Soliga söndag

Inatt har det verkligen varit sinnessjukt skönt att sova! Har verkligen sovit som en stock! Kom inte hem förens strax innan 4 inatt eftersom att det var så mycket att plocka iordning efter stängning. Men måste även säga att det faktiskt var rätt kul att jobba. Roligt att se allt från "den andra sidan" och se hur folk beter sig när de är fulla.

Idag är det ju strålande sol, så jag ska alldeles snart gå ut och lägga mig och steka lite minsann. Sen blir det kanske lite kalas eller morsdag-firande. Får se vad jag orkar med ;P

Tröttare än tröttast

Snacka om att jag är trött! Håller på att somna vilken minut som helst! Får nog ta och gå och lägga mig nån timme eller två snart för att orka med kvällen. Blir ju statt idag, inget party för min del dock, utan jobb.

Gårdagen var rolig. Var hemma hos Anna med tjejerna och rökte vattenpipa, sjöng singstar, snackade en massa och drack drinkar. Så trevligt så! Sen fick vi skjuts upp till Varvet, där det var rätt lite folk tyvärr. Men äh, jag hade kul iaf, det blir ju vad man gör det till!







Stekigt värre

Har haft det riktigt skönt i solen i några timmar idag. Låg ute och lyssnade på musik, läste tidningar, åt glass och stekte. Riktigt jäkla härligt. Vart grymt varmt bara, låg verkligen och svettades som en gris ett tag. Men det får man väll ta om man vill få lite färg. Dock får jag bara färg på magen, vilket är lite trist.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig, sen måste jag ju ta och välja kläder inför kvällen också vilket alltid brukar vara ett stort problem..


Freeedag

Härlig dag idag måste jag säga! Vaknade upp till strålande väder, fick en smarrig frukost serverad av pappsen, åkte till skolan och lämnade in mina tre sista arbeten någonsin i gymnasiet, vilket kändes ENORMT skönt! Sen blev det klassråd där tiden fram till studenten och så diskuterades, jag rös konstant under halvtimmen, det är så nära nu!

Hade engelska i 5min sen och fick åka hem efter det. Ska nog dra hem till mamma snart och lägga mig och steka lite tror jag minsann. Sen ikväll blir det fastingsfest på Varvet också, tjeho! En bra dag som sagt! I'm haaappy!


Solning och frissan

Skoldagen var som sagt väldigt kort, vilket var skönt. Satt i bibblan en stund efteråt för att göra klart mitt projektarbete, men de datorerna är ju helt störda, så jag gav upp efter ett tag. Stack iväg med Malin för att sola efter det, vilket var riktigt skönt! Måste ju försöka bli iaf lite brunare till studenten och balen!

Om en timme ungefär ska jag iväg till frisören för att prova lite balfrisyr och så, ska bli kul! Men innan dess måste jag skriva en svenska analys och fixa projektarbetet..


Oj vad lycklig man kan se ut.. Men här var jag iaf brun, till skillnad mot nu!


Förresten gillar jag verkligen inte den här staden. Herregud vad det snackas!

Morsningkorsning!

God morgon! Sovit gott? Det har iaf jag, och riktigt länge också, vilket var välbehövligt. Har drömt en massa inatt också, men lite roligare saker denna gång iaf. Kommer som vanligt inte ihåg vad jag drömt, men som sagt så var det bra drömmar inatt! :)

Nu har jag nyss avnjutit en riktigt smarrig frukost. Pappa var iväg och handlade innan jag vaknade, så jag fick riktigt färskt bröd, te och färsk frukt som ananas och så till frukost. Så grymt gott. Sitter och dricker det sista ur min kopp med te nu, och ska iväg till skolan om ett tag för att ha min första och enda lektion för dagen, nämligen rättskunskap.

Ha en bra dag, ciao!

Veckans babe!

justin_chambers3.jpg image by U2andMadonnarock

Hade ju totalt glömt det, men en ny vecka innebär ju en ny veckans babe här på bloggen! ;P Och denna vecka blir det ingen mindre än Justin Chambers som spelar Alex Karev i Grey's Anatomy. Åh, i dagens avsnitt framkallade han allt lite tårar i mina ögon. Så bra och så sorgligt!

Tjingtjång styrstång

Det var faktiskt rätt kul att hoppa idag, fick nämligen ha fina Waleska tillslut! Hann inte hoppa så mycket var, men av de få skutt vi fick göra och den lilla banan vi red var iaf rätt kul och det gick väll hyfsat för mig. Men jag föredrar ju fortfarande dressyr! ;P

Men nu har visst Grey's börjat, hoppsan sa. Får ta och duscha efter det, hann ju inte innan.. Nej men nu måste jag rusa, ciao!




 

Onsdag

Dagen i skolan blev kort. Hade bara engelska i 25 min där jag fick tillbaka mitt future skills-arbete, och det gick så bra så! Fick även reda på betyget i kursen, och jag är nöjd. Efter det bar det av ner på stan för en fika på Paus med brudarna. Smarrigt var det. Åkte hem till A-S efter det och satt ute och kollade i skolkataloger och blåste såpbubblor.

Kom hem för ett litet tag sen, och ska iväg till stallet om ett tag. Blir nog hoppning idag skulle jag tro, får se hur det går, inte min starkaste sida om man säger så.. :P


270509

God morgon! Är riktigt trött idag, trots att jag sovit rätt länge. Det var allt nära att jag stängde av mobilen och fortsatte sova. Tänkte att det gör väll inte så mycket om jag missar min enda lektion för dagen, engelska, eftersom att den ändå brukar vara så värdelös. Men tillslut klev jag upp iaf :)

Nu ska jag gå ner och äta en smarrig frukost och sen bär det av till skolan en liten stund. Ciao!

Tidsfördriv


hur gammal är du om fem år:
24
vem träffade du senast: Becka
vilken var den senaste film du sett: The Butterfly Effect
vem ringde du senast: Malin
föredrar du att ringa eller skicka sms: Smsar helst.
vilken ögonfärg har du: Blååå
när vaknade du idag: 5, 6, 7, 9 och tillslut vid 10. Har inte sovit så bra alltså..
senaste låten du hade på hjärnan: Nina Sky ft. Ricky Blaze - Keep It Going Louder
vilken plats föredrar du minst: Oj, svårt. Vet inte riktigt, men trånga och mörka ställen är ju inte så kalas.
var tror du att du befinner dig om tio år: Förhoppningsvis inte i Sverige, eller jo kanske i Göteborg :)
har du någonsin åkt ambulans: Nej
har du stationär eller bärbar dator: Stationär, den suger förövrigt balle. Vill ha en rosa bärbar!
hur länge höll ditt längsta förhållande: Har ej haft något förhållande
hur många kuddar har du i sängen: Två vanliga och en massa "prydnadskuddar"
hur många landskap har du bott i: Ett
vilken är din favoritglass: Mjukglass doppad i choklad! Eller nej ben&jerry förresten!
tycker du om kinamat: Jo men det är väll gott ibland
tycker du om kaffe: Jodå det är ju inte så tokigt
vad dricker du till frukost: Te! Så gott!
sover du på någon särskild sida: Nej det varierar från natt till natt :)
kan du spela poker: Haha nja jag är väll ingen stjärna på det.
är du en beroendemänniska: Njae.
känner du någon med samma födelsedag som din: Nope
vill du ha barn i framtiden: Jo men det vill jag nog, lååååångt fram i framtiden då.
föredrar du havet eller en pool: Havet, helt klart! Finns det något bättre?!
vad var det senaste du stoppade i munnen: En körsbärstomat
välj ett ärr på din kropp: Ärr på "fuck-you-fingret" på vänsterhanden, sprang in i en glasdörr..
vad har du för ringsignal: The Larssons - Vi svävar fram
har du kvar klädesplagg sen du var liten: Tror inte det
läser du dagstidningen: Jo ibland
prenumererar du på någon veckotidning: Nope
när var du i kyrkan senast: Oj, jag vet inte. Lääängesen iaf.
vilken var den senaste bok du läste: Läser i Flickan som lekte med elden.

I’ll look at the sun and I’ll look in the mirror

 
Dagens låt: Lily Allen - The fear

When do you think it will all become clear?
‘Cuz I'm being taken over by The Fear

Var är russen?

Var som sagt iväg och träffade tjejerna igår kväll och köpte lite pizza m.m och satte oss på en gräsmatta och åt i solen. Satt och snackade om allt som hände i helgen, en hel del politiska frågor och en massa annat. Riktigt mysigt var det allt iaf!

Efter ett tag lämnade jag, Louise och A-s de andra och åkte iväg åt olika håll. För mig blev det film och lite så, trevligt trevligt.

Idag då, har varit i skolan ett slag. Fick tillbaka matteprovet och jag blev positivt överraskad. Kändes verkligen skönt! Efter skolan satte jag igång och städade lite här hemma, och det ska jag fortsätta med nu. För tro mig, det behövs verkligen!

Raggartur med sletnaste bilen

En jävligt kass liten film från i lördags när vi fick skjuts till mastis. Enjoy.

Måndag

Hallå igen! Dagen i skolan gick fort, hade bara en lektion nämligen. Sen hade jag och Malin möte med projektarbeteshandledaren och gjorde klart allting med årsredovisningen. Gick ner på stan efter det och postade två exemplar av den till en tävling. Så enormt skönt att ha den helt klar nu!

Kom hem strax innan 2 och sen dess har jag bara ätit glass och glott på tv:n. Har verkligen inte orkat göra något mer, känner mig nämligen nästan lite bakis även idag. Mår smått illa och är riktigt trött. Men får bakis-käk senare idag iaf, ska äta pizza med brudarna! Namnam.

Nej nu ska jag nog plugga lite, chip!


Så enormt grymt jäkla sjukt skönt att posta iväg skiten!

Jag tror förresten att jag behöver nya strumpbyxor..

Fiskarna 19/2-20/3
Du har en hel del att stå i. Men det rör sig mestadels om snabbt avklarade rutinuppgifter, och under tiden kan du ju tänka på andra, roligare saker.

God morgon!


Här sitter jag
medans svenskan redan har börjat på skolan. Har försovit mig alltså, bra start på veckan. Vaknade för cirkus 20min sen, och jag hade verkligen inte orken att stressa som fan för att hinna i tid till lektionen, utan jag går på nästa istället.

Sen efter skolan skulle jag verkligen, verkligen behöva plugga. Så mycket att göra nu den sista tiden. Och näst nästa vecka tar vi studenten!!! Helt GALET! Tiden har gått så fort, alldeles för jävla fort.

Nej nu ska jag göra mig iordning. Ha en bra dag, chip!

Oooh, en riktig pudding!

Herrejesus vilken seg dag jag haft idag. Kom inte hem förens vid 4 i eftermiddags, sleten och trött, i gårdagens kläder och håret som en enda stor tova. Maggan kom hit efter ett tag, och ja vi orkade inte göra så mycket mer än att ligga i min säng och lyssna på relax-musik, snacka om gårdagen, ringa video-samtal till varandra och kasta diadem på bakis-foten. Haha.

Måste även tacka käre Malin för den extremt fina bakgrunden jag har på datorn nu som hon har komponerat ihop:


Men nu ska jag hoppa in i duschen och försöka reda ut min hårtuss och få bort bakislukten! ;P

Blame it on the alcohol

Jävlar i berget vilken kväll det blev igår, jag hade kalaskul! Träffade bästa klassen vid drevsta och grillade och spelade brännboll, jag träffade inte bollen en enda gång, men det skyller vi på alkoholen. Sen när solen började gå ner så traskade en del hemåt medans vi som skulle vidare ut gick till Alina. Snacka om att det blev känslosamt där ett tag.. Haha herregud, även det skyller vi på alkoholen.

Vid halv 12 så ville vi iväg till mastis. Jag, Sara och Malin lyckades ragga upp några raggare som skjutsade oss. HAHAHA vilken biltur. Mina öron är nog skadade för livet av musiken och bilen var nog bland det sletnaste och roligaste jag nånsin åkt i.

Väl på mastis hade jag riktigt kul. Blev lite för mycket dricka för mig under kvällen, så minnet är tyvärr inte det bästa. Men som sagt, kul hade jag iaf!








Fler bilder finns här.

Klassferre!

Sådär, då sticker jag alldeles strax iväg till Maxi för att möta några och handla lite, och sen ska vi iväg mot drevsta för att grilla och spela brännboll med klassen. Ska bli kul! Efter det drar vi nog troligen till Mastis och festar vidare. Ha en bra kväll allihopa, ciao!

Bästa klassen, Sp3a! :D

Och detta blir kvällens party-look ;P

Dödstestet

http://deathtest.webb.se/

Emma, du kommer dö vid 92 års ålder.

Dödsorsak:
Du tappar din nya svindyra kamera på din tå, brister ut i skrik och råkar svälja din tunga. Tyvärr.


Hahaha, så vid 92 års ålder kommer jag ääääntligen ha råd att köpa en systemkamera? Tråkigt att det slutar så dumt bara. Nej just det, projektarbetesrapport var det ju! Men hur bra jobbar man på tom mage egentligen? Jag är lite hungrig nämligen, så nu ska jag laga mat istället!

Dagens horoskop


Fiskarna 19/2-20/3

En dag som handlar om vänskap, gemenskap och starka band. Du trivs väldigt bra med tillvaron just nu.

Yeeees box! Förresten är future skills-arbetet klart, nu: projektarbetesrapport! Jag känner mig duktig!


Mardrömmar och plugg

Uh, hade en riktigt hemsk mardröm inatt! Drömde att jag och vännerna var på ett koncentrationsläger. Några vakter kom och hämtade oss och vi fick gå i ett långt led med en massa folk mot en gaskammare där vi skulle gasas ihjäl. Det var så stressande och läskigt, och det kändes verkligen verkligt.. Som tur var lyckades jag och Malin rymma därifrån på något sätt och överlevde!

Trots mardrömmen och allt så är jag riktigt utvilad idag, härligt! För idag måste jag verkligen ta tag i allt plugg.. Sitter och skriver på mitt future skills arbete i engelskan nu, så att jag får det överstökat iaf. Kvällen kommer iaf bli kul, för det vankas klassfest och sen utgång! :D

Mat & bak

Hallå hallå! Har inte orkat tagit mig tid för att blogga förens nu. Gårdagen blev iaf trevlig. Maggan ringde nämligen och bjöd dit mig på mat. Var så gott så, bra lagat Malin! Sen for jag vidare därifrån och åkte och bakade tårta, spelade buzz och kollade på film. Trevligt trevligt. Kom hem rätt sent och då hoppade jag direkt i säng, var riktigt trött!

Idag då.. Sov lite för länge och har väll inte direkt gjort något vettigt på hela dagen. Anna kom och hämtade upp mig en sväng förut bara för ett litet ärende. Sen efter att jag kom hem igen så har jag bara lagat mat och degat. Jag som skulle plugga idag.. Självdiciplinen där ja..


Denna brud bjöd minsann på smarrig mat igår!

Och sedan gjordes det tårta. Inte vår på bilden dock, våran var finare! ;P

Dagens låtar


Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night


Sugar - Flo Rida ft Wynter

Tooorsdag

God middag! Lyckades faktiskt komma upp ur sängen "redan" vid 10 idag, kände mig riktigt duktig! Har drömt en hel massa skumma saker inatt. I princip alla som jag träffat eller pratat med/om de senaste dagarna var med i drömmen där det hände en massa konstiga saker.

Tråkigt att det blåser så mycket ute idag förresten när det förövrigt är så fint väder. Skulle ju vara skönt att sitta ute och steka lite, eller vara ute och göra något annat annars.. Så vad är planerna för mig idag då? Ska iväg och baka tårta senare faktiskt, ska bli gott! Annars vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda, men det märks väll senare idag! :)



 

Hoppla


Snacka om att jag var slut efter ridningen förut.. Hade markarbete på Queen idag, och hon blir ju rätt stark så fort det kommer fram lite bommar eller hinder. Så mina armar var verkligen helt slutkörda efteråt. Lektionen var kul iaf. Hade hela ridhuset för oss själva, och hästarna fick allt galoppera av sig ordentligt på långsidorna. Alla pollarna gick och frustade som aldrig förr efteråt. Blev även en del skänkelvikning, bomserier och en hel del galoppfattningar. Kul kul.

Men nu ska jag nog ta och hoppa i säng, är riktigt trött, trots att jag sov länge idag. Så god natt!

Lång onödig lista


Visste du att jag:

( ) Är kär i någon
(x) Sagt nej till sex
(x) Cyklat utan händer
(x) Hatat kärlek
(x) Känt mig som ett as
(/) Älskar att gunga
( ) Gillar någon så att det gör ont
(/) Är höjdrädd
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
(x) Bakat sockerkaka
(x) Velat dö
(x) Ätit godis istället för att gråta
( ) Skrikit hora/bög till någon
( ) Varit hög
(x) Varit ordlös
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
( ) Varit otrogen
(/) Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
( ) Har hostat blod
(x) Tycker om kladdkaka (vem gör inte det?!)
(x) Tror på det övernaturliga
(x) Har hatat min kropp och mitt utseende
(x) Har spelat gitarr
(x) Sjunger i duschen
( ) Har sett någon dö
(x) Har skakat av nervositet
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte då folk tjatar på mig
( ) Drömmer ofta mardrömmar
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
( ) Kastat mig framför ett fordon
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
( ) Varit nära döden
( ) Hållit i en orm
(x) Varit så full att jag inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig
( ) Kastat min telefon i vattnet
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(/) Älskar regn (sommarregn är härligt!)
(x) Har en studsmatta hemma
( ) Gillar att städa
( ) Tror att jorden går under snart
( ) Tror på gud
(/) Är en negativ jävel
(x) Drömt att jag varit död
( ) Har aldrig druckit öl
(/) Är dålig på att säga nej
(/) Avskyr matte
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten (har fortfarande!)
( ) Har förlorat en nära vän
( ) Diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(x) Ska flytta så snabbt som möjligt
( ) Skriver dikter eller andra texter
( ) Är emot abort
( ) Borstar aldrig håret
(x) Faller nästan alltid för fel personer
(/) Tycker om Britneys musik fast än du aldrig erkänner det
(/) Gillar muskler
( ) Har haft tungan i någons öra
(x) Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
(x) Har gått/ska gå på bal
( ) Har rökt/röker
( ) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) Har dansat på scen
(x) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Älskar någons leende
(x) Har syskon

Latast i världen?

Varför har jag inte gjort något vettigt av dagen? Varför har jag inte skrivit på mitt projektarbete? Varför har jag inte gjort en svenska analys? Varför har jag inte pluggat rättskunskap? Gah, min självdiciplin är så sjukt kass. Blir så trött på mig själv.

Om ett tag kommer mamma förbi och skjutsar ut mig till stallet. Sen efter det blir det dusch och Grey's Anatomy. Niiice :)


 

Now that's the way it is

Igår kväll kom tjejerna hit minsann. Jag var husmorlig och slängde ihop lite scones som vi satt och åt och drack te och pratade. Mysigt! Skulle även till Maxi, så det blev en sväng med bilen och Spice Girls dunkandes genom stan. Vid halv 12 - 12 stack alla utom Malin hem. Så hon och jag satt kvar i köket och lyssnade på Lasse Lindh, drack mer te och pratade i några timmar till. Helmysig kväll, tack för det!

Idag blev det en lååång sovmorgon eftersom att det är lite lov nu, härligt! Låg och avnjöt en sen frukost i sängen framför tv:n för nån timme sen, härligt härligt.







Dagens bästa; spotyshare.com!

Can’t live without me


Dagens låt: Rihanna Feat. Lady Gaga - Silly Boy

Fail, big time!

Kan inte påstå att det var så kul att vakna vid halv 12 idag av att vår projektarbeteshandledare ringde och sa att hon ville ha in alla kvitton och bokföringen eftersom att det diffade i balansräkningen innan klockan 1. Vi som inte har bokfört ett skit av det vi sålt eller så.. Så det var bara att slänga på sig kläderna och dra till skolan och sätta igång att bokföra alla kvitton. Det blev förresten åt helvete med allt, vår ekonomi i företaget är käpprätt åt skogen.

Men nu är det iaf mini-lov i 5 dagar, skönt! Ska ta och börja skriva på min projektarbetesrapport snart, och ikväll kommer tjejerna hit. Ska bli mysigt! Chip!


Ja såhär glada är vi när vi jobbar med projektarbetet..

Oh la la

Hallå! Nu är årsredovisningen inskickad, inte 100% klar dock, men snart så! Känns skönt måste jag säga. Har även varit riktigt duktig när jag kom hem, dammsög nämligen nästan hela huset, det ni! Och en massa andra hussysslor har jag också tagit hand om, börjar ju nästan känna mig redo för att flytta hemifrån! Nästan alltså.

Men nu ska jag ta och dra igen, ha en fortsatt trevlig måndagskväll dudes! ;D


Ja såhär snygga har vi varit i skolan idag! Poängjakten you know ;)

Veckans babe


Ny vecka = ny babe! Och denna vecka kan det ju inte bli någon annan än den söta snubben som vann Eurovision Song Contest, alltså Alexander Rybak!

You found me, lyin' on the floor

Gud vad äckligt fort den här helgen gick.. Tråkigt. Och utvilad är jag inte heller, eller ja, jag är ju mer utvilad än vad jag brukar vara iaf.

Ikväll har jag varit hem till mamma och ätit lite mat, vilket var riktigt gott. Så nu är jag mätt och belåten! Och för tillfället lyssnar jag på musik och plockar iordning lite på mitt rum och bäddar rent i sängen och så. Ska bli skönt att lägga sig i en nybäddad säng sen och läsa senaste numret av Cosmopolitan som kommit!

Och imorn är det skola igen då.. Men alla sp3a:or som läser detta, glöm inte underkläderna nu då! ;D

Ensamt det kommer bli inatt utan Dukas brevid mig förresten, lilleplutten har ju åkt hem nu.

Lasse

Sandra Freij » Mixte » 1
Åh kom ta med mig kom ta med mig ut inatt
dit ingen känner mig och vet vem jag är och vad jag gjort förut

Sjuttonde maj

Kvällen igår blev riktigt trevlig. Mötte upp tjejerna och åkte hem till Erik där det var lite 20-årskalas. Där var det en hel del folk, och det blev grillning, försök till att snacka lite portugisiska, vattenpipa och trevligt sällskap. Och jag tror nog att Erik blev helnöjd med våran present, för vem skulle inte blivit det?! ;P


Lite folk :)

Klart att han hade tröjan på sig sen under kvällen! :)

Maggan och Anna =)

Och Madde och Tim :)

Så vad händer idag då? Jaa, Dukas och jag har precis varit på en promenad, och nu ska jag gå ner och käka lite. Mormor kom nämligen förbi med hennes supergoda köttbullar förut, så det ska bli gott! Sen skulle jag väll behöva plugga lite. Blaja.

I brist på annat att skriva

Dagens humör: Jo men det är allt kalasbra vetni! :)
Dagens borde: Skriva projektarbetsrapport, göra ett engelskaarbete, städa och en massa massa mer..
Dagens frisyr: Utsläppt, som vanligt.
Dagens klädsel: Ljusa jeans, vit t-shirt.
Dagens planer: Lite födelsedagsfirande om ett tag och sen får vi väll se!
Dagens materiella vill ha: Anti-nys tabletter!
Dagens längtan: Hm.. tills på tisdag eftermiddag, för sen har vi ju ett litet minilov onsdag-söndag!
Dagens beroende: Toa-papper. Det bara rinner och rinner ur näsan..
Dagens tråkigaste: Att jag troligen är pollen-allergiker. Jävla apa.
Dagens roligaste: Hööm.. Det får väll bli Maggans lilla besök här!
Dagens person: Maggan som kom hit och var med och lagade mat!
Dagens irritation: Att jag nyser så sjukt mycket. Ingen idé att ha mascara på sig, den hamnar ändå under ögonen..
Dagens låt: The Larssons - Vi svävar fram

Bapelsin då gubbjävel!


Haha, bara jag som tycker att denna är riktigt rolig?

Härlig kväll

God morgon! Sovit gott? Det har iaf jag gjort! Är dock lite trött eftersom att jag inte somnade förens rätt sent och sen blev väckt vid 8 imorse av att Dukas slickade mig i ansiktet.. :)

Gårdagen med tjejerna blev riktigt trevlig. Grillade först och satt ute och åt, satt i kvällssolen och snackade, var till Maxi och handlade lite gott, åt Louise goda äppelpaj och satt sen i flera timmar och bara snackade om allt möjligt. Riktigt mysigt alltså, så tack tjejer för en kanonkväll!





Friday I'm in love

Äääntligen är det helg, skönt! Ska sova som bara den den här helgen och bli riktigt utvilad minsann. Och bara så ni vet så gick matteprovet åt helvete idag. Det kunde inte ha gått sämre.. Men men, nu är det gjort iaf och det känns skönt!

Annie kom förbi med Dukas förut också, så den lilla sötnosen ska jag vara hundvakt åt tills på söndag kväll. Mysigt! Även Malin droppade in för ett tag sen men hon är väll inte lika rolig att umgås med som Dukas för studen. Maggan ligger minsann bara i min säng och spelar Sudoku.. haha

Nej nu dyker nog dom andra tjejerna upp snart så ska vi ta och sätta igång grillen om ett tag. Ska bli gott med käk! Ciao!

Lille Dukas förra sommaren :)

Och snart kommer dessa brudar hit! Minus Madde, plus A-S :)

Per Vers

Hallå igen! Kan ju börja med att säga att vi faktiskt fått liiite gjort idag, tro det eller ej! Men att vi även varit på Maxi, lagat mat, dunkat musik, skrattat så att man fått kramp i magen på grund av dåliga Bitter-människa-skämt och en massa annat behöver jag ju kanske inte nämna egentligen. Vårat UF-möten går helt enkelt inte att få tråkiga!


En mycket god middag slängde vi ihop minsann! :)


Det är väll såhär det ska vara när man jobbar med projektarbetet?

Har förresten lagt in en massa mysiga puss-bilder på klassbloggen precis, kika in vetja!

Torsdag

Tänkte bara meddela att jag sitter med Malin nu och jobbar med projektarbetet, alltså vårat UF-företag. Det går åt helvete och Malin vill sova och jag vill äta.

Hörs senare istället för nu ska vi jobba som fan. Eller inte.

Trött som en fisk

Måste börja med att säga att kvällens avsnitt av Grey's inte var alls lika bra som det brukar vara. Det var nästan lite tråkigt till och med. Nästan alltså. Och sorgligt med den lilla ungen också.. Hatar när personer dör i serier!

Ridningen var iaf kul idag. Hade Queen och hon var lika duktig som vanligt. Blev lite racer och stark under och efter galoppen bara, men i skritt och trav var hon så duktig så. Vi red iaf på ett "ess" och jobbade lite med vändningar och skänkelvikning. Och jaa, jag blev ju rätt trött i benen kan jag ju säga.. Men som sagt, kul var det!

Nu ska jag nog ta och hoppa i säng så att jag kommer upp imorgon och inte gör samma sak som idag, d.v.s råkar stänga av alarmet och sover lite för länge.. Så god natt!


Fina tjejen!

Onsdag

Halva veckan har nu redan gått, tiden går så fort! Bara 29 dagar kvar till studenten nu.. gaah, panik!! Jag är inte alls redo för att stå på trappen och sjunga om studentens lyckliga dagar. Har ju en hel del skolarbeten att göra innan det. Visst, jag blev klar med filosofin igår, men den är ju bara en grej utav såå många. Panik panik panik..

Nej nu ska jag inte deppa ihop över det! Lite glad är jag ändå idag för jag kommer troligtvis få lite extrajobb nån gång då och då! Var och lämnade CV idag och pratade lite, och det lät ju rätt positivt. Och sen så är det ju även ridning och Grey's Anatomy idag, wei!
 

Så vad är meningen med livet?



Jag kan knappt tro att det är sant, jag är faktiskt klar med min filosofi-uppsats! Började med den förut idag, och har skrivit lite till och från under kvällen. Och nu är jag äntligen klar! Ungefär 3 sidor skrapade jag ihop. Iofs med världens fetaste radavstånd, men det var ju så läraren ville ha det.. Brukar ju annars skjuta upp allt till kvällen innan, men nu är jag ute en vecka i förväg! Tjoho!

Nu ska jag se till att få mig lite välbehövlig sömn, ska bli skönt! God natt!

Så ta dina minnen och försvinn


Dagens låt: Lars Winnerbäck - Hjärter Dams Sista Sång

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu


Tänkte bara slänga in en dagens låt, och nu ska jag fortsätta filosofera om vad meningen med livet är! Är faktiskt redan upp i 2 sidor ändå, jag är imponerad över mig själv! ;P

Skadeglädje är den enda sanna glädjen

Stog och snackade med Maggan ett bra tag förut om allt och ännu mer därtill. Hade ju en hel del att prata om kan jag ju säga. Och ojojoj vilken skadeglädje det ska bli framöver sörrni! Haha we've got big plans! ;P

Dagen i skolan var väll inte direkt något att hurra över. Klassen gick omkring med kastruller på huvudet idag för att skramla ihop 50p till poängjakten. Visst, låter väll rätt kul att gå omkring med kastruller, men det var det fan inte! Obekvämt som bara den, min nacke gillade det inte!

Men nu ska jag, tro det eller ej, börja skriva på min filosofi-uppsats om vad meningen med livet är. Får se vad jag kommer fram till..




Pyjamasdag

Har varit en riktig mysdag i skolan idag, hela Sp3a gick nämligen omkring i pyjamas! Kände mig såå snygg när jag vandrade omkring med blårandiga pyjamasbyxor och en stor t-shirt. Vi passade även på att sjunga Björnen Sover i matsalen inför de som åt och gjorde en mänsklig pyramid. We are going to win this shit! Hade även "prov" i ekonomin om valutor och riksbanken och så, gick ju rätt bra faktiskt :)

Myspysbrudar!

Fler myspysisar :)



Fler bilder kan ni se i klassbloggen! Har en hel del själv som jag måste lägga upp där =)


Yesterday

Haha, vilken kväll det blev igår. Födelsedagsfirande hos Anna blev det först, utan födelsedagsbarnet själv. Men vi kunde ju inte låta paketet ligga oöppnat för det, utan vi öppnade det själva för att visa hur fin presenten var! Han får väll skylla sig själv när han inte dök upp den svikaren ;P

Sen blev det statt en stund, där man kunde räkna alla personer på två händer. Sjukt tomt alltså, så vi bestämde oss för att traska iväg till Mastis istället! Stog i kö i vad som kändes som en evighet innan vi kom in, och när vi väl kom in så spelade Knekta Kungar. Det var ju.. kul.  Blev iaf en hel del dans, och en massa poäng-insamlande till poängjakten i skolan! Sprang runt och pussade på en hel del, Sp3a ska ju vinna det här!

När mastis stängde så bar det inte av hemåt ändå, utan vi splittrades till flera olika ställen. Jag var iaf iväg och kollade på Hitta Nemo inatt, så sjukt bra film ju! haha. Och vid 6 imorse kom jag hem, nååågot trött bara.




9 maj

(detta skulle publicerats igår kväll, just so you know)

Hallå igen! Har inte haft så mycket för mig idag, bara lagat mat, dushat och plockat och grejat lite på mitt rum. Skulle behövt plugga lite också, men det kan man alltid ta någon annan gång!

Nu ska jag ta och kila iväg snart, Anna kommer och hämtar upp mig om en liten stund och så ska vi väll handla lite innan vi åker hem till henne dit det kommer lite mer peeps. Erik ska ju få sin fiiinfina 20-års present idag! Han kommer bli SÅ nöjd!

Ha en bra kväll nu allihopa, för det ska iaf jag ha!






Dagens låt: Michael Mind - Baker Street

Kul dag i huvudstaden!

Sådär, då ska jag väll ta och berätta lite om gårdagen för er! Tåget gick vid 06.23 igår morse, och jag var enormt trött när jag steg upp vid 5 på morgonen.. Resan till Stockholm gick fort och när vi kom fram tog vi en buss till djurgården och Nordiska Muséet där vi kollade på en Fair Fashion utställning. Man blev ju lite avskräckt från att shoppa då, men det glömdes bort så fort man kom till affärerna..



Efter Nordiska Muséet tog vi bussen tillbaka och käkade lunch på Kungshallen innan det bar av till riksbanken. Där var det en snubbe som berättade lite om vad de gjorde och hur allt med inflation och deflation uppkommer och en hel del mer. Måste säg att han var bra på att göra det intressant och att tiden gick rätt fort!

När det var klart så blev det shopping i några timmar. Wiie! Studentskor var det jag skulle hitta, och efter många om och men så blev det ett par svarta! Fick även med mig en del till, vilket min ekonomi inte direkt hurrade över.. Blev en klänning, tre t-shirtar, en kjol, ett par örhängen och en bikini också :)

Sen blev det tågresa hem, och jag tror att de flesta var rätt trötta. Själv såg jag ut som en zombie som inte sovit på 3 år. Var grymt skönt att gå och lägga sig igår kväll!



Grattis om du orkat läsa hela! Nu ska jag ta och gå ner och laga ihop en delikat middag, chip!

Hemma igen

Kom hem för någon timme sedan, och har verkligen haft en riktigt bra dag! Shoppade en del också, kanske lite mer än vad min ekonomi behövde.. Är för trött för att skriva mer nu och visa det jag köpt, så gör det imorgon istället! :)

Stockholm imorgon!

Sådär, då var jag nyduschad och fräsch då. Nu ska jag bara borsta gaddarna och sen lägga in lite ny musik på mobilen innan jag går och lägger mig. Måste ställa alarmet på 04.45 imorgon, vilket svider rätt rejält. Ska nämligen med ett tidigt tåg till stockholm med alla ekonomerna. Hoppas verkligen att jag kommer upp ur sängen..

Vi ska iaf bl.a besöka riksbanken och nån modeutställning, ska bli intressant. Sen blir det även shopping i flera timmar! Måste verkligen försöka hitta studentskor. Nej, nu ska jag kila in på badrummet. God natt!

Veckans babe!


Maggan var nyss här och snodde lite musik minsann, och då kom jag att tänka på att jag faktiskt lovade henne att hon skulle få äran att bli veckans babe här på bloggen! Så skål på det Malin!

Oh it's a mystery to me

Dagens humör: Bara bra!
Dagens borde: En hel del, men idag tar jag ledigt från det!
Dagens frisyr: Utsläppt, som vanligt.
Dagens klädsel: Ljusa jeans, rosa t-shirt.
Dagens planer: Handla, duscha, äta, sova!
Dagens materiella vill ha: Pengar att shoppa för imorgon.
Dagens längtan: Helgen kommer nog bli kanon. Och morgondagen likaså!
Dagens beroende: Reese's, godiset jag fick av mammsen. Börjar dock få lite ont i magen nu..
Dagens tråkigaste: Vädret. Hallå, regn vill vi ju inte ha?!
Dagens roligaste: Nycklarna på golvet i skolan. JA, det  var kul. Krävs inte mycket för att underhålla oss ;D
Dagens person: Larsa, aka Gurun, för att han jämt ser så glad ut när han vandrar omkring!
Dagens irritation: Att mina vita skor blev skitiga när jag gick ute.. Och att jag hade plattat håret lite smått, vilket var värdelöst i det här vädret.
Dagens låt: Society - Eddie Vedder. Har haft den som dagens låt förut, men den är ju bra!

There's those thinkin' more or less, less is more,
but if less is more, how you keepin' score?

Natti natti!

Juridiska Problem måste vara världens bästa godnattsaga - jag somnar varje gång jag läser i den! Med andra ord så har det inte blivit mycket pluggande idag, eftersom att jag somnade efter några få sidor. Men men, liite kan jag ju utav det vi ska ha prov på imorgon, så det löser sig nog.

Förövrigt så kom mamma hem från USA idag och hade med sig lite presenter. Bl.a supergoda godisar som jag suttit och smaskat på framför ett sorgligt avsnitt av Grey's Anatomy. Kanske inte så smart att stoppa i sig en massa socker innan man ska sova kanske.. Men äsch, det är ju bara att jag läser några sidor i Juridiska Problem så ligger jag och sover efter några minuter iaf!

Seriöst gott godis! Varför finns dom inte i Sverige?!

It just gets more familiar



Det går ju för i helvete inte att plugga idag. Jag kan inte koncentrera mig, jag vill ha mat och alla här i huset ska spela hög musik med världens bas på sina rum hela tiden.. Jag får ett psykbryt vilken sekund som helst! Förresten håller min enda växt på att dö också, som pricken över i:et.  Kanske borde ta och ge den vatten för en gångs skull?

Men först ska jag gå ner och rota igenom kylskåpet och hoppas på bättre tider!

6 maj

Jag.är.grymt.trött! Somnade väll lite för sent igår och snoozade i en timme innan jag kom upp idag. Jag vill sova meeeer! Men ska iväg till skolan snart och ha engelska, lunch och sen matte. Tråkigt. Sen blir det väll till att plugga en liten stund när jag kommer hem. Också tråkigt.

Nej nu ska jag kila. Ha en bra dag, ciao!

Skärgårdsdoktorn blir film


För alla som inte redan sett det så kan jag ju meddela er nu; den underbara serien skärgårdsdoktorn ska bli film! Och alla stora roller kommer spelas av samma skådespelare!

Själv älskade jag verkligen Skärgårdsdoktorn när det gick på tv:n. Men frågan är ju hur bra filmen egentligen kommer bli? Wilma ska ju vara så ung som hon var i serien, och alla andra ska också vara precis som dom var.. Men det återstår väll att se 2011 när filmen kommer ut! Ett tag kvar alltså.. Kanske skulle ta och ladda ner några gamla avsnitt att kolla på sålänge! :)

Do you want to see the world?


Dagens låt: The Kooks - See the World

Finding time to be the passenger
But there you are you never saw me leave

Matteprovet kan ju bara ta sig

Hallå där! Häärligt väder vi har idag, tycker ni inte? Solsken i ena sekunden och regn och åska andra sekunden. I just love it. Eller inte. Men det gör mig iofs inte så jätte mycket att det är dåligt väder, måste ju ändå sitta inne och plugga. Gick ju inte så bra för mig igår när jag skulle plugga.. Men idag ska jag snart komma igång! Eller nja, jag ska ju laga mat om ett tag, och så är det ju kanske något bra på tv.. Hmm.. Och som Malin sa, det är ju länge kvar tills vi har prov, det är ju inte förens på torsdag! ;D

Ja vad har jag mer att säga.. Fick tillbaka matte-provet idag. Det gick käpprätt åt helvete! Haha, men jag fick mer poäng än vad jag trodde iaf. Sen var jag ner på stan med Maaaalin också, snacka om att den människan kan snacka hål i huvudet på en ibland!

Nej nu ska jag gå och ge odjuren käk.. Chip!

Dagens youtube-klipp!


HAHA

Presentexperter

Hallå där! Skolan idag var inte så vidare tråkig faktiskt. Har ju mina brudar som livar upp! Vi åkte nämligen hem på lunchen och fixade lite med en present till Erik som blir 20 till helgen. Vi är så sjukt bra på att hitta på presenter! En sten till Steen, en myra till Myran m.m... Haha, men denna blir oslagbar! Så efter skolan traskade jag och Malin iväg och gjorde slag i saken. Kan inte direkt berätta vad han får än, om han mot all förmodan kikar in här.. Utan ni får se på lördag eller söndag istället!

Nej nu kanske jag borde ta mig i kragen och plugga lite? Otroligt trist, men jag måste verkligen. Gah.

Sten till Steen!

Söndagar är tråkiga dagar

Idag har jag minsann varit lite duktig och städat mitt rum, vilket var riktigt välbehövligt. Tog flera timmar för mig, mest för att jag rensade ut en del skit från garderoben som tog bra lång tid. Men nu är det iaf bra mycket fräschare här inne! Inget klädberg på sängen, inga dammråttor i hörnen och inga hårstrån på golvet. Dock lär det väll bara vara såhär rent i några få dagar till..

Före

Efter

Nu: The Kooks på högsta volym och dusch med hårinpackning, ansiktsmask, bodybutter och peeling! Jag ska bli fräääsch! ;D

Lista i brist på annat


Senaste

Låt du hörde: Drive Dead Slow - Timo Räisänen
Film du såg: Forrest Gump, en av de bästa filmerna som finns!

Mat du åt: Chili con carne

Kram: Några dagar sen

Puss: Ett tag sen.

Känslan: Uttråkad, såpass att jag börjat städa på mitt rum!

Resa: London i februari.

Glädje: De senaste dagarna när det varit så fint väder!

Dröm: Att jag var som Lisbeth Salander i Millenium serien och jagade en skum man..

Person du träffade: Marcus

Personen du pratade i telefon med: Marcus

Personen du fick sms av: Anna

Gången du var utomhus: Igår kväll

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Förrgår tror jag

Saken du köpte: Hm.. det var nog mat när vi grillade.


Allmänt:

Ska bli skoj: Stockholm på fredag ska bli trevligt!

Ska inte bli skoj att: Gå till skolan imorgon.

Sparar till: Spara och spara.. Jag har ju inga pengar jag kan spara.

Pålägg som gäller: Bredbar leverpastej!

Önskar att jag var bättre på: Mycket!

Dagens dryck: Citronvatten is the shit

Vad saknar du: PENGAR!

Tre band/artister: Milow, The Kooks, Erik Hassle

Vad har du gjort idag: Chillat, städat, ätit

Brukar du svära mycket: Lite för mycket kanske

Hur tidigt stiger du upp: Inte så vidare tidigt om jag själv får bestämma

På helgerna: Har jag kul med vännerna!

Vad ska du göra ikväll: Noooo idea

Hur många timmar sover du per natt: Mellan 5-11. Det varierar mycket alltså.

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Cypern-resorna (speciellt den första!!) och Göteborgs-trippen. Snacka om att jag hade en bra sommar?!

Favoritplagg i garderoben just nu: Min nya blommiga kjol från Gina, så snygg!

Längd: 1.77

Byter gärna garderob med: Elin Kling, Linn Asplund m.m.

Jeans eller kjol: Jeans kan ju vara jäkligt snyggt, men kjol är ju skönare.

Senast utlästa bok: Män som hatar kvinnor, skitbra!

Mitt rum kan beskrivas som: Inte allt för stökigt för stunden, men dammigt som in i helvete.
Mig själv med tre ord (just nu): Glad, snorig, seg.

Jag tränar: Rider en gång i veckan. Ska väll börja träna på gymmet nångång i framtiden kanske.. höhö

Jag ville bli när jag var liten: Prinsessa!


En härlig lördag

Helvete vad det svider i ögonen! Ser knappt vad jag skriver och är helt tårögd, ser ju ut som att jag sitter här och gråter. Vad har mina ögon för problem?

Orkar inte skriva så mycket om dagen just nu, men härlig har den varit iaf! Största delen av dagen har spenderats med Anna och Madde. Solade ett tag, var ute till skärgården en sväng, tog även en sväng till jutviken, har käkat glass på donken och sen har vi även varit ute på stadsbondgården för att hälsa på lammen och grisarna! Haha. Öppet hus var det tydligen också, så en massa folk var där.


We're fated to pretend


Dagens låt: MGMT - Time to pretend


This is our decision, to live fast and die young.
We've got the vision, now let's have some fun.
Yeah, it's overwhelming, but what else can we do.
Get jobs in offices, and wake up for the morning commute.

Fredag

Vilken härlig dag jag haft! Har varit ute från 10 imorse tills nu vid halv 9. Var och solade i flera timmar med Malin först, och det blev hur varmt som helst! Vindstilla med stekande sol, vad kan det ha blivit, 30 grader iaf? Sen blev det lite tacos efter det och sen vandrade vi iväg ner mot hamnen och satt där och filosoferade över livet ett bra tag.

På tal om att vi satt i hamnen, nu vet jag vad jag vill ha för båt! hahaha, herregud. En miniminimini båt som det satt 3 personer i kom och gled förbi, såg så grymt kul ut!

Sen kom Amanda förbi och hämtade upp oss och så cruisade vi ut till skärgården en sväng och satt där ett tag. Mysigt! Blev lite stads-cruising sen också, och nu sitter jag här då. Ska nog fixa lite käk snart och sen duscha, luktar verkligen sol nu..

Valborg

Det blev en riktigt mysig valborg i år. Mötte Malin och Madde på maxi för att handla lite gott. Blev marinerad fläskkarré, potatisklyftor och sallad. Var ute och grillade ett bra tag, och Madde fick chansen att visa hur skillad hon är på att grilla..  Haha, nej men maten blev så god tillslut så!

Efter några timmar lämnade Madde oss, men jag och Malin satt kvar ute under filtar och drack lite gott och pratade i flera timmar till innan vi gick in och halvsov framför The Notebook! En lugn valborg för min del alltså, precis vad jag kände för! :)