We were always meant to say goodbye

Så var denna dag snart över då, känns som att det var alldeles nyss jag steg upp ur sängen. Tiden går waaay to fast, jag hinner inte med! Studenten närmar sig alldeles för fort. Vad i helvete ska jag göra sen?! Plugga? Jobba? Hah! Som att jag kommer få något jobb..

Nej men nu ska jag gå och borsta gaddarna och sen läsa lite tror jag minsann. Förresten vill jag även påpeka att jag varit riktigt duktig och städat mitt rum idag! Eller ja, jag har dammsugit lite iaf..


Dagens horoskop för fiskarna 19. februari - 19. mars
Ödsla inte din tid på personer, som du innerst inne inte litar på. Håll i varje fall relationen på ett professionellt plan
Heh.

Kvinnoförtryck

Afghanska kvinnor på Internationella kvinnodagen. De blå sja

Läser man på aftonbladet idag så kan man se att Afghanistan har fått en ny lag, "Lagen tros innehålla paragrafer som innebär att kvinnor inte kan gå till läkare, söka jobb eller utbildning utan att först ha fått tillstånd från sin man. Att neka sin make sex är inte heller tillåtet enligt den nya lagen."

Helt.jäkla.sjukt.! Vad i helvete tänker de med där nere egentligen?! Ibland är jag grymt glad att jag faktiskt är svensk. Läs artikeln själv genom att klicka på bilden..

Min framtid

En liten utmaning så här i uttråkade tider;

1. Gå in på Google.se (använd bildsök)
2. Sök på datumet du fyller år.
3. Ta den andra bilden du får fram på Google och ladda upp.
4. Den bilden är din framtid


Hm.. hur ska detta tolkas? Jag kommer alltså att sitta
och elda 300 rökelser per dag, vilket kul och väldoftande liv!

No better and no worse


Dagens låt: Coldplay - Lost (Acoustic)

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I will cross

Daylight

God morgon!

Sovit gott? Jag vaknade för ungefär en timme sedan, och nu är jag i princip redo för att traska iväg till skolan. Bara frukosten i magen som saknas, men det ska snart tas om hand! Tog iaf ett tag för mig att somna igår kväll, låg nämligen och kollade igenom alla bilder jag har på mobilen och det fick mig bara att längta ännu mer till sommaren! Trodde inte att det var möjligt, men det var det tydligen.

Bjuder därför på lite halvkassa mobilbilder från förra våren och sommaren!








Vitt te och Gossip Girl

Sitter just nu och dricker vitt te, äter vindruvor och har ett litet Gossip Girl maraton. Älskar verkligen den serien! Fast den slår absolut inte Grey's Anatomy.

Förresten är jag besviken på det vita téet. Läste inte direkt på förpackningen när jag stod på Maxi och skulle välja ett te, men när jag kom hem såg jag att det så kallade vita téet innehåller över 80% grönt te. Så så mycket till vitt te var det.. Men men, det var ju gott iaf. Lite svag smak av rosor bl.a. Så nu ska jag fortsätta sippa på min kopp med hett te, käka upp druvorna och återgå till GG. Sweeet.

Håltimme at home

Hallå hallå! Är hemma nu igen eftersom att lektionen jag skulle ha nu är inställd. Så istället för att sitta i skolan i 2½ timme och vänta på nästa lektion så åkte jag hem ett tag. Har druckit chai-latte och käkat muffins framför tv:n och tagit det lugnt, mycket trevligare än att sitta i skolan. Ska dock tillbaks om en halvtimme eller något för att ha ekonomi.. Kul, verkligen skitkul.

Förresten vill jag ha Wayne's, Espresso House eller Starbucks här i stan så att man kan få en äkta chai-latte nån jäkla gång utan att behöva åka till Karlstad eller ännu längre. De man gör hemma blir ju verkligen inte lika goda som de man kan köpa. Dagens I-lands problem kanske?
 

Om och om igen

Så var det måndag ännu en gång. Jag gillar verkligen inte måndagar. Var grymt sugen på att stanna kvar i sängen när alarmet ringde imorse, men tillslut kom jag på bättre tankar och masade mig upp iaf.. Har ju en lång skoldag framför mig, och det känns verkligen inte lockande just nu. Jag vill ju bara soooova i ett antal timmar till!

Nej nu ska jag gå ner och äta frukost, är riktigt hungrig just för stunden. Ha en bra dag, ciao!

Manhattans elite

Sitter och fryser som in i helvete just nu. Tog nämligen en dusch nyss och varmvattnet måste varit slut eller något, för det vatten som jag fick duscha i var fasen inte varmt. Men som tur var så överlevde jag iaf, bara så ni vet.

Under dagen har jag inte haft så vidare mycket för mig. Har varit sådär härligt söndagsseg idag.. Men jag masade mig iväg på en ganska lång promenad förut iaf med musik i öronen och solsken i ansiktet. Härligt! Sen har jag väll mest glott på tv, Gossip Girl och Hogan knows best närmare sagt. Och nu är det nog minsann dags att plugga in lite filosofer tror jag minsann. Ska bli såååå kul..


Helt klart en av de bästa serierna!

Följer strömmen

Jag vet att bilder som dessa nedan finns på i princip varenda blogg man läser just nu, men jag måste säga att det var faktiskt rätt kul att göra om sina bilder här! :)



Crack a Bottle

Godmorgon! Hade en supertrevlig kväll igår. Började med att vi var hemma hos A-S som sagt där vi drack drinkar, pratade och hade det trevligt. Självklart släckte vi lamporna vid halv 9 och hade en del värmeljus tända istället, mysigt! Dåligt att inte så många andra verkade göra samma sak.

Sen vid 11 bar det av till Mastis. Där dansades det en hel del, minglades runt och så kollade vi ju även på Governor Andy när han spelade. Han var ball! Men som sagt, en trevlig kväll var det och jag var på kanonhumör hela kvällen. Måste även inflika att Hunken gjorde min kväll! haha, trodde jag skulle bryta ihop av skratt där ett tag.


Governor Andy

:)

En ovärd bild.

Klart man kan ha kul på toan!

Ibland är vatten det godaste som finns!

Toa-kort blir det alltid en massa av..

happy happy


Sitter hemma hos A-s nu och dricker goda goda drinkar, lyssnar på bra musik oich har det allmänt trevligt. Ska få skjuts till mastis om en timme kanske, ska bli kuuul!

Nej nu vill dom andra att jag ska sluta blogga och vara lite social, hoppas att ni får en trevlig kväll. Tjohejsan.

Partaj


Nu blire till att gå ut ikväll iaf, ska bli kul! Nej, måste rusa. Ciao!

Lördag

Hallå hallå! Här sitter jag i mjukiskläder och har inte orkat ta tag i mitt liv än, men det har jag väll tid med senare.. Inatt har jag sovit över 10h, men ändå känner jag mig lite småtrött sådär. Blev iaf en väldigt lugn kväll igår. Var bara hemma för det mesta, men var även på en 2h lång promenad med Maggan runt stan.

Nu har jag precis käkat lite god mat och ska snart hoppa in i duschen tror jag minsann. Sen blir det nog utgång ikväll iaf, förhoppningsvis. Kul kul!

Negativitet personifierat

Men jävla piss! Jag hatar när saker inte blir som man vill, inte ett jävla skit går bra för stunden. Har varit på tipptopp humör hela dagen, men nu svängde det riktigt fort. Hade ju hela helgen planerad i princip, bio ikväll, utgång imorgon och restaurangbesök på söndag. Som det ser ut nu så blir det väll inget av det. GAAAH! JAG VILL HÄRIFRÅN!

Fika och snö

Nej sommar, sol och kort tajt kjol lär det inte bli på länge om det ska fortsätta snöa så som det gör. Det har ju bara vräkt ner hela dagen, så alla spår av våren är nu borta. Jäkligt trist måste jag säga, men tydligen ska våren komma nästa vecka. Får hoppas att det stämmer!

Efter den totalt ovärda engelskalektionen idag så bar det av till Paus med Malin och Anna för lite fika. Det var så trevligt så! Jag och Malin kom inte därifrån förens 3h senare, men har man mycket att prata om så har man. Lite kul är det ju också att bara sitta och kolla på folk, även fast det bara är samma personer varje jäkla gång man är där.


Änabanäna :)

Den sorgliga utsikten från mitt fönster just nu..

Sommar och sol, vi har kort tajt kjol


Jag vill ha sommar och åka i Maggans båt in till stan för att handla och sedan vidare ut till skärgården! Men nu ser det allt annat än somrigt ut ute, det snöar och blåser för fullt. Gaah, ska det aldrig ge sig?!

Förresten ser min hand ut som en stor klump?!

Light up, light up, as if you have a choice

Måste säga det även denna vecka, thank god it's friday! Så mycket lättare att komma upp ur sängen när jag vet att det är fredag, att jag slutar tidigt i skolan och att jag sen har hela helgen framför mig!

Idag ska jag först och främst äta lite frukost, sen bär det av till skolan i några få timmar där jag bara har riktigt tråkiga lektioner. Sen efter 12 nångång så blir det troligen fredagsfikat på Paus med de bästa. Ska bli trevligt att bara sitta och fika och prata, prata, prata och prata om allt möjligt.







Tjeho! Första lektionen är visst inställd, så nu börjar jag inte förens om två timmar! Fan, då kunde jag ju sovit längre..

Rose's theme


Dagens låt: The portrait - James Horner

Bara för att Titanic är den bästa filmen genom tiderna. Måste se den snart igen, var alldeles för längesedan nu. Och låten är ju så grymt vacker!

Muffins!


Äntligen har jag fått tummen ur röven och sett till att baka muffins som jag varit sugen på i flera veckor! Det blev kladdkakemuffins med hackad choklad med apelsinkrokant smak i. Supergoda och väldigt chokladiga, precis som jag vill ha det!

With all it took apart in my head

Snacka om att jag har träningsvärk i ryggen! Känner mig som en stel pinne som vandrar omkring. En ryggmassage skulle ju verkligen inte sitta fel nu..

Slutade skolan vid 10.50 idag eftersom att sista lektionen var inställd. Skönt! Och då slapp jag ju undvika min lilla loverboy också! hahaha. Nej, det var taskigt. Stackars kille. Aja, vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte än. Har niente inplanerat så det får framtiden utvisa vad det blir. Är visserligen riktigt sugen på att baka något, men vi har ju inga saker hemma till det.. Hmm..

 


Slutkörd

Herregud vad jobbig ridningen var idag! Vi var bara fyra stycken som red och vi hade dressyr där det jobbades med öppnor på volt och på medellinjen. Eftersom att vi bara var fyra så fick vi jobba extra hårt, och efteråt var jag verkligen helt slut, på gränsen till spyfärdig. Men kul var det och det gick faktiskt riktigt bra idag, vilket även Maria tyckte :)

Nu under kvällen så har jag käkat supergod mat bestående av sötpotatismos (mycket godare än vanligt mos!) och lax i ugn, duschat och kollat på Grey's Anatomy. Härligt härligt. Skulle behöva läsa rättskunskap också, men jag är riktigt trött så jag tror nog att jag går och lägger mig nu istället.. God natt!


Queen som jag hade idag, härlig polle det.


Tiden räcker inte alltid till

Helvete vad varmt det är här i huset nu när solen lyser! Blir ju som en bastu i vardagsrummet! Fast rätt skönt är det ändå, så jag klagar inte.

Förresten har jag inte hunnit städa än. Och jag har inte tid med det ikväll heller. Hoppsan. För nu ska jag byta om och sen blir det till att åka till stallet, ska bli kul! Ciao!

Känns som att det blev ett rätt värdelöst blogginlägg?

Soliga onsdag

God morgon! Nu har halva veckan gått och det är alltså inte länge kvar till helgen. Trevligt trevligt. Har börjat dagen med reggae, lång frukost framför tv:n och bara varit allmänt seg. Så skönt med sovmorgon så att man slipper stressa! :)

Skoldagen idag är kort, har bara engelska först, sen lunch och efter det matte. Efter skolan skulle jag nog behöva städa lite här hemma eftersom att pappa kommer hem inatt. Är ju inte sådär superskinande rent här hemma för stunden om man säger så.. Men är man två så går det nog fort att få det rent!

Nej nu ska jag nog traska iväg till skolan tror jag minsann!

Svensk reggae är bra!

 
Dagens låt: Governor Andy - Reggaeprofil

På lördag kommer Governor Andy till mastis, och då ska jag minsann vara där och lyssna! Reggae är ju grymt skönt och svensk reggae är det absolut inga fel på. Fick tips om Governor Andy av Sandra idag, och det tipset måste jag tacka för! Har suttit och lyssnar på honom hela kvällen nu, soooft! ;D

Jag har stil, jag har klass å jag har allt som du vill ha
Så låt oss dansa

Staden där solen alltid lyser

Hallå där! Dagen i skolan gick väldigt fort, hade ju bara matte i ungefär 50min innan vi knallade iväg till tågstationen och åkte till Karlstad. Väl där kikade vi i affärer lite snabbt innan det var dags för rättegången. Det finns så sjukt mycket kläder nu som jag vill ha!

Rättegången vi var på handlade om rattfylleri som även lett till vållande till annans kroppsskada. Det var riktigt intressant att se hur det går till, och vad alkohol verkligen kan ställa till med. Personen som körde rattfull lär väll tänka till en extra gång nu innan han dricker och sen sätter sig i en bil..

Nu sitter jag här och dunkar party-musik på högsta volym, vilket det har gjorts ända sedan jag kom hem idag. Så skönt att vara själv hemma så att man kan lyssna på så hög musik man vill utan att någon störs!

Going to court

Good morning! Soligt idag igen, härligt! Dock kan ju all snö som kom igår ta sig i röven.. Hoppas att den smälter bort lika fort som den kom för nu vill jag har vår, vår, vår!

Vaknade redan vid halv 7 idag (3 timmar tidigare än jag tänkt gå upp..!) av att jag var supermegasnorig, inte kul! Så det var bara att gå upp och snyta sig, och sen hade jag grymt svårt att somna om igen. Men tillslut så infann sig skönhetssömnen, och nu sitter jag här och är riktigt utvilad. Ska till skolan om 50min och räkna matte en stund innan det bär av till Karlstad för att gå på rättegång. Ska bli intressant!

Det blir alltid värre framåt natten
Långt från alla ljusen, alla skratten

The Boy in the Striped Pyjamas

"Under andra världskriget tvingas åttaårige Bruno att flytta från vännerna och tryggheten i Berlin till "landet", där hans far är befälhavare över ett koncentrationsläger. Detta håller familjen dock hemligt för Bruno, som på egen hand upptäcker sina nya omgivningar. Här lär han känna Shmuel, en jämngammal judisk pojke som är fånge på lägret, och en vänskap uppstår mellan pojkarna" - filmtipset

Såg precis klart på ovan beskrivna film, och gud så sorglig den var! Jag börjar inte ofta gråta till filmer, men i slutet av denna kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Filmen var både underbar och hemsk på samma gång. Det är verkligen en riktig feel-bad-film som alla borde se. Dock är väll inte feel-bad-filmer vad jag behöver just nu.. Men som sagt, bra var den!


Se den!

Superkockarna

Har precis avnjutit en supergod middag bestående av kycklingcannelloni med svamp efter det här receptet och en god sallad till det. Jag och becka är ju ett riktigt superteam i köket! Men jag tror inte att ni vill se hur köket ser ut efter att vi lagat mat.. Marcus kikade förbi också och åt, och även av honom fick vi goda betyg. Inte dåligt det.

Resten av kvällen ska jag nog kolla på en film tror jag minsann och äta lite Ben&Jerry's Half Baked som inhandlades förut. Ska bli riktigt smarrigt det. Frågan är om jag ska se The Boy in the Striped Pyjamas, Bolt eller Tropic Thunder?

Earth hour 2009

"Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden."

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Släck dina lampor, tänd några ljus - 28 mars mellan 20.30-21.30 kör vi. 

Vad har folk för problem?

Jag förstår inte hur vissa personer kan ha så svårt att hålla sig till sanningen? Att det kan vara så kul att ljuga och hitta på något om någon? Jag har gått runt och varit irriterad på en person i två veckor nu och varit smått otrevlig mot denna bara på grund av att en annan har snackat en massa skit. Men nu har jag bett om ursäkt iaf och det var inga hard feelings som tur var..

Nej, över till något annat. Skolan idag var tråkig, som vanligt. De flesta lektionerna känns så grymt ovärda, känns som att jag knappt behöver vara där. Sen bar det av ner mot stan där jag spenderade halva min förmögenhet på att få nya linser och betala för synundersökningen. Det sved i plånboken.

Men nu ska jag nog kanske till Maxi eller något, kylskåpet börjar bli lite tomt nämligen och jag är hungrig!

Måndag


Då var det måndag
och en ny vecka igen då. Får se vad denna vecka har att bjuda på, hoppas att det blir något roligt! Idag vaknade jag iaf riktigt utvilad (när jag väll kom upp ur sängen efter att ha snoozat i 50min vill säga..). Känns som att jag verkligen behövde den här lugna helgen med en massa filmtittandes, nyttig mat, mycket sömn och hårinpackning och ansiktsmask och hela köret. En riktig "ta-hand-om-mig-själv-helg" har det varit.

Men nu ska jag ta och äta frukost och så innan jag traskar iväg till the school. Slutar inte förens 15.40 idag och då måste jag ner på stan för att få nya linser.

Jag ville ju bli brun..


Jävel vad het jag känner mig nu! Ser ut som att jag har skit i ansiktet, men jag lovar, det är det inte. Det är bara en vanlig hederlig ansiktsmask och en superbra hårinpackning (loreal absolute repair) i håret. Men ansiktsmasken börjar visst svida lite nu.. aaj, ska den göra det? Ajajaj, nu går jag och sköljer av den för det här var inte kul längre!

Let the sunshine come


Seriöst, jag vill bli brun! Jag känner mig så äckligt blek för stunden! En vecka eller två i solen skulle verkligen inte skada. Man känner sig ju så grymt mycket snyggare och fräschare så fort man får lite färg, så snälla sommaren, kom fort?

Nej nu ska jag ta och gå hem till mamma, hon ville nämligen att jag och syster skulle komma dit och äta ikväll. Men först måste jag se till så att de där jobbiga ungarna som skulle klappa kaninerna går.. Gah, jag och barn går inte alltid så bra ihop!

Out my dreams

Men vad har väderguden för problem? Snö? Igen?! Varför? Jag som verkligen trodde att det började bli vår, och så när jag vaknar så ser jag att det snöar utanför fönstrer. Jäkla skitväder, jäkla Sverige. Jag vill flytta utomlands, till ett varmt land! Men tur att snön inte stannar kvar på marken iaf..

Söndag idag alltså, och jag måste säga att det var riktigt skönt att vakna upp och inte vara bakis för en gångs skull. Och även veta att jag inte gjorde av med en massa pengar igår, utan att allt är kvar. Jag är stolt över mig själv som klarade att vara hemma en lördagskväll! haha. Men det var grymt tråkigt, jag älskar ju lördagar när man går upp sent, duschar och fräschar till sig, äter lite mat, kollar hur planerna är inför kvällen, dunkar partymusik hela dagen, fixar håret, sminkar sig, åker på förfest osv osv.. Nej, nästa helg kommer jag nog inte klara att sitta hemma igen.

Another night I lie awake
In woken dreams of faith and fate

Tidsfördriv

Lovar du att vara ärlig? Absolut!
Du heter: Emma
Låt som när du är ledsen sörjer till? Just nu, Forever yours (acoustic) - Sunrise Avenue
Beroende av: Mat!
Vem behöver du mest just nu: Vännerna
Vad tror folk om dig? Att jag är en väldigt försiktig och tyst tjej
Stämmer det? Haha, nej faktiskt inte.
Hur imponerar man på dig? Le, så enkelt är det.
Brukar du skratta för dig själv? Jo men det händer allt, så rolig som jag är kan man ju inte låta bli.
Vad står det i ditt andra inkomna SMS?: "Fan vad nice då blire party alltså ;) ne ja tänkte om du fortfarande ville se ps i love u..." orkar inte skriva hela.
Var bor du? Kristinehamn
Trivs du där: Nej
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit. Eller nej, cider. Eller sprit. Eller cider..
Brukar du bli för full: Jag har lovat att vara ärlig, så ja, ganska ofta.
Vad har du för mobil operatör: Three, it's the magic number..
Hur svarar du i mobilen: Beror på vem det är, men för det mesta "Hej det är Emma" eller "Halli hallå"
Vem ringde du senast? Anna
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Den jäkeln försökte övertala mig att gå ut ikväll
Antal timmar sömn inatt: 10
Sov du ensam: Ja.
Brukar du komma i tid: Ja! För det mesta..
När blev du fotad senast: Torsdags
Hur känner du dig nu: Trött, uttråkad och på smått dåligt humör.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart och blått
Vad tycker du om fötter: Uäck.
Vad saknar du: Mycket
Hade du en bra kväll igår: Nej.
Rakar du benen: Jajjemen.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Alldeles för sent.
Har du spytt offentligt: Yes.
Är du nöjd med ditt liv: Jo men ganska, kunde varit bättre, kunde varit sämre.
Är du bortskämd: Njaa, det tror jag väll ändå inte?
Vad gör du i morgon: Söndag? Degar, sover, äter.
Vad är det värsta du vet? Spyor
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Så lite som möjligt
Vad längtar du till? Riktig vår!
Har du bra vänner? De bästa
Vad använder du för shampoo? Tigi Dumb Blonde
Hur gammal är du: 19
Om fem månader: Har jag ingen aning om vart jag är eller vad jag gör. Läskigt.
Du samlar på: Pengar. Eller ja, jag försöker iaf.
Gröna eller röda äppeln: Banan
Vilken tid gick du upp idag: 12.30 ungefär
Har du sovit i din egna säng inatt: Mmm.
Har du strumpor på dig nu: Yes box, det har jag. Svarta om du vill veta.
Vad ska du göra ikväll: Sova, om syster och hennes kompisar kan dämpa sig lite.
Är det okej att gråta: Självklart
När grät du senast: Det var väll inte så längesen
Laddar du ner musik och film från Internet: Ja. Det borde jag väll inte erkänna här isåfall?
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, resa, resa! Och shoppa förståss.
Bär du glasögon eller linser: Just nu: glasögon. För det mesta: linser
När går du upp ur sängen en helgmorgon: När klockan är för mycket
Har du piercing: Öronen.
Solar du ofta: För sällan.
Är du bra på att laga mat: Skojar du eller? Jag är ju nästa Gordon Ramsay!
Gillar du att dansa: Jag älskart.
Hur vig är du: Stel som en pinne.
Vad dricker du helst när du är törstig: Citronvatten.
Vilken är din favoritglass: Ben&Jerry's Cookie Dough
Tror du på ett liv efter döden: Jag vill göra det, men nej.
Tycker du om sushi: Oh ja
Vad äter du helst när du ser på film: Chips och dipp
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.
Vilken ögonfärg har du: Blå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jo.
Röker du: Nyktert tillstånd? Nej. Onyktert tillstånd? Tyvärr ja.
Hur ofta tränar/motionerar du: För sällan
Senaste låt du hörde: I'm Sorry - Tommy Reeve
Vad gör du på helgerna: Sover, festar, äter, dansar, pluggar, degar.


Dead and gone

Hej där! Här hemma händer det inte mycket för stunden. Blir ännu en hemmakväll för mig idag, inget party och mastis ikväll alltså. Känner att både min ekonomi och kropp behöver ta det lite lugnt nämligen. Så trots övertalnigsförsök så kan ingen få mig att gå ut ikväll. Även om jag faktiskt är lite sugen på det.. Men folket som går ut får ha det så kul ändå! Om det nu går utan mig ;D

Utan istället ska jag ta och krypa ner under täcket och glo på några filmer och käka stekt banan och äpple med kanel, supergott och även nyttigt. Låter ju faktiskt inte helt fel va?






Måste bara slänga in en lite smårolig lista också!

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång då går på fest lägger du ut en bild på bloggen eller liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dar.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopiera denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde det.

Sommarkläder, ja tack!


Taskigt av Gina Tricot att få in en massa snygga kläder nu när jag inte har några pengar att shoppa för. Allt ovanstående skulle verkligen vara välkommet i min garderob, speciellt kjolen och den marinblåa klänningen!

Filmkväll

Blev en hemmakväll igår iaf, så medans min syster och hennes kompisar ockuperade vardagsrummet så kollade jag på film på mitt rum och käkade glass och popcorn och drack varm oboy med lite kanel i (seriöst, det är skitgott att ha kanel i oboy!). Jag som skulle vara nyttig den här helgen..

Först blev det Slumdog Millionaire, som jag hört så mycket gott om. Alla som sett den verkar ju tycka att det är en riktigt bra film, och nu när jag också sett den så kan jag inte göra annat än att hålla med! Den var verkligen sevärd, så har du inte redan sett den, se till att göra det! Den förtjänar absolut sina 8(?) oscars!


Efter den filmen så satte jag på ännu en som jag velat se väldigt länge, nämligen Twilight. Visst, den var ju riktigt bra och så, men jag blev ändå lite besviken. Jag menar, boken är ju verkligen grymt bra, men filmen var bara bra. Och jag kan inte förstå hur folk kan tycka att Robert Pattinson som spelar Edward är snygg?! Han ser ju bara läskig ut! 

Lördag

God morgon! Eller god middag kanske man ska säga nu? Jag vaknade iaf upp för ungefär en halvtimme sen. Blev alltså en väldigt lång sovmorgon för mig och nu har jag sovit bort halva dagen.. Känns ju inte sådär superbra. Vackert väder idag igen alltså, härligt! Kanske blir en promenad idag iaf då.

Men nu ska jag gå ner och äta lite frukost eller lunch eller vad det nu blir. Ciao!


Jag vill härifrån. Nu. London hade inte varit några fel!

These screams they wake me up in the night
They violently fill my room
They keep me awake. I hate you

Is something killing me again?

Jävla pissdag!! Jag vill bara gräva ner mig under täcket och stanna där. Vissa dagar är verkligen inte kul, denna dag är verkligen en sådan. En riktig jävla skitdag. Jag vill bara stänga av huvudet, sluta tänka. Jag orkar inte mer.

Svenska hjärtan


Dagens låt: Svenska hjärtan - Lasse lindh

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Vi tittar uppåt uppåt uppåt


men det som inte dödar mig blir jag ju starkare av
det är dags stirra upp skiten och göra smartare val

Friday


Så var det helg
igen då, härligt! Har inte varit i skolan idag eftersom att det är studiedag, skönt! Men jag sov inte så jättelänge iaf, trodde nämligen att det skulle bli vårt traditionella fredagsfika på Paus, men så blev det icke. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra hela dagen. Funderar på att ta en lång promenad eller något, får se om jag orkar.

Ikväll blir det iaf förhoppningsvis en mysig kväll med grönsaker och dipp med vännerna. Hoppas att det blir av! För hemma vill jag inte sitta, då tänker jag bara alldeles för mycket på saker jag helst vill glömma. Inte kul.

Nästan fredag

Då var jag hemma igen då efter en trevlig pokerkväll hos Alina. Lärde mig hur det här med Texas Hold'em (heter det så?) funkar och det var allt rätt kul när jag tillslut förstog. Eller ja, alla regler gick väll inte in i huvudet, men de flesta. Dock var jag väll inte direkt nån naturbegåvning, men jag åkte ju inte ut först iaf! Utan det var sopan Anna som gick all in med kassa kort på handen. Haha sucker. Men tack för en trevlig kväll tjejer!


Sara och Emelie

Alina och Malin

Min hög med marker blev rätt liten efter ett tag...

Anna åkte ut först och fick ligga i sängen och läsa!

Pokernight

Hallå hallå! Har inte bloggat så mycket idag, men har varken orkat eller haft något att blogga om. Var ju i skolan en liten stund först, sen bar det av hem. Har inte haft så mycket för mig efter det. Malin var här och packade ihop sina saker och flyttade hem förresten. Buhu, vem ska jag nu ligga och prata med om kvällarna? Det känns rätt tomt här nu ju. Nån frivillig som vill flytta in? Någon? ;P

Nu har jag iaf precis duschat, vilket mitt hår verkligen behövde. Ska gå ner och käka lite snart tror jag minsann, magen kurrar lite nämligen. Efter det så blir det pokerkväll hos Alina, ska bli kul! Jag är verkligen inte så haj på det här med poker, men jag ska nog se till att vinna ändå!


Can't read my poker face

Torsdag


Gammal bild!

Skönt att vakna upp till ännu en solig dag med blå himmel! Mindre skönt att det blir så varmt på mitt rum när solen lyser in. Men nu känns det verkligen som att våren är påväg, äntligen! Börjar det snöa nån dag nu så gräver jag ner mig och kommer inte upp förens det blir sommar! För snö är jag enormt trött på nu.

Malin och jag har iaf precis gjort iordning oss här hemma och ska gå ner och äta en god frukost nu. Är faktiskt riktigt hungrig, så det kommer nog sitta fint. Sen är det dags att åka till skolan för att ha den sista lektionen den här veckan!

Segare än segast

Är så grymt trött och har nått otroligt ont i fötter, knän och ryggen just nu. Har ju stått upp från 9 imorse till 9 på kvällen, och det har inte kroppen gillat. Men dagen har som sagt varit över förväntan! Direkt när vi kom fram så checkade vi in och började göra iordning vår monter. Även om den inte blev så supersnygg så kan jag säga att den var bra mycket finare än många andras!

Sen under dagen så stog vi bara och sålde en hel del lotter och pratade med lite folk. Tur att vi iaf hade några lite småroliga monter-grannar som livade upp lite! haha. När alla lotter var slutsålda och klockan närmade sig halv 4 så packades det ihop och checkades ut innan vi åkte med Linda hem till henne där vi bytte om och gjorde oss iordning inför galamiddagen eller vad man ska kalla det.

På nöjesfabriken bjöds det på en god välkomstdrink, mättande mingelbuffé, lite dansuppträdanden, en hel del prisutdelningar (dock inget pris till oss.. inte för att vi hade väntat oss det direkt) och lite mer. Lite jobbigt var det att man var tvungen att stå upp vid borden även där, det höll på att ta knäcken på oss ett tag.

Men nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova gott i fleeera timmar, god natt!


Våran lilla monter :)

Maggie, min kära företagar-vän!

Sen blev det nöjes som sagt, här väntar vi på att det ska börja!

Scenen och konferencieerna (stavning?)

Sen var det slut och dags att åka hemåt :)

sitter på nöjesfabriken nu o

MMS

sitter på nöjesfabriken nu och väntar på att galamiddagen ska börja. Blir mingelbuffe och prisutdelning och sånt, kul! Annars så har dagen faktiskt varit över förväntan. Trodde ju inte att det skulle gå så bra för oss, men det gick faktiskt hyfsat :) nej nu ska jag väll socialisera mig lite, ciao!


MMS

hallå! Hann inte blogga imorse, men nu så! Vi är precis klara med vår monter nu och folket kommer väll om en halvtimme skulle jag tro. Montern ser väll lite tråkig ut, men skitsamma :) vi har ju gott godis iaf! Bloggar kanske mer senare under dagen!


Fettoklubben slår till igen


Tårta, kakor och kaffe blev det idag. Och lite godis på det. Fan vad vi lever nyttigt!

Tårta från Ejes minsann, från Malins snälla mammi!

En effektiv dag

Har inte hunnit blogga något idag eftersom att jag faktiskt varit upptagen tills nu. Var ju i skolan först och hade matte, där jag nästan kände mig rätt duktig idag. Notera nästan. Sen var vi lite duktiga och skrev en ansökan angående jobb i Norge, för nu jäklar är det dags att ta tag i det också.

Efter det så har jag och min UF-kompanjon Malin varit runt i hela stan och handlat och samlat ihop alla grejer inför imorgon. Jag tror att det är ungefär 97% av alla elever som har haft UF-företag som säger att det är en jätterolig kurs, men jag och Malin kom fram till att vi blir självmordsbenägna när vi jobbar med vårat företag. Okej, riktigt så farligt är det väll inte, men nästan.

Men nu är det kanske dags att göra klart inför morgondagen, har ju en hel del kvar fortfarande.. Skit..


Surprise Me UF, oh yes.

All I can do is try


Morsning korsning
! Tisdag idag alltså, och solen skiner som aldrig förr. Var riktigt härligt att vakna upp till! Det är ju så mycket lättare att klilva upp ur sängen om det är ljust i rummet.

Om en stund är det dags att åka iväg till skolan och räkna lite matte. Har bara matte-lektionen idag, så jag börjar alltså 11.25 och slutar 12.40. Väldigt lagomt lång skoldag måste jag säga. Sen efter det måste jag och Malin ta tag i våran UF-monter till Wettergrendagen imorgon. Har inte direkt förberett oss än, utan vi är minst sagt ute i sista minuten..

Nej nu vill Maggie åka, så det är väll dags att dräsa antar jag :) Ha en bra dag, ciao!

Kvällen i bilder

Orkar inte skriva något blogginlägg nu, så jag laddar upp lite bilder istället. Enjoy!


Först blev det tonfisksallad framför TV:n, riktigt smarrigt!

Sen kollade vi på film. Patrik 1,5 blev det och den var väll hyfsat bra! :)

Sen ville jag baka kakor, så då gjorde vi det! De blev grymt misslyckade kan jag ju säga.. Och när vi ändå höll på så slängde vi ihop lite scones också, men de blev faktiskt riktigt goda!

Och nu är det snart dags att krypa till kojs för mig och den här filuren. För lite sömn är nog absolut vad vi behöver nu!

Måndag

Här sitter jag och är tröttare än tröttast, trots att vi gick och la oss redan vid halv 10 igår. Det har verkligen varit riktigt svårt att hålla sig vaken i skolan idag. På filosofin var det verkligen förjävligt, kämpade som aldrig förr för att hålla ögonen öppna. Så ikväll blir det nog att lägga sig tidigt igen.

Annars idag så har jag varit på arbetsförmedlingen med klassen och efter skolan var det dags för en synundersökning. Har märkt att jag börjat se sämre igen, så jag kände att det var dags att få ny styrka på linserna. Fortsätter det i den här takten kommer jag verkligen vara blind om ett tag. Inte kul.

Men nu ska nog jag och Malin kolla på film tror jag, ciao!

Är grymt sugen på muffins idag! Bild från ett storbak för längesen ;D

Dags att få lite sömn

Har verkligen inte blivit mycket sömn den här helgen, bara ett fåtal timmar. Så nu är det snart dags att krypa ner under täcket för att få ett par timmars välbehövlig sömn. Maggan ligger redan och försöker sova, fast det är nog inte så lätt när jag sitter här vid datorn och knappar fortfarande.. ;P

Under dagen har vi iaf inte alls orkat göra så vidare mycket. Käkat god bakispizza, kollat på Mamma Mia (eller ja, vi somnade iofs under filmen..) och sen kollat lite på reprisen av melodifestivalen. Nej nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre, dags att borsta gaddarna och sen sova!


Denna filur ska jag snart lägga mig och sova brevid, myyyysigt! haha ;D

Ge mig pizza!

God middag! Här har vi nyss vaknat till liv, trötta som aldrig förr. Vid halv 7 imorse låg vi fortfarande vakna och pratade, så idag är det inga pigga mörtar som går omkring. Kvällen igår blev iaf riktigt kul på mastis. Var en hel massa folk, och en hel del roliga personer. Dansade en massa, sjöng en del singstar, pratade en hel del med roliga personer och hade det allmänt trevligt. Sen att slutet blev lite fucked up kan vi ju bortse ifrån. Men bor man i Kristinehamn så gör man, och det är väll bara att göra det bästa av situationen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sen blir det pizza för hela slanten. Bilder kommer kanske senare!

Hemma igen


I love you guys. Trots att ni är sånna datanördar ;D

Utgång på ingång

Det blir visst utgång den här helgen också. Förra helgen sa jag att jag aldrig mer ville gå ut här i stan och att folket bara kan ta sig, men det gick visst över fort. Eller ja, gått över har det väll inte gjort, men jag går ut ändå. Nu har vi precis gjort iordning oss, hade grymt stora problem att hitta något i garderoben som gick att ha på sig, men tillsut blev det jeans och tubtopp för mig iaf.

Så nu är vi snyggare än någonsin, hetare än hetast, ballast av de ballaste!


But I'm king of the club
And I'm wearin the crown
Poppin these bottles

Lördag

God morgon! Eller god middag kanske det är nu.. Vaknade för nån timme sen iaf, och nu har vi nyss käkat frukost. Gottigottgott. Är redigt trött just för stunden, har ju inte fått mina 8 timmars skönhetssömn eftersom att en övertrött Malin låg och skrattade åt ingenting halva natten. Inatt blir det till att sova i källaren för hennes del tror jag minsann..

Resten av dagen vet jag inte vad vi ska hitta på. Ska väll traska iväg till Maxi och handla lite förnödenheter tror jag nog, men annars vet jag inte. Blir väll till att dega som vanligt, det är ju ändå det vi är bäst på!

Klicka f�r att st�nga bilden
Bara för att inlägget inte var så kul så bjuder jag på en grymt ocharmig bild ;D

Myspyskväll

Kvällen blev riktigt mysig här hemma i huset! Det lagades riktigt smarrig mat, och jag tror minsann att minsta lilla smula var slut när vi var klara. Sen hade vi tänkt kolla på film, men vi kom inte överens om någon och tillslut orkade vi inte sätta på någon..  Så hela kvällen har vi bara degat runt och inte gjort så vidare mycket. Tog en fika för en stund sedan, kaffe och bakelser. Härligt att få i sig en massa koffein och socker på kvällen. Blir nog inte sömn än på ett tag med andra ord. Speciellt inte om man har en Malin i huset, då är det inte lätt att somna..

Men nu kanske det är dags att borsta tänderna och leta efter en madrass eller iaf en kudde till Anna så att hon slipper sova på golvet ;P



My heroine


Okej, nu är det officielt. Vår kärlek till varandra är så stark, så nu har vi blivit sambosar! Maggan har precis flyttat in här och packat upp en massa skit, och snart kommer även Anna hit skulle jag tro.

Ska ta och laga lite mat sen tror jag minsann. Kyckling är jag sugen på, så det får det nog bli. Dock är Malin så kräsen, så det lär bli svårt att hitta nån mat som duger åt den ungen.. ;P Sen resten av kvällen blir det lite myspys sådär tror jag. Roliga dagar har jag nog att se fram emot iaf, för det är omöjligt att ha tråkigt med de två prickarna på bilden ovan!

Dagens

Dagens humör: Hyfsat bra
Dagens borde: Har inga saker alls som jag borde göra, skönt!
Dagens frisyr: Utsläppt och "luggen" uppsatt med två hårnålar.
Dagens klädsel: Leggings, blå kjol, svart t-shirt och en randig tröja.
Dagens planer: Skola, fredagsfika?, muffinsbak? chilla? I don't know, det får framtiden utvisa.
Dagens materiella vill ha: Nya kläder skulle ju vara mer än välkommet!
Dagens längtan: Pizza på söndag! haha
Dagens beroende: Grönt te med citronsmak, gott!
Dagens tråkigaste: Att behöva gå upp så tidigt..
Dagens goda gärning: Jag matade änderna! Haha, men det v ar nog mest fiskmåsarna som tog brödet..
Dagens irritation: Min alarmsignal..
Dagens låt: Basic Element - Touch You Right Now

TGIF


Äntligen fredag igen! Den här veckan har gått riktigt fort, vilket har varit bra för det har ärligt talat varit en riktigt pissig vecka. Men som sagt, nu är det äntligen fredag! Dock är jag väääldigt trött idag. Låg och snoozade lite väl länge förut.. Men tillslut kom jag iaf upp ur sängen och nu sitter jag bara och väntar på att becka ska bli klar inne på badrummet nån gång.

Så vad händer idag då? Det var tal om nått muffinsbak tror jag minsann. Riktigt blaffiga och goda muffins skulle det bakas, smarrigt! Men först är det ju skolan som gäller. Har bara två lektioner iaf och slutar redan vid 12, så det är ju inte så farligt :)

Lyckan är gjord

Jag vann en tia på en lott idag. Så nu är jag obeskrivligt lycklig. En guldpeng liksom, vem vill inte ha det?!

God natt!

Gaah, det snöar igen!


Idag har varit en riktigt bra dag. En glad dag. Tills för en stund sen, att en syn kan få humöret att sjunka så fort är otroligt. Men det ska inte få förstöra resten av kvällen. Nej, time to put the happy face on så att säga.

Var iaf med pappa till Coop förut, vi skulle bara köpa skinka och te, men som vanligt när jag är med så blir det lite mer än så. Slutade på över 400:- och jag börjar faktiskt förstå varför han inte vill ha med mig när han ska handla.. Just det, snart kommer även släkten hit ju. Det hade jag glömt för ett ögonblick. Ska fira mig och bror min lite i efterskott sådär. Blir smörgåstårta och lite annat. Smarrigt!

Förresten har jag namnsdag idag också, jag och prinsessan Viktoria, så grattis till oss!

Ännu en dag

Hann inte blogga något imorse, för tro det eller ej, men jag prioriterade faktiskt att läsa lite ekonomi innan jag åkte till skolan istället för att sätta mig vid datorn. Och jag måste faktiskt säga att provet imorse inte alls var så svårt som jag trodde att det skulle vara. Bara för det har jag säkert en massa fel nu, men får hoppas att det gick hyfsat iaf.

Resten av dagen i skolan var sådär lagomt soft. En från konsumentverket var och hälsade på och berättade lite om vad de sysslar med och så. Och efter det var det bara att ta cykeln och åka hem, och nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på i några timmar framöver.

To make each day count

Dags för skönhetssömn

Camilla Åkrans » Squint » 7
lundlund


Out of every sorrow
Another day will dawn

Våfflor borde inte kallas för mat

Nu har jag nyss smällt i mig några våfflor, och jag förstår inte hur folk kan tycka att det är gott? Det är ju långt ifrån gott! Smaklöst, omättande och allmänt bläigt. Nej, jag föredrar riktig mat!

Ridningen var iaf hyfsat kul idag. Fick välja hästar, och självklart tog jag ju Wendel. Dock skulle Maria sätta mig på nån annan häst nästa gång, lite variation skulle det tydligen vara.. Haha, men jag gillar ju den pållen. Han är ju så duktig och gó. Red iaf mest på volter idag och lite öppna och sluta på serpentinbågar. Och jaa, det gick väll sådär. Himla skumpigt var det ju, så jag koncentrerade mig väll mest på att sitta ner.. Träningsvärk i magen lär jag nog ha imorgon iaf.

Men nu borde jag ta och hoppa in i duschen så att jag kanske hinner plugga lite mer sen innan Grey's börjar. Väldigt tveksamt att jag kommer hinna det, men men. Provet imorgon får helt enkelt gå som det går, min motivation är som bortblåst och jag orkar inte plugga mer nu.

Dagens vill ha


Klänning från Missbella.se

Så fin!

And the road travels on


God morgon!
Härligt att vakna till solsken och kvittrande fåglar, fick verkligen vårkänslor då. Hoppas nu att våren är påväg så att vi slipper snön och allt slask och skit. Skulle vara så härligt! Är verkligen trött på vintern och allt grått nu, så våren är mer än välkommen.

Onsdag idag alltså, och halva veckan har redan gått. Det går så sjukt fort! Jag hinner ju inte med! Idag måste jag iaf plugga en hel massa, är väldigt mycket som jag ska lyckas lära in tills imorgon. Lycka till säger jag bara. Sen är det även ridning ikväll och efter det Grey's Anatomy! Tjeho!

Fettoklubben är igång igen

Hade ju tänkt att jag skulle vara duktig och plugga lite idag, men så blev det visst inte. Utan istället somnade jag med papprena på ansiktet och vaknade inte förens jag fick sms.. Så så gick det med det. Sen efter det stack jag och Malin till Anna och hade lite myspys. Dippade grönsaker och satt och pratade och pratade och pratade. Dock tog ju grönsakerna slut efter ett tag, så då började vi dippa popcorn och pepparkakor istället. Seriöst, det är faktiskt gott! :)

Nu är det väll kanske dags att sova snart. Är ju ändå skoldag imorgon också. Trist nog. God natt!


När du tappat dig helt, när du släcker om natten och tystnaden i ditt
Rum känns så stor att du inte kan andas
Blunda då hårt och viska att allt, allting kommer bli bra

Om jag ändå vore rik..


Varm sand. Klarblått vatten. Palmer. Gyllenbrun bränna.
Molnfri himmel. Stekande sol. Glass. Läskande drinkar.

Hur lockande låter det inte? Jag vill utomlands. Nu!

Tuesday morning

God morgon! Har drömt en massa mardrömmar inatt. Folk har mördat varandra hit och dit, djur har dödat varandra, stora skogsbränder har härjat och en massa annat har skett mitt framför mina ögon i drömmarna. Inte kul. Men på nått höger eller vänster så har jag lyckats sova gott ändå och känner mig helt utvilad idag, och även på bättre humör. Inga ledsna tankar här inte, bara arga.

Idag är det alltså tisdag, och helgen närmar sig sakta men säkert. Orkar verkligen inte med skolan just nu, att plugga är liksom inte min grej längre. Så sjukt skoltrött som jag är nu har jag aldrig varit och varje morgon är det lika svårt att kravla sig upp ur sängen när man vet att man ska till skolan. Jag längtar tills studenten! Är ju "bara" 93 dagar eller något kvar nu, hoppas den tiden går fort!

Men nu ska jag gå ner och äta en brakar-frukost! Har ju ingen lunch i skolan på tisdagar, så då gäller det att äta en stor frukost så att man klarar sig hela dagen. Fil, mackor, te, frukt m.m ska intas framför tv:n nu. Mumma.

And there is no one who´s like me


Dagens låt:
Sunrise Avenue - Forever Yours (acoustic)

Är totalt insnöad på akustiska versioner utav låtar just nu. Brukar ju för det mesta lyssna på partymusik annars, men nu känner jag mig inte så vidare party, så akustiskt får det bli! Speciellt låtar med fina texter, jag menar, texten till låten ovan är ju superfin! Se själva :)

Life will smile for you

Hallå hallå! Nu är jag hemma igen. Eller ja, det var ju ett tag sen jag kom hem. Men har inte orkat blogga förens nu. Är faktiskt på lite bättre humör nu än vad jag var i morse. Det var skönt att komma till skolan och träffa lite folk och inte tänka så mycket. Sen stog jag och Malin och pratade ett bra tag efter skolan, och det var så trevligt så för det fick mig på lite bättre humör! Det jag tänkte komma fram till med det här inlägget är iaf att jag har de bästa vännerna, världen skulle vara bra mycket tråkigare utan er!




Ni är bäst!


Måndag

Ny dag, ny vecka, nya möjligheter. Är fortfarande på dåligt humör dock, men liiiite bättre än igår. Min värld är lite smått uppochner just nu, och för att citera Timbuktu "The Botten is Nådd". Men nu borde det vända snart och gå uppåt, hoppas jag. Antar att ni blir lite less på att det bara är negativa inlägg här i bloggen? Men det får det vara slut med, dags att glömma idioterna och tänka positivt istället!

Måndag idag alltså. Helgen var alldeles för kort och jag längtar redan tills på fredag. Den här dagen i skolan är lång och jag har bara tråkiga lektioner som religion och svenska m.m.. Men nu ska jag nog gå ner och äta frukost och kolla på Vakna! Med The Voice. Ciao!

Disconnect

Har varit riktigt trött, sliten och på dåligt humör hela dagen idag. Så nu vill jag inget hellre än att gå och lägga mig och hoppas på att morgondagen blir bättre. Men sämre kan den nog inte bli iaf. Men dagen har ju inte bara varit dålig, Maggan kom ju nämligen hem idag! Så hon kom förbi här och så kollade vi på film, Seven Pounds. Såg den när jag var i London också, och seriöst, du måste se den! Så bra, så mysig, så sorglig.

Nej, dags att krypa ner i sängen och försöka stänga av huvudet. Idag orkar jag inte tänka mer.

take it slow, so you know
that it's real, more than just tonight
and what if every word
escaped my mouth tonight
and I watch as the world
took its toll on my lips and my lips told my voice
that to let my mouth make prize

Out of my mind


Dagens låt: Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad (Acoustic)


Leave and don't look back. I won't follow

Det snöar ute. Skit.







Jag behöver glada dagar. Sommardagar.

Söndag

Hallå! Gårdagen ja.. Vad ska man säga? Jag var riktigt taggad innan, och hos Alina var det allt kul med härliga tjejer, lite ölspel, fiiinfina kort, massa snack m.m. Sen bar det av mot Mastis och även där var det riktigt kul till en början med en massa trevliga personer. Men sen gick det bara utför utav tre anledningar som jag inte tänker ta upp här. Jag blev iaf på riktigt dåligt humör.

Var snack om nån efterfest för en gångs skull när klockan blev två, men jag var så full och förbannad så jag gick bara hem och sov istället. Bra val tror jag minsann, för jag hade nog inte varit trevligt sällskap. Orkar inte skriva mer om gårdagen nu, utan lägger upp lite bilder istället.


Hockey blev det ju först igår, här har vi Färjestad, vinnarlaget! :D

Anna står mitt i klacken och är snygg :)


Alex är ju bäst på att posa för kameran iaf!

A-S, Anna, jag och Alina

Sara, Malin och Emelie

A-S, Anna och jag :)

Det där med att inte blunda på kort kan vara lite knepigt ibland!

!½!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag hatar den här stan, jag hatar folk som snackar skit och jag hatar allt! värsta kvällen på lämge och jag vill inget hellre än komma härifrån! folket i den här stan kan bara ta sig i röven. Varför varför varför?!

HELVETE!

imorn blir det en riktig snyftfilm malin, för det är precis vad jag begöver nu! JÄVLA APKVÄLL!!!!!!!!!!!!

Party like a rockstar

Matchen var kanonkul, 2-1 till Färjestad. Tjoho! Kommer bilder imorgon! Ska nämligen möta Anna NU och sen bege oss till Alina.

GAAH, STRESS!


Jag är inte het, jag är sjukt het.
Ses på dansgolvet!

And I'm off!

Stress, stress, stress! Har sprungit runt som en galning här hemma nu och grejat med både det ena och det andra. Har bl.a bränt två skivor som ska dunkas i bilen till och från Karlstad ;D Och vilken minut som helst kommer A-S förbi och hämtar upp mig och så åker vi vidare mot Anna och sedan Karlstad och Löfbergs Lila Arena. Hoppas på en seger idag nu då! Nej nu måste jag rusa, pusshejsan!

Lördag

Hej! Jag sitter här vid datorn i sovkläderna fortfarande och kollar på lite hemsidor med kläder, det är så mycket jag vill beställa hem! Har blivit helt kär i ett antal klänningar på både Nelly och Asos. Jag är riktigt less på vintern nu och vill ha sommar då man bara kan ha en klänning och vara barbent, inga strumpbyxor, stövlar och jacka. Men det är väll ett bra tag kvar tills dess.

Tänkte att jag skulle gå upp vid 10 idag så att jag inte skulle behöva stressa nånting, men kom inte upp förens 11 iaf. Alarmet har allt ringt flera gånger, men jag måste ha sovit riktigt djupt för jag har inte märkt det. Ska nog ta och lägga mobilen med högsta volym på på andra sidan rummet imorgon så att jag måste gå upp.

Nej nu orkar jag inte blogga mer, utan jag ska ta och hoppa in i duschen istället och fräscha till mig. Vi hörs, ciao!

Vi trivs ihop


Ikväll har det bara varit jag, Ben och Jerry. Smarrigt.

Jag, Spotify och bloggen

Skönt att det äntligen är fredag, nu har jag hela helgen framför mig! Morgondagen ser ut att bli riktigt bra. Blir till att äta på restaurang, åka på hockeymatch (Färjestad-Brynäs) och sen troligen utgång. Ska bli kul!

Fredagskvällen ser dock ut att bli ganska mycket tristare. Har inget alls för mig, så det blir väll att sitta här, lyssna på musik och läsa bloggar. Var med pappa till Maxi nyss och tiggde till mig en Ben&Jerry glass också, så det blir väll till att sitta och tröstäta den framför tv:n och tycka synd om mig själv. Haha, det är ett hårt liv jag lever!


Framgångsrik blogg

När jag och Louise traskade ner mot stan förut idag så diskuterades det hur vi skulle bli framgångsrika bloggare som tjänar tiotusentals kronor i månaden på att sitta framför en dator och skriva några inlägg. Vi hann komma fram till tre punkter;

1. Dagens outfit! Något som många vill se tydligen? Mina kläder är dock inte värda att ta kort på och lägga ut på bloggen..
2. Sminktips, hårtips, dagens shopping.. Hallå, det behöver man ju pengar för?
3. Flytta!! Hur framgångsrik kan man bli som bloggare här i hålan där inget händer? Så en flytt till Stockholm är nödvändig!

Blev inga mer punkter på listan, men jag tror inte det behövs några mer för att jag ska förstå det redan nu; jag är körd. Mina chanser att tjäna feta stålar på den här bloggen är obefintliga.


060309

God morgon! Inatt har jag sovit riktigt gott, somnade direkt när jag släckte sänglampan. För att läsa religion gör en ju riktigt sömnig, kanske borde göra det varje kväll så att jag somnar fort?

Om 50min börjar skolan och då är det dags för prov, lär väll inte gå så hejdundrandes bra dock. Men skitsamma :) Sen vid 12 slutar jag, så himla skönt med fredagar när man slutar så tidigt! Då har man ju hela dagen på sig att göra något annat. Måste hämta ut biljetterna till matchen imorgon då, och sen har jag lite mer ärenden att ta tag i. Men sen ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, har inget inplanerat alls. Blir säkert en hemmakväll, which sucks.

Nej nu är jag riktigt hungrig, dags för lite frukost tror jag minsann! Ciao!

 

Snart är det lördag igen


Hallå igen! Borde väll egentligen sovit vid den här tiden om jag ska kunna komma upp imorgon, men jag måste ju se till att läsa lite i religions-boken innan jag lägger mig. Har läst några sidor, men känns som att det kan vara smart att läsa hela kapitlet..

Ikväll har jag iaf inte haft så mycket för mig. Lagade en god pastagratäng till mig och pappa förut, riktigt smarrig blev den. Jag är kungen i köket! ;) Det är iaf bara jag och pappsen hemma för tillfället, resten av familjen är i Branäs och åker skidor tills på söndag. Lugnt och skönt här hemma med andra ord!

Jag, Anna och A-S bokade förresten biljetter till färjestad-matchen på lördag också, så det ska bli kul! Finns två platser kvar i bilen än, nån som ska med? ;D

Apa

Min självdiciplin är lika med noll. Obefintlig. Oexisterande. Rent åt helvete.
Nu åker jag till Maxi istället för att plugga, allt för att skjuta på det ännu lite mer!

Right round


Flo Rida - Right Round

Nya party-skaka-rumpa låten kanske?
I look at my crowd and they out of control
Just like my mind where I'm going

Universitetet

Kom hem från Karlstad för ungefär en timme sen, var som sagt på universitetet för att kolla vilka utbildningar som erbjöds och lite sånt. Det var ganska ovärt faktiskt om jag får säga det själv, det roligaste var väll i princip godiset man fick utav utställarna.. Just det, Stefan Holm var ju där och snackade lite också. Det var ju.. kul.

Nu resten av dagen borde jag verkligen sätta igång och plugga. Har religionsprov imorgon, och det har jag i princip inte börjat plugga till än. Bra planering, I know. Ska lämna in en engelska uppsats imorgon också, och den går käpprätt åt helvete. Det är ju så svårt att komma på vad man ska skriva! Men det löser sig väll tillslut antar jag :)


Sådär lagomt suddig bild, min mobilkamera är kass.


Torsdag

God morgon! Idag är jag riktigt trött, hade grymt svårt att komma ur sängen och låg och snoozade i en timme. Kunde nämligen inte somna igår, hade en sån där kväll då jag bara låg och tänkte så mycket så att jag inte kunde slappna av och somna. Men tillslut somnade jag iaf, och under hela natten har jag drömt en massa och vaknat flera gånger. Så idag känner jag mig inte direkt utvilad..

Idag blir det ingen vanlig skoldag iaf, utan vi blivande studenter ska åka iväg till Karlstads universitet och gå på lite olika föreläsningar eller något. Har inte så stor koll på vad det är vi ska göra, men det blir nog kul. Skönt med lite variaton iaf :)

Låg självdiciplin

Hallå hallå! Hinner inte skriva så vidare mycket nu, ska nämligen åka alldeles strax. Men skolan var iaf snabbt avklarad, sen var jag ner på stan en stund med Maggan och kikade. Hittade inget kul dock, vilket kontot blev glad över. Vandrade hem efter det och sen har jag väll inte gjort så mycket mer. Skrev ju imorse att jag skulle plugga, men det har det inte blivit så mycket av.. Självdiciplinen där alltså.. Den är inte mycket att hurra för.

Nej nu är det dags att byta om och åka till stallet. Ciao!


Förresten vill jag verkligen ha vår nu!


Onsdag

Den här veckan har verkligen gått riktigt segt, är det bara onsdag idag? Känns ju som att det borde vara fredag. Det var ju huur länge sen som helst som det var helg! Men men, inte många dagar kvar tills helgen ändå.. :)

Onsdag idag alltså. Börjar skolan vid 11.05. Sen slutar jag väll runt 2 nångång skulle jag tro och efter det måste jag plugga när jag kommer hem. Otroligt trist, men ett måste. Vad händer mer idag då? Jo just det, stallet ska jag ju till också. Men först, frukost!


Goodie goodie

Sa jag inte imorse att idag var en bra dag? Och jag hade så rätt så. Den där askassa Matrix-uppsatsen som jag skrev igår fick jag tillbaka idag, och jag fick VG. Jag förstår mig inte på hans sätt att betygsätta, för det var ju verkligen inte bra? Haha, men jag ska inte klaga!

En annan bra sak är att jag ska hem till mamma snart, dit det kommer lite släkt och ska fira min bror som fyller 16 imorn. Det innebär ju en massa fika och godsaker, något jag verkligen varit sugen på idag. Så det ska bli så gott så! Nej men vad mycket klockan var, got to go!


When the sun shines, we'll shine together

Dagarna rusar förbi


Såg på min nedräknare i menyn att det idag bara är 100 dagar kvar tills studenten. Tänk, om 100 dagar står jag där och är överlycklig. 100 dagar. Det är ju ingenting! Längtar sjukt mycket, men å andra sidan inte. För vad ska jag göra sen?

Beautiful freak

Idag är en bra dag, en sån där dag när man vaknar och bara är riktigt glad utan någon anledning. Det spelar ingen roll att det är skitväder och att jag har en massa plugg som jag måste sätta igång med. Nej jag är glad ändå, och hoppas att det håller i sig resten av dagen!

Dock är jag fortfarande rätt trött, har inte tagit igen den missade sömnen från lördagsnatten än.. Sista lektionen igår var verkligen riktigt svår att hålla ögonen öppna på, gäspade ungefär 500ggr på en timme och var riktigt nära att somna. Men liite piggare är jag idag ändå, var riktigt skönt att ha lite sovmorgon.

Men nu är det dags för frukost för mig, russinlimpan från Maxi's bageri ropar efter mig. Ciao!

Tre nyheter

Tänkte bara uppdatera er om 3 små nyheter såhär innan jag kryper till kojs. Två positiva och en negativ;

-
*Jag har skoputsfläckar på min tröja.. Hoppas det går bort i tvätten?

+
*Jag är klar med Matrix-uppsatsen nu. Den suger och är alldeles för kort, men nu anser jag att jag är klar iaf!
*Det finns en rosa delfin på riktigt!! Läste det precis på aftonbladet. Seriöst, den vill jag ha i en pool ute på gården! :)


Koncentrationssvårigheter

Plugga är verkligen inte min starka sida just nu. Jag är så skoltrött så det är inte sant. Inte för att det är så vidare ansträngade att gå i 3:an, men jag orkar verkligen inte ändå. Hade tänkt plugga lite idag, måste bl.a lämna in en filosofi-uppsats om The Matrix imorgon. Så jag började med den för en timme sedan, och hittils har jag skrivit 2 ord, The Matrix. Känns med andra ord som att det kommer ta ett bra tag för mig att bli klar med uppsatsen.

Nej men en kopp te kanske kan få igång huvudet? Jo, det låter som en bra idé, så det ska jag kila ner och fixa nu. Ciao!

020309

 Bersa » ELLE » 1
Lundlund


To all your friends you're delirious
So consumed in all your doom
Trying hard to fill that emptiness,
The pieces gone,left the puzzle undone,
Aint that the way it is?

I skolan

Sitter i bibblan med Maggis nu (nämen se där, en länk, då kanske du får lite mer läsare nu då ;D) och har allmänt tråkigt. Nästa lektion börjar inte förens om en timme, och då är det internationell ekonomi som gäller. Hade tänkt gå ner på stan nu på hålet och införskaffa lite nya linser, så att jag slipper gå halvblind under resten av veckan. Men plånkan var visst kvar hemma, så det blev det inget av.

Nej nu ska jag facebooka lite och läsa lite bloggar. Ha en bra måndag du kära läsare! :)

Måndag

God morgon! Kul att se att det snöade lite när jag vaknade. Eller inte. Jag vill inte ha mer snö nu, utan vår tack?! Får hoppas att all snö smälter bort snart iaf.

Måndag idag då, och jag börjar skolan om ungefär 45min. Lång dag idag, slutar inte förens 15.40. Blaja. Jag vill inte till skolan, en veckas lov till hade suttit mer än bra. Men det är ju inte såå länge kvar tills påsklovet va? Tror bara att det är några veckor. Härligt, jag längtar redan.

Nej nu kurrar det ordentligt i magen, dags att gå ner och käka lite frukost tror jag minsann. En stor tallrik fil med en massa bär, frukter och krossade linfrön i, en macka med leverpastej och en stor kopp grönt te låter verkligen lockande nu. Ciao!

Valsång och chill

Haha, jag vad ska man säga om mitt och Malins UF-möte idag? På 5h kom vi fram till att vi vill ha blått i våran monter på Wettergren-dagen. And that's it. Men idag orkade vi verkligen inte anstränga oss överhuvudtaget. Så för det mesta låg vi i min dubbelsäng och lyssnade på lugn musik (som tillslut blev valsång och åskljud..), pratade och chillade.

Resten av kvällen ska jag bara ta en dusch (känner mig grymt ofräsch för stunden!) och sen gå och lägga mig tidigt. Lyckades bara sova cirkus 2h inatt, så jag är sjukt trött just nu och har svårt att hålla ögonen öppna.


Ett ej så arbetsglatt team..

Lördagskvällen

Hallå i stugorna! Här sitter jag med en fucked up mage och har UF-möte med Maggan. Det går åt helvete. Hon ligger i sängen och degar och jag sitter här och har kramp i magen och bloggar.

Gårkvällen blev allt rolig iaf. Var hemma hos Lina först med lite tjejer och drack drinkar och sådär och sen bar det av till Mastis. Hade en kul kväll där, dock slår den inte förra helgen. Sen blev det en mysig natt ;) Och jaa, nu sitter jag här. Orkar inte skriva något mer så jag laddar väll upp bilder istället.


Partyglada flickor

Lillen, jag och Frida :)

Jag och A-S posar på

Påväg till mastis

Äna banäna på dansgolvet

Peace!