Jag vet att jag är krävande

Igår: Jobb, jobb, jobb och sen hem snabbt och slänga i sig mat och efter det sätta sig i bilen och åka hem till Kristinehamn.

Idag: Denna dagen kunde absolut varit bättre. Valborg idag men det är inget jag kommer fira.. De senaste månaderna har verkligen varit som en bergodalbana med branta uppförs och nedförsbackar. Och idag är jag inte på toppen om man säger så. Jag vet att det bara är jag som tänker för mycket och överanalyserar allt och gör det jobbigare än vad det är.. Hoppas jag iaf. Skulle vara så enormt skönt att bara kunna stänga av tankarna hela tiden och vara på topp för det mesta.

Så ikväll blir det bara att äta lite och sova tidigt I guess. Hoppas ni andra har det kul iaf! :)

Jag vill ha choklaaad!

Ær så enormt sugen på choklad nu så ni anar inte! Marabou Premium 70% ær det jag vill ha før att vara exakt. ÅÅÅH.. Men jag tænker ju knappast køpa nån choklad hær i norge, det ær ju verkligen helt sjukt dyrt. Inte bra. Så jag får vænta tills jag kommer till sweeeden imorn kvæll helt enkelt..

Och førresten ær det æven idag riktigt lugnt på jobbet, sitter næmligen i servicesentret idag igen. Men nu kom det minsann ett flyg från Bodø med en hel del passagerare på, så nu ska jag væll svara på en massa frugor om buss och sånt till Oslo. Ciao!


 

Holder meg i skinnet, og griper tak i dagen min

Ja Karpe Diem som sjunger raden ovanför är faktiskt rätt bra, så ni vet.

Dagen har annars bestått av jobb, där var det lugnt som vanligt. Sen iväg till Moss igen och banken där jag nu äntligen fått ett konto, så nu kan jag få lööön! Handlade lite och så också när vi ändå var i Moss.

Resten av dagen har det inte hänt mycket. Ätit, kollat på tv och sådär bara. Måste ta tag i den där sista utbildningen också.. Blä, dom är ju så tråkiga. Bara massa att läsa och sen test och skit.

Och sist men inte minst, sök på remi gaillard på youtube! Haha, snigeln och kängurun och flera andra är så sjukt roliga!


Måndag

Det har varit riktigt skönt att vara ledig idag! Sov tills jag vaknade av mig själv (vilket faktiskt var ganska tidigt för att vara mig) och åt frukost i lugn och ro. Sen när vi var klara så åkte jag och A-S in till Moss och åkte till Skatteetaten och banker och så för att äntligen kunna öppna ett norskt konto, men det är ändå inte klart än.. Blää.

Har även lagat lite mat och städat här och så idag. Och nu ikväll blev det fruktsallad, paradise hotel och göra utbildning på datorn. Bara en kvar nu! :) Men nu ska jag ta och lägga mig för imorn ska jag upp tiiiidigt, börjar jobbar vid 05.30.. Så god natt!

Gate assistant

Även idag har det bara varit jobb typ hela dagen. Åkte vid 10 i förmiddags och kom hem mellan halv 8-8 nu ikväll.. Och även idag har det varit luuuugnt på jobbet. Satt i serviceskranken igen och facebook och bloggar var väll det som fick tiden att gå. Countrylife på fejjan är det förresten som gäller på jobbet om man är nån! haha, så nu spelar jag det istället för farmville som är so last year ;D Fick även vara med uppe på gate och boarda ett flyg, kul med lite variation! Så nu ska jag väll vara med som Gate Assistant lite då och då också!

Och nu ikväll har jag bara duschat och ätit bakad potatis och kollat lite på en film. The Number 23 hette den, en thriller med Jim Carrey, kändes lite skumt att han var med i en thriller, och jaa, hela filmen var väldigt skum. Måste nog se den från början för att förstå :)


Jag trenger deg

Ja idag har det inte heller var mycket att göra på jobbet, har verkligen varit huuuuur lugnt som helst! Rätt skönt, men också riktigt tråkigt. Och ja eftersom att jag jobbat nästan hela dagen så har jag inte så mycket mer att säga. Kom ju inte hem förens vid 10 ikväll och har bara ätit lite och kollat på tv.

Och nu ska jag väll ta och lägga mig snart för imorgon börjar jag rätt tidigt. Så godnatt!

Soft work, work

Ja rubriken i førra inlægget stæmmer ju inte riktigt, før hard work ær det verkligen inte. Sitter i servicesenter och hær hænder det ingenting før tillfællet och har inte gjort det på snart två timmar. Tiden går otroligt långsamt.. Men bara 1 1/2 timme kvar nu.

Sen ikvæll måste jag nog gøra några utbildningar på datorn, eller också færga utvæxten på A-S. Så ni vet alltså, kan ju alltid vara intressant før någon.

Gaah ingen som kan komma till hit till rygge eller iaf ringa till serviceskranken?? I am boooored..

Hard work, work

Kul att jag har superont i halsen och uppsvullna halsmandlar och antagligen lite feber. Verkligen jättekul. Och nu ska jag iväg och jobba i 8h eller nått också, får se hur det går.

Men jag har ju iaf snygga kläder! ;)


Hej du anonyma

Du "=)" som var så trevlig och kommenterade ang min statistik, I don't get it..

23 april 2010

Nu är jag tillbaka i norge eftersom att jag inte längre är permitterad, tack kära aska för att du försvunnit! Så denna helg blir det lååånga arbetsdagar på flygplatsen minsann. Dags att tjäna lite pengar nu vaa..

Så idag har jag mest packat och handlat och sådär. Hann med en lunch på stan med älskling och hans syster också på nya stället Orion, det var så gott så. Och så har jag myspyst med babe innan jag åkte, saknar honom redan. Sen satte jag och A-S oss i bilen och åkte hit. Har spelat lite buzz nu på kvällen och nu är det dags att sova. God natt!

Lite rå fisk tack


Jag är helt sjuukt sugen på sushi. Ge mig, ge mig, ge mig!!


onsdag i snigelfart

Idag segar sig verkligen dagen fram, har så sjuukt tråkigt. Ställde mig till och med och diskade det stora diskberget i köket här hos älskling i brist på andra saker att göra. Men imorgon verkar det iaf som att vi åker tillbaks till norge och ska börja jobba igen, ska bli skönt med lite att göra!

Nej nu kurrar det ofantligt mycket i magen så jag ska väll ta och fixa lite mat kanske. Ciaaaao.

statistik



Öh, vad hände igår egentligen? Vilka är alla som är så uttråkade så att ni hamnade på min blogg?


Fettoklubben it is



Gud vad jag saknar att vara alla vi fyra i samma stad när jag ser den här filmen.. Så mycket roliga stunder vi haft ihop, men nu sker dom tyvärr aaaalldeles för sällan. Men man får väll se tillbaks på allt det vi gjort och vara glad för det och ta vara på alla tillfällen vi får chans att ses nu! I sommar kommer vi förhoppningsvis kunna ses gaanska ofta iaf, när jag kommer hem från grannlandet då och då :)

Miss you guys! <3 Och måste även nämna att filmen är gjord utav saknade Maggan!

souls are captured, dreams are stolen

Ja varken idag eller igår har det hänt så supermycket. Har bara sovit länge och kollat på tv och suttit vid datorn. Men igår blev det iaf en hyfsat lång promenad med Anna och sen lite chill och kollandes på gamla kort. Så trevligt så. Och idag hängde jag med ovan nämnda person till stan där hon köpte två superfina klänningar, jag vill också köpa kläder.. Sen även ikväll blev det lite chill framför tvn.

När babe kom hem så blev det att äta pizzaaaa, så sjukt gott eftersom att jag var ordentligt hungrig. Och jaa nu blir det väll att sova om en liten stund antar jag.


Bara för att vi är så jääävla snygga. Höhö. Och yes, hon är allt naken Anna ;)


19 april

Idag var jag inställd på att åka tillbaks till norge och börja jobba igen, men nehe då, för Ryanair (som har de flesta flygen från Rygge) har ställt in allt fram till mitten på onsdag just nu och ännu ett askmoln är tydligen påväg. Great. Så jag blir nog hemma åtminstonde en dag till!

Igår var jag och älskling ute hos hans syster och grillade. Första grillningen för i år var det nog, och det var riktigt otroligt gott. Jag skulle lätt kunna äta grillat varje dag! Sen blev det film och mys på kvällen.



Det kan vara så bra, det kan vara så jobbigt.


Jag känner mig som en jävla 50 öring!

Tjing tjång. Sitter nu och äter toblerone och är glad efter en trevlig utekväll med Anna panna! Vi var hos henne först och drack vin och åt ost, kex, vindruvor och jordgubbar och pratade. Var riktigt mysigt! Och riktigt gott för den delen, åt så jag hade ont i magen och luktade ost. Hääärligt.

På mastis var det ganska tomt och inga vi kände, så det var rätt tråkigt till en början. Men ett gäng otterbäckare (?) räddade verkligen vår kväll! Haha härligare grabbar får man nog leta efter, skrattade så jag hade ont i käkarna. Är det någon annan som visste att det finns ett uteställe som heter Björnes Magasin? Haha dit ska vi i sommar iaf!

-Jag känner mig som en jävla femtioöring..
-Men.. Du är ju fan pung!

Låter inte så kul när man skriver det kanske, men det var det när man var där iaf! :)


Trallalalala


Ja här sitter jag med tummen i vädret och väntar på att babe ska bli klar i duschen. Har alldeles precis släpat honom ur sängen, så nu är han äntligen uppe iaf. Sen om han blir klar nångång så ska vi iväg och köpa linser till mig och efter det hem till mamma för lite käk. Ska bli gooott eftersom att frukosten var slut här..

Resten av dagen vet jag inte vad vi ska hitta på, men time will tell I guess. Ha en bra dag nu, ciao!


Fredag 16 april

Ännu en härlig vårdag är snart slut. Har varit hemma hos mamma största delen av dagen och suttit ute i solen och läst tidningar och New Moon (som för övrigt var riktigt bra!!). Fick allt lite färg idag iaf, men det kommer krävas många timmar i solen innan jag slutar vara blekfis.

Sen vid 6 så hämtade Anna upp mig och så åkte vi till Mastis för afterwork dit även Carro kom. Åt god tacobuffé och var med på musikquizet. Dock var det inriktat för målgruppen 40-60 år denna gång, så det blev inte många rätt. Men det var trevligt ändå! :)


jävla aska!!

Gud vad underbart kul det är att jobba på en flygplats nu med all den här jävla askan.. Just nu vet vi inte när vi får komma tillbaks och jobba.. Hoppas det blir snart iaf, för jag har inte råd att missa en massa jobbdagar nu. Så snälla vulkan, sluta spotta ut en massa aska! Jag vill jooobba!!

Gah.

Får man aska i håret nu?

Just nu måste jag säga att jag är riktigt glad att jag är ledig i några dagar, med tanke på det omskrivna vulkanutbrottet som gör så att i princip all flygtrafik stoppas. Jag vet ju hur mycket upprörda personer det irrar omkring på jobbet när bara ett flyg ställts in, så jag är glad att jag inte är där när all trafik ställts in. Men hoppas att ni har det kul Alina och A-S iaf ;D haha

För övrigt så har jag inte gjort nånting idag. Bara kört en maskin med tvätt och kollat på tv och läst. Hade ju tänkt sitta ute och sola och njuta av vårvädret, men solen ville visst inte visa sig idag. Kanske bra iofs eftersom att jag ser ut som rudolf med röda mulen efter att ha solat igår..

Rök som bolmar ut från vulkan på Island tvingar passagerare att vänta sedan flyg ställts in på Manchesters flygplats.


Mat och paket

Maten förut blev så god så! Det blev marinerad kycklingfilé i ugn med ris och sås och grönsaker till. Namnam. Så det åt vi oss tjocka på medans vi kollade på 2½ män. Trevligt trevligt. Och nu äter vi oss ännu tjockare på mjökchoklad med passionsfrukt och chili smak. Den är riktigt god faktiskt :)

Förresten hämtade jag ut ett paket från H&M förut när anna panna och jag var nere på stan också. Var så länge sen jag beställde det så jag kom inte ihåg vad det var jag beställt, men när jag kom hem så var det iaf ett par shorts, en tröja, en sjal och lite smycken i paketet. Alltid kul med lite nytt.


Underbara dag

Gud vad underbart det är med vår! Så fort jag slängt i mig frukost och klätt mig imorse så traskade jag hem till pappa där jag satt ute i solen och läste i andra Twilight-boken i två timmar. Fick allt lite färg både i ansiktet och på bröstet. Sen ringde Anna så då gick jag och mötte henne. Köpte med oss kaffe och muffins och satte oss vid vattnet och pratade och hade det så trevligt så.

Köpte även lite marknadsnougat på marken och handlade lite mat på coop innan vi skiljdes åt. Och nu sitter jag här och ska börja med maten om ett tag så att det är klart när babe kommer hem (är jag inte bara världens bästa flickvän ibland? ;D ). Måste även göra en utbildning på datorn som jobbet kräver att man ska ha gjort, tråkigt nog.. Så det ska jag sätta igång med nu!


Tillbaks i sweeeden

Nu är jag hemma i Kristinehamn igen! Och bland det första jag tänkte när bussen rullade in på busstationen var att "Fan vad skönt det är att faktiskt inte bo här längre..". Men det är ju alltid trevligt att komma hit lite då och då istället, passar mig mycket bättre.

Så nu sitter jag hos min älskling och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Har fixat lite god mat och så också, så det blir käk och myspys ikväll. Kanske sätter på nån film också, får seee. Nej nu måste jag kila ut i köket och kolla om det är klart i ugnen! Ciao!


Måndagskväll

Ja idag har det verkligen varit en lugn dag på jobbet, över 8h som jag mest suttit och bara checkat in nån då och då. Var inte alls många på flygen nämligen, ganska skönt men otroligt tråkigt i längden. Tiden går ju så mycket fortare när man har något att göra.

Sen jag kom hem så har jag bara ätit lite (nu tänkte jag skriva spist, norskan börjar sätta sina spår minsann..) och sen suttit här framför tvn och kollat på norska paradise hotel. Ska plocka ihop lite saker nu snart också så att jag har det klart imorn förmiddag innan jag åker till Oslo :)


Måndag 12 april

Godmorgon! Tro det eller ej, men jag har faktiskt varit vaken sen 07.20 imorse. Vaknade faktiskt av mig själv t.om. Kan iofs bero på att jag sov ett x antal timmar igår eftermiddag.. Skönt har det iaf varit att kunna göra sig iordning nu på morgonen utan att stressa. Har ätit frukost och kollat på tv och även bokat bussbiljett hem imorgon. 13.00 går bussen från Oslo, ska bli skönt att komma hem ett par dagar faktiskt :)

Och nu sitter jag bara i mina fina jobbkläder och ska nog ta och fixa lite att äta innan jag tar min cykel och trampar iväg till jobbet lite senare. Är en lååång jobbdag som väntar, så får hoppas att tiden går fort idag.


Middagslur

Hallå hallå. Söndag idag då, och nu är helgen snart över. Inte för att det känns som att det varit nån helg eftersom att jag gått upp vid 03.00 båda dagarna och jobbat. Men det är väll bara att tänka på pengarna! Imorgon börjar jag iaf lite senare, skönt skönt.

Och jaa den här dagen har jag väll inte hunnit göra så mycket. Slutade vid 12.30 och åkte hem och åt och så. Vid 3 tänkte jag att jag skulle sova en timme eftersom att jag var så trött, så jag satte på alarm, la mig och sov och vaknade igen vid 20.45 av att jag fick sms.. Bra gjort emma, verkligen. Nu lär det ju inte bli lätt att somna ikväll. Men men.

Nej nu ska jag inte skriva något mer ointressant. Ha en bra kväll alla! :)

10 april 2010

Hallå där. Sitter framför tv:n och känner mig halvt död för tillfället. Började jobba vid 5 imorse och jobbade i 8h utan någon lunch eller nånting. Var så mycket att göra så hann aldrig gå iväg och äta.. Men jag överlevde iaf och proppade i mig en stor tallrik mat när jag kom hem istället! Och imorn börjar jag ännu tidigare, blää..

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Är ju strålande sol och varmt ute så kanske tar en promenad om jag orkar. Dock lutar det mer åt att bara sitta och halvdö i soffan.. :P

Förresten är jag inge glad över att jag missar högskoleprovet idag, jag ville ju göra det. Men till hösten får vi hoppas att det passar bättre då.


Love, you got a feeling that you can not hide


Dagens låt: Elin Ruth Sigvardsson & Lars Eriksson - Love

Love, you got a feeling that you can not hide
You got a feeling that you can't decide what's right

Hey, it's got a history that's here to stay
It's got nothing hurts like your face when you are down
It's hanging around

But love, is too hard to break
Love, aint nothing you can take
It's a little thing we make

Hey, is waiting up for you all night
Just to see that you got home alright

Love, it comes and goes from town to town
If you stand up you're gonna hit the ground
When it finds you
And it's going to do

Cuz you know love, is too hard to break
Love, aint nothing you can take
It's a little thing we make


Hallå alla glada

Idag var det en kort jobbdag för mig minsann. Endast 4h, så det var rätt skönt. En hel del att göra dock då flera flyg blev inställda pga den tjocka jävla dimman som envisas med att vara här jämt och ständigt. Sen var det lite mer drama också. Haha. En puckad italienare som inte fattar hur det funkar att flyga med Ryanair blev sur när jag sa att han inte fick flyga om han inte hade boardingkortet, upp på bandet skulle han minsann och tillslut fick securitas komma och föra bort honom. Pucko.

Och jaa resten av dagen har varit seg. Har bara kollat på tv eller suttit vid datorn och även ätit lite. Lite krångligt att fixa mat när man varken har grytor eller mikro eller nånting dock.. Men lite lyckades jag göra iordning iaf. Nej nu ska jag ta och glo på ett avsnitt av Bella&Tyra-show! ;D

Godis godis gooodis

Sitter och kollar på Luffartur i Indien eller vad det heter, blir sjukt sugen på att åka dit. Indien är ett ställe jag velat åka till länge, och nån gång SKA jag dit. Bara så ni vet. Sitter även och proppar i mig en massa godis, som att man inte fått nog av det i påsk.. Men gott är det iaf.

Nej jag kanske skulle ta och gå och lägga mig nu, imorgon ska jag ju upp tidigt och jobba igen. Ska bli skönt att ha något att göra på dagen!


Idag har jag cyklat!

För första gången i år tror jag faktiskt. Jag och Alina tog oss en tur för att kolla hur lång tid det tar att cykla till flygplatsen, och det gick snabbare än vi trodde faktiskt. Iofs så susade vi fram med ljudets hastighet nästan, så inte så konstigt att det gick fort. Tog även en tur i lilla samhället här för att  se vad som finns, och ja, det var ju inte mycket.

Cyklade även till kyrkan här i Rygge eftersom att vi inte hade något bättre för oss. Dock var det en massa uppförsbackar så vi var helt slut när vi kom fram, otränade som vi är.. Haha. Tur att dom var snälla och gav oss vatten där iaf!

Och jaa, nu sitter jag här framför tv:n och glor på något danskt matprogram. Trevligt trevligt.

Pizza är goooott

Ja nu har vi alltså äntligen fått vår lilla lägenhet här i Rygge i Norge! Känns otroligt skönt att slippa trängas i ett litet rum faktiskt. Och det ska verkligen bli skönt att få närmare till jobbet också så att man kan cykla dit istället för att behöva ta tåg och buss.

Så ikväll har vi firat att vi äntligen fått lägenheten med att unna oss pizza! Det är ju så sjukt dyrt med pizza här i norge så det var verkligen lyx för oss som annars bara äter pasta i princip. Och det var verkligen en otroligt god pizza, helt sjukt gott var det! Och nu sitter vi och kollar på film, dock är det kallt i lägenheten fortfarande så jag fryser som ett as. Men men, man kan inte få allt här i livet.


Tisdag

Idag blev det att sova länge, äta god frukost och lite senare så gick vi ner på stan och kikade lite i affärer. Det var seriöst psykiskt jobbigt! Hittade så enormt mycket jag ville köpa! Speciellt en hel del plagg ur The Garden Collection från H&M. Nedrans snygga kläder fanns det minsann. Och en massa snygga underkläder som jag letat efter hemma men som varit slut.. Åh, jag vill ha pengar!

Efter det har vi lagat en massa mat och packat ihop alla grejer vi hade på vandrarhemmet, det var en hel del kan jag säga. Bilen blev fullpackad och vi var tvungna att åka två vändor för att få med oss allt till lägenheten som vi nu har fått :D


Avlider av uttråkning

Jag har otroligt tråkigt och dessutom saknar jag min älskling så mycket att det gör ont. Ändå var det så sent som i förrgår jag var hemma hos min babe, snacka om att vara beroende av någon.. ♥

Men nu borde det inte vara länge kvar tills jag får lite sällskap här, skönt! Visst är det skönt att vara själv ibland, men nu har det gått såpass många timmar att det inte är skönt längre utan bara trist. Tills de kommer tror jag nog att jag ska läsa lite i New Moon som jag började läsa igår, den är braaaa hittils måste jag säga! :)


 


Kontraktskrivning

Sitter här och känner mig lite ensam i rummet på vandrarhemmet. Man blir ju så van vid att alltid ha någon i närheten när vi bor så trångt, men för stunden är det bara jag här.

Idag har vi iaf varit iväg och skrivit på kontraktet för lägenheten som vi förhoppningsvis kan flytta in i imorgon! Ska bli så skönt att äntligen få den! Sen var vi även och handlade på Ica Maxi. Det var sjukt mycket billigare att handla där än på t.ex Kiwi och andra kedjor här. Dock ligger det ju ganska långt bort. Men nu har vi fyllt på med lite mat iaf!

Och jaa, vad ska jag göra resten av dagen då innan Alina och A-S kommer tillbaka? Hm.. Blir nog att glo på lite tv-program och så tror jag.

Ha de!

Tivoli och hollywoodfruar

Vaknade nyss efter en liten tupplur. Var så sjukt trött så att jag höll på att somna sittandes, så det var enormt skönt att sova lite. Annars idag så har vi bara tagit det lugnt här på rummet. Var iväg på en promenad förut och gick förbi tivolit och kikade och köpte sockervadd, såå gott! Sen kollade vi på Svenska Hollywoodfruar och smaskade i oss sockervadd. Trevlans.

Och nu tror jag nog att det snart är dags att laga lite mat igen, blir nog tonfisk och nånting denna gång tror jag. Ciao!


Mååååndag

God middag! Är helt sjukt trött just nu, har bara sovit ett fåtal timmar och vaknade flera gånger under natten. Jobbigt! Sen var det ingen som jag kunde åka med till jobbet och det går inga bussar eller tåg så tidigt, så jag var tvungen att åka taxi dit också. Verkligen superbilligt.. Blä. Tur att man tjänar ganska bra på röda dagar iaf!

Men tillbaks till vandrarhemmet kom jag gratis iaf. Tänkte att jag skulle gå till tågstationen i rygge, men en man i 40-års åldern stannade och plockade upp mig för att han tyckte så synd om mig som gick. Haha, en trevlig karlskoging som skjutsade mig hit och pratade hela vägen! Så trevligt så :P Och så kom jag ju hem 1½h tidigare än vad jag gjort med tåget, inte fel det inte.

Nu ska jag ta och göra Alina sällskap i köket och fixa lite mat, är hur hungrig som helst! Har ju inte ätit något sen frukosten vid halv 4 inatt.. :P


Tillbaks i Noooorge

Nu är jag tillbaks i Norge igen. Bussen gick vid 14.45 idag och vid 8 ikväll var jag framme i Moss. Har bara ätit lite och så och ska alldeles strax ta och sova, börjar ju vid 04.30 imorgon..

Dagen har annars varit så trevlig så! Vaknade upp i famnen av min älskling, och bättre start än så på dagen kan man nog inte få. Sen åkte vi och handlade, packade lite hemma hos mig och efter det mötte jag Malin, Anna och Madde på Charlies där vi köpte käk och satte oss sedan i hamnen i solen och åt. Sjukt gott var det.

Dock var det inte alls lika kul att säga hej då till min älsklingsplutt, hatar det verkligen! Ungefär 1½ vecka kvar tills vi ses igen och för mig är det lååång tid. Jobbigt..


Snodde bilden av Maaaalin! :)


Gårdagen

Kvällen igår blev så trevlig så! Var hos Anna först med en del andra och pratade, spelade ölspel, drack lite gott, pratade lite mer och hade det kul. Sen åkte några iväg till Karlstad medans resten tog en taxi och åkte till Statt där det blev dans hela natten lång. Jag hade iaf så kul så!

Somnade dock inte förens halv 5 eller något inatt och gick upp ganska tidigt för att hinna med allt idag. Så är lagomt trött just nu.. Men men, det var det värt! :)


Påskfirande på statt

Dagen har spenderats med älskling ett tag och efter det har jag varit hos farmor & farfar och ätit påskmat. Så gott så! Och nu är det dags att åka iväg till Anna och träffa de andra för lite förfest. Får se om vi åker till Emma också eller om vi är kvar hos anna och åker direkt till statt från henne. Nej nu måste jag rusa, ciao!


Långfredagen

Igår efter att jag jobbat och efter att mamma och pappa kommit och flyttat in en massa möbler i lägenheten så satte vi oss i bilen och åkte hem mot lilla Kristinehamn. Väl framme så hämtade jag först ut paketet från Ellos och sen åkte jag och myste med min älskling. Efter ungefär 20min hade vi somnat. Haha, så jäkla trötta båda två så det var riktigt skönt att ta en liten tupplur.

Idag har vi bara varit sega här hemma, handlat, lagat supergod mat och sen gick jag till Louise där även Malin, Madde, Linnéa och A-S var. Åt en massa godis och pratade bara, så mysigt och trevligt så att träffa alla igen! Och nu är jag hos min älskling igen och ska kolla på film! :)