JAG VILL HA VÅR!!!

Jävla snö.

Och ja, det är allt jag har att säga idag.

Rubrik

Nu är ångestdagen här igen. Usch vad jag hatar söndagar när man vet att det snart är dags för jobb igen.. Igår var jag iaf ute på nöjes med Anna, A-S och Elinor. Först var det lite förfest hos Elinor och sen drog vi till nöjes vid halv 12 ungefär. Var inte så supermycket folk direkt, men det var kul att skaka rumpa och prata med lite folk iaf! Skönt att jag var i princip helt nykter också så att man slipper vara bakis idag :)

Och idag har jag i princip inte gjort nånting. Bara sovit länge och sen har vi grillat här hemma, var riktigt gott! Och nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig lite innan älskling kommer och hämtar mig igen, och då blir det film och mys hos honom.


we went out for a walk


Dagens låt: Is this the end - Miss Li


Torsdag

Så var jag äntligen igång med ridningen igen. Var ju över två månader sen jag var i stallet sist (vilket har känts som en evighet!). Hade ny ridgrupp och ny ridlärare, men funderar på att byta ridgrupp om det går. Får se hur det blir. Kul att rida var det iaf, även om det kunde ha gått så mycket bättre för mig och Alma än vad det gjorde. Och träningsvärk lär jag absolut ha imorgon, även om det inte var särskilt jobbigt idag.

Men nog om det, nu ska jag ta och gå ner och äta lite antibiotika och sen blir det att borsta tänderna och krypa ner i sängen för att sova. Är riktigt trött så det ska bli skönt :)
 

Ta mig härifrån!



Jag vill åka bort! Packa väskan och åka någonstans där jag inte varit. Få nya intryck, ny energi och oförglömliga minnen. Träffa folk, se en massa nytt, vara med om andra kulturer och allt som hör till. Bara åka bort i några veckor, månader, kanske år.

Take me away!

20 januari

Hej hopp alla! Är riktigt uttråkad för stunden, satt ju framför tv:n och datorn hela tiden när jag var hemma och var sjuk så är otroligt trött på det. Men kan inte komma på något annat att göra för stunden, förutom att städa då som skulle behövas, men det är ju bara ännu tråkigare..

Sitter iaf och kikar på bärbara datorer, igen.. Varför finns det ingen dator som är som jag vill ha OCH som inte kostar 10.000?! Blää..


Jag vill haaa!


Söndag

Hallå hallå. Nu har magvärken äntligen nästan gått över, igår kväll hade jag så sjukt ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Och går på toa gör jag fortfarande hela tiden, så idag fick jag åka iväg till sjukan. Så nu blir det att äta antibiotika i en vecka ungefär så får vi väll hoppas att det hjälper så att jag kan komma iväg till jobbet igen, har ju varit hemma 3 dagar nu, inte bra..

Men nu kommer älskling och hämtar mig vilken sekund som helst, så dags att kila. Ciao!

Supersnabb update

Jag har så ont i magen så jag tror jag dör. Så nu ska jag lägga mig i soffan och ligga kvar där tills det är läggdags. Och imorn är det jobb igen, underbart..

Kssksskss

Vaknade riktigt tidigt imorse och var suuuperkissnödig, och så har jag känt mig hela dagen. Springer på toa ungefär var 10:de minut, apjobbigt. Känns som att jag har en mild urinvägsinfektion, inte kul alls faktiskt. Kan inte stå upp utan att det känns som att jag ska kissa på mig vilken sekund som helst.

Så jaa, därför har jag varit hemma från jobbet idag. Kände att det inte skulle funka så bra om jag inte kan gå på toa när jag vill.

Men lite nytta har jag gjort iaf. Har ju äntligen haft tid att fixa till mitt personliga brev och skicka det och mitt CV till en del mejladresser ang jobb i Norge. Så bara att hoppas att man får svar nu då..

Tisdag

Kom hem från jobbet för nån timme sen, gick riktigt segt idag. Och imorn är det dags igen, trots att jag egentligen är ledig imorn. Men vi är beordrade 4h övertid och tar man det på en ledig dag så får man ju dubbelt betalt, så det är väll lika bra då. Så det blir att jobba 8 dagar i rad för mig, tjoho vad kul! Men det är väll bara att tänka på pengarna..

Men nu ska jag väll egentligen inte sitta här längre, ska ta och plocka ihop lite saker bara och sen ge mig ut i kylan och traska hem till älsklingen. Ciao.

Back to work


Bara så ni vet så är jag otroligt otaggad för att gå till jobbet. Jag vill verkligen inte. Kommer ju inte hem förens efter 9 ikväll, blä, usch, fy, jobbigt. Men om jag inte vill bli en fattig arbetslös en så är det väll bara att gå dit.. Suck.

En positiv sak är iaf att vi äntligen har varmtvatten här hemma igen nu, så ikväll kan jag äntligen duscha! Känner mig härligt ofräsch just nu dock. Nej, dags att gå ut och ta in kaninerna. Ciao!


London

Ja så var man tråkigt nog hemma från London igen, jag hade mer än gärna stannat kvar där i ett år till.. I torsdags åkte vi iaf iväg till Skavsta där flyget gick ifrån. När vi kom fram till London blev det att leta efter hotellet ett bra tag innan vi tillslut hittade det. Fräschade till oss lite och gav oss sedan iväg till stan där vi kikade i lite affärer och åt och sådär innan vi begav oss tillbaks till hotellet där jag och Steven tog ett varmt bad innan vi somnade.

Fredagen var den stora shoppingdagen. Jag och becka spenderade en hel del tid på Primark och New Look måste jag säga, underbara affärer det där! Steven, Marcus och pappa gick före oss så dom såg vi inte så mycket den dagen. Sen gick jag och becka och åt på en italiensk restaurang, riktigt gott! Senare på dagen mötte vi iaf upp dom andra igen och gick och fikade och sen tillbaks till hotellet, där jag och Steven återigen tog ett varmt bad som avslut på en bra dag!

På lördagen åkte vi först till Harrods, sen till London Eye, Big Ben och Piccadilly Circus. De andra hade ju inte sett allt det än, och man kan ju inte vara i London utan att se alla turist-grejer! Efter det blev det lite mer shopping i några timmar innan vi åkte till hotellet och gjorde oss iordning inför kvällen. Det blev en lång promenad till Royal Albert Hall där vi såg föreställningen Varekai av Cirque du Soleil, helt otroligt duktiga är dom, man blir minst sagt imponerad! Efter det blev det lite käk och sen läggdags.

Och jaa idag gick vi upp vid halv 4 inatt för att bege oss hemåt. På flygplatsen fick vi springa fram för att hinna med planet, men som tur var så hann vi allt :)















Oslo

Hann inte blogga nånting efter att jag kom hem från Norge, men nu så! Tidigt i onsdags morgon kom iaf Anna, A-S, Johanna och Alina och hämtade upp mig med bilen. Först åkte vi till kycklingfabriken vid gränsen, sen blev det Rygge flygplats, IKEA, Gardermoen och lite mer och tillslut en lägenhetsvisning på kvällen, och den såg faktiskt riktigt bra ut och låg bra till :)

Så nu måste jag skriva lite olika personliga brev som ska skickas till en del ställen och sen är det bara att hålla tummarna!


Tisdag

Hallå hallå. Jobbet gick fort idag, var riktigt lugnt och skönt på förmiddagen för en gångs skull. Och vid kvart i 3 gick bussen äntligen hem till Kristinehamn, där Anna hämtade upp mig på stationen. Åkte och fixade hyrbil och så då, för imorn åker vi nämligen iväg på en liten roadtrip till Norge. Ska söka jobb på en massa ställen och gå på lite lägenhetsvisningar och så. Ska bli kul!

Så nu har jag en hel del att göra innan jag lägger mig, måste fixa allt för imorn och så måste jag duscha och sen packa allt inför London eftersom att vi åker tiiiidigt på torsdag morgon.

Nej dags att hoppa in i duschen, ciao!


Måndag

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Anna med henne, Madde och Malin, och humöret blev minst sagt bättre efter att jag träffat mina underbaringar. Nu är det dock länge kvar tills vi kan ses alla 4 igen, och jag längtar redan! ♥

Idag var det dags för jobb igen, tråkigt nog. Men dagen gick ändå rätt fort, och när jag kom hem till stan var det bara att traska till Paus direkt för att möta upp lite trevliga tjejer för en fika! Efter det tryckte jag, Anna, A-S, Alina och Johanna ihop oss i en bil och åkte hem till A-S för att kika på lite jobb och lägenheter i Norge. Jag vill verkligen byta jobb!

Men nu kanske jag borde ta och lägga mig, ska ju trots allt upp vid halv 6 imorgon också.. God natt!


Det finns alltid en morgondag,

och jag hoppas verkligen att morgondagen blir bättre än denna.

Nyår

Nyårsaftonen blev allt så trevlig så tillslut. Jag och Malin var hemma hos mamma först där vi bastade och sen gjorde oss iordning inför kvällen. Sen fick vi skjuts hem till älskling där han och de andra grabbarna var i full gång med att laga mat. Och måste verkligen säga att maten blev otroligt god, det godaste jag ätit på länge faktiskt! Det blev toast med mozzarella, tomater och pesto till förrätt, potatisgratäng, oxfilé och sallad till huvudrätt och glass med "hallonsoppa" som dom så fint kallade det till efterrätt :)

Vid 12-slaget var vi ute och kollade på fyrverkerierna och skålade in det nya året. Och sen bjöds det på lite nakenhet också.. haha, trevligt trevligt.

Mellan 4 - halv 5 nångång kom vi i säng, och sen blev det att ligga i sängen läääänge igår..