Men?!

Det snöar!! Jag vill ju inte ha snö än!!

Halloween


Halloween förra året :)


Happy halloween! ;D Nån som ska fira halloween idag, gå på nån halloween-fest eller så? Jag ska nog iaf hänga med Anna, Anna-Sofia och Sophie till Karlstad och gå på Arena där det är halloween-fest tror jag? Ska bli kul! Första gången jag går ut i Karlstad då också, antar att det är rätt stor skillnad mot lilla statt i lilla kristinehamn.. Fast statt blir det nog imorgon, då det är halloween-fest där också. Fast det var rätt dyrt att gå in där imorn, 120 jävla spänn! Men men, vi fick ju pengar idag så..

Förresten var det riktigt sorgligt när jag åkte hit till pappa förut idag och såg en bil som kom och körde förbi med SNÖ på taket. Usch! Jag vill inte ha snö redan, det är ju inte ens november än! Snön kan gärna få vänta tills 20 december eller något, det vore lagomt :)

Men nu måste jag ge mig hem till mamma igen och hämta mina matte böcker. Ska nämligen plugga lite med Anna och Malin inför provet i Matte C nästa vecka.. Önska oss lycka till!

Torsdag

Hej hej :) Idag gick jag faktiskt upp rätt tidigt igen, vid 09.20 faktiskt. Tänkte nämligen att jag skulle börja plugga lite och så innan jag ska laga mat. Men inte har jag kommit igång med nått pluggande inte.. Det är ju så himla mycket att göra, så jag vet inte vart jag ska börja. Gaah, jag orkar inte med skolan! Kommer verkligen inte gå bra på varken matteprovet eller svenska nationella. Snart ger jag upp!

Aja, åker nog hem till mamsen om en stund igen. Är ju så jäkla kallt här! Jag vill ha värme både inne och ute igen. Skulle vara så skönt om det bara kunde slå om till sommar imorn.

Jag vill ha sommar!

Dagens

Dagens humör: Bra vettu
Dagens borde: Plugga antar jag..
Dagens frisyr: Utsläppt och luggen uppsatt
Dagens klädsel: Svarta strumpbyxor, blå tunika, grå tröja, grå/lila sjal.
Dagens planer: Käka
Dagens materiella vill ha: Pengar och varmare kläder
Dagens längtan: Sommaren!
Dagens beroende: Datorn och choklad!
Dagens tråkigaste: Att det är så kallt här hos pappa
Dagens person: Malin för hon står här brevid mig och är så jävla snygg! :D
Dagens irritation: Malin för att hon blåser kall luft på mig. haha ;P
Dagens låt: Aerosmith - Dream On
 

Pizza och handboll

Igår kom Malin och Madde hit och degade ett tag. Sen kom även Anna förbi en liten sväng, men sen skulle den plutten på spinning. Så jag, Maggan och Madde bestämde oss för att dra till Charlies och käka pizza istället, och det  var riktigt jäkla gott. Satt där ett bra tag och käkade och pratade om allt möjligt. Anna kom förbi efter sin spinning också, men drog sen igen. Efter det stack jag och Madde och kollade på när Mikael skulle ha handbollsmatch. Dom förlorade dock, men bara med 1 mål.

Nu snart kommer Malin hit så ska vi jobba lite med vårat UF-företag, vilket verkligen kan behövas. Senare i eftermiddag kanske jag följer med mamma till Karlstad också. Får se om jag hinner och orkar.


Maggan och Madde på Charlies

Handbollsgrabbar


Myspyskväll

Blev en riktigt mysig kväll här hos pappa igår med Malin och Anna. Först städade vi som sagt. Var inte så mycket, så det gick rätt fort. Sen stack vi till Maxi för att handla lite gottigheter. När vi kom hit till pappa igen så gjorde vi lite gröt och åt, och sen la vi oss i min säng och kollade på 90210 och åt popcorn, sorbét och naturgodis. Mumsigt. Serien var förresten bra, fast inte direkt i klass med Grey's Anatomy och Gossip Girl. Men helt klart sevärd iaf :)



Måndag

Blir som sagt inte mycket bloggande för mig när jag är hos morsan eftersom att jag inte har nån dator där.. Men men, ni får väll stå ut ;) Måndag idag då, men ingen skola. Så jäkla gött! Så idag sov jag rätt länge, och det var riktigt skönt. Nu sitter jag här med Malin och Anna igen. Har städat lite här, och snart ska vi åka till maxi och köpa lite gottigheter och sen kolla på 90210. Får se om det är något att ha :)

Jag hatar rubriker

Hallå i stugan! Sitter här nu med en sleten Anna brevid mig och en trött Malin i sängen. Gårkvällen var rolig :) Började ju här hos mig med förfest. Vi blev rätt många ändå, och det var kul. Spelade ölspel och hade allmänt trevligt. Sen stack vi till statt och ägde dansgolvet som vanligt! Haha, kuul kul var det. Efter statt blev det även efterfest här hos mig. Och jaa, den höll väll på till 12 idag ungefär ;D Efter det stack hela gänget till Empoli och käkade pizza, det var gottigottgott.

Nu gäller det att städa och så lite innan jag drar till morsan. Jag och Malin ska ju förresten på våran långa söndagspromenad idag också! Ska bli gött att komma ut i friska luften lite :)

Jag och Maggie! Och Sanne i bakgrunden :)

Maggan, Christian, Röbbs och Myran :)

Alex, Anton och Utchi

Some party-people :)

Sanne, jag och våra goda oboy-shottar!

Bilder


Jag, Anna, Malin och Louise. Så jävla snygga är vi! ;D

Shottar blev det ju en del av..

På norrgården :)

Daaaancing all night long!

God morgon!

Faan vad ont jag har i magen! Alltså inte i magen, utan mer i musklerna typ känns det som. Haha, jag kan knappt stå rakt. Men men, gårdagen var iaf riktigt kul! Blev ju lite förfest hos mig först, där det blev en del drinkar och shottar. Fast våra hot shots blev inte lika goda som statts.. Men sprutgrädden var jäkligt kul iaf! hahaha. Sen drog vi ju till norrgården då. Blev en hel del dansandes och flängandes omkring där.

När det var dags att gå så gick jag och Anna hem till far min. Satt och käkade knäckebröd med lyckans ost på och hade riktigt kul åt sms:en som Anna skickade. 3:an funkade nämligen inte, så sms:en blev rätt roliga ;D haha.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, för ikväll är det ju utgång på statt igen. Tur att jag inte är så bakis idag då!



Mer bilder kommer senare! :)

Paaaarty

tjoho! Nu är vi igång här, har spelat lite ölspel och dansat lite! höhö.  Just nu håller anna på och fixar med kläderna. hon är full. höhö, det är lite kul! min bror är här också, ojojoj, hoppas han inte skvallrar nu.. heahea.

om en liten stund ska vi gå till norrgården, så jag måste skynda mig och dricka upp den goda, men sura, drinken.!

hahahaha, nu kom louise och hon är fullare än anna! HAHAHA

hej då!


Sheep to be Chic


Haha, jag vill också ha ett eget litet får!
(Ja, jag vet att det inte är seriöst.. ;P)

DaGeNs

Dagens humör: Good, nu har vi ju lov!
Dagens borde: Damma tv-bänken och hyllorna här. Dom är inte längre svarta, utan grå..
Dagens frisyr: Utsläppt och lite halvlockigt sådär.
Dagens klädsel: Svarta strumpbyxor, svart kjol, grå tröja, blå sjal och svarta stövlar.
Dagens planer: Käka, handla på maxi, göra mig iordning och lite preparty och sen norrgården :)
Dagens materiella vill ha: Give me some food ffs, I'm starving!
Dagens längtan: Ikväll och imorn kväll :)
Dagens beroende: Musik!
Dagens tråkigaste: Vädret, grått och duggregn. Trist!
Dagens person: Jag ska nog inte nämna hennes namn kanske? ;D haha
Dagens irritation: Jaadu, för väll säga vädret där då.
Dagens låt: Afasi & Flithy - Glider


Fredag

Äntligen fredag, och endast en lektion kvar tills vi har lov! Börjar 10.10 idag och slutar 11.55. Rätt så lagomt lång skoldag måste jag säga. Sen efter skolan blir det att åka hem, och sen ikväll ska jag och brudarna göra oss iordning tillsammans och så innan vi går till norrgården. Är ju fest för alla treor i stan där idag, vilket jag tror kan bli rätt kul! :D

Men nu ska jag
gå och borsta tänderna och lite sånt där innan jag cyklar iväg till brogårn, för sista gången på cirkus 10 dagar. Ha en bra dag, ciao!

Höstigare

Jag bytte design iaf, även om jag inte är direkt nöjd med denna. Fast det blir jag ju iofs aldig, så det spelar väll ingen roll. Den här är iaf lite mörkare och höstigare än den förra, vilket kanske passar lite bättre nu :)


Förra..

Och nya. Ska dock ändra en del saker ser jag nu :P

I sad brr, it's cold in here

Fryser rätt ordentligt om fingrarna och fötterna just nu. Är hos pappa nämligen, och fan vad kallt det är här. Kunde ju vara smart att sätta på sig en tröja och nått varmt på fötterna, men det orkar jag inte. Och så är jag riktigt sugen på nånting gott, kladdkaka, muffins eller godis skulle inte sitta fel just nu! Dock har jag inte så mycket pengar att köpa nått för, just nu har jag 46:- på kortet. Sorgligt, jag vet..

Idag efter skolan blev det stan en snabbis med Madde och Malin. Var bl.a inne på Ann-Li eller vad det nu heter, dom har ju utförsäljning för att dom ska stänga (?). Varenda affär stänger ju här i stan, kommer ju snart bara vara Maxi och Coop kvar.. Tråååkstad, jag vill flytta!

Nu ska jag fortsätta att pilla lite med en ny bloggdesign åt mig. Fast den blir inte så vidare bra, så får se om jag byter sen eller inte.. :)

Oh happy day

Är riktigt glad just nu faktiskt, vilket beror på att vår lärare Ann precis kom in och sa att vi inte har någon lektion i eftermiddag. Tjoho! Så idag slutar jag 10.50, så jävla härligt! ;D Iofs vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på hela dagen, men nånting finns det säkert att göra.

Är förresten snart helg ju, skönt. Jag längtar verkligen, för då har vi ju lov i en vecka! Och så blir det ju norrgården imorgon och sen statt på lördag. Och troligtvis hultet nästa lördag :) Är riktigt partysugen just nu faktiskt! Så helgen ska bli riktigt kul.

7:de gången..

Kom precis från stallet, så nu sitter jag här och luktar häst. Hade hoppning idag, och det var väll sådär. Vi var 12st, så man fick inte direkt hoppa mycket. Och så var det mest bara lite småskutt vi gjorde. Men men, Wendel (som jag självklart hade..) var så duktig så.

Blir bara ett kort blogginlägg nu, måste nämligen skynda mig till mamma så att jag hinner dit innan becka. För jag ska duscha först!
image491

Dagens låt

 
Timo Räisänen & Lasse Lindh - Kom Kampsång

Halli hallå

Nu sitter jag här hemma hos pappa och väntar bara på att tiden ska gå. Lille mormor kommer och hämtar upp mig och syster vid halv 6 för att åka till stallet. Tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar faktiskt på att städa lite här på mitt rum. Mitt rum är nämligen i stort behov av att dammsugas en del, ser ju förjäkligt ut just nu. Meeen, vi får väll se om jag orkar hämta dammsugaren.

Skoldagen var för övrigt rätt tråkig. Engelska först, som var lika trist som vanligt. Känns inte som att jag lär mig nånting på dom lektionerna. Sen var det dags för matte. Haha, provet efter lovet lär ju skita sig rätt ordentligt säger jag bara. Hoppas att jag får godkänt i C-kursen ;D


I skolan igår :)

Wednesday moorning

Blev ju som sagt Karlstad igår för att hämta mina glajjor. Jag ser såå smart ut i dom! haha. Sen kikade vi även lite inne på Gina Tricot innan vi drog till becka. Väl där så åt vi trippelchoklad-muffins och drack te. Mumsigt. Efter det var det dags att åka hem mot lilla Kristinehamn, och när vi kom hem vid halv 9 ungefär så gick jag och Malin ut på en långpromenad. Fan vad vi går nuförtiden, men det är ju bara bra :)

Nu sitter jag här med mtv på tv:n, käkar ananas och mango och bloggar. Ska åka till skolan om en kvart ungefär för att ha engelska, lunch och sen matte. Sen efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, men ikväll blir det iaf ridning och sen Grey's Anatomy! Niice.

Nej nu ska jag nog ta och lira några låtar på Guitar Hero innan jag åker. Ciao!

Lista

Dagens humör: Bara bra :)
Dagens borde: Ingenting, skönt!
Dagens frisyr: Utsläppt med "luggen" uppsatt
Dagens klädsel: Svarta leggins, grå klänning eller något och en svart/blå-randig tröja
Dagens planer: Karlstad och Skoghall med mammi och malin
Dagens materiella vill ha: Mat! Är grymt hungrig just nu..
Dagens längtan: Helgen! Både fredag och lördag kommer nog bli riktigt kul :D
Dagens beroende: Hööm... ingenting
Dagens tråkigaste: Den här lektionen, så grymt värdelös att gå på.
Dagens person: Malin för att hon inte lyst med sin lilla lampa idag ;P
Dagens irritation: Malin, för att hon bara är det ;)
Dagens låt: Metallica - Enter Sandman

God morgon :)

Så var det tisdag då, och alldeles strax dags att åka till skolan. Har tre lektioner idag, och slutar vid 20 i 4. Fast ofta brukar man kunna gå lite tidigare från den sista lektionen, så det är rätt gött. Sen efter skolan ska jag till Karlstad för att hämta glasögonen som är klara nu. Och efter det till skoghall och kolla systers lägenhet och se hur det ser ut där nu. Var ju ett bra tag sen jag var där menar jag.

Men ni får ha en trevlig dag, så återkommer jag säkert på information & layout lektionen! ;D Ciao!

Ge mig!!


Bara så att alla vet så är jag nått grymt sugen på kladdkaka just nu! Fan vad gött  det skulle vara! Dock har vi ingen hemma.. Så jag får väll klara mig utan. Suck. Stackars mig. Nej, nu ska jag ta mig i kragen och ge mig ut i det trista vädret och åka hem till mamma. Ciao!

I skolan

God morgon! Nu sitter jag i skolan och har svenska. Det är väll tänkt att vi ska förbereda oss inför det svenska nationella provet, men jag orkar inte riktigt börja än. Är ju ändå gaaanska länge kvar tills vi ska ha det.. Jag ska nog iaf snacka om reklamens påverkan på folk, tycker det är rätt intressant faktiskt :)

Idag går jag till 20 i 4 tror jag, så det är en rätt lång dag. Och äcklig mat är det säkert också. Usch. Jag gillar inte måndagar i skolan.. Men nu ska jag nog ta och läsa lite bloggar och sånt, ciao!



Nu kom jag på att det är ju sista veckan innan lovet, GÖTT! :D

Gina Tricot

Gick in på blogg.se förut och fick se att Gina Tricot har öppnat en webshop! Har faktiskt tyckt rätt länge att dom borde göra det, för dom lär ju tjäna en massa pengar på det. Och så är det ju rätt gött om man hittar nått i butiken man vill ha, men som är slut i sin egen storlek, så är det bara att gå hem och beställa det istället.

Dock har jag ju inga pengar att beställa kläder för, men hade jag det så skulle jag beställa grymt mycket kläder. Dom har ju så mycket snyggt! Ååh, om jag ändå kunde vinna på triss eller nått.. :P

Gina Tricot

Promenad

Kom hem från promenaden med Malin för ett tag sen. Gick rätt långt idag, och det var riktigt skönt. Sen när vi kom hit till mig igen så satte vi oss bara i trappen och orkade inte resa på oss igen. Jag var rätt slut i benen faktiskt. Haha. Härligt var det iaf med en promenad i det fina vädret idag. Vi bestämde oss faktiskt för att det ska bli en långpromenad varje söndag nu. Undrar dock hur bra vi kommer vara på att hålla det.. haha

Nu ska jag snart dra hem till mamma igen. Börjar nämligen frysa lite här, och så är jag lite hungrig. Resten av kvällen blir det väll bara att käka, duscha och sen glo på tv eller nått :)

Kul kväll

Jag klarade visst inte att hålla mig undan från statt den här helgen heller, utan Sanne övertalade mig att följa med igår. Fast blev ju en nykter kväll iaf, så det är ju bra! Var rätt mycket folk där igår, och kul var det. Dansade i princip hela kvällen, fy fan vad varmt det blev. Kände mig riktigt ofräsch där ett tag. Sen när det stängde blev det en liten mini-efterfest, där jag inte var kvar så länge. Kom hem vid kvart i 4 ungefär, så idag är jag ganska trött. Men men, så går det.


Nu ska jag gå ut och ge kaninerna käk, och sen blir det promenad med Maggan! Ciao!

Hårfärgning och spikmatta

Jo jag färgade faktiskt håret förut idag. Champagne nånting hette färgen, men tydligen så måste jag redan ha haft champagne-färgat hår för det blev ingen skillnad överhuvudtaget. Tjoho. Så jag får väll försöka igen nån gång med en annan färg antar jag :)

Nu på kvällen så har jag gjort lika mycket som jag gjort under hela dagen, d.v.s ingenting. Eller jo, jag låg på en "spikmatta" i 20min förresten! Det är inte riktiga spikar, utan typ gummipiggar istället som man ligger på. Gjorde rätt ont de första 5 minutrarna, men sen blev det alldeles varmt och skönt. haha.

Haha, nu försöker Sanne få med mig till statt ikväll. Jag som bestämt att jag inte skulle dit den här helgen! Men båda har ju så tråkigt, så jag vet inte.. Jag sitter osminkad i myskläder, men det går ju rätt fort att klä sig och så.. Fast det regnar ju iofs ute, så då blir jag ju blöt när jag går dit. Men det skulle vara kul och komma hemifrån lite och träffa folk. Gaah, jag kan inte bestämma mig!

Cyprus


Jag vill ligga på en luftmadrass i havet och guppa på vågorna och bli brun..

....

Tråk tråk tråk tråk.

Tråk

Blev verkligen en lugn kväll för mig igår. Satt och kollade på Idol och käkade mörk choklad. Sen läste jag kanske 5 tidningar eller nått och så målade jag naglarna. Låter kanske rätt härligt och mysigt och så, men jag blev nått så grymt uttråkad! Visste inte vart jag skulle ta vägen ett tag, funderade faktiskt på att gå ut på en promenad, trots att jag och Malin redan hade varit ute på en ungefär 2h lång promenad lite tidigare.

Förut har det inte varit något problem för mig att bara vara hemma och ta det lugnt, men nu för tiden tycker jag verkligen att det är enormt tråkigt. Klarar knappt av att sitta i soffan och glo på tv en längre period utan att det börjar krypa i benen.

Idag så vet jag inte vad jag ska hitta på. Måste hem till pappa en stund bara, det är allt jag vet. Dyker det inte upp nått kul så kanske jag tar och går till Maxi och köper en toning till håret eller nått bara för att ha något att göra ;D haha. Har ju tänkt tona håret ett bra tag, men det har ju inte blivit av än..

Hello :)

Blev en soft dag i skolan idag. Hade inte en enda vettig lektion faktiskt. Sen var jag och Malin ner på stan och till banken. Så nu har vi ett bankkonto, bankgiro, internetbanken och hela köret. Så nu är det bara att börja tjäna pengar då! ;D

Snart ska jag ta och packa ihop mina kläder som ska hem till mamma sen, eftersom att det är dags att bo där ett tag nu. Efter det hade jag och Malin tänkt gå ut på en långpromenad i det fina vädret. Blir trevligt det. Sen ikväll så blir det ju kanske att glutta på film som sagt. Resten av helgen vet jag inte vad jag ska hitta på. Men den som lever får se!


Bara så ni vet så är jag riktigt sugen på godis nu.. :P

God morgon!

Sitter här och fryser häcken av mig! Pappa åkte till Norge för kanske 2h sen, och innan han åkte så sänkte han värmen till 15 grader, så det är jäkligt kallt här nu. Usch, nästan så att man längtar till skolan så att man får komma in i värmen ;P haha.

Men om en kvart eller så så är det dags för mig att dra till skolan då. Slutar innan 12 idag, så det är riktigt härligt. Som jag nämnde igår så ska jag och Malin till banken efter plugget för att fixa lite. Sen resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Skulle behöva packa ihop mina kläder och ta med dom hem till morsan, men vi får väll se. Ni får ha en så bra dag allihopa, ciao!

Heroes och glass

Den här kvällen har jag bara suttit lite här och nördat mig, och sen kollat på Heroes och käkat vaniljglass med krossad choklad i. Riktigt gott var det. Snart så ska jag gå och lägga mig, så att jag orkar med sista dagen i skolan den här veckan. Sen är det helg, härligt! Den här helgen blir det bara att ta det lugnt. Alltså första icke-party helgen på ett bra tag nu tror jag? Kommer nog bli riktigt uttråkad.. haha.

Efter skolan imorn ska jag och Malin ner på banken ett slag. Har en tid bokad vid halv 1, så då ska vi dit och få ett konto och bankgiro som våra kommande kunder kan sätta in pengar på. Kommer nog bli så bra så! Sen på kvällen var det tal om att kolla på film och mysa. Trevligt! Men nu är det dags att byta om till pyjamas och sen krypa till kojs ;D God natt!


  

Irritirande

Gaah, ibland blir jag så grymt irriterad på familjen. Som idag. Trodde jag skulle krossa glaset i min hand av ren irritation. Dom är ju så grymt negativa (negativa personer gillas inte!), ohjälpsamma och klagar på allt. Usch. Längtar nått enormt mycket tills jag tar studenten och kommer ifrån familjen ett tag. Bara tanken på att komma hem från skolan/jobbet och det är ingen hemma som stör med irriterande frågor eller kommentarer gör mig glad. Åh, jag vill flytta nu..

Klart att jag inte är irriterad på familjen jämt. Men har man bott med samma personer i 18år så kommer man väll inte överens jämt.. Som idag t.e.x. Men det går ju över snart iaf, som alla andra gånger.

Ramp och matlåda

Kom hem från Karlstad för kanske en timme sen. Var riktigt kul på ramp! Det var ungefär 600pers som satt i sal Magma (?) på Karlstads Universitet och fick lyssna på företagare i 2h. En massa smarta idéer hade de, och man blev verkligen inspirerad av det de hade att berätta. Nu är jag riktigt sugen på att starta ett eget företag!

När det var slut där så var det lite mingelbuffé efteråt. Skitgod mat och efterrätt var det! Måste prova att laga nån sån mat nån gång.. haha. Sen blev det att fara hem till stan igen, och nu sitter jag här och har inte så vidare mycket att göra.

Har förresten världens träningsverk i ryggen från ridningen igår. Kan knappt böja mig framåt utan att det gör ont. Skulle vara riktigt skönt med en ryggmassage, så, finns det nån frivillig? ;D


Ja här satt vi då i 2h, kul kul :)

Malin, Jossan och Emma käkar lite efteråt :)

Snart slut på dagen

Nu så ska jag snart gå och lägga mig, så att jag orkar upp imorgon. Hade tänkt sätta på två alarm på mobilen och sen lägga den här vid datorn så att jag måste gå upp imorgon för att stänga av alarmet. På så sätt så borde jag väll inte kunna ligga kvar i sängen och snooza i en timme eller råka stänga av alarmet.

Imorn ska jag ju förresten till Karlstads universitet vid 1 eller nått. Det är vi ekonomer som ska åka dit och gå på Ramp. Vad det nu är. Men det verkar rätt kul ändå, och det lär vara en hel massa folk där. Nice nice. Men god natt med er nu kära läsare! :)

Jag är inte förvånad

Blev inte förvånad när jag klev in genom dörrarna in till stallet och Linnea kommer och säger: "Du ska ha Wendel igen!" Så det var bara att gå bort till hans box och börja rykta honom, för 6:e onsdagen i rad nu. Idag var han riktigt lerig också, så vi var två stycken som stog och borstade i ungefär 20min innan han var ren. Men tillslut förvandlades han från grå till brun, och jag från svart till grå.

Själva lektionen var väll inte så himla kul idag. Ridläraren var sjuk, så vi hade en annan, vilket innebar att vi hade dressyr istället för hoppning. Vi gjorde en jävla massa galoppfattningar och en hel del skänkelvikning idag, och jaa, jag och Wendel kom inte så bra överens denna gång. Haha. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags för Grey's, vilket verkar rätt spännande idag. Callie och Hahn?! Det kan ju inte gå.. haha :P

Blå Valvet

Hej! Kom precis hem igen. Hade ju bara en lektion idag, vilket var matte och den lektionen går alltid riktigt fort. Sen efter det så stack jag, Anna, Malin och Madde till blå valvet för att fika lite. Jag borde ju egentligen spara pengar och inte göra av med ett öre på ett tag, men det är ju inte så vidare lätt.. Vi satt iaf där i flera timmar och bara pratade. Mysigt var det!

Nu så ska jag alldeles strax byta om och sen åka till stallet för att hoppa lite. Känner faktiskt inte riktigt för att rida idag, men vad ska jag annars göra resten av dagen? Haha, så det är väll bara att masa sig iväg :)


Madde, Malin och Anna :)

Stressig förmiddag


Skulle ju som
sagt till tandläkaren idag vid 11.30 för att fixa min trasiga tand. Vaknade då imorse av att det var riktigt varmt på mitt rum och så kollar jag vad klockan är; 11.07. Helvete! var väll min första tanke då.. Så jag bara flög upp ur sängen och in på badrummet och sen dra fram lite kläder ur garderoben och slänga på mig lite snabbt och sen var det bara att sticka till tandläkarn direkt.

Väl där så slipade han bara ner tänderna lite så att det trasiga inte skulle synas så mycket, och det tog bara 10min. Så efter det cyklade jag hem igen för att käka lite frukost och sminka mig och så, vilket jag inte hann göra innan jag åkte. Nu så är det en halvtimme kvar tills nästa lektion, så jag ska väll ta och masa mig iväg till skolan om ett tag. Ciao!

Nattinatti

Nu har jag plockat iordning lite här på mitt rum och hängt in alla kläder i garderoben. Ser lite bättre ut iaf, men jag skulle nog behöva fortsätta städa imorgon.. Men men. Imorn ska jag förresten till tandläkaren och laga ena tanden där en del av plasten lossnade för ett tag sen. Får hoppas att det håller bättre den här gången. Så då missar jag första lektionen, vilket innebär att jag bara har en lektion imorn. Härligt.

Men nu ska jag gå och byta om till pyjamas och sen lägga mig och läsa senaste numret av Cosmo. Godnatt!


Ser inte mitt schema ganska bra ut i år förresten? Bara måndagar som är rätt långa :)

Emma x4


Fortfarande tisdag

Hej! Har inte hunnit blogga förens nu. Var ju i skolan först, sen efter skolan åkte jag hem till pappa och käkade lite. Var grymt hungrig, vilket jag alltid är när jag kommer hem på tisdagar. Har ju ingen lunch i skolan då.. Sen for jag hem till mamma, eftersom att vi skulle fira Erik där idag. Har blivit en hel del fika de senaste dagarna, börjar faktiskt bli rätt trött på tårta och kakor och sånt nu.

Nu SKA jag se till att städa lite på mitt rum. Har behövt göra det i ett bra tag nu, men har inte orkat ta tag i det. Som det ser ut just nu så ser man knappt nån bordsyta på bordet, och sängen är full med kläder. Skulle behöva dammsuga också, men det är väll inte så troligt att jag orkar det..


Såg ju faktiskt mindre stökigt ut på bilden än på riktigt :)

Och sängen såg inte heller så stökig ut på bilden :)

Tisdag

God morgon! Härligt väder ute idag! :) Dock läste jag på aftonbladet förut att onsdag blir den sista dagen med sol, sen ska det typiska höstvädret med regn och skit komma. Usch, jag vill inte ha höst längre.. Men nu är det inte länge kvar tills det är sommar igen. Eller ja, 9 månader kanske är rätt länge ändå..

Men nu har jag inte tid att blogga längre, utan istället ska jag ta och borsta tänderna och sen cykla iväg till skolan. Har matte nu som första lektion, vilket kan vara rätt kul ibland. Fast det vi gör nu, logaritmer, verkar väll inte vara sådär jättekul direkt..

Has Conny a Swedbank card?


Haha, det är en turkisk låt som dom har satt svensk text på. Och visst låter det verkligen som att han sjunger det som står?

Grattis brorsan


Har ju glömt att nämna att min bror Erik fyller 13 idag. Tonåring blir han alltså. Kan man inte tro om honom. För mig kommer han alltid att vara en liten jobbig 10-åring som inte vet när han ska hålla käft. Men grattis grattis till honom iaf! :)

Snart är vi 80 och går med rullator

Dagen har gått riktigt fort. Alla dagar och veckor går så grymt fort, lite läskigt faktiskt. Snart är det höstlov, sen jul och sen tar vi studenten.. Längtar verkligen till studenten på ett sätt, för det ska bli så skönt att slippa skolan och allt plugg. Men ändå så vill jag inte sluta. Det är ju så kul att träffa alla vänner och klasskamrater varje dag, och sen när skolan slutat så splittras man ju och många åker iväg till andra städer för att jobba och plugga.. Trist.

Idag iaf så har Malin varit här ett tag. Nu är väll iaf affärsidén i princip klar, och grossist har vi också som vi kan handla av. Bara affärsplan, köpa korgar + innehåll, kontot, tröjor och allt det där kvar nu.. haha. Men det blir nog bra tillslut skulle jag tro. Nu ska jag iväg till mamma och kolla om jag har några linser kvar. Hoppas verkligen det, annars får jag gå halvt blind i skolan imorn ;P

Maggan och jag förra året i Palma :)

Måndag

Hej hej! Sov till halv 12 idag, och det var riktigt skönt att sova ut. Har hunnit vara till coop, mio och lite sådär också. Har fixat en ansökan till coop nu också, jag behöver ju verkligen ett jobb så jag hoppas att jag får det.

Nu så är Malin här, ska fixa lite med vårat företag är det tänkt. Högtiderna börjar ju närma sig, så vi måste verkligen börja fixa iordning nu. Kommer nog bli bra det :) Men nu har jag inget mer att skriva, maggan sitter nämligen och stör mig så jag kan inte komma på nått roligt att berätta.. haha. ciao!

Gaah

Jävla blogghelvete som bara ska krångla hela tiden. Irriterande när man inte har något annat för sig än att blogga. Nu går jag och tar en riktigt lång dusch istället..

Sleten som en get

Herregud vad trött jag är. Har ju knappt sovit sen igår. Kanske blev 2h inatt? Kvällen igår började iaf med att jag, Anna, Malin, Louise och Linnéa lagade mat hemma hos Anna. Mysigt var det, och riktigt gott också. Jag är så grym på att steka! haha. Sen kom även Sanne, Rickard och Nicklas, så då blev det lite ölspel i ett litet tag innan det var dags att bege sig till statt.

Blev en massa dansande bland folk som knuffas och grejar. Åh, vissa personer är riktigt irriterande ibland.. Sen efter statt så stack väll alla åt lite olika håll. Jag och Sanne följde med på en liten efterfest hos follepolle. Och jaa, så var det. Nu sitter jag bara och är lite rädd för att pappa ska komma in och prata med mig, han är tydligen lite "sne" på mig. Oj oj, men han har väll också varit ung nån gång eller?

Linnéa och Louise. Tummen upp för den goda maten!

BAG IN BOX!! ;D

Jag och Sanne

Rickard och Nicklas

Malin och Louise

Jag lovade faktiskt att ladda upp den fina bilden på taklampan, så här är den ;D

Tjohoo!

Sådär, nu är jag nästan klar för att åka. Har dock inte sminkat mig och så än, men det tar jag nog hos Anna sen. Blir då outfiten till vänster idag. Hittade verkligen inget roligare i garderoben så det får duga. Har även lockat håret lite med plattången. Köpte en ny värmeskyddande produkt förut, och vad mycket lättare det blev att göra lockar med den mot vad det var med den förra!

Men nu först ska jag gå ner och fira Erik en liten stund. Farmor & farfar och Wilma har redan kommit tror jag. Sen blir det då att laga mat och ha det mysigt och sen statt. Wiho, ska bli kul! Ha en rolig kväll nu allihop! :)













  

Shopping, kalas, middag, utgång!

Nu ska jag, pappa och becka snart åka iväg till Karlstad för lite shopping. Vet inte riktigt vad jag behöver ha, men nånting hittar jag säkert. Är ju grymt mycket som jag vill ha, så jag får se vad jag väljer att köpa för något. En sjal vet jag iaf att jag ska ha..

Sen när vi kommer hem så kommer lite av släkten hit för att fira Erik som fyller år på måndag. Tonåring blir han då, den lille plutten. Hinner dock inte vara med så länge på kalaset, eftersom att jag ska åka och träffa brudarna igen för att laga middag. Sen efter maten så blir det utgång på statt. Busy day med andra ord! Men också en riktigt rolig dag skulle jag tro :)

Hemma hos Louise i mars i år tror jag? :)

Mysis

Kom hem från Malins stuga för ett tag sen. Var riktigt mysigt ikväll! Först kollade vi på idol och så, tycker inte att idolerna är särskilt bra i år faktiskt.. Sen satt vi bara där med kuddar och filtar och alla ljus tända och pratade och hade det trevligt. Det var sådär så att man bara inte vill åka hem. Men jag ska till Karlstad rätt tidigt imorn, och A-S som körde oss ska till huvudstaden imorn, så det blev en ganska tidig kväll iaf :)


Madde, Anna och A-S. Bilderna är tagna med mobilen..

Maggan och Louise ligger och myser under täcken :)

Madde har nog ätit lite för mycket den senaste tiden? ;P

Fransk manikyr

Fixade precis till lite fransk manikyr på mig själv. Är ju himla svårt att få till det bra, speciellt på högerhanden. Men om man håller handen på en halvmeters avstånd och kollar så ser det rätt okej ut ;D Men nu hinner jag inte blogga mer, Malin kommer nämligen och hämtar upp mig om några minuter. Ha en bra kväll, ciao!
 


Bad på Mallis..


Längtar verkligen utomlands när jag ser den gråa himlen och regnet som duggar ner från himlen utanför mitt fönster. Skulle grymt gärna åka iväg nånstans och sola och bada. På filmen ovan så är det jag och Malin som badar i havet på Mallorca. Ser det inte roligt ut bland vågorna? Jag vill tillbaka! Så himla mysig resa verkligen. Bada, sola, äta gott och ha det riktigt skönt :)

It's friday, I'm in love

Äntligen helg, skönt! Är även ledig på måndag, så det blir en lite längre helg den här gången. Så då slipper man söndagsångesten över att man ska till skolan nästa dag. Istället blir det väll måndagsångest.. haha.

Ikväll blir det att åka ut till Malins stuga med tjejerna och tända massa ljus, käka lite gottigheter och bara snacka och kanske glutta på film. Ska bli riktigt mysigt det! Men fram tills dess vet jag inte vad jag ska hitta på.. Får se om det dyker upp nått skoj, annars sitter jag väll bara här och lyssnar på musik och degar ;)


Mysispysis en annan gång :)

God morgon!

Sovit gott? Det har iaf jag. Faktiskt första morgonen sen i lördags som jag känner mig riktigt utvilad. Har inte sovit så bra de senaste nätterna, har vaknat flera gången och sen haft svårt att somna om. Men nu så är jag back on track så att säga! haha.

Vad händer idag då? Först ska jag käka upp min frukost jag har brevid mig och sen ska jag ju till skolan. Börjar om 25 min med religion.. Efter skolan kanske jag åker ner till stan en snabbis för att inhandla ett par strumpbyxor.. Sen ikväll så blir det att laga mat med tjejerna, vilket ska bli rikigt mysigt! Men ni får ha en bra dag allihopa, ciao!

I like..


..världens bästa vänner! :)

..sommar! Och grillning på nån ö :)

..party ofc! Anna, jag och Sanne inne på statt :)

..fladderläppar! Hahaha

..horseisar. Wendel är lite knepig ibland han.. :P

..att resa! Och sitta på en strand och dricka bacardi och vara brun..

..speciellt att resa till Ayia Napa.

..kaninerna. Här har vi Alfons på besök på mitt rum :)

..choklad. Yummie..

..att kolla på TV. Vilket jag ska göra nu, ciao!

Torsdag


Skoldagen gick rätt
fort idag faktiskt. Hade ju prov direkt på morgonen, och jaa, det gick ju bra med tanke på hur lite jag pluggat. Kunde dock gått mycket bättre. Sen resten av dagen bara lojdade vi runt i princip. Lyssnade på nånting inför det nationella provet på svenskan. Tror jag somnade en liten stund där på lektionen, kände mig riktigt nyvaken när vi gick därifrån.. haha. Sen på information&layout så fick vi klubbor av våran lärare! Haha, gottigottgott.

Snart ska jag gå ner till källaren och måla lite brädor. Trist, men jag får ju lite betalt för det. Något som jag verkligen kan behöva! För som det ser ut just nu så blir det nog utgång på lördag iaf. Förhoppningsvis så ska vi laga mat och sånt innan och dricka lite vin till och sen åka till statt. Får väll se om Linnéa och A-S är lediga på lördag, annars blir matlagningen imorn :)

Hoooorsie

Haha, gissa vilken häst jag hade idag då? Jo men visst, Wendel igen! Femte gången i rad nu alltså. Men jag ska inte klaga, för jag gillar ju honom :) Idag hade vi markarbete. Var rätt kul, men ridläraren vi hade är inte så jätte bra. Ann-Louise, som vi egentligen ska ha, har slutat nu. Gaah, när vi för en gångs skull fick en bra ridlärare så slutar hon. Har ju inte lärt mig nånting på flera år känns det som, eftersom att vi byter ridlärare oftare än solen går upp och ner på himlen. Men men, så kan det vara.

Nu ska jag slänga mig in i duschen så att jag hinner bli klar tills Grey's börjar. Ciao!


Wendel. Lite trött efter ridningen? ;P


Onsdag

Nu har jag flyttat hem hit till pappa igen. Känns riktigt tråkigt faktiskt, jag vill ju bo med mina brudar! Men pappa ville ha hem mig idag, och jag kände att jag ändå inte hade haft tid att umgås så mycket med "Da family" idag. Måste sätta igång och plugga till ett prov vi har imorgon snart, som jag inte börjat plugga till än.. Sen blir det ridning, mat, dusch och Grey's Anatomy.

Gaah, jag orkar inte plugga! Är verkligen inte motiverad alls just nu. Känner bara att provet och betygen kan ta sig i röven.. Men men, vill jag få bra betyg när jag tar studenten nästa år så har jag väll inget val. Suck..


  

Skola

Blir inte så mycket bloggande för mig nu när jag bor hos Anna, vi har ju annat för oss :) Blev dock inget glass-görande igår, då vi hade ett ägg för lite och så orkade vi inte.. Haha. Men vi ska ta och göra nånting gott idag istället!

Efter skolan idag ska Malin och Anna med mig till Karlstad. Jag ska nämligen ha nya glasögon. Jag använder i princip aldrig glasögon, förutom på helgerna nån gång då och då när jag inte har linser i. Jag passar ju verkligen inte i glasögon, så det är mest därför jag inte använder dom. Sen efter Karlstad åker vi väll hem till Anna igen. Lagar mat, kanske pluggar, kanske kollar på Malins träning.. Får se vad vi hittar på! :)

Tröttast ever?

Det är helt sjukt vad trött och sleten jag varit idag. Trots att vi gick och la oss vid halv 11 eller nått igår, så är jag riktigt trött. Har inte riktigt sovit ikapp dom missade timmarna i lördags natt. Får väll ta och lägga mig vid 8 ikväll.. Haha. Men näe, det kommer jag inte hinna med. För vi ska laga mat, göra glass, plugga och mysa! Ska bli najs det. Glass med pepparkaksdeg i är det tänkt att vi ska göra, om det finns pepparkaksdeg att köpa nu? Får hoppas det!


Här är våran kamrat, kasslern Max (uttalas som om en läspande person skulle sagt det)
Jag vet, vi är knäppa..

Läggdags maybe?

Sitter här och är totalt supertrött. Har klarat mig från att somna nu på dagen, så att jag ska kunna somna ikväll. Ska bli så grymt skönt att sova! Dagen har iaf varit riktigt soft. Från förra inlägget så är det enda som hänt att jag och Malin stack till Charlies och köpte lite bakispizza. Var jävligt gott, ett tag. Sen höll jag på att spy på skiten, fy fan magen vad magen inte mådde bra..

Nu har jag precis druckit en varm kopp vaniljte med honung i. Var riktigt jävla gott faktiskt. Men nu ska jag nog sova. God natt!

Zombievarning

Hereguuud vilken seg dag det varit idag. Vi har knappt rört oss ur sängarna, förutom den stund då vi var nere och åt frukost vid 12 eller nått. Resten av dagen har spenderats här in the beds. Börjar fan få liggsår snart. Maggan ligger nog och sover, eller nej fan nu vaknade hon! Haha, då kanske det blir att dra till charlies och köpa lite pizza snart då. Börjar bli redigt hungrig faktiskt. Eller nej nu sover hon nog igen. Fan, jag vill ju ha mat...


Anna panna chillar ;D

Gårkvällen

Blev en riktigt kul kväll igår. Började med förfest här hos Anna, där det dracks en del drinkar och shottades lite för mycket. Kul kul. Sen fick vi skjuts ner till statt, där det var riktigt kul igår. En himla massa folk faktisk. Dansade en hel del, och jäklar vad trångt och varmt det var stundtals. Men som sagt, kul!

När statt stängde så följde jag, Malin och Anna med på nån efterfest hos nån person. Där blev det lite soft häng och musik och så, en salig blandning mellan metallica, dansband och maskinen. Haha. Efter det stack vi till efterfest nr2. Haha, ojojoj säger jag bara. Galet. Hoppa ut från en balkong vid halv 7 på morgonen eller vad klockan nu var för att traska hemmåt. Har alltså inte blivit mycket sömn idag, 2-3h bara så är redigt sliten nu.

 
Tjoho

Blev självklart lite vattenpipa!

Jaa, vad gör Sophie egentligen? :P

Louiiiiise! :)


Anna, Liza och jag :) Blondinpower!

Time to move

Nu har jag precis packat ner alla kläder och grejer och bränt en skiva med partymusik. Så nu är jag redo för att flytta till Anna några dar! Blev rätt mycket grejer, och ändå har jag inte stoppat ner lakan och sånt än.. Hmm.. Men jag lär väll inte använda hälften av det jag haft med :P haha.  Ska bara lassa in grejerna i bilen och åka och hämta Maggan så åker vi till Anna sen. Ska bli kuuul! Ciao!


Anna, jag och Maggan :D Kanske Madde kommer nåndag också? :)

Godmorgon!

Nu har jag nyss varit nere och käkat en smarrig frukost, och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sen ska jag bara cykla iväg till mamma en snabbis (hoppas inte att det regnar då..) och sen packa ihop sakerna som jag ska ha med till Anna. Jag och Malin ska ju sova hos henne i några dagar nu! Ska bli riktigt kul! Och skönt att slippa familjen ett tag också..

Ikväll så blir det ju party då. Jag, Malin och Liza ska göra oss iordning hos Anna först, och sen får vi väll se vart vi hamnar på förfest. Kanske blir hemma hos Anna, den som lever får se.

Statt tonight och shaka ass. Den här bjuder jag på som fan;D

GH och skräck

Blev en tidig kväll idag, vilket jag bara tycker är skönt. Har varit riktigt trött hela dagen p.g.a att jag inte sovit så bra de senaste två nätterna. Så det ska bli riktigt skönt att komma i säng i tid idag.

Kvällen hos Louise var riktigt trevlig. Spelade Guitar hero innan Linnéa kom, vilket alltid är kul. Jag ägde skiten ur alla ;D haha. Nästan iaf.. Sen så kollade vi på filmen då. Barnhemmet, eller The Orphanage (stavning?) som den heter på engelska. Tyckte faktiskt att den var riktigt bra, och man vande sig fort vid att dom pratade spanska. Förresten så har jag faktiskt lite småont i benet nu, och kommer säkert få blåmärken bara för att Johannes den skiten har adhd eller liknande. Höhö.

Godnatt!

Film+pizza

Nu har jag precis käkat lite mat. Pizza blev det idag, vilket var riktigt gott. Men fan vad onyttig jag känner mig ändå. Men jag ska väll va glad för att jag inte går upp i vikt av det, och man lever ju ändå bara en gång så man får väll passa på att njuta så att säga ;) Och jag äter ju inte direkt snabbmat och chips och sånt varje dag faktiskt.. Även om det skulle va jävligt gott! Haha. I love hamburgare! ;D

Men nu ska jag inte sitta här längre, utan istället åka hem till Louise och träffa de andra brudarna och Mattias och kanske Johannes. Sen vid 9 kommer Linnéa också, så då sätter vi på filmen barnhemmet då. Hoppas inte att den är fööör läskig nu bara.. Haha. Men ha en trevlig kväll nu allihopa!



  

Nytt smink

Kom hem från promenaden för ett tag sen. Maggan hakade på också, trevligt trevligt! Gick hem till mamma då och hämtade ett linne, sen gick vi även ner på stan en snabbis. Jag inhandlade faktiskt lite nytt smink, vilket var välbehövligt. En foundation från Nivea som jag hört ska va bra, och en ögonskuggepalett med 3st gråa nyanser och en svart. Det är de färgerna jag använder mest, så det var bra. Endast 85kr också för 4st, vilket jag tycker är rätt billigt ändå.


<--- Denna blev det. Får hoppas att den är bra nu då..



 
 

Finally

Jag är klar med psykologin! Grattis till mig! Woho! :D haha. Men nu är jag trött på att sitta här, så istället ska jag gå ut på en promenad, ska bl.a förbi mamma och kolla efter ett linne som jag kanske ska ha imorn kväll. Hörs sen, ciao!

Snart är det lördag igen

Hallå bloggen :) Nu sitter jag här med psykologin igen (fan vad jag tjatar om den.. haha). Men jag blir ju aldrig klar med den, usch. Skolan idag var rätt tråkig. Tog spexkortet idag, vilket blev totalt misslyckat och urdåligt. Skulle inte tro att så många kommer fatta vårat, och det var inte roligt överhuvudtaget. Men men, man får väll göra det bästa av situationen :) Kanske bara är jag som har dålig humor eller nått då.. :P

Sen ikväll ska jag hem till Louise, dit även de andra brudarna kommer. Ska glo på skräckfilm, Barnhemmet. Har ingen aning om vad den handlar om, men den ska tydligen vara bra. Ska bli riktigt trevligt iaf. Men nu ska jag fortsätta skriva ett tag, och sen kanske jag tar och går ut på en promenad. Får se hur vädret är då, inte så mysigt att gå i regn..


Men visst ser vi väll framgångsrika ut? ;D

Dagens låt


Britney Spears - Womanizer

Den är ju riktigt bra. Faktiskt. Lyssna själv =)

1000:de inlägget!

Grattis till mig, som nu har skrivit 1.000 blogginlägg! Fast så har jag ju haft bloggen i några år också. Men ändå, 1.000 är ändå rätt mycket. Ska bli kul att läsa igenom om några år och se vad jag haft för mig under åren!



Nu ska jag sluta skriva på psykologin (är fortfarande inte klar, men hinner nog skriva klart den under dagen imorgon) och istället gå ner och kolla på Heroes. Ska ta och käka min choklad då också! Yummie, mörk choklad är så nedrans gott :) Blir bara så törstig av det, men det är bara att ha ett glas vatten redo så blir kvällen perfekt! Haha. Men erkänn att mörk choklad är godare än ljus? Ljus choklad smakar ju knappt choklad, utan bara sött och sockrigt :P
VS.

Sepiabilder


Imorn kommer Madde tillbaks till skolan! :D

Världens bästa :)

Skolkortet förra året.

Jag för några månader sen

Jag vill inte ha regn och höst längre..

Jag.vill.till.Ayia.Napa.

G'day

Hallå kära vänner. Har varit en soft dag i skolan idag, som vanligt då. Jag gillar verkligen trean! Man bara glider runt och har knappt några jobbiga lektioner. Idag hade vi bara en riktig lektion, sen skolfoto (jäklar vad blek jag såg ut, usch. Jag vill utomlands!) och sen var det information & layout som var lika värdelös som vanligt.

Idag har jag inte så mycket för mig. Ska bara skriva på psykologin, sen vet jag inget mer. Eller jo Heroes ikväll ju! Haha, det är väll det jag har inplanerat. Ska nog ta och köpa mig en 70% chokladkaka sen också, är verkligen grymt sugen på nånting gott.

 


My lady


TjockisFiffi, det är så tyst nu när du inte stampar i buren efter uppmärksamhet

Oh yes

Blev ingen ridning för mig idag, utan istället så stannade jag hemma för att plugga faktiskt. Så nu har jag skrivit klart fråga 2 och 3 på psykologin, bara 1 och 4 kvar, men dom tar jag nog imorn för nu hinner jag inte eftersom att det snart är  säsongspremiär för Grey's Anatomy. Har saknat det ju, men nu äntligen börjar det igen. Gött mos.

Var ner på stan förut idag med Malin och Anna. Måste bara säga att ibland har jag verkligen flyt, gratis liksom? Haha, I like it.

Förresten har jag ont i magen nu, bara så ni vet. Det är inte så jävla kul, jag hatar att ha ont i magen! Men ändå är jag sugen på nått att äta på, nått som man sitter och äter på rätt länge som popcorn, chips, nötter eller nånting. Imorn ska jag nog faktiskt ta och köpa mig nått gott innan jag fortsätter med pluggandet. Sådeså.


Malin och Anna på stan nångång :)

Jag är så jävla smart

God morgon! Onsdag idag, och jag har lång sovmorgon igen. 11.05 börjar jag, så om 20min eller nått så ska jag trampa iväg till skolan. Efter skolan blir det lite ärenden på stan med Maggan och sen efter det ska vi nog hem till mig och beställa t-shirtar med våran logga på till vårat UF-företag. Blir nog nice det.

Förresten lyckades jag fixa så att mitt internet fungerar bättre! Förut såg alla sidor helt fucked up ut, speciellt bloggarna. Men jag rensade bland dom temporära internet filerna och cookies och sånt, så nu ser alla bloggar helt normala ut! Så då kan jag ta och fixa designer till Madde och Anna nu då.


Jag kan t.o.m ladda upp bilder igen! Här har vi mig, Anna och A-S nångång på statt :)