Första advent

Äntligen är tråkiga november snart slut! Om det är nån månad som jag verkligen inte gillar så är det november.. Snart är det iaf jul och efter det blir det vår. Fast det är ju iofs ett tag kvar jobbigt nog, jag vill ju ha vår nu.

Dagen har iaf spenderats på jobbet där det var en del att göra, trots att det är söndag.. Snacka om att dom nya som de ska anställa är välbehövda! Men nu har jag inte tid att sitta här längre, måste fixa lite käk innan Gossip Girl börjar. Ciao!


Fredag

Nej idag orkar jag inte skriva nått längre inlägg. Har varit i Karlstad med älsklingen iaf, men hittade i princip ingenting. Efter det har det blivit matlagning och idol och nu strax blir det sängen eftersom att jag jobbar imorn. Kul kul. God natt kära vänner!

The one I need



Torsdag

Idag har jag minsann varit ledig och är det även imorn eftersom att jag jobbar helg den här veckan. Dagen började iaf med att jag och älsklingen sov rätt länge, sen blev det frukost och efter det åkte han till jobbet. Ett tag senare stack jag till stan och mötte Madde för lunch på paus, och lite senare dök även Anna upp. Så trevligt så var det.

Efter det har jag även varit i stallet och ridit. Skulle ha Stine egentligen, men vi kom inte överens och hon var rätt sugen på att döda mig och jag kände inte för att dö idag, så jag fick Wendel istället, mycket bättre. Dock gick det väll inte så kalasbra idag, men men.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, luktar ju häst och svett fortfarande. Ciao!


Gammal bild på töntarna :)


Luftslottet som sprängdes

Såg precis en trailer till sista filmen i Millennium-trilogin, Luftslottet Som Sprängdes. Längtar verkligen tills den kommer ut! Den kommer antagligen inte vara en bråkdel så bra som boken är, men jag är helt säker på att den verkligen kommer vara sevärd ändå! Ser fram emot att få se rättegången, den är ju helt klockren i boken :)


25 november

Idag kom första lönen, så nu är jag lite lyckligare än igår! Fick mer än jag trodde att jag skulle få också, alltid en rolig överraskning.

Dagen på jobbet var iaf rätt okej, hade en del underhållande samtal, minst sagt. En ville skicka blommor till mig, en annan skulle köpa ett maskingevär och komma med till Karlskoga och en annan satt i kalsongerna och pratade och frågade mig om tvättråd. Den sistnämnda var förövrigt en av de roligaste personerna jag pratat med på lääänge, hade gärna pratat längre med honom!

Annars idag så har jag tvättat, diskat, lagat mat och en hel del andra duktigheter. Så nu när Grey's börjar om några minuter så förtjänar jag minsann att få ta det lite lugnt! ;)


Gammal het bild från mastis :)


Femtonfemtionio

Idag är verkligen en riktigt pissdag. Vill bara lägga mig och sova och hoppas på att morgondagen blir bättre. Men tobleronen från Sofia var iaf en glad överraskning som gjorde dagen liiite lättare iaf, tack igen! :)

Men nu ska jag ner i källaren och tvätta, tjoho vad kul. Ciao.

Måndag den tjugotredje

Det är måndag och jobbet är avklarat för dagen, skönt. Efter det har jag inte alls haft mycket för mig, tänkte tvätta lite egentligen, men väntar tills älsklingen kommer hit och har med sig lite av mina kläder så att det får följa med in i tvättmaskin istället..

Helgen har annars varit lugn. Red i lördags förmiddag på Robban, så kul så. Dock kunde det absolut ha gått bättre än det gjorde. Sen på kvällen blev det jobb på statt, där det var väääldigt lugnt. Söndagen var helslapp, var bara hem till mamma och åt och så.

Fick förresten hem paketet från H&M förra veckan, med en tröja, en blus, underkläder och 4st ringar i. Alltid kul att få lite nytt i garderoben :)




Tjugotreochtrettio

Nej idag har jag verkligen inte orkat blogga. Blir att jag sitter allt mindre vid datorn när jag kommer hem nu eftersom att sitta framför en dator är det enda jag gör på jobbet. Ikväll har jag iaf bara tagit det lugnt. Har varit hemma hos mamma hela kvällen och ätit mat, kollat på idol och legat på spikmattan ett bra tag. Riktigt skönt var det, höll på att somna efter ett tag.

Men nu ska jag ta och sova, ska ju ändå upp ganska tidigt imorn och åka till stallet och rida. Så god natt!

Lalalala

Sitter i min Frank-tröja med en ansiktsmask i fejjan för tillfället, jag som skulle lägga mig vid 21.00.. Det gick visst inte så bra, precis som vanligt alltså. Dagen har för övrigt varit bra, om man räknar bort pissvädret. Jobbet gick riktigt fort idag, hade en utbildning i en timme också om ett program och så. Det var tråkigt.

När jag kom hem till stan igen så hängde jag på Sofia till Maxi och handlade lite nödvändigheter. Och ja, godis hör faktiskt till nödvändigheterna i livet. Sen efter det satt jag och myste i vardagsrummet med öppna spisen tänd, riktigt varmt och skönt blev det.

Tillslut kom Steven och hämtade mig och så blev det hem till honom och fortsätta mysa och äta lite. Men nu ska jag ta och skölja av ansiktsmasken och sen hoppa i säng, god natt!

Onsdag

Godkväll! Har haft en riktigt bra dag idag. Vaknade upp brevid min älskling, och bättre start på dagen än så kan man ju inte få, även om det var omänskligt tidigt.. Sen blev det jobb fram till 12.45 då vi åkte iväg på Tele2 Roadshow. De högsta cheferna för Tele2 i Sverige var där och pratade lite om vad som kommer hända och så, och så var det lite "mingel" och så fick vi goodiebags med en tröja och termosmugg, niice ;D

När jag kom hem så tog jag en dusch och efter det kom älsklingen hit och vi åkte iväg till Maxi och köpte lite goda bakelser för att lite smått fira 5 månader. När klockan blev 7 begav jag mig till Kungscafét för en fika med Louise och Anna, vilket var mycket trevligt!

Och nu ska jag alldeles strax göra mig iordning för sängen och sen få några efterlängtade timmar sömn. Så god natt kära vänner! :)


17 nov 2009

Dagens låt: Idag har det varit en låtfri dag.
Dagens frisyr: Utsläppt som vanligt.
Dagens smink: Foundation och mascara.
Dagens kläder: svart kjol, blå t-shirt, mörkblå tröja, sjal.
Dagens händelse: När långtradaren skvätte upp en massa vatten på mig. Det var skitkul. Verkligen.
Dagens planer: Laga mat, träffa steven, sova
Dagens vill ha: Helg!! Och nya kläder.
Dagens saknad: Alla i fettoklubben i samma stad, det är ju så det ska vara!
Dagens tråkigaste: Att det redan vid halv 4 är mörkt ute. Blä.
Dagens måste: Inget, skönt nog.
Dagens dricka: Massa vatten.
Dagens köp: Ingenting.
Dagens mat: Lasagne till lunch och pasta och svampsås till kvällsmat.
Dagens mående: Jodå, det är bara bra. Är riktigt trött dock.


Dagens bild: Anna och Malin som grillar hemma hos mig. Jag vill ha sommar igen!


we got too much time to kill


Dagens låt: Joseph Arthur - honey and the moon

you're the honey and the moon
that lights
up my night


Time to sleep.

Nu är det nog snart dags för mig att sova. Ska ju ändå upp halv 6 varje morgon den här veckan.. Var sjukt svårt att komma upp imorse, och hela dagen har jag varit riktigt trött. Fick ta gäsppauser mellan varje samtal idag och höll verkligen på att somna imorse.. Men det var bara att kämpa vidare för Team Christer Sjögren, som ska vinna en idolresa! Haha ;P

Resten av dagen har jag bara storhandlat, lagat lasagne så att det räcker i över en vecka, träffat älsklingen en liten stund och kollat på Ullared. Och nu är det som sagt dags för mig att göra mig iordning och hoppa i säng!


Söndag

Denna helg har verkligen varit riktigt mysig. Becka fyller 18 idag, så igår firade vi henne här hos pappa och idag hos mamma. Har blivit en hel del fika den här helgen alltså, gott gott. Känner mig dock otroligt osugen på allt sött just nu, men det är väll bara bra det.

Och igår kväll då så lagade jag och älsklingen en trerättersmiddag. Först en förrättsbakelse som var supergod, sen panerad kyckling, nachos och sallad och till efterrätt blev det gino. Supergott allting, åt tills vi höll på att spricka! Och efter det blev det filmmys, Zombieland och ostbågar, inte helt fel avslut på en riktigt trevlig lördag!



Fredag den trettonde

Äntligen, äntligen, äääntligen är det fredag! Som jag har längtat! Den här veckan har verkligen känts otroligt seg, gillar verkligen inte att jobba kväll, känns som att hela dagen bara går åt till jobb då. Men nästa vecka är det dags att jobba dag igen, skönt!

Dagen på jobbet har iaf varit bra, många trevliga kunder idag och ett flertal som ville teckna bredband, peeeengar till mig betyder ju det! Sista samtalet var dock en kund som bad mig att köra upp saker i röven, skrek och var sjukt otrevlig. Men han kan ju bara ta sig.

Nu sitter jag iaf bara och väntar på att älsklingen ska hämta mig nångång.. Seeeeg som aldrig förr är han, antar att han är på innebandy eller nått sånt då kanske. Men men, nu ska jag gå ner och se om vi har godis hemma! Ciao!


När man inte hinner åka och shoppa..

..så är det väldigt bra att man kan göra det på internet istället! Kände att jag verkligen behövde lite nytt, så la iväg en beställning hos H&M på bl.a en cardigan, en blus, ringar och lite mer. Kostade visserligen en hel del, men jag har ju faktiskt ett jobb nu, så det förtjänade jag att göra! ;) Så nu längtar jag minsann tills paketet dyker upp, hoppas det gör det snart!

Förövrigt så har jag precis duschat, och väntar nu på att älskling ska komma förbi om en liten stund och hämta mig påväg hem från jobbet. Har saknat min plutt en massa under dagen, trots att vi ändå sågs igår.. Märkligt hur beroende man kan bli av en annan människa ändå :)


Nej nu blev jag uttråkad!

Så därför kände jag för att blogga lite. Har jobbat kväll måndag-onsdag så har inte orkat blogga när jag kommer hem efter 9 på kvällen. Men idag fick jag byta till att jobba dag så att jag skulle hinna med mitt läkarbesök vid 2 idag. Skulle ju dit eftersom att jag varit konstant snorig i säkert 4 år nu och dessutom nyser hur många gånger som helst i rad varje morgon och sen en massa under dagen också. Var ju inte allergisk mot något som dom trodde, men fick iaf nån speciell nässpray som jag skulle använda i typ 4 månader, och hjälper inte det så blir det nån värmebehandling av näsan för att krympa slemhinnan. Yaay.

Jaa så vad ska jag hitta på resten av dagen då? Blir nog bara att gå hemma och vänta på att min älskling ska sluta så att han kan komma och hämta mig sen och åka hem till honom och mysa :)


niondenovember

Dagens humör: Jo men det är bara bra!
Dagens borde: Inget överhuvudtaget, skönt!
Dagens frisyr: Utsläppt och "luggen" uppsatt.
Dagens klädsel: Jeans, svart t-shirt ocxh grå öh.. nånting.
Dagens planer: Kanske kika på en film med älsklingen snart och sen sova,
Dagens materiella vill ha: Nya kläder, jag vill shooooppa!
Dagens längtan: Helgen! Och det är bara måndag idag, jobbigt..
Dagens beroende: Vatten, dricker ju en hel del av det när man pratar i telefon hela dagen.
Dagens tråkigaste: Tanken på att det är 4 jobbdagar kvar innan helg...
Dagens roligaste: Hööm.. inget.
Dagens person: Steeeeven!
Dagens irritation: Älsklingen dator som låter så mycket..
Dagens låt: Bon Jovi - We weren't born to follow



Fredagsmyyys

Nu är det dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör..

Undrar hur många gånger man läser den lilla textraden varje fredag på bloggar och facebook, det är nog en hel del det. Men iaf, fredagsmys blir det som sagt idag! Fick frågan om jag kunde jobba på statt ikväll också, men jag orkar verkligen inte idag, det får räcka med imorn helt enkelt. Lite ledighet måste jag ju få ha! :) Så alldeles strax bär det av till maxi för att handla lite mat och lite gottis och sen laga ihop käket och även glo på idol.

När min älskling väl kommer hem från jobbet blir det nog att åka hem till honom och fortsätta fredagsmyset med film eller så tror jag. Trevligt trevligt :)

Men nu ropar pappa, så dags att kila ner då! Ciao!


Bara för att inlägg utan bilder är tråkiga.


Watching and waiting


Dagens låt:
Daryl Hall & John Oates - Maneater

Yes, hamsterreklamlåten it is.


15.01

05.25 ringde alarmet imorse, och då var det bara att hoppa upp och göra sig iordning för ännu en dag på jobbet. Denna dag gick riktigt snabbt och smärtfritt, även om det var en av mina mindre bra dagar när det gäller både samtal och provision. Satt i över 40 min med en kund som inte kunde acceptera det jag sa, blähä på honom. Hoppas han blir nöjd nu då när han ska få prata med nån chef.

Kom iaf hem för kanske en havtimme sen och har inte gjort nånting sen dess. Ska väll inte göra nånting fram tills halv 6 då jag ska åka ut till stallet för att rida lite, ska bli kul. Tror dock att vi ska ha hoppning, vilket inte alls är lika kul som dressyr. Men så är det iaf :)

 

Myskväll


Godkväll kära vänner! Inte ofta jag uppdaterar flera gånger om dagen längre, men idag kände jag minsann för det! Har jobbat 07.45 - 13.45 idag och efter det har jag inte haft mycket för mig. Är ju så jäkla trött jämt när jag kommer hem så orkar inte göra något.

Nu sitter jag iaf hemma hos älsklingen och väntar på att han ska komma hem. Har bakat äppelpaj tidigare ikväll, så får hoppas att han blir glatt överraskad! Blir nog att kolla på film när han kommer hem innan det är dags att sova. Imorn är jag iaf ledig, vilket ska bli riktigt skönt!

Ha en trevlig kväll, ciao!

London - Varekai

Deep within a forest, at the summit of a volcano, exists an extraordinary world—a world where something else is possible. A world called Varekai.

Och det är den föreställningen, Varekai av Cirque du Soleil, som vi ska åka och kolla på i London i början av januari! Pappsen har precis köpt biljetter till den föreställningen nämligen. Var ju och såg Quidam i januari i år, och det var verkligen helt sjukt häftigt. Så ska bli kul att se dom igen! Åker den 7-10 tror jag, en torsdag-söndag. Så blir även en del shopping och sånt då och självklart fika på Starbucks och flera restaurangbesök! Älsklingen ska följa med också, så jag längtar verkligen tills januari nu! :D


Klipp klipp

Klippte mig ju som sagt i lördags, och här har ni resultatet. Ser inte ut att vara så jättestor skillnad, men jag klippte ändå av ungefär 1 ½ dm, så det känns ganska mycket kortare måste jag säga, och mycket fräschare. Men är faktiskt sugen på att klippa det ännu kortare och även tona det i nån snygg färg. Vet inte riktigt vilken färg jag vill ha, men inte mörkt iaf.

Så, vilken hårfärg skulle jag passa i? Ljusare? Mörkare? Röda toner? Askblont?


Bit för bit, igen


Dagens låt: Kent - Töntarna