Nytt i garderoben


Jeans - Gina Tricot, Klänning - Bik Bok

Kjol - Gina Tricot, Linne - H&M och torrschampoo från Toni&Guy


28 februari



God middag! Tro det eller ej, men idag vaknade jag faktiskt av mig själv vid 09.20! Helt otroligt, annars brukar jag ju behöva ha alarm på varje dag för att inte sova längre än till 11-12.. Men idag vaknade jag av att solen sken in på mitt rum och det var riktigt fint väder ute, vilket det fortfarande är. Bra start på dagen alltså!

Än så länge så har jag hunnit vara ner på stan en sväng och sedan förbi mamma för att hämta lite kläder. Och nu sitter jag här och väntar på käk. Hoppas det blir nått riktigt smarrigt idag, för jag är hungrig.. haha.

Ta mig härifrån!

Sitter och lyssnar på Melissa Horn som faktiskt är riktigt bra, men samtidigt känns låtarna lite små-depp sådär och jag sitter bara och tänker på hur trött jag är på den här staden. Jag är trött på allt och alla här, hur alla bara snackar skit, hur fort det sprids rykten, att man vet vilka alla är, att aldrig träffa nytt folk och att det aldrig händer något riktigt kul, varje dag är den andra lik. Jag är sjukt trött på skiten med andra ord.

När vi var i Karlstad förut idag såg vi en utav bartendrarna från Ayia Napa, och jag längtar så enormt mycket tills resan i sommar som jag verkligen vill ska bli av! Jag vill härifrån och åka på en riktigt kul resa med bästa vännerna. För de 7 dagarna förra året var verkligen the best days of my life!



Summer of '69 - Vår Napa-låt!


And if I had the choice
Ya - I'd always wanna be there

Shopping

Jag hamnade visst i Karlstad idag trots allt. Maggan skulle dit, så jag slängde på mig kläder och gjorde mig iordning lite snabbt och mötte henne på stationen sen och tog tåget till Karlstad.

Där blev det en del shopping, mer än vad jag hade tänkt. Studiebidraget kom ju idag, och så hade jag ju lite cash som jag fått i present. Hade bara tänkt köpa ett par jeans egentligen, men det blev en klänning, en kjol, ett linne och torrschampoo också. Mycket pengar som rann iväg där med andra ord.. Visar upp allt senare!

Ikväll var det tänkt att vi skulle ses några stycken för lite filmmys eller något annat lugnt bara, men tror nog inte att det blir så för mig faktiskt. Jag är hur trött som helst och helt orkeslös. Så jag ska nog bara ta det lugnt här hemma med nånting gott framför tv:n istället. Låter ju inte helt fel det heller! :)

Fredag


Det blev visst ingen skräckfilm igår, utan istället blev det tända ljus, lite godis och en massa snack. Var så mysigt så! Blev dock väldigt trött på slutet, och grymt sugen på kött, vilket jag fortfarande är. Allvarligt, en tjock, nygrillad köttbit med en klick bejja-sås till, hur gott låter inte det?!

Aja, fredag idag då. Vaknade redan vid 10 av att pappa kom in och frågade om jag skulle med till Karlstad. Men så blidde det inte. Men jag gick upp då iaf eftersom att det var kokhett inne på mitt rum, rena rama bastun. Vad ska det då hittas på idag? Måste plocka upp alla kläder som ligger i väskor och påsar här på rummet, ser faktiskt förjävligt ut här inne just nu. Sen får jag se vad det blir av resten av dagen :)

Torsdag

Usch, redan torsdag idag.. Lovet har gått alldeles för fort! Högen med skolböcker har jag inte orkat ta tag i än heller. Bra gjort, jag vet. Nej, skolan på måndag är verkligen inte något jag ser fram emot. Skulle vara skönt med en vecka ledighet till, eller två.

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att packa ihop mina saker hos mamma och sen förflyttat mig hit till pappa. Att packa ihop sina kläder måste vara bland det tråkigaste som finns, eller att packa upp dom. Det är ju nästan ännu värre, och väskorna brukar stå i cirkus en vecka här hemma innan jag orkar packa upp allt.

Senare idag blir det iaf filmmys hemma hos Louise. Ska se Det Okända, som ska vara bra och läskig med alla tjejerna. Det ska bli så mysigt så. Så nu håller jag på och laddar ner filmen. Eller nej, jag skojade sjävlklart, sånt sysslar ju inte jag med! Herregud!

Skutt skutt

Var ju ute i stallet igår och red, började nästan få lite häst-abstinens efter att inte suttit i sadeln på över 2 veckor.. haha. Men igår var det alltså dags igen, och det blev lite hoppning. Hann inte med så mycket dock, på grund av en liten olycka på andra sidan ridbanan då en skadade sig, en häst sprang lös och de vi red på blev lite trippiga. Men några skutt blev det allt. Dock var Wendel lite sur av sig igår, dålig dag kanske? Men mot slutet blev det bättre iaf :)


Finaste killen! Bild lånad från CRK's hemsida.

Somewhere

Dagens låt: Israel Kamakawiwo'ole ~ Somewhere over the Rainbow
Definitivt en av de finaste låtarna som nånsin gjorts!

Jag.vill.ha.!

 
Kjolar är nånting som jag verkligen skulle behöva nu till sommaren, men det är verkligen inte ofta som jag hittar fina kjolar i affärerna. Men dessa ovanstående från Topshop skulle jag verkligen inte säga nej till, speciellt inte till den i mitten, den är ju så fin!

tänkte bara prova om det

 

MMS

 

tänkte bara prova om det funkar att mobilblogga för mig, har ju aldrig lyckats innan.. :)


Update: Nämen, det funkade ju! Så nu vet jag äntligen hur jag gör alltså! Stora gratulationer till mig :)

 


Världens godaste glass

I flera dagar har jag gått och varit sugen på Ben&Jerry-glass, har faktiskt till och med drömt att jag skulle köpa en sådan glassförpackning och stog i över en halvtimme på Maxi för att välja vilken sort jag ville ha. Denna till vänster vill jag verkligen smaka, låter ju hur gott som helst med chokladglass med chokladbitar och nötter i.

Gaah, ingen som kan åka och köpa en stor burk Ben&Jerry-glass och ge till mig?! Jag vill ha en nuuuuuu!

 

Tisdag

Gårkvällen blev riktigt mysig. Käkade som sagt hos Malin först innan A-S hämtade oss och så bar det av till Anna. Där blev det till att chilla i flera timmar med vattenpipa, en liten dokumentär-film, popcorn och en massa snack. Så mysigt så! När det var dags att bege sig hem från Anna ville varken jag eller Malin åka hem, så vi blev avsläppta uppe på djurgården (far away from home med andra ord) och tog oss en promenad hemåt istället. Men magarna kurrade, så när vi närmade oss slutmålet så bestämde vi oss för att gå hem till mig och laga lite mat, sådär mitt på natten.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Sovit länge, lagat god mat, läst en massa i Män som hatar kvinnor och bara degat. Härligt härligt, verkligen skönt med lov då man bara kan slappna av! Visst har jag en hel del plugg jag borde ta tag i, men äsch, det kan vänta ett tag till.


Snyggingar i turbaner

Ett mindre charmigt kort på mig kan ju slängas in också.

Anna-Sofia :)

Louise var minsann glad hon!

Time to go

Blir verkligen inte många blogginlägg om dagarna nu, men ni får helt enkelt stå ut med det. Vilka ni nu är som läser.. Jag undrar verkligen vad som får folk att läsa min blogg? Den är ju inte ens rolig att läsa? Men men, och jag antar att det inte är många av er som vågar kommentera så att jag vet vilka ni är?

Nej nu ska jag gå och möta Maggan strax. Ska handla lite på Maxi och sen hem till henne och käka tror jag det är tänkt. Sen lite senare så kommer väll A-S och hämtar upp oss och så bär det av till Anna då. Hoppas att ni andra också får en trevlig måndagskväll nu då, ciao!



 

Måndag

Hallå där! Måndag
idag då, och nu är det sportlov vilket verkligen är skönt. När jag vaknade av att mamma åkte till jobbet imorse var det grymt skönt att bara kunna somna om igen. Dock drömde jag världens äckligaste mardröm då, störtade med ett plan och det kändes verkligen grymt verkligt. Vaknade precis när planet kraschade, usch, det var inte en kul dröm.

Dagen har för det mesta spenderats på café Paus med alla brudarna, trevligt! Käkade en smarrig nachotallrik och satt och snackade och kollade på folk i timmar. Ska träffa dom senare ikväll också för lite mys hemma hos Anna :)

Nånting väldigt intressant på mobilen eller?

Louise posade på så fint så ;)

Och Linnéa var så glad så! :)

Ögonskuggeprimer

Urban Decay Eyeshadow Primer PotionMåste bara tipsa om Urban Decay Eyeshadow Primer, den är verkligen kanon! Annars när jag använder ögonskugga så brukar den sitta kvar i max ett par timmar innan den ligger i ränder på ögonlocket.. Men igår använde jag nyss nämnda produkt, och efter flera timmars dansade och en hel natts sömn så satt ögonskuggan imorse precis som den gjorde igår när jag gjorde iordning mig.

 
"Urban Decay Eyeshadow Primer Potion gör att din ögonskugga sitter som berget, den förstärker och fördjupar pigmenten och du behöver inte vara rädd att skuggan blir "randig". Applicera, låt torka (det går på ett kick) och måla på din ögonskugga!"



 

Kanonkväll

Gårdagen blev verkligen riktigt lyckad. Var hos Anna först och drack lite drinkar och rökte vattenpipa. Sen vid halv 12 eller något kom taxin och hämtade upp oss efter lite krångel, och då bar det av till Mastis.

Väl där hade jag en kanonkväll! Träffade på en hel del kul folk och det blev en rätt händelserik kväll. Dansade en hel massa och sjöng lite singstar. Dock kan jag ju säga att det nog inte var det smartaste att använda nya skor när man gick ut.. Gjorde jäkligt ont efter ett tag och vägen hem i all snö var rätt plågsam. Men jag överlevde som tur var!


Hemma hos Anna :)

Snyggingen herself!

Dans blev det en hel del av, vilket mina fötter inte uppskattade.

Ute och svalkar av oss lite! :)

Lördag

Är hos pappa just nu och håller på och gör mig iordning. Blir ju nämligen utgång ikväll, ska bli kul! Har inte hunnit blogga förut idag eftersom att jag varit i Karlstad (igen..) under största delen av dagen. Jag var ju en av de som fick provjobba på Makalös för att de skulle se om man hade potential till att bli en bra säljare. Och jaa, det gick faktiskt rätt hyfsat. Var mycket lättare än jag trodde att det skulle vara, och jag sålde faktiskt 3 tidningsprenumerationer! ;D haha. Dock är chansen väldigt liten att jag får något jobb där =/

Nej nu måste jag skynda mig, ska ju till Anna om ett tag. Ciao!
 


Minus Celsius


Dagens låt: Backyard Babies - Minus Celsius

Mina dagar som 18 är förbi


Måste ju förresten lägga in ett litet Grattis-inlägg till mig själv som blir 19 år idag! Så, grattis grattis till mig!

TGIF

Precis som rubriken lyder, thank god it's friday! Den här veckan har verkligen segat sig fram, känns som att det var evigheter sen som det var måndag. Men som sagt, nu är det äntligen fredag! Blev en soft dag i skolan som vanligt och sen blev det fredagsfikat på paus igen. En liten tradition vi har! Även Louise och Linnéa hakade på idag, trevligt!

Och ni får ursäkta det dåliga bloggandet från min sida, men jag har faktiskt inte riktigt haft tid. Igår var jag ju som sagt på en slags jobbintervju med en massa folk där. Hälften av dom fick gå efter typ en timme eftersom att de inte passade för jobbet, men jag fick vara kvar som tur var och ska dit imorgon igen och provjobba lite. Gaah, jag är nervös! Det är inte heller så stor chans att jag får jobbet eftersom att vissa som sökte verkligen var superduktiga och kan allt det där.. Men men, jag är ju en erfarenhet rikare iaf!


Maggan och äna banäna på Paus nångång för längesen :)

Torsdag


Tjena tjena! Kom
precis hem från skolan, har varit en lååång dag. Hatar när man börjar 08.20 och måste kravla sig upp ur sängen innan solen gått upp. Men upp kom jag iaf och skoldagen var tråkig. Hade ett prov på sista lektionen, gick faktiskt hyfsat bra ändå med tanke på att jag bara läste lite i boken igår innan Grey's Anatomy började.

Om en stund ska jag traska iväg till stationen och möta Maggan där. Ska dra till Karlstad en sväng är det tänkt. Kika lite i affärer och sen vid 17.00 ska jag på min andra jobbintervju här i livet. Jag satsar hårt på det här med att få jobb nu sörrni, jag ska allt ta tag i mitt liv och fixa lite stålar till kontot. Dock måste jag ju faktiskt jobben också, vilket inte direkt är det lättaste..

Skola och rotfyllning

Var som sagt tillbaka i skolan idag, trots att jag inte känner mig helt 100% frisk än. Men bättre mår jag iaf! Hade bara en lektion, engelska, där vi gjorde någon college application. Tråkigt. Sen skulle vi ha matte också, men den hann jag inte gå på eftersom att jag hade tid hos tandläkaren.

Tog väll cirkus 45min hos tandis, och det var väll inte sådär superkul måste jag säga. Men det gjorde absolut inte så ont att rotfylla som jag hört av andra att det ska göra, så det var ju tur! Nu sitter jag här och fryser, ska väll gå hem till mamma snart och senare så ska vi till Karlstad för att kolla efter lite balklänningar. Blir inget stallet för mig idag alltså, känner att jag bara skulle bli sjukare igen utav det och det vill jag ju inte!
 

Cravings efter havet

Åh, jag är så sjukt sugen på att åka utomlands och bada i det salta havsvattnet! Att bara ligga och flyta runt och känna solen steka på är ju bland det bästa som finns.. Sitter och kollar igenom min rese-kategori, och jag vill åka nånstans nuuuu! Det spelar ingen roll vart, bara det är varmt och soligt. Hoppas verkligen att det blir nån resa till Napa med brudarna längre fram i år :)


image333

Londondrömmar

Hallå där! Jag stannade hemma idag också, men jag mår iaf lite bättre nu. Har inte alls lika ont i halsen eller öronen längre, så imorn blir det nog skola igen. Eller ja, en lektion hinner jag nog med innan jag ska till tandläkaren och rotfylla..

Har drömt en hel massa inatt, var bland annat i London för att leta efter nån människa som visste vad låten som jag inte kunde komma på namnet på hette. Jag var bl.a på ett äventyrsbad som jag blev utslängd från, jag kröp runt i jättetrånga utrymmen, letade på alla Starbucks som fanns och var verkligen överallt. Dock vaknade jag innan jag hittade personen som kunde säga vad låten hette.. Men när jag vaknade kom jag iaf fram till att jag älskar London och skulle absolut kunna tänka mig att bo där ett tag! :)


För visst är London en riktigt härlig stad?

Hemmaspa

Blev ingen skola för mig idag, känner att jag inte mår tillräckligt bra för det. Så jag stannade hemma istället, och nu ska jag se till att bli frisk till min födelsedag. Mår iaf liiite bättre i halsen idag, men har ondare i öronen och har blivit riktigt jäkla snorig istället. Gah, jag vill bli frisk!

Men nu ska jag ta och gå upp och fylla badkaret med varmt vatten och ta ett lååångt och skönt bad med ansiktsmask och hårinpackning och hela köret. Ska bli skönt! Måste ju passa på nu när jag är själv hemma. När familjen är hemma så kan man ju inte vara på badrummet längre än 10min innan de står och bankar på dörren och vill in..


Sjuker

Igår måste ha varit första dagen på evigheter som jag inte bloggade! Anledningen till att jag inte är så aktiv här är iaf att jag mår pissigt dåligt just nu. Har bara legat inne hela helgen och knaprat halstabletter och druckit hostmedicin och te och kollat på film efter film efter film. Mina dagar är alltså inte så vidare spännande för tillfället och inte värda att blogga om.

Nej nu måste jag rusa till toan, näsan rinner! Uuuh, ingen som vill byta liv med mig för tillfället?




 
 

Nervös är värsta känslan!

Okej, nu ska jag gå till stationen och vidare mot Charlestown.. Wish me luck!

Fredag den 13:e

Vad kul det är att vakna varje morgon och bara ha ännu ondare i halsen. Jag bara älskar det! Idag hade jag dessutom ont i öronen också, så himla härligt verkligen (jag hoppas ni uppfattade ironin?). Men jag traskade iväg till skolan iaf för att ha religion och engelska. Min härliga hals bråkade en massa med mig på engelskan, kändes som att jag skulle kvävas och spy ett tag, men som tur var gjorde jag inte det!

Efter skolan var det dags för fredagsfikat på Paus med Malin och Anna igen. Trevligt trevligt. Och nu sitter jag här alltså. Ska åka till Karlstad om cirkus en halvtimme, iih, jag är nervös!


Kär i kläder?


Hur snygga är inte dessa klänningar? Jag vill ha allihop! Speciellt den rosa i mitten, den är jag kär i. Alla är från forever21, såklart.

Music of the day


Basshunter - Now You're Gone

Jag vet, Basshunter är väll inte direkt den bästa artisten ute i världen haha. Men denna låt ger Napa-minnen på hög nivå!

Torsdag

Torsdag idag då, och nu sitter jag här i biblioteket på skolan och har håltimme. De andra som också har hål nu är ute på egna äventyr runt om i staden för tillfället, så jag har bara datorn som sällskap just nu. Lite småtrist sådär. Mår förresten piss idag. Vaknade och hade dyngont i halsen, inte kul! Är alldeles yr och matt också.. Men det går nog över snart får vi hoppas.

Sen efter skolan vet jag inte om Maggan och jag ska fixa ihop lite Alla hjärtans dag-lådor som vi säljer nu kanske. Efter massreklamen vi gjort här på skolan så borde vi ju tjäna ihop några tior nu iaf. Haha.

Nu sitter jag och letar efter nån bra dikt på engelska som jag ska ha med till lektionen imorn. Går inge vidare bra dock, ingen som vet nån fin engelsk dikt att tipsa om? ;D

Balklänningsprovning

Hallå där! :) Har inte hunnit blogga nånting förens nu. Var ju i skolan först idag, och matteprovet gick käpprätt åt helvete rent ut sagt. Fy satan. Men nu är det gjort iaf, skönt! Sen efter skolan så blev det en tripp till Degerfors för att prova klänningar. Hittade inte så vidare många jag tyckte om. Det var i princip bara en jag skulle vilja ha (den röda nedan), men det var självklart den dyraste och en som inte gick att hyra.. Men men, det är ju bara att leta vidare!

Nu håller jag på och packar ihop mitt liv här hos pappa och om en stund så kommer mamma förbi och hämtar grejerna. Ni som slipper hålla på och flytta emellan föräldrarna ska vara glada, för det är fasen inte kul att packa ihop allt och packa upp och greja.. Nej, men tillbaks till det nu. Ciao!


Att jag är blek som fan och inte fastnade bra på kort idag kan vi ju ignorera..

Don't give up, you will make it


Erik Hassle - Bump in the Road


Out of the dark
Into the light
Over the edge
On with your life

Onsdag


God morgon! Härligt att det snöar ännu mer ute! Eller inte.. Nu vill jag ju ha vår! Meen men, det smälter väll så småningom antar jag. Ska alldeles strax knalla iväg till skolan är det tänkt, engelska först, sen lunch och efter det ska jag ha det jävla matteprovet. Tjoho vad det kommer gå åt pipsvängen.

Har förresten ännu mer ont i halsen idag.. Och trött är jag också, la mig strax efter 12 igår kväll men kunde verkligen inte somna. Huvudet var sprängfyllt med tankar, så jag låg vaken i cirkus 2h innan jag tillslut somnade. Jobbigt. Och sen ikväll är det ju egentligen stallet som gäller, men jag vet inte om det blir nån ridning för mig idag. Har ju så ont i halsen, och jag vill inte att det ska bli värre. Men vi får väll se hur jag mår senare under dagen. Nej, dags att gå. Ciao!

Jag har blivit waaay to förslappad

Det här med att plugga alltså.. Det funkar verkligen inte för mig längre. Har blivit så van vid att det inte är så mycket att göra i skolan, och att man inte behöver anstränga sig så vidare hårt för ett bra betyg. Så nu när jag faktiskt verkligen behöver plugga inför ett prov så går det bara inte. Jag kan verkligen inte koncentrera mig överhuvudtaget och börjar bara tänka på annat hela tiden.

Så största tiden av kvällen har spenderats framför TV:n med en kopp chailatte. Gottigt. Men jag har iaf läst igenom sammanfattningen av matten.. Och nu ska jag nog gå och nanna tror jag minsann, och hoppas att jag vaknar upp till en bättre dag och att jag inte har lika ont i halsen längre. God natt!

It's all in my mind


Här har ni dagens låt; The Killers - Spaceman


And you know I'm fine, but I hear those voices at night

10 Februari

Är fortfarande på pisshumör och skulle bra gärna gå och lägga mig redan nu så att jag slipper den här dagen, men nej, det går ju inte. Istället måste jag, såhär i sista minuten, sätta mig och plugga inför matteprovet imorgon. Inte för att jag ser nån poäng med det, det kommer ju inte direkt gå bättre ändå..

Aja, nu ska jag sluta låta negativ och tänka på roligare saker istället! Fyller ju år om 10 dagar, det kan ju bli lite småkul sådär. Och Malin är ju hemma igen, det är ju alltid kul! Var ner på stan en sväng med henne idag och så har vi snackat ikapp oss om allt som hänt under tiden vi varit ifrån varandra (cirkus 2 veckor, tror nästan det är rekord?!). Trevligt trevligt :)

Inte min dag idag

Jävla skit. Jag vill inte.


Just nu sitter jag bara och tycker synd om mig själv och är på allmänt pissigt humör. ÅÅH!! Ett mer värt blogginlägg kommer väll senare antar jag..



Men vad i helvete? Blir inte balen på statt alltså? GAAAH, vart fan ska den då hålla hus är det tänkt? Kul. Verkligen skitkul. Missuppfattning bara, tjoho!

Tisdag

God morgon!

Sovit gott? Inte jag iaf kan jag ju säga. Haft en mardröm där jag höll på att brinna ihjäl inne i ett hus och sen vaknade jag runt 5-6 imorse och hade riktigt svårt att somna om. Inte kul. Tur att jag har lång sovmorgon idag iaf så att jag hann sova ett par timmar till.

Dock mådde jag ännu sämre idag när jag vaknade. Känner mig fortfarande lite smått yr och halsen är värre. Gaah, jag vill inte bli sjuk!! Hoppas verkligen inte att det bryter ut ordentligt, utan att det går över väldigt snart..

Men nu börjar jag bli riktigt hungrig, så det är nog dags för mig att kila ner och käka lite frukost tror jag minsann. En stooor kopp varmt te med en massa honung i ska jag ha iaf! :) 

Temissbruk och plugg

Uuh, jag tror jag börjar bli förkyld igen. Vad blir det, femte gången för i år?! Jag som i princip aldrig brukar vara sjuk annars, men de senaste månaderna så har jag varit förkyld oftare än jag varit frisk. Känner mig alldeles slö idag och lite småyr och börjar få ont i halsen.. Så idag har jag druckit mängder av grönt te (jo jag inbillar mig att det ska hjälpa..) och bara tagit det lugnt.

Men lite har jag faktiskt pluggat också, duktigt va? Räknade iaf några mattetal, och jaa, IG nästa säger jag bara. Jag fattar ju inget mer än de allra simplaste talen!! Nej, logaritmer och derivator och tangenter och allt vad det nu heter är nog helt enkelt inget för mig.

Nu ska jag gå ner och göra mig ännu en kopp te och sen kika på ett Gossip Girl avsnitt tror jag minsann. Ciao!


Tråk tråk tråk tråk

Så nu blir det detta istället, bra mycket roligare!

Paket från H&M

Kom nyss in från en liten promenad, var riktigt skönt att komma ut lite faktiskt. Gick bl.a förbi mamma en sväng för att hämta paketet från H&M. Ett par blåa ballerinaskor, en bikini, ett par örhängen och en ögonskugga var det som låg där i minsann. Mitt nya VISA-kort hade kommit också, yey! Så nu kan jag shoppa över internet utan att behöva använda pappas kort ;D


Måndag

Hej hallå allihopa! :) Måndag idag, och jag är inte i skolan. Det är projektarbetsdag, så jag behöver inte infinna mig på Brogårn idag. Skönt! Istället tog jag en lång sovmorgon (vilket verkligen var välbehövligt!) och har suttit framför tv:n och käkat en god frukost. Drack grönt te med mintsmak för första gången också, och tandläkare var det första jag tänkte på när jag kände lukten av det.. Men det var faktiskt rätt gott!

Borde väll ta och jobba lite med UF-företaget och även plugga lite matte idag.. Har matteprov på onsdag, och jag är 100% säker på att det kommer gå åt helvete.. Så idag SKA jag sätta mig med matten, en liten stund iaf..

Zombievarning

Jaa, då var denna dag snart över. Skönt! Behöver verkligen sova just nu, är enormt trött och min mage är fortfarande inte okej. Seg är verkligen ett bra ord för att beskriva denna dag. Jag har verkligen varit sjukt seg och bara gått omkring och sett ut som en zombie. Med fett och tovigt hår (ja du ser ju på bilden brevid..) och gårdagens kläder. Uh.

Men har nyss tagit en låååång och varm dusch iaf, så nu känner jag mig fräschare igen. Har på mig nytvättade sovkläder och ska nu krypa ner i sängen med helt nya påslakan och underlakan. Är inte det bland det skönaste som finns? Åh vad lockande det ser ut.. Nej nu ska jag gå och lägga mig och sova i mååånga timmar. God natt!

 

Ge mig!




JAG VILL HA PIGGELIN!!


 

Jag hatar söndagar

Nu är jag hemma igen och sitter här, med mitt toviga hår uppsatt i en knut och med gårdagens smink och kläder på mig. Känner mig så grymt svinigt ofräsch så ni anar inte. Dags att ta en dusch kanske?

Gårdagen blev iaf riktigt trevlig! Började ju på 20-årsfesten då, och sen var det tänkt att vi skulle till Alina också, men så långt kom vi visst inte.. Klockan gick väldigt fort där ett tag, och vips så var det dags att gå till mastis. Väl där så hade jag riktigt kul. Var en hel del från klassen där, så det var skoj! Dansade en massa och sjöng lite singstar. Filmade visst en liten snutt också från när vi sjöng, men det vettefan om jag vill lägga upp den här.. Men sen var klockan helt plötsligt 2, och då var det dags att bege sig.

Och jaa, nu är jag hemma igen och jag mår svinigt dåligt. Min mage är minst sagt i upprorstillstånd. Har legat i sängen i princip hela dagen, uuh, jag klarar knappt att stå upp. Orkar knappt sitta upp här heller faktiskt, så nu ska jag nog gosa ner mig i sängen med en bok eller något..


Snor en bild från Anna, tog ju inte så många själv. Inne på toan på mastis iaf :)

Party tonight

Nu är förberedelserna i full gång inför kvällen. Håller på och väljer kläder och volumastrar håret och grejar. Ska möta Anna på coop om en timme typ, och sen ska vi kika förbi en liten 20-års fest ett slag innan vi går till Alina och sedan vidare till Mastis. Blir nog en riktigt kul kväll får vi hoppas på! Hade ju inte tänkt gå ut alls den här helgen, men så blidde det visst inte.

Skål på det! :) Bilden är från Halloween förra året.

Jeansjacka


Hm.. Beställa eller inte, det är frågan. Egentligen vill jag ju ha en ljusare, men hittar ingen snygg, ljus jeansjacka nånstans som ligger i min prisklass. Denna ovan kommer iaf från HM :)

Sleeping beauty

Hoppsan, det blev
visst lite för lång sovmorgon för mig idag. Vaknade inte förens 13.40, så nu har jag sovit bort ungefär halva dagen. Not good.. Aja, men jag får väll göra det bästa utav resten av dagen helt enkelt!

Gårkvällen blev riktigt trevlig och mysig. Det käkades grönsaker och dipp, godis och naturgodis. Yummie. Kollade på film också, Offside. Den var ju rätt rolig sådär! Och sen när den var slut blev det prat, prat, prat i ett tag innan det var dags för mig och A-S att åka hem.

Men nu ska jag ta tag i mig själv och hoppa in i duschen och sen städa mitt rum. Det är verkligen välbehövligt kan jag ju säga!


En massa godsaker blev det minsann :)

Lugn kväll

Har precis käkat lite kina mat, och det satt riktigt gott i magen. Om cirkus 10min så kommer Anna-Sofia och hämtar upp mig och så ska vi förbi Coop och handla lite grönsaker och dipp och sen efter det hem till Anna och kolla på film och ha det lite trevligt. Blir nog kul!

Gjorde förresten chailatte förut, måste ju göra själv eftersom att det inte finns att köpa i denna lilla stad.. Men det vart faktiskt riktigt gott, mycket godare än när jag gjorde sist! Gjorde efter det här receptet denna gången, prova det! Dock använde jag ingen chai masala, men det blev gott ändå! :)

Nej nu ska jag nog kila, ha en bra fredagskväll nu alla! Ciao!
 


Fransk manikyr


Det här med fransk manikyr alltså.. Fick för mig igår kväll, vid 11 ungefär, att jag skulle göra det på mina naglar eftersom att de var så gula, yuck. De blir nämligen missfärgade utav Dove Summerglow, så jag kände helt enkelt för att klippa de lite kortare och måla över dem.

Men jag lyckas aldrig få det bra! Hur ska man göra egentligen för att få en rak och fin linje? Det går ju inte! Det är bara 2/10 naglar som ser rätt okej ut just nu..

Sen måste jag säga att jag är otroligt nöjd över nagellacksköpet, 3 stycken för 1pund. Inte dåligt va? Sen lär väll inte kvalitén vara den bästa, men äsch, det är ju bara att måla på nytt!

Småstäder är inte alltid kul



Fick ett litet mejl från Veckorevyn om att jag var inbjuden på en förhandsvisning av Marley och Jag (ja, jag vet att det inte var någon speciell inbjudan till mig, eftersom att jag inte har så stor blogg ;P). Varför måste alla roliga saker vara i Stockholm för? Dom kunde väll haft den i Karlstad åtminstonde? Fan att man inte bor i någon större stad..

Forever 21 till Sverige?

Bild från Forever 21s webbsida.

Läste precis på
 aftonbladet att Forever 21 letar lokaler i Sverige. ÄNTLIGEN säger jag bara! Vet inte hur många gånger jag varit inne på den sidan och suktat efter alla fina klänningar och allt de har! Och kläderna och acessoarerna är ju så billiga, så jag skulle bli minst sagt glad om de kommer hit. Det går ju att beställa från hemsidan, men frakten och tullen gör ju att det blir så dyrt. Så nu håller jag tummarna för att Forever 21 hittar nån lokal i närheten och öppnar en butik!

Änder och annat

Kom hem från skolan för lite mer än en timme sedan, strax innan 2 alltså. Trots att jag slutade innan 12 idag.. Haha, men har man det trevligt med folket på skolan så är det väll roligare att vara där än här hemma? Kollade lite i gamla skolkataloger innan vi vandrade hem åt varsitt håll. Haha, så kul att se hur folk sett ut förut! Var lite småkul att se skolkatalogerna från 80-talet också (eller var det tidigt 90-tal kanske?) när de hade riktigt stort hår och, enligt mig, riktigt fula kläder.

När jag kom hem så märkte jag att vi fått besök av några få änder på gården, så då gav jag dom lite bröd. Och vips så var det 30 änder till springandes mot gården. Seriöst, springandes och hoppandes änder måste vara bland det sötaste som finns? De ser ju så klumpiga och goa ut :)


En del av änderna, och fler var påväg :)

Och detta är nya klänningen, från London, som jag hade idag. Dags att torka av spegeln förresten?

Haaare Krishna

Jo som du kanske förstår av rubriken så sitter jag i skolan nu och har religion. Ska leta fakta om en del av hinduismens gudar, inte alla som tur är, eftersom att det fanns cirkus 300 miljoner eller något. Men jag tror nog att jag är i princip klar nu, så vet inte vad jag ska hitta på istället. Men bloggar är ju alltid kul att läsa :)

Och jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska byta design eller inte, tycker den nya ser lite tom ut.. Och så vet jag inte vad jag vill ha för färg på den om jag nu ska ha den.. Haha, dagens I-lands problem?

Byta design?


Har haft lite småtråkigt nu under dagen, så jag knepade ihop en ny design. Men nu är frågan; ska jag byta, eller behålla den jag har nu?

Klicka på bilden för att se hela designen IRL så att säga ;)



Update: Provade den i ljus nu med. Klicka på bilden så ser ni hur den ser ut! Och jag måste nog byta bilden längst till höger, den passade inte riktigt in där.

Grey's Anatomy


Ovanstående klipp måste nog vara den sorgligaste tv-scenen någonsin! Har sett det ett antal gånger, men blir lika tårögd varje gång! Det är från Grey's Anatomy, när Denny dör. Gosh, så sorgligt..

I'm home honey

Hej igen! Nu är jag äntligen hemma från skolan. Känns som att jag varit där i en evighet, trots att vi slutade vid 2 vilket egentligen inte är så sent. Och som jag nämnde i tidigare inlägg, rättskunskapen blev ju rätt intressant! Haha, herregud.. Kan tyvärr bara säga a, och inte b, känns lite taskigt annars. Höll på att börja asgarva iaf, men som tur var kunde jag hålla mig!

Nu ska jag ta och göra mig något lätt att äta tror jag, och sen kika på Gossip Girl. Trevligt trevligt! Och förresten tycker jag att Malin ska komma hem från Tänndalen nu, det är ju så jäkla trist här hemma så någon som livar upp lite behövs! Känns verkligen tomt i skolan ju. Kom hem nuuu! Måste ju ha någon att prata om våran lille vän med ju! haha ;D


 

I skolan

Ja som rubriken lyder så är jag i skolan just nu. Har lunch till 12.40 tror jag. Men har inte varit och ätit än, utan jag sitter här och väntar på de andra som har en lektion tills 12. Så vad ska jag underhålla mig med under tiden? Hm.. Lär väll bli att sitta här och läsa bloggar i sisådär 50min.

Sen har jag en lektion till, rättskunskap. Kan bli.. intressant. Haha, nej jag ska nog inte säga något mer om det. Efter skolan har jag väll inte direkt några planer. Får väll se vad jag hittar på. Blir nog att kolla på ett par avsnitt till av Gossip Girl skulle jag tro!

God kväll

Det blev visst ingen hoppning på ridningen idag heller, utan dressyr igen. Vilket verkligen inte var mig emot, dressyr är ju så mycket roligare! Så jag valde att ha min drottning, Queen, igen. Hon är ju så duktig! Visst, hon är rätt stark och lite lättskrämd. Men gó är hon allt ändå! :) Jobbade mest med sluta hela lektionen, och det gick väll hyfsat idag. Men nu är jag helt slut i både armar och ben.

Fick även veta att vår ridgrupp troligen kommer splittras eftersom att vi bara är 7st just nu. Så nu vet jag inte riktigt vilken dag jag kommer rida på framöver, men förhoppningsvis så blir det torsdagar :)


Hon blir visst inte så bra på kort, men egentligen är hon så fin så :)

Och nu är det nog dags för duschen för mig!

Suddenly I see


Jag har tråkigt, väntar bara på att tiden ska gå tills jag ska till stallet och hoppa lite. Tills dess får photoshop underhålla mig och ni får stå ut med få inlägg på bloggen! :) Och ja, det är mina ögon på bilden.

Dagens låt


Jake Oh - Up In The Blue

Onsdag

Hallå där!

Blev ingen lång sovmorgon till 11 idag, utan klockan 9 infann jag mig i aulan på skolan för ett UF-informationsmöte. Trodde det skulle vara ett kort möte med lite info om Wettergrendagen som närmar sig, men de babblade på i över 2h. Så eftersom att jag då missade en del av min enda lektion för dagen, engelska, så kunde jag lika gärna skippa resten också.

Så istället gick jag ner på stan en sväng för att handla lite nödvändigheter nu när jag faktiskt har lite pengar för en gångs skull. Blev vaselin till mina ständigt torra läppar, en ögonskuggeborste och en nermattande primer! :)

Te och GG

Det blir en riktigt lugn och mysig kväll för mig idag. Har käkat god mat som jag lagade till själv. Blev en sorts egenkomponerad Tabbouleh, som åts framför tv:n med Top Model på. Sen har jag kikat på ett avsnitt av Gossip Girl. Seriöst, det är så bra och rätt spännande just nu! Så nu ska jag nog ta och gå ner och koka mig en kopp te och sen kolla på ett avsnitt till. Perfa.


GG är klart en av de bästa serierna!

Rooibos te, fullt med antioxidanter och utan koffein. Perfekt till kvällen med andra ord :)

Dagens låt


Metro Station - Shake it

7 fakta om mig

1. Jag lyssnar alltid på musik när jag går, och jag måste gå i takt till låten vilket säkert kan se lite roligt ut när det börjar en ny låt..

2. Jag vill flytta NU. Bort från den här staden och allt folk och allt tråkigt. Jag är sjukt trött på skiten.

3. När jag blir riktigt arg börjar jag alltid gråta..

4. Jag är lat, väldigt lat. Är en massa jag vill och borde göra, men får aldrig tummen ur röven och fixar det.

5. Jag är databeroende.. Big time.

6. Jag hatar att flyga om det regnar, snöar eller är allmänt dåligt väder. Även om det inte är farligt så tror jag alltid att något ska gå fel.

7. Jag lever efter mottot "det löser sig", för det gör det ju alltid tillslut, eller hur?

Så, nu är det din tur att skriva upp 7 sanningar/fakta om dig!

Onödig rädsla

Nu äntligen är det över, och jag lever! På matten kunde jag knappt koncentrera mig eftersom att jag var så orolig, och när jag satt i vänrummet hos tandläkarn så var jag så rädd så att jag kände mig spyfärdig. Jag menar, man har ju hört folk säga att rotfyllning är bland det värsta de varit med om.

Men rädslan var helt onödig, det gjorde ju inte ont överhuvudtaget! Det värsta var nog när han tryckte upp en stor jäkla gummiduk runt tanden.. Men att borra hål på tanden, gröpa ur pulpan, nervtråden och allt sådant gjorde inte alls ont - trots att jag inte fick någon bedövning alls.

Sen fick jag nån bakteriedödande salva i tanden som ligger där nu. Ska tillbaks om två veckor och ta ut den och lägga i rotfyllningen. Men borrandet och skrapandet borde väll vara det värsta, och inte själva rotfyllningen va? Hoppas det iaf..


Skippa sömnen?

Om jag håller mig vaken hela natten, då borde jag väll somna i tandläkarstolen imorgon och inte känna när de grejar i munnen? Kan ju vara värt ett försök iaf.

Eller kanske inte..

Rädd som in i helvete

Uuh, jag vill verkligen inte att det ska bli tisdag. Det är ju den 3:e februari imorgon, och den dagen har jag verkligen inte längtat till. Ska ju nämligen till tandläkaren, och jag vill verkligen, verkligen, verkligen inte! Är ju ingen vanlig undersökning jag ska göra, utan jag ska borra hår i vänstra framtanden, gröpa ur allt som finns där inne och lägga i en bakteriedödande salva, så att jag ska kunna rotfylla om cirkus 2 veckor.. Om ni bara visste hur jäkla rädd jag är! Jag kommer lätt börja tjuta när jag ligger där i stolen.

Och att veta att tanden lite längre fram i tiden kan bli grå/blå känns ju inte heller så vidare kul. Jag hatar mina tänder, dom har krånglat ända sen jag varit liten!

Nej nu ska jag göra mig en kopp te och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl eller något, så att jag får annat att tänka på.

Londonshoppingen

Blev en del inhandat i London trots allt, vilket verkligen behövdes. Så här kommer det jag köpt:


Blå klänning/tunika
Mörkblå cardigan

Grå/svart klänning
Grå, stor t-shirt med tryck
3-pack strumpbyxor

Sjal
Röda och lila ballerinaskor
3-pack nagellack
3-pack örhängen
Bodybutter
Axelväska
Armband


Inte sådär supermycket med andra ord, men lite grand iaf! Någon ljus jeansjacka som jag så gärna ville ha hittade jag dock inte..

Hemma igen

Resan till London var verkligen ett trevligt avbrott från vardagen. Att bara få komma bort från denna lilla stad i några dagar var verkligen behövligt. Och det var en riktigt bra resa också måste jag säga. Shoppade alla dagar, och favoritaffärerna är helt klart Primark och New Look! Köpte nog det mesta där tror jag faktiskt. Visar senare vad jag köpt för något!

En kväll blev det bio, Seven Pounds med Will Smith i huvudrollen. Den var riktigt bra och sorglig, men lite rörig i början. Men den rekomenderar jag iaf! På fredagskvällen var det även dags för Cirque du Soleil i Royal Albert Hall. Hade inte så jättehöga förväntningar på det, men herregud säger jag bara! Blev verkligen grymt imponerad av den showen! Så får ni nån gång chansen att se Cirque du Soleil, ta den!

Igår kväll var det alltså dags att flyga hem igen, vilket var trist. Blev försenade på grund av att det snöade lite ute. Engelsmännen blir lika förvånade varje gång det börjar snöa, trots att det gör det varje år.. haha. Men som sagt, hem kom vi tillslut. Dock kom jag väll inte i säng förens strax innan 3, så idag är jag rätt trött och sliten.


Shopping blev det en hel del av :)

Becka och pappas ryggar på Oxford Street.

Chailatte på Starbucks minst en gång om dagen. Harrods till höger i fönstret.

På promenad genom Hyde Park :)

Som sagt. Jag hatar profilbilder btw.

En tur med London Eye hanns det med också.

London, sett från London Eye.

Cirque du Soleil

Jag vill ha Starbucks här!!

In London

Hej hopp allihopa! Saknat mig? I'm shure you have ;D Just nu sitter jag pa flygplatsen i London och vantar pa att fa ga ombord pa flyget. Vi vart lite tidiga hit, sa det ar ett tag kvar innan vi lyfter. Kommer vall inte hem till stan forens vid 2 eller natt inatt. Jobbigt..

Resan har iaf  varit riktigt rolig! Har mest shoppat pa dagarna och sen gjort nagot annat pa kvallarna. Men nu har jag inte manga minuter kvar vid datorn, men jag berattar mer imorgon skulle jag tro! Ha det bra dear readers, ciao!