Härliga sommar







Underbara väder. Underbara dagar! ♥

Smultronjägarna

Åkte som sagt iväg med brudarna igår kväll för att plocka smultron. Eftersom att vi är Fettoklubben, så blev vi lite hungriga på vägen dit och stannade därför i Åtorp för att dela på en pizza. Det är tur att vi är så grymt snygga och trevliga som vi är, annars skulle de ju aaaaldrig ha delat pizzan åt oss! Haha, snåla jävla åtorpare.. ;P

Tillslut kom vi fram till vårt smultronställe. Fanns en hel del, så fick väll med mig en halvliter ungefär hem. Gött mos! Men det var en massa som inte var mogna, så det blir en till tur dit om nån vecka eller så.






Cancern får vänta lite

Jävla moln. Soligt i hela Sverige förutom i Värmland. Kul, verkligen jätte kul.

Cancern väntar

Strålande sol idag också, vilket betyder att jag snart ska lägga mig ute och steka igen! Om det är något jag kommer dö av så är det nog hudcancer.. Men va fan, jag älskar ju solen, så det är det värt! ;P Senare idag ska jag även iväg med tjejerna och plocka smultron, blir nog trevligt det :)

Gårdagen blev förresten mysig med picknick i det gröna och sedan filmtittande. Confessions of a Shopaholic var det som sågs, ingen hejdundrandes bra film, men den dög!

Skulle dock hellre ligga på en madrass i medelhavet och sola..

Njuter av vädret!

Har inte suttit vid någon dator sen sist jag bloggade, eftersom att min fortfarande är kaputt.. Midsommar spenderades iaf i en stuga i Revsand med lite folk. Så trevligt så. Annars har jag väll inte haft så supermycket för mig sen sist. Var ute i skärgården igår iaf och tog en liten båttur och solade med Malin, Anna och Madde. På kvällen åkte vi hem till Madde och grillade, åt popcorn och spelade "Med andra ord", vilket var riktigt kul!

Idag har jag bara varit ute och njutit av solen, och snart ska jag iväg och hitta på något annat :)


Come into my world I've got to show

Dagens låt: Regina Spektor - Hotel Song


Floaters in my eyes
Wake up in an hotel room
Cigarettes and lies
I am a child, it's too soon

Veckans babe



Jag tycker vanligtvis inte att Ed Westwick, som spelar Chuck i Gossip Girl, är snygg. Men på dessa bilder från GQ Magazine är han ju riktigt jäkla snygg! Därför blir det Ed som blir veckans babe denna vecka! :)


Everybody wants you

Torsdag idag då, och jag har inte haft så mycket för mig hittils. Sov lite för länge även idag.. Skulle ju varit ut och ridit i förmiddags, men vädret är ju så pissigt så det blev inte av. Så idag har jag bara varit iväg till Maxi och handlat, där det var lite smått kaos. Lagade även en riktigt god måltid efter det, krämig kycklingsoppa blev det. Jag är ju kung på att laga mat, för jäklar vad god den blev!

Jahapp, nu stack visst alla i familjen åt olika håll, så det är visst bara jag hemma. Vad ska jag hitta på? Blir nog att sätta på hög musik och röja undan lite i mitt rum tror jag nog.. Ciao! :)

Fiske och ridning

Hallå hallå! Passar på att låna pappsens dator lite snabbt igen! ;P Kom iaf hem vid halv 2 idag, lagade lite god mat och åkte sen till Anna där även Madde var. Vi gjorde iordning lite deg och gick ner till hamnen för att fiska lite. Nappade himla bra faktiskt, och totalt fick vi väll upp cirkus 16 firrar. Jag fick även en stor jävla GÄDDA på kroken! Helvete vad chockad jag blev! Dock kom den inte med hela vägen upp.. :(

Efter några timmar cyklade jag återigen hem och bytte om och åkte sen till stallet för terminens sista lektion. Lekte hela havet stormar och hade lite stafetter. Lag Pippi (vi hade nämligen Lilla Gubben i vårt lag..), som jag var med i, vann självklart! Och Sissi som jag hade var riktigt taggad ett tag och hade riktigt svårt att stå still vid startlinjen.


Madde står och metar!

Inspektion av firrarna

Ja det var ju inga baddare direkt..

Balen 2009

Måste ju slänga ihop ett inlägg om balen också så att ni som inte har mig på facebook kan få se lite bilder! Dagen började iaf med att jag åkte till frisören vid 12.00, sådär lagomt trött och sliten. Tog 2h för mitt hår att bli klart, och efter det åkte jag hem och låg på magen i soffan och sov.

Började gör mig iordning efter 4, och det blev riktigt stressigt. Bara att sminka mig fort, slänga på mig klänningen och fixa kameran innan det bar av till en fotograf för att ta lite kort. Sen skynda sig hem igen. Fredrik kom och hämtade mig direkt då, och en champagne-flaska öppnades innan vi åkte iväg. Var riktigt nervös innan vi skulle kliva ur bilen framför allt folk, trodde verkligen att jag skulle snubbla på klänningen och trilla ut. Men det gick allt bra!

Inne på statt var jag rätt segstartad, var nämligen riktigt bakis. Fy fan vad illa jag mådde ett tag! Blev iaf fotografering där inne, fick en massa god mat och det sjöngs en hel del sånger. Riktigt kul! Efter det gick vi ner och dansade loss på dansgolvet i våra balklänningar!

Vid 2 stängde det, och då var vi utanför ett bra tag. Gick tillslut iväg till Torggrillen där maten i princip var slut, fanns bara snusk-korv kvar, så då vandrade vi iväg till Statoil istället. Och fy faan vad gott det var med käk! Kom hem strax efter 4, och då var det bara att slänga av sig klänningen och hoppa ner i sängen! :)






Studenten

Studenten var som sagt det roligaste jag varit med om! Det var champagnefrukost på morgonen med champagne, frukt, chokladfontän m.m. Sen bar det av till skolan där vi fotograferades, minglade i cafeterian, åt lunch i matsalen och folk höll tal och även mösspåtagning i aulan.

Efter det var det dags att rusa ut genom portarna och skrika studentsången för fulla muggar och sen möta sin släkt. Sen åkte vi flak i en timme, utan musik dock, eftersom att iPoden hakade sig, men vi hade jävligt kul ändå!

När den timmen gått åkte alla hem till sig själva och åt mat och fick presenter innan vi möttes på skolan igen för att åka flak. Denna gång hade vi musik, och snacka om att vi hade kul! Lätt att vi hade roligaste flaket! Åkte även runt till lite olika personer i klassen där det bjöd på mat och dricka.

Vid 11 for vi till statt där kvällen fortsatte, och jag hade så jääävla kul! Strax efter 3 var jag hemma igen, och var sjukt trött, men enormt nöjd efter den roligaste dagen ever!






FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!


Fy faan vilken
underbar helg jag haft! Så sjukt kul har jag aldrig haft förut, vill bara göra om det igen! Studenten var verkligen helt otroligt rolig, trots att det regnade. Även balen var så kul, alla var så grymt fina! Dock är jag rätt sliten efter allt nu, och mina fötter gör sjukligt ont, mitt smalben och en fotknöl är svullna, jag är hes som en kråka och ser ut som ett lik. Men det var det absolut värt! Kan fortfarande inte ladda upp bilder och så, men kika här istället! :P

Uppdatering

Har fortfarande ingen fungerande dator - därav inga blogginlägg. Skitirriterande. Inte för att jag har tid att sitta vid datorn så mycket nu, men ändå.

Igår - möte med projektarbeteshandledaren, förfest hos Alina, brogårdsstafetten (VI VANN!), hem till Hans på fika och sen skärgården med lite 3:or.

Idag - Dansa vals och foxtrott, vett och etikett, kolla på en "klass-film", handla det sista inför bal/student, sola och nu ska jag duscha! Sen blir det klassfest ikväll. Ska bli kul!

Nej time to dräsa. Chip!

BILDER KOMMER NÅN GÅNG I FRAMTIDEN! Så länge, kolla klassbloggen!

Helgen

Är verkligen en usel bloggare just nu, men det får ni stå ut med! Har ju annat för mig i dessa student-tider. Lördagen blev iaf trevlig. Umgick med bästa vännerna innan vi begav oss mot statt. Var rätt lite folk där, men jag hade kul ändå! Malin och jag hade "företagsfest"! Haha, firade att UF-företaget äntligen är över. Efter statt bar det av till Steven med lite folk. Spelade Buzz, och självklart var jag och nyss nämnda person överlägset bäst!

Igår var jag inte ute på hela dagen. Var verkligen hur seg som helst och orkade inte göra nånting. Men sånna dagar måste man också ha ibland!

Idag då.. Ska iväg till skolan för min första och enda lektion om en timme, där vi ändå bara ska fika i princip. Sen vill jag nog iväg och sola lite, måste ju få färg till studenten! Och ikväll skulle jag nog hitta på något med brudarna :)


Macho

Det blev inget fotbolls-tittande hos Anton, utan istället så är jag, Madde och Anna hemma hos Malin. De är iväg och handlar lite nu så sen blir det pizza, chips, öl och fotboll. En riktigt grabbig kväll med andra ord. Haha. Min mage mår förresten inte så bra, men får hoppas att det blir bättre snart så att jag orkar partaja hela natten! :)

Nej nu ska jag återgå till soffan och TV:n och vänta på de andra, chip!


Den här stan får aldrig nog..

av saker som går sönder.


Dagens låt: Parken - Jag har varit vilsen, Lisa


Har du nån längtan kvar till vi andra?
Det som ligger där och dammar I hörnen
Medan klockarna tickar
Och vi flyger fram som skrot genom rymden

Glad nationaldag!

Min dator har fått en massa virus, så internet fungerar inte riktigt för mig nu.. Blir inte mycket bloggande då alltså. Jag hatar den där jäkla dumburken, jag vill ha en ny, rosa och fin!

Igår blev det iaf mastis med en del av klassen för att äta tacobuffé, riktigt gott! For hem till Anna efter det dit även grabbarna kom efter ett tag. Har lite bilder från det, men inga jag tänker lägga ut dock.. Haha herregud. Sen blev det mastis igen och skaka lite rumpa tills det stängde! Kul kväll!

Nu ska jag alldeles strax ta och byta om och göra mig iordning, för ikväll blir det party igen. Ska hem till Anton först och kolla på fotbollen och så, sen bär det av till statt. Blir nog en rolig kväll får vi hoppas. Ciao!


Money makes the world go around

Image















Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk




Jag vill ha! Ge mig pengar någon?! Saker från bl.a Sony, H&M, accessora, Oriflame m.m.

Veckans baaaabe!


Och denna vecka blir det Cam Gigandet från bl.a O.C och Twilight!

Nästan helg

Helloo! Dagen i skolan idag blev visst lika kort som vanligt. Började 08.20 och fick bara reda på lite betyg och så, och jag är nöjd! Var till Swedbank sen på ett litet studiebesök och fick lite fika. Yummie. Gick tillbaks till skolan ett tag efter det också och bara degade med nördarna.

Ridningen igår var förresten rätt kul. Tog min lilla bebis Wendel. Han är ju så söt. Kunde dock gått bättre än vad det gjorde på lektionen. Han blev allt lite arg på mig när jag krävde lite mer av honom och det ville sig inte riktigt, men för det mesta gick han så fint så! Har dock lite träningsvärk i magen och ryggen idag av att försöka sitta ner på den skumpisen..

Fina Wendel!

So come and dance with me


Dagens låt: Pussycat Dolls - Jai Ho

En version av låten Jai Ho från Slumdog Millionaire får bli dagens låt. Filmen är verkligen riktigt bra! Se den!

I keep it steady uh-steady,
That's how I do it.
This beat is heavy, so heavy,
You gonna feel it.

Lite av shoppingen


De tre tröjorna ovan var det som hängde med mig hem från Karlstad igår. Blev även ett par skor och ett armband också, men orkar inte visa det. Fint väder är det ju ute nu också förresten, som ni kan se på tredje bilden :P Och om ett tag bär det iväg till stallet för att rida lite. Ska bli kul! Ciao!

1 år sedan

Onsdag, och ledig idag! Så härligt. Men vaknade rätt tidigt ändå, och skitväder är det så det går inte att ligga ute och steka idag minsann. Har bara degat runt för det mesta idag, suttit lite vid tv:n, suttit lite här, tv:n igen.. osv. Ska nog ta och gå ner och göra mig en kopp grönt te snart också, skulle ju vara gott :)

Förresten är det nu exakt 1 år sedan jag, Malin och Anna var i Ayia Napa. Jag saknar det så sjukt mycket och skulle göra vad som helst för att få vara där i år igen med vännerna. Sol, bad och party med de bästa, finns det något bättre? Åh, det var den roligaste veckan jag haft!





Snabb update

Tjenare! Tänkte bara uppdatera er lite snabbt nu. Har varit i Karlstad mest hela dagen och handlat lite. Nu är nästan allt klart inför studenten och balen! Köpte lite mer också, kanske visar det nån dag. Men nu ska jag ta och dra igen, ska hem till Maggan! Chip!


Chill med Sp3a

Igår blev det lite chill i skärgården med klassen. Stannade till på Coop innan och köpte med oss lite gott och åkte sen vidare ut. Satt och åt ciabatta, jordgubbar och choklad m.m. och snackade. Blev lite kubb-spelande ett tag också, men det tröttnade vi på rätt fort. En mysig kväll var det iaf! Som dock slutade med att jag nu har 10 myggbett på varje ben och ett antal på armarna och även i ansiktet.. Gah.






Skor från chapnlle

Skor från Chapnlle. Skulle verkligen inte tacka nej till något av dessa par! :)

1 juni


God morgon!
Blir inte mycket bloggande nu när det är så fint väder ute, gör ju hellre annat än att sitta vid datorn då! Igår var jag iaf hemma hos mamma ett tag. Tänkte ju sola, men det var så sjukt varmt så jag satt mest i skuggan och läste istället :P Sen bar det av till kusinen som fyllt 20 ett tag också.

Nu har jag precis ätit lite frukost ute på altan och ska alldeles strax ta och traska iväg till skolan. Skatteverket skulle komma dit nu på morgonen tror jag. Sen efter skolan idag så tror jag att vi på något sätt skulle fira att betygen är satta och att det nu bara är att lojda runt i skolan i väntan på studenten! =D