God morgon!

God morgon! Är riktigt, riktigt trött för stunden. Jag är inte gjord för att gå upp tidigt på morgonen. Det är sjukt svårt att komma upp ur sängen när det är så varmt och skönt under täcket. Men nu ska jag iaf snart iväg till jobbet, blir väll att bara sitta och glo i 6h idag också.. Efter jobbet tror jag att jag och Steven ska till hans föräldrar och äta lite mat också :)

Nej dags att väcka pappa så att jag får skjuts kanske. Ciao!


Myspyslördag

Hallå där. Ligger i min kära säng för stunden och borde väll egentligen sova nu, ska ju upp och jobba igen om några timmar. Men några minuter till kan jag nog vara vaken. Är nog lugnt om jag är trött på jobbet imorgon, har ju varit superlugnt där idag så förhoppningsvis är det det imorgon också. 18 samtal på 6½h och ingen admi att göra idag, ganska uttråkande måste jag säga.

Kom iaf hem från älsklingen för en liten stund sen, har kikat på melodifestivalen och Knocked Up och ätit pizza och dippat grönsaker och chips och myst. Och nu är jag alltså hemma och ska sova, men saknar redan min älskling.. Men jag har ju min kära Klimpen att krama på inatt iaf ;)


Äntligen!

Nu är jag glaaad för äntligen har jag fått min dator! En Sony Vaio CW, vit. Så fiiin! Och en aningen bättre än min gamla skrothög från 1800-talet. Så den har jag suttit och lekt med hela kvällen nu, ska bara ta och lägga in alla bilder också, men det hinner jag inte ikväll. Jobbar ju i helgen så måste gå och lägga mig snart. Inte kul..


We can take the night into tomorrow


Dagens låt: Timo Räisänen - Didn't We Almost Have It All


:D :D :D :D

Okej nu är jag på lite bättre humör, det där var det roligaste telefonsamtalet jag fått på länge! Nu får alla hålla tummarna på tisdag för oss! ;D

Annars har dagen varit rätt okej, jobb som vanligt men det gick rätt fort. Och nu orkar jag inte skriva mer utan jag ska ta och äta lite B&J glass istället. Ciao!

Jag vill flyttaaaaaa

Jag står snart inte ut länge. Vad ska jag göra med mitt liv?! Nån som har ett jobb i ett varmt land att ge mig? Hojta till på en gång då, tack!


Nöjesfabriken

Gårdagen var riktigt kul. Var hos Anna först och små förfestade lite innan vi åkte till Karlstad. Där gick vi till The Leprechaun ett tag och pratade, drack och hade det trevligt innan vi gick vidare till Nöjes där vi dansade tills det stängde. Tack för en supertrevlig kväll kära brudar!


Happy birthday to me



Tänk för att idag fyller jag minsann 20 år! :D


TGIF

Det är så sjuuukt skönt att det äntligen är fredag! Är så trött efter att ha gått upp riktigt tidigt varje morgon och dessutom sovit dåligt på nätterna pga att jag fått springa på toan. Så i helgen blir det att soova! Eller ja, det vet jag inte när jag ska hinna med iofs.. Men några extratimmar med sömn ska jag nog lyckas klämma in!

På jobbet var det iaf lugnt för en gångs skull, men jobbade iaf övertid till 16.00 idag. När jag kom hem blev det att gå ner till stan direkt för att hämta ut medicinen på apoteket och sen har jag och becka bara ätit lite god mat och så framför tvn. Kan ju säga att det luktar väääldigt mycket vitlök här hemma nu iaf..

Men nu ska jag ta och plocka ihop lite saker innan älskling hämtar mig. Ciao!


Måste ju ha en snygg bild till inlägget också, och detta var den finaste jag hade på datorn!


Need2p

Himla påhittig rubrik där.. höhö

Kom iaf precis hem från sjukhuset/vårdcentralen eller vad det nu är. Har åkt på en släng av urinvägsinfektion igen, var ju bara några få veckor sen sist. Så nu blir det att äta en ny sorts antibiotika igen.. Tur att det var den här veckan iaf och inte nästa, för då hade jag minsann fått betala för sjukhusvistelsen eftersom att jag inte längre är tonåring om två dagar.

Och ingen ridning blev det idag då heller, that sucks. Förra veckan jobbade jag kväll, den här veckan är jag sjuk och nästa vecka jobbar jag kväll igen. Känns ju värt att jag bara rider typ en gång i månaden eller två. Får se hur länge till jag fortsätter rida, men det är ju så kul.. Men men, nu väntar jag iaf bara på att pälskling ska komma hit så ska vi ta och käka lite innan jag dör! :)


Sockerberoende


Jag skulle kunna döda för godis just nu, mitt sockerbehov är värre än någonsin! GEE MIG!


Once a failure, always a retard


Dagens låt: Johnossi - Summerbreeze


If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow

I think love will come towards me
like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds
and I will never be free
I´ll spend
many nights alone
I know
I know
Cause I have and I will.


16:59

God dagens mina vänner. Sitter och kämpar för att hålla mig vaken just nu. Vaknade vid 03.20 inatt och var tvungen att springa på toa och efter det kunde jag verkligen inte somna om. Låg och vred och vände på mig och frös och var hypervarm om vartannat hur länge som helst. Ungefär en halvtimme innan jag skulle gå upp lyckades jag tillslut somna, men det blev ju inte så mycket sömn då.

Så jaa jag har i princip varit vaken sen 20 över 3 inatt. Blä på det. Blä på jobbet också, jag är trött på det och vill hitta ett nytt i ett land där det är minst 20 grader året runt. Det skulle inte vara fel.



15 februari

Kan ju börja med att säga att jag hatar måndagar, så sjukt länge kvar tills helg då. Fast just denna måndag har faktiskt varit rätt okej, gick väll hyfsat bra på jobbet, jag slutade tidigt och det har varit SOL ute. Gött.

Gårdagen var förresten så mysig så. När jag kom hem till älsklingen så hade han lagat en supergod middag och dukat upp fint och gjort riktigt god pannacotta till efterrätt. Åt tills jag höll på att sprängas och efter det kollade vi på film (The Ugly Truth) och åt mörk choklad med hallonsmak. Så mysigt så!




 


Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig ♥


Fredag

Äntligen helg!! Har längtat efter att klockan skulle slå 20.15 idag hur länge som helst! Ska bli otroligt skönt att vara ledig i två dagar faktiskt.

Ikväll var det iaf tänkt att Sofia och jag och kanske nån mer eller så skulle fira lite och kolla på Henkes band som spelar i Karlskoga, men biljetter har vi inte köpt några och jaa tillslut blev det inget, lite trist. Men det får bli nån annan dag istället! Men dagen blev iaf lite muntrare när jag fick en Double Decker (nån chokladgrej från skottland) utav Madde, you made my day! Så otroligt gott så ni anar inte. Och den fisen ska åka dit nu en vecka, vem ska då underhålla mig på jobbet när alla andra bara slutat? :( Stackars mig.

Men nu tjatar älskling om att han ska få datorn, så bäst att låta honom använda den. Ciao!



God middag gott folk

Ja det blir inte mycket att blogga om för mig nu för tiden, känns som att det enda jag gör är att jobba, och ändå jobbar jag bara 75%. Just nu är det 7-dagars jobb som gäller för mig, kvällspass dessutom som jag hatar. Men men, nästa vecka är jag hemma tidigt på dagarna igen iaf!

Snart är det alltså dags för mig att knalla iväg till bussen och åka iväg till Karlskoga. Ska klämma in ett litet möte med Uniflex under dagen på jobbet också. Känns dessutom riktigt trist att behöva sitta inne i en bunker när det är så fint väder ute, perfekt för en långpromenad ju! Men när jag kommer hem igen så är det ju mörkt ute. Blä.

Nej men ni får ha en bra dag kära ni! :)



Söndag

Då var denna helg snart slut. Den mesta tiden har spenderats på jobbet, där det har varit riktigt lugnt, vilket var otroligt skönt. Igår kväll blev det även bio i Karlstad med Steven, Anna och Anton. Såg sista filmen i millennium-serien, Luftslottet som Sprängdes. Den var bra, men långt ifrån lika bra som boken. Som vanligt. Men definitivt sevärd iaf!

Efter det hämtade jag och älskling lite kina-mat och åkte hem till mig och åt framför This is England, så mysigt så. Och jaa, efter det var det dags att sova för att orka upp idag :)


5 februari

Ännu en ledig dag har susat förbi, och just denna dag har jag spenderat utomhus och städat åt kaninerna, en liten stund har spenderats med älskling och nu ikväll har jag ätit på Mastis med Anna och Madde och sen blev det musik-quiz efter maten. Fettoklubben som vårt lag självklart hette var utomordentligt duktiga, nästan så att vi vann!

Men nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och få några timmar sömn, för den här helgen är det minsann jobb som står på schemat. Så godnatt!


Torsdag

God kväll kära läsare! Dagen har varit så trevlig så. Sov länge idag, kanske lite för länge, men jag var ju trött så det förtjänade jag. Sen har vi även varit på kära maxi och hemma hos Stevens syster och fikat lite. Efter det var det dags för mig att åka ut till stallet.

Red Robban idag, och jaa, det kunde ju ha gått bättre, helt klart. Men det var ju inte katastrof iaf, och stundtals gick det riktigt bra. Nu är jag iaf helt slut i kroppen, det märks att jag inte rör på mig så ofta. Nyduschad är jag också och luktar gott av Papaya bodybutter, så ni vet.

Nej nu kommer nog älskling och hämtar mig när som helst, så dags att kila. Ciao!

Nästan-helg

Nu är det minsann nästan-helg för mig. Är ledig torsdag och fredag, men jobbar lördag och söndag istället. Trist. Idag har jag iaf jobbat, som vanligt. Och sen har jag varit med älsklingen och handlat lite och så. Nu ikväll har jag gjort en riktigt god fiskgratäng. Alla utom Erik (förvånansvärt nog..) åt en hel del, vilket ingen brukar vilja göra när jag lagar mat. Jag känner mig stolt.

Och jaa, nu väntar jag på att digisteven ska komma hem från träningen, och då blir det filmmys. Sommaren med Göran tror jag vi ska se, har ju velat sett den hur länge som helst, så får hoppas att den är så bra som du säger Maggan!

Let's pretend we're bunny rabbits


Dagens låt: Fibes, Oh Fibes! - Dubious


Måndag

Har inte riktigt haft tid och ork att skriva, men nu ska jag väll ta tag i den saken. I lördags blev det utgång med Anna och A-S. Var hemma hos Anna först och drack vin och åt ost och kex och pratade och pratade och pratade. Sen tog vi bussen till Karlstad och vidare mot Nöjesfabriken. Dansade tills det stängde, så kul så! Och sen åkte jag hem och kröp ner i sängen med älsklingen :)

Och ja igår gick jag bara omkring som en zombie och var bakis och idag har jag jobbat, otroligt tråkigt.