigt groteska faktiskt. Nej usch vad äckligt det låter nu när jag skriver det, bäst jag sätter igång och utrotar alla råttor!

(inte min råtta på bilden ;P)

Bilderna

Här kommer ett helt inlägg med bara en massa bilder från igår kväll. Enjoy! ;D
               

Tjejsnack v.11

»Vad är ett riktigt bra vårtecken?
-
När dom där bilarna kommer och sopar bort sanden från gatorna. Då är det vår! ;D
»Känner du av våren på något speciellt sätt, hur?
-
Jag blir gladare av mig när det är vår :)
»Har du sett någon vårblomma än, vilken?
-
Jaa, faktiskt! En sån där typ blå/lila, vet inte om det kanske är en snödroppe eller nått sånt.
»Vad är det sämsta med våren?
-
Hööm.... kanske att det är lite lerigt och sådär efter all snö/regn.
»Vad är det bästa med våren?
-
Att man vet att det snart är sommar!


Operation

God middag!
Vaknade för ungefär
en timma sedan, men har fortfarande inte gått ner och käkat frukost eller så. Börjar dock bli lite hungrig nu. Men jag har varit upptagen med att utföra en liten mini-operation på mig själv. Fick en tagg i benet igår eftersom att Myran buttade in mig i en taggbuske. Maud fick ut taggen igår, men jag hade en massa skit kvar i såret idag. Så jag har suttit med en nål och försökt få ut det. Det gjorde ont som fan, och jag fick ändå inte ut allt skit. Usch.

Det var en kul kväll igår iaf, och jag tror att Steen blev riktigt glad för våra presenter! Haha, det var iaf höjdpunkten på kvällen när han fick dom ;D Bilder från kvällen kommer nån dag när jag fått tillbaka min kamera, hittade den nämligen inte igår när vi skulle dra..

Äntligen!

Blogg.se krånglar en massa för mig idag, har inte kunnat logga in förens nu! Men nu äntligen får ni ett rykande färskt inlägg att läsa!

Idag gick jag inte upp förens vid 12, så nu är jag riktigt utvilad och orkar vara vaken länge ikväll.

Har inte gjort så vidare mycket idag, bara duschat, varit ute hos kaninerna, lagat mat, kikat på TV:n och lite sånt. Men snart ska jag byta om och göra mig iordning inför ikväll, då vi ska fira Steen som fyllt 20. Och sen så kommer Maggan och Maud hit och så ska vi fixa en liten present till Steen, hoho, kommer bli så bra så ;) Efter det blir det att handla lite frukt och så till drinkarna sen, och efter det bär det av till Annas partystuga. Fett nice!

Ciao!


National Treasure

Såg nyss på National Treasure på TV:n. Jag hade inte tänkt kolla på den eftersom att den verkade lite småtråkig. Men så var jag ner en stund för att se vad min syster och mor kollade på, och jag fastnade direkt! Den var rätt spännande, och även lite rolig då och då. Får nog ta och ladda ner tvåan nån dag och kolla på den också. Jag gillar faktiskt sådana här lite äventyrs-filmer, som National Treasure och Indiana Jones och sånt ;D

Nu ska jag in på badrummet och mojsa med en ansiktsmask och så, och medans den verkar så ska jag kika lite i det senaste numret av Cosmopolitan som jag fick hem för nån dag sen. Najs bajs.



  

Delfin, Människa eller Amöba?

Fick ett ganska roligt mejl idag;
"Hej du!

Vi vill bara tipsa om vår webbplats www.svedimf.3w.se.
Vi är förbundet för den, som känner sig som en delfin i en människokropp.
Känner du någon som känner så, så meddela gärna att vi finns.
Ha det så bra!

Vänlig hälsning,

Svenska delfin-i-människokropp-förbundet
www.svedimf.3w.se"


HAHA! Tänk vad mycket annorlunda människor det finns där ute ändå. Jag var inne och kikade på deras sida, och de här är alltså människor som slåss för rätten att få byta art. "Är det en rättighet att få byta kön är det också en rättighet att få byta art", säger de. De vill operera in fenor i ryggen med hjälp av brosk från sina knän och hud från ryggen. Niiice dudes.

Tror jag ska starta en egen hemsida jag också, Svenska amöba-i-människokropp-förbundet. Jag har alltid känt mig som en liten amöba, så varför inte kämpa så att jag ska få byta art, från människa till amöba?

Ny profilbild

Har precis gjort klart en ny profilbild, och ni kan se resultatet till höger. Inte den snyggaste jag sett direkt ;) Skuggan gjorde jag själv lite snabbt, och jag har aldrig gjort en skugga förut så det är därför den ser ut som den gör. Men men, tycker det ser bättre ut med denna profilbild än den förra iaf.

Sitter och käkar på Extra Pastilles just nu. Sån man fick på posten. Har snart käkat upp allihopa, dom var ju så goda! Dock står det att det kan ge laxerande effekt vid överdriven konsumtion. En ask på typ en halvtimme, är det för mycket? Aja, det märks väll..

Undrar...

Tänk om....hur det skulle vara att få leva i deras värld... (Nate och Jenny i Gossip Girl på bilden). Vakna upp i en stor säng med sidenklädsel, ta på sig lyxiga, snygga kläder och äta en god frukost som nån anställd lagat iordning. Åka taxi till den dyra privatskolan. Sen när man slutar går man och shoppar en massa kläder och går och fikar eller käkar på en restaurang. Och på helgerna få gå på roliga fester och massa sånt.

Och tröttnar man på familjen är det bara att ta in på ett hotell i några dagar. Beställa upp en massa mat och efterätter till rummet och bara ha det riktigt lyxigt. Eller också beställa en resa till västindien och flyga dit i två veckor och bo på ett lyx-hotell för att komma undan från storstads-stressen ett tag.

Låter det inte härligt?
 

Tjejsnack v.10

»Vilka länder har du varit i?

-Sverige, Norge, Danmark, Finland, England x2, Italien, Spanien (Mallorca), Grekland (Kreta x2, Rhodos, Cypern x2)
»Vilken är favoritresan? Varför?
-Klassresan till London eller Mallorca med Malin. För jag hade så roligt sällskap då! ;D
»Vad vill du ha ut av din resa? Sola, upptäcka, äventyr?
-Mest sola&bada, men även se lite saker och åka på utflykter och sånt skoj.

»Vad blir nästa resa? (Behöver inte vara semester, utan var du ska över huvud taget.)

-Förhoppningsvis Cypern för tredje gången, fast denna gång med mina brudar. Party party! ;)
»Vad vore den absoluta drömresan?
-Det vore nog nånstans i västindien. Ett lyxigt hotell med spa och så ska det ligga precis vid en låååång vit strand med en massa palmer.


Ny design

Nu har jag äntligen en ny design, den förra var ju inte direkt snygg. Så tack så jätte mycket Caroline för denna! Tycker det blev riktigt fint med lite rosa och så :) Ska bara ändra profil-bilden också, så att den passar in lite bättre.

Idag har vi haft ännu en sån där soft dag i skolan. Bl.a så var vi i aulan i cirkus en timme och lyssnade på när Lars Ohly pratade politik. En del var rätt interessant faktiskt, trots att jag inte bryr mig så vidare mycket om politik. På morgonen hade vi ekonomi, då kom det 8:or på besök och så fick vi kakor och choklad. Sen så hade vi en rätt underhållande pskosocialt-lektion. Alla skrattade åt Susanne the teacher som skrattade så att hon grät ;D Och så hade vi även en ganska kort geografi-lektion då vi kollade på film. Soooft dag.

Nu sitter jag bara och väntar på att mamsen ska komma hem, så ska vi åka iväg till min moster sen och gratta henne eftersom att hon fyller år. Då blir det fiiika! yummie ;)

Dagens...

Var ett tag sen jag körde med en Dagens-lista, så här kommer det en;

Dagens humör: Hyffsat bra :)
Dagens borde: Göra ekonomi-läxan. Hoppsan.
Dagens frisyr: Dagen - utsläppt risigt fult hår. Klippning behövs! Nu - bulle på huvudet.
Dagens klädsel: Jeans, vitt linne och lila/brun tunika eller topp eller vad man ska kalla det.
Dagens planer: De enda planer jag har nu är att flytta mig över till sängen och sova.
Dagens materiella vill ha: PENGAR!!! Massor med pengar!! NUU!!
Dagens längtan: Längtar tills på lördag-kväll och påsklovet!
Dagens beroende: Marianne-chokladkaka från Fazer. Mumma! Som Anna skulle sagt.
Dagens tråkigaste: Italienskan. Ny lärare, ja tack!
Dagens person: Maggan, för hon är bäst!
Dagens irritation: Att jag tror att jag börjar bli förkyld, jag som knappt hunnit bli frisk än.
Dagens låt: Keane - A Bad Dream


Karlstad

Sitter här vid datorn hos pappa nu istället för att vara ute i stallet och rida. Jag har nämligen fortfarande lite ont i ryggen och så börjar jag bli förkyld, så jag kände att det var bättre att strunta i ridningen denna vecka. Och så kände jag inte riktigt heller för att rida idag.

Har varit i Karlstad med Malin nu efter skolan. Vi åkte dit vid halv 1 med skolan för att gå på UF mässan. Vi vandrade runt på mässan en liten stund, och sen tog vi bussen in till stan. Jag köpte ingenting, har inte råd. Och bara för att jag inte har några pengar så hittade jag en massa snyggt jag ville ha. Blä. Malin däremot köpte 2 par jeans, as-snygga var dom!
 

jeans

Jag vill grymt gärna ha ett par nya jeans! Är så trött på de jag har nu, använder ju nästan bara 2 par av mina jeans. Men jag har verkligen inte pengar till ett par jeans just nu, för det kostar ju minst 400 och jag måste försöka spara mina pengar så gott det går. Får jag inget sommarjobb så är det ju bra om jag har lite pengar undansparade iaf ;D
Klicka här för en större bild på Marylin Trousers
Klicka här för en större bild på Snap Svart SatinKlicka här för en större bild på Snap Ocean Blue

puuh...

image281Berättade precis för pappa att vi råkat göra repor i vardagsrums-bordet. Han blev inte alls arg, sa bara att det inte gör något och att det var bra att det inte var på matsals-bordet. Så nu kan jag andas ut lite, har dock inte berättat om brännmärkena på matbordet än. Utan jag håller tummarna för att han inte ska märka dom ;D

Efter skolan idag så gick jag med Anna och Linnéa ner till stan för att köpa linser. Sen gick vi runt och yrade lite en stund till, och sen bar det av mot Maxi med Anna medans Linnéa gick tillbaka till skolan. Efter en lååååång och blåsig promenad så kom vi tillslut fram och hämtade då ut vårat lyckopulver. Hohoho vad glad man blir av det ;D Tog även en svängom inne på maxi, blev en riktigt god ciabatta var.Jag lovar, den var verkligen grymt god! Vi njöt för fulla gubbar medans den förtärdes! Sån måste köpas nån mer gång ;)

Nu ska jag nog faktiskt ta och läsa lite en stund, Östermalmsmorden nämligen. Lånade den utav Malin förut, så jag får väll se om den är något att ha.


Sova?

Ska nog gå och lägga mig och sova snart faktiskt, är riktigt trött och så har jag inget bättre för mig. Men först ska jag nog försöka övertala mamsen att massera ryggen på mig, har lite lite ont fortfarande så det skulle vara skönt. Och när jag lägger mig ska jag nog börja läsa lite i idrottsboken, blir ju så trött så att jag somnar när jag läser den så det känns som ett bra sätt att somna fort på.

Fan, vi har ju engelska tills imorn också. Hoppsan.



Angående Peach och Persika i förra inlägget för er som undrar om det inte är samma sak; jo det är det, men det är ett litet insider-skämt bara ;D så nu vet ni kära läsare (som förresten har varit rätt många idag :O )

Dagens bild

image460
Självklart en bild på mig ;) haha. Från i lördagskväll, Achmed-rök med persiko-smak som kommer ut från munnen. Eller var det peach-smak? Hmm....

Jag har fortfarande typ inte pluggat till provet imorn. Hoppas verkligen det blir ett kryssprov, annars kommer det gå åt helvete. Hoho.

Så var det skola igen då...

Riktigt långtråkig dag i skolan idag. Först italienska 11.00 till 11.45 och efter det hål till 14.50 då turismen började. Och vi gör bara det gamla vanliga, sitta och svara på instuderingsfrågor. Ska tydligen ha prov snart igen, usch.

Känner för att ta en promenad i det fina vädret sen när jag kommer hem, men när jag väl är hemma så kommer jag säkert inte orka göra det iaf. Skulle behöva plugga till idrottsprovet också, men om det är ett kryssprov imorn så är det ju bara att chansa och tänka lite logiskt. Så jag kommer nog inte plugga så vidare mycket på det.

Gaah vad hungrig jag är!! Kurrar som fan i magen nu =S

Söndag

32621-458Sitter här och degar med Maggan nu. Vi var nyss ute och gick i regnet till Maxi för att panta lite burkar och flaskor. Blev typ 36spänn, rena förmögenheten!

Vi har städat hela nedervåningen idag, damsugit och diskat och grejat. Var även tvugna att vädra ut lite, då det stinker tobak som fan! Usch, höll på att spy förut när jag skulle diska Hassans kusin. Värre stank har jag nästan inte varit med om!

Men nu har jag inget mer att skriva. Ciao!

Lördagskvällen

Det blev en riktigt riktigt trevlig kväll igår trots allt. Trodde inte att det skulle bli nånting först. Men när jag satt hemma och kollade på melodifestivalen med mamma så fick jag ett samtal och så bar det iväg till pappa med en massa folk. Vi rökte en hel del vattenpipa, Hassans kusin var det denna gång. Och så blev det singstar och lite sånt också. Skulle även gå till Biljarden, men det var ju några stycken som fortfarande inte fyllt 18 av oss, så dom kom inte in och då fick vi vända och gå tillbaka :P

Dock vet jag inte riktigt hur jag ska förklara reporna och brännmärken i borden för pappa nu, men det löser sig väll på nått sätt....
image456
image457

Lördag

Tänkte skriva Söndag som rubrik, men sen kom jag på att det ju faktiskt bara är lördag. Soft!

Idag har jag inte hunnit göra så mycket än, gick nämligen inte upp förens vid 12. Så efter det så har jag ätit frukost, klätt mig, plattat håret och städat lite till kaninerna. Och nu hamnade jag här i väntan på att maten ska bli klar. Tror det blir nånting med kyckling idag, gott! Får se vad jag gör resten av dagen, kanske ska börja kolla på vad vi ska ha på idrotts-provet. Känns som att jag borde börja plugga till det.. Blä.

Fredagskvällen

Blev en trevlig kväll trots allt. Malin kom hit och så satt vi och kollade lite på TV och käkade kladdkaka och sånt. Mysigt! Sen skulle vi gå ut på promenad, så då gick vi förbi pappas hus där Becka skulle ha kalas för en kompis. Men vi gick inte in då, utan fortsatte gå. Sen när vi var påväg tillbaka så gick vi in för att kolla läget och det första vi möts av är en bunt killar i hallen. Haha, syrrans kompisar hade bjudit dit lite fler kompisar så det var ganska många där. Men dom var jävligt tråkiga, så jag och Malin skrämde bort dom ;D haha. Var kvar på "festen" rätt länge iaf, sjöng och grejade och så. Men inte fan var det nån där som vågade dansa, och det var heller inte många som vågade sjunga. Tråkmånsar!

Vad mycket text det blev nu! Antagligen ingen som orkar läsa :P Men nu ska jag gå och sova, God natt!


Aj!

Har verkligen så grymt ont i ryggen just nu! Jag har haft ont sen i onsdags kväll, men förut har jag inte haft så grymt ont som jag har nu! Kunde knappt sätta mig ner i soffan förut utan att dö av smärta. Och varje gång jag kollar neråt eller böjer en aning på ryggen så gör det verkligen otroligt ont. Jobbigt!

Ikväll vet jag inte vad det blir, snackar lite med Malin och Anna på msn just nu. Vi funderar på att ha en tävling som går ut på att slå ner pensionärer och småbarn på stan. 5p för en tant, 10p för en gubbe och 3p om man mosar en unge. Jag vet, vi kan vara rätt knäppa ibland.

Stella Posh

Stella PoshStella Posh älskar att ha roligt! Hon vill dricka drinkar och dansa hela natten men är trött på inskränkta typer som tror att man inte är intelligent och framgångsrik bara för att man är snygg.

Stella Posh finns alltid i de rätta sammanhangen och är grym på att shoppa. Hon har näsa för stil och detaljer och köper alltid det som är helt rätt. Killar dras till hennes charm och attityd. Hon skäms inte för att dejta en handfull heta hunkar på en gång.
Stella Posh ger dig kraft att vara glamourös hela natten utan att ens bli bakis.

Jag fick hem denna lilla voodoll på posten för nån dag sen. Det var glitzy som hade skickat den till mig. Tackar tackar! Kanske nånting att ta med sig på nästa fest? ;D

Tråk!

Precis efter att jag publicerat förra inlägget så kikade jag lite på min blogg vad jag egentligen skrivit om de senaste dagarna. Och i princip varje inlägg handlade om skolan. Grymt tråkigt! Så jaa, jag får väll börja skriva om nått roligare då. Hööm... vad? Aja, ni kan ju få en bild eller så sålänge iaf ;D haha


Här bjuder vi på vanligt vatten

pucko

Hade tänkt plugga italienska idag när jag kom hem ifrån skolan. Men jag har inte börjat än. Tänkte att jag kan väll sitta här framför datorn och ha böckerna uppe och plugga på glosorna medans jag skriver lite på msn. Och visst, jag har böckerna uppe. Men inte fan har jag börjat plugga för det. Bilddagboken och bloggen är ju så mycket roligare! Jag vet ju egentligen att såfort jag sätter mig vid datorn istället för att plugga så fastnar jag här. Gaah, att det ska vara så svårt att slita sig från datorn?!

Okej, men nu SKA jag gå bort från datorn och börja med italienskan! Hööm... lycka till.

Matte

Har geografi just nu, men jag vet inte vad vi ska göra. Så jag sitter och bloggar lite istället :) Hade ju matteprov imorse, klarade inte så vidare många VG-uppgifter, men jag tror nog att jag får ett G iaf.  Efter provet stack jag ner på stan och fikade på Blå Valvet med Anna, Malin och Johannes. Trevligt trevligt. Blev en bägare med glass för mig, med noisette topping på. Riktigt smaskigt!

Nej nu tror jag att jag ska skriva lite på naturkunskapen som ska vara klar imorn. Nån nytta måste jag ju göra på lektionen ;)

Onsdag

Har haft en rätt soft dag i skolan idag igen, matte på morgonen och sen ekonomi där det inte händer så vidare mycket saker. Sen italienska som inte var så ansträngande det heller, efter det lunch som faktiskt var rätt okej idag och sen engelska. Fick tillbaka både provet och bokrecensionen idag. Hade en hel del grammatiska fel på bokrecensionen, kongruens är inte min grej! Men the context var bra iaf.. Och på provet hade jag 1p från MVG, störande! Men jag är nöjd ändå :)

Sen idag så har jag faktiskt pluggat lite matte, en hel timme tror jag det blev faktiskt! Stolt över mig själv ;) Så har jag ju varit i stallet och ridit också. Hade dressyr på Sissi. Kunde absolut gått bättre, men det var kul ändå :D

Nu ska jag gå ner och kolla på Grey's Anatomy! Världens bästa serie!

 


Tisdag

Så var snart tisdagen avklarad. Känns som att dagen har varit aplång! Kan ju bero på att vi slutade så tidigt, så att jag hunnit göra en massa efter skolan. Eller ja, en massa och massa... Jag umgicks lite med Maggan, och vi gjorde väll inte så vidare mycket ;D Och så var ju förresten min släkt här förut och firade Marcus. Blev en massa kladdkaka och så. Gott! Det finns en hel del kvar i kylskåpet, bara att ni kommer hit om nån vill ha ;)

 
 

Natur

Har naturkunskap just nu och håller på och skriver om sinnesorganen. Eller ja, skriver och skriver. Snarare kopierar lite fakta från internet till ett ordbehandlingsprogram. Men är nog klar med det nu tror jag. Så jag sitter bara vid bilddagboken och bloggen och lyssnar på musik. Sånna lektioner gillas!

Har lunch efter den här lektionen, och sen är det engelska. Efter det slutar jag! Men då måste jag tillbaka till badhuset (hade bad imorse, crawl-prov. Gick skit. ) och hämta min handduk och bikini och schampo och sånt. Glömde ju påsen med det där förut. Klant!

Förresten, grattis
marcus! Min bror blir nämligen 15 idag! Moppeåldern ;D

Visste du att...

-Om du fjärtar oavbrutet I 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb?
-Det vanligaste förnamnet på män i hela världen är Muhammed?
-Kalle Anka blev banlyst i Finland för att han inte har på sig byxor?
-Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar, har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma upp en kopp kaffe?
-Eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser?
-En burk med inlagd skinka öppnas i snitt var fjärde sekund?
-Gula sidorna finns numera på internet?
-I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska?
-George W. Bush var cheerleader i skolan?
-Guldfiskar är inte gjorda av guld?
-Sköldpaddor kan andas genom rumpan?

Måndag

Fick en riktigt soft start på skolveckan. Sovmorgon till 11, italienska lektion då vi inte gjorde så vidare mycket. Sen lunch/hål i 3h och efter det en turism-lektion då vi satt vid datorn och svarade på frågor som vanligt och efter det kollade vi på en film om London.

När jag kom hem försökte jag faktiskt plugga lite matte. Men efter 5min gav jag upp, jag fattar ju inte ett piss av nånting! Min syster försökte hjälpa mig lite, men jag fattade ändå inget. Hon pratade om några randvinkel blahaj och dra ett streck dit och ett dit så blir dom vinklarna så och blahablahablaha. Jag hoppas jag får G på provet.

Och förresten har jag fixat något att göra på fredag nu, moahahah! Min syster kommer nog inte bli så superglad direkt ;D

mjo, ungefär såhär bra är jag på matte...

Soft

Nu har Maggan precis dragit. Vi har bara haft det riktigt slappt idag. Käkat lite, suttit vid datorn, läst och lite sånt ;D haha. Fick nyss reda på att klassrådet har flyttats imorn också. Känns som att det kommer bli en ganska soft vecka trots allt, även fast vi har en hel del prov och sånt skit...

image454
Schemat egentligen....
image455
Schemat denna vecka :)

Söndag

IMORN ÄR DET SKOLA! FY FARAO! Ville bara säga det.

Gick upp vid 12 idag,skönt med en sista lång sovmorgon på lovet. Så då gick jag och Maggan ner och käkade en god frukost. Sen så hamnade vi här som vanligt, men vi ska nog snart dra iväg till maxi och handla lite krubb. Tror det blir spaghetti och köttfärssås idag. Kan nog bli gott det :)

Ha en trevlig söndag dudes!

Tråkiga frågor, igen.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Perché vuole andare in taxi in via verdi.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

 Väggen.
3. Vad var det senaste du såg på tv?

Melodifestivalen tror jag nog :)

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

01.35 (den var 01.32, så jag var ganska nära!)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Malin som borstar tänderna.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Jag var på en lång promenad med Malin.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Louise blogg.
8. Vad har du på dig?

Svarta strumpbyxor, svart klänning, turkost skärp och underkläder.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

Höööm... brukar inte komma ihåg mina drömmar mer än 5 min efter att jag vaknat..
10. När skrattade du senast?

 Det var ganska nyss, åt något Malin sa.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Två hyllor, haha det enda jag har på väggarna faktiskt. Men en vägg är det ju fototapet på också ;D

12. Har du sett något konstigt på sistone?

Den där mannagrynsgröten var rätt konstig när jag tänker efter...

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Jäkligt tråkigt faktiskt.

14. Vilken var den senaste film du såg?

She's the man. Såg den igår kväll, typisk amerikansk film.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Jordenrunt resa, MASSA kläder, ny dator, systemkamera, hus..

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

 Att jag är bäst i världen.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Säger samma som Louise, miljön!

18. Tycker du om att dansa?

Oh ja, det är jäkulens kul faktiskt! :D
19. George Bush?

Han verkar galen i att kriga, mer vet jag inte.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Pojke - Fittim, Flicka - Yvonne.
Haha, nej jag har inte funderat på det faktiskt ;D

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Jaa, jag vill flytta så fort jag kan!

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

"Tjenare Emma! Jag har sett fram emot att möta dig! Vill du vara med och spela en omgång poker och ta en bärs?"
24. Vilka tre personer vill du ska svara på de här frågorna?
Malin, Askungen och DU.


Halo


Blev en mysig kväll med Maggan ikväll. Handlade lite käk på Maxi och fixade iordning det och käkade medans vi såg på melodifestivalen. Sen gick vi upp och lirade lite Halo 3 på eriks Xbox 360 eller vad det heter. Grymt läskigt spel! Kom ju upp ett blått ansikte ibland så vi höll på att skita ner oss! Men nu ska vi gå ut på en långpromenad i kylan. Ciao!

.........

TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!

Woho!

Lördag

image453Gaah, jag blir galen vid tanken på att det snart är skola igen! Jag orkar inte med alla prov och skit som kommer nästa vecka. Usch! Och så har jag ju knappt gjort något det här lovet heller, vi som skulle hitta på en massa saker! Men men, snart är det påsklov iaf, får se fram emot det då :)

Idag gick jag upp vid 11, och sen dess har jag i princip inte gjort nånting. Bara käkat frukost, kollat på TV och slappat. Har ju hela huset för mig själv så det är riktigt soft. Men snart ska jag hem till mamsen och käka lite och efter det kommer Malin hit. Får se vad vi hittar på för skoj då.

Och ikväll vill jag göra nånting kul kul kul!! :D

<---- Snart är man tillbaks där, i skolans oändliga korridorer. På bilden är det Louise förresten :) hihi.