Yeah Im free, free fallin


Dagens låt: John Mayer - Free Fallin'

Gonna free fall out into nothin
Gonna leave this world for a while

Jag vill ta studenten igen!

Sitter här och dricker päron-loka och lyssnar på Band of Horses. Trevligt. Dock är jag lite bitter över att alla kanaler på tv:n försvann förut idag, och att musen och tangentbordet till andra datorn inte funkar. Det här med teknik alltså, det är ju bara skit. Men men, jag antar att jag överlever ändå! Har förresten varit duktig och varit iväg och handlat för ett tag sen, så äntligen har jag lite mat att äta i några dagar!

Och tillsist vill jag bara säga att det idag är 50 dagar sen vi tog studenten. Det var den både en av de lyckligaste dagarna i mitt liv och en av de sorgligaste. Men fan vad kul vi hade, sp3a, vilken superklass vi var! :)



Den 12 juni 2009 är en dag man inte glömmer i första taget!

Höst?

Good morning and in case I don't see you, good day, good afternoon and good night.

Jag orkar inte blogga idag. Sitter bara här och är deprimerad över regnet. Jävla väder. Jag måste ju till Maxi och handla, ekar tomt i kylskåpet nu. Men fan heller att jag ger mig ut i det här vädret. Nej, nu ska jag återgå till att göra ingenting. Blä.

Trying to make ends meet


Dagens låt: The Verve - The Bitter Sweet Symphony

Matplanering

Sitter och dricker kaffe latte och planerar lite vad jag ska äta under veckan så att jag vet vad jag ska handla hem. Blir bl.a. quesadillas, linssoppa och tonfiskbiffar. Både gott, billigt och hyfsat nyttigt. Problemet är bara att jag verkligen inte orkar gå och handla.. Någon frivillig som kan göra det åt mig? Du kan få en femma för besväret!

image114

Nej nu ska jag nog ta tag i dagen och klä mig och så. Här kan jag ju inte sitta och häcka hela dagen..

Jag ääälskar sverige!

Vad kul det är att vakna upp och se solen lysa och tro att det faktiskt kommer bli en riktigt fin dag, för att bara 1 min senare se ännu en blåsig, molnig och grå dag. Jag älskar verkligen det här så kallade sommarvädret!

Gårkvällen blev iaf trevlig. Kollade på tv, spelade monopol (jag vann!) och åt pannacotta. Najs najs. Men nu ska jag ta och kila ner och göra iordning lite frukost, om det nu finns något hemma. Måste nog ta och pallra mig iväg till Maxi senare idag tror jag minsann..

Tisdag

Gick hem till Malin igår kväll där även Anna var. Satt och pratade om allt möjligt, men blev sen riktigt hungriga. Så då var det bara att åka till Maxi och handla lite och sen hem igen och laga mat! Blev en liten pastasallad, vilket var mycket gott. Satt sen kvar i köket med levande ljus och hade det mysigt och pratade om allt mellan himmel och jord. Tack för en trevlig kväll brudar!

Sen var det dags att åka hem, och som tur var fick jag sällskap inatt, är ju så läskigt att sova här själv med alla knarrande ljud från väggarna och allt. Men nu är jag iaf ensam igen, och ska väll ta och hoppa in i duschen nu och sen fixa lite mat kanske. Får väll bli potatissallad för tredje dagen i rad.. ;P

Bild från i vintras, på väg till mastis :)

Dagens youtube-klipp


Haha! Riverdance på hög nivå! Så jävla härliga! Kolla den lilla snubben vid 1.25, så jäkla skön!

Mobillista

Mobil:


Bakgrund:



Ringsignal: The Larssons - Vi svävar fram

Meddelandesignal: Nån vanlig

Senast tagna bilden i fotoalbumet:

Malin utanför Maxi och våran present till Robin!

Bild nr 10 i fotoalbumet:

Madde på Mastis

Bild nr 20 i fotoalbumet:

Ute i Baggerud en solig dag :)

Senaste sms:et i inkorgen:
God förmiddag. Efter 6 någon gång skulle vi hitta på nåt. anna skulle höra av sig efter hennes träning!
Från Maggan för en stund sen :)

Sista sms:et i inkorgen:
Vad bra men vad sägs om fredag då? Louise, Malin och anna kan iaf då! :)
Från Linnéa för ungefär en månad sen

Sms nr 10 (bakåt, från senaste smset) i inkorgen:
Härligt! Då har du ett helt hus som du kan härja i alltså, vilken lyx! :) ska jag komma förbi och hämta dig när jag slutar då? :) Ta med någon bra film om du har ngn, annars får vi väll leta lite! puss puss
Från Mr.S igår kväll

Sms nr 20 i inkorgen:
Vart är du? ha ha :P
Även detta från Mr.S i lördags natt.

Sms nr 30 i inkorgen:
Kom ner och öppna då? :)
Från Anna-Sofia i lördags kväll

Sms nr 50 i inkorgen:
Då tar jag ett set, från mig, å så ett till, från dig då? Då blir det 2 stora, 2 mellan å 2 små.. Det räcker väll? Eller? ;)
Från Annie, i fredags.

Senast skickade sms:
Okej, blir kalas det! :)
Till Maggan

Sista smset bland skickade sms:
Okej, jag ska bara ta nån macka och så innan så är jag klar sen :) Du kan ju höra av dig när du nästan är på stationen då kanske? Puss
Till Mr.S

I'm coming up only to show you wrong


Dagens låt: Band of Horses - The Funeral

Pigg som en mört

eller inte. Somnade väll inte förens halv 5 eller något inatt, så har varit rätt trött idag. Men förutom det så mår jag kanon! Dagen har iaf rusat förbi riktigt fort. Kom lite folk hit vid 3, och då blev det en massa god mat och vit choklad-pannacotta till efterrätt. Så gott så! Tror de andra också tyckte det, för det blev inte mycket kvar :) De sista åkte väll för nån timme sen eller två tror jag, så nu är det tyst i huset igen.

Just nu sitter jag och dricker en iskall Loka och väntar på att bli upphämtad för att åka och kolla på film eller så. Myspys :) Ha en fortsatt trevlig söndagkväll hörrni, ciao!

Mastiskväll

Kvällen igår blev verkligen lyckad! Var hemma hos Alina först och hade det trevligt och var lite nostalgiska och sjöng med i låtar man lyssnat på för ett x antal år sedan. Sen vid halv 11 kom taxin som tog oss till Mastis, där det till en början inte var så mycket folk, men efter ett tag blev det smockat. Dansade, snackade med engelsmannen, försökte undvika "svettmannen" och hade det helt enkelt riktigt roligt! :)



Men nu måste jag gå ner och fixa lite med maten, pappsen fyller ju 50 idag, så det kommer lite folk hit om ett tag. Har en del att göra innan det, så jag måste kila. Ciao!

Förresten, bilder från igår kommer när jag fått tillbaks kameran! :)

Nästan fortfarande fredag

Dagen har varit så trevlig så! Var ju och åt tacobuffé med Madde, Anna och Malin förut, vilket var riktigt gott. Var hungrig som en varg när vi kom dit, så jag njöt ordentligt av att äntligen få lite käk i magen! Sen efter det hade vi tänkt kolla på Antons fotbollsmatch, men nehe då, för vi hittade inte vart dom spelade, så det var bara att vända om.

Var hemma en liten snabbis efter det innan A-S var så snäll och hämtade upp mig och skjutsade ut oss till Röbbs i skärgården. Den pojken fyller ju 20 i helgen, så han hade lite partaj där. Han fick ju lätt bästa presenten av oss, en stor vattenpistol! Sen att lille röbbsie fick byta tröja ett antal gånger under kvällen för att han blev blöt får han väll stå ut med.

Nu sitter jag iaf här och väntar på grisen som kommer hem snart, sen ska vi väll lägga oss rätt snart tror jag minsann, vilket ska bli riktigt skönt. Nej nu har jag skrivit lite väl mycket känner jag. God natt!




Fredag

Wiho, solen skiner, det är ju helt otroligt! Hoppas det håller i sig hela dagen! :)

Kvällen igår med tjejerna blev riktigt mysig, satt och drack te och bara pratade i ett antal timmar, hade ju en del att prata om nu när vi inte setts på ganska länge. Ska träffa dom om en liten stund igen för att äta tacobuffé på Mastis, vilket ska bli riktigt gott!

Nej nu ska jag kila, ciao!

Grattis till mig..

..som har namnsdag idag! :)

Har varit riktigt duktig idag och totalstädat mitt rum, ser bra mycket bättre ut nu måste jag säga! Är ju sjukt tråkigt att städa, men det var bara att kämpa på. Känns ju rätt gött efteråt ändå! Annars har jag väll inte gjort så mycket mer värt av dagen, men snart kommer iaf Anna och hämtar upp mig och så ska vi till henne och ha tjejkväll! Var så längesen vi träffades alla fyra nu, så det ska bli kul :)

Förresten, nån som ska med till London i början av nästa år för att gå på en 4 veckors bartenderutbildning? Jag är faktiskt riktigt sugen på att dra dit, skulle vara sjukt kul!


Göteborg förra sommaren :)

I walk they follow


Dagens låt: T.I. ft. Usher - My Life Your Entertainment


My life, your entertainment
You watch it while I live it
I walk they follow (ay)
I talk they holla (ay)
Just here for your amusement

My life, your entertainment
You watch it while I live it
You waitin' for me to lose it
I guess I'm just here for your amusement

Torsdag

Det blev allt en tur till Karlstad igår, och på vägen hem var det allt rätt trångt i bilen. Det blev dock inte så mycket till mig, utan en filt, överkast, lite galgar och en förvaringslåda fick det bli denna gång. Så nu idag tänkte jag väll ta och städa iordning på mitt rum och snygga till lite, ser nämligen förjävligt ut just nu..

Nej, nu är klockan snart 12, så det kanske är dags att jag tar tag i mitt liv istället för att bara sitta här. Ciao!

It's time for you to see yourself


Dagens låt: Mando Diao - Gloria

Onsdag

God morgon! Har faktiskt varit vaken sen 08.20 idag, det ni! Det är inte ofta jag går upp så tidigt minsann, men idag var jag minsann duktig! Hade ju iofs typ inget val eftersom att jag skulle gå hem då, men ändå ;)

Så nu på förmiddagen har jag hittils mest bara suttit ute på altan och njutit av solen och lekt med lilla Alfons. Himla härligt väder idag ju för en gångs skull, halleluja! Vad det blir av resten av dagen vet jag inte, kanske ska en sväng till Karlstad och gå på IKEA senare idag. Men först ska jag gå ut i solen igen!
 

Lille Alfonsplutten :)

Fartygsjobb

Drömde inatt att jag flyttade till en lägenhet i Göteborg tillsammans med 2 vänner och det var riktigt tråkigt att vakna och inse att så inte är fallet, utan att jag fortfarande bor i hålan Kristinehamn.. Men jag är verkligen sjukt sugen på att flytta härifrån så fort som möjligt, många försvinner ju härifrån till hösten, och jag vill inte vara den som är kvar!

Så just nu sitter jag och kollar på jobb på kryssningsfartyg i karibien, fruktplockning i Australien och en del annat. Snacka om att jag är sugen på att göra något sådant! Lite svårt att få ett sådant jobb kanske, men gud vad kul det skulle vara.. Nej nu ska jag fortsätta drömma om kryssningar i Karibien! :)


It ain't over 'til it`s over

Hallå igen :) Nu är jag hemma igen, vilket jag inte varit sen i fredags. Har haft en riktigt mysig helg iaf! Har inte gjort så vidare mycket, men som sagt, mysig har den varit.

Vad har jag mer haft för mig sen jag slutade blogga då? Hm.. Har ju badat och solat lite, varit på mastis och ätit, dansat regndans i spöregn, haft en assugig utekväll, hade en härlig kväll med bastu, matlagning och filmmys, sovit hos Malin med henne och Madde, spelat minigolf och ätit en hel del glass!

Men nu ska jag ta och rota igenom kylskåpet efter något ätbart, ciao!







Tjing tjång styrstång

Hallå igen! Det var ett tag sen sist, men har inte orkat blogga och har ju fortfarande ingen dator som funkar. Orkar förresten inte blogga nu heller, men nu vet ni att jag lever iaf! :) Återkommer kanske nån gång i framtiden. Ciao!