Jag vill soooova!

Att sova 2h, sen jobba, komma hem och sova 2h, göra annat, sova 4h, jobba, kommer hem och sova 2h, jobba och sen sova igen blir man inte direkt utvilad på ska ni veta. Jag känner mig så sjukt trött och sliten nu så ni anar inte, tidiga vakter är inte min grej överhuvudtaget.

Idag jobbar jag dessutom splitvakt eftersom att dom behövde mer folk ikväll. Så idag är det jobb 04.30-11.00 och 16.30-21.30. Ska alltså om en halvtimme för andra gången idag åka iväg till jobbet. Jag vill ju bara sova..

Nej nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag åker igen, ciao!

Titta, en kines!

Förutom att jag var trött som ett as imorse och att det var lite smått kaos i incheck ett tag så har denna dag allt varit så bra så. Sov i två timmar när jag kom hem från jobbet, och så fort Alina slutat så åkte bikinin på och vi traskade till den lilla stranden i skogen och tog oss ett dopp och solade lite. Sköööönt.

Efter det åkte vi och handlade en massa och sen hem och grillade och satt ute på en filt och åt. Blev så sjuuuukt gott så ni anar inte! Trodde nästan att jag skulle njuta ihjäl mig. Mumma.

Och jaa nu ska jag snart lägga mig, ska ju upp vid 3 inatt också. Kuuul.


Midsommarhelgen

Ja helgen har för det mesta varit riktigt härlig! Kom hem i torsdags och då blev det att spela spel med Steven och hans kompisar. Jag kom sist, men det var kul ändå. På fredagen var det dags för midsommarafton som tillbringades hos Olov. Det blev att grilla, spela kubb, dricka gott och sådär. Riktigt trevligt!

Lördagen var jag seg och bakis, inte så vidare kul. Men jag och älskling var iaf hem till mamma och åt god mat, sen plockade vi upp Anna och Björn och åkte ut till skärgården för att köpa glass av Maggan. Sen på kvällen blev det chips, dipp och filmmys med älskling.

Och tillsist söndagen som spenderades ett tag på gräsmattan i solen och så blev det även att packa och handla och så och tillslut ta bussen till norge.



Jag kænner mig som en zombie

Ja nu var det ett tag sen jag satt vid datorn, så dærav har det inte blivit någon uppdatering hær. Sitter på jobbet nu och ær sjukt trøtt. Kom fram till lægenheten vid halv 12 igår kvæll och skulle upp igen vid 3. Det var inte kul alls ska jag sæga.

På væg till jobbet nær jag kom halvt død cyklandes på min lilla gula cykel kom det dessutom två vilsna ælgar och två precis lika vilsna rådjur precis brevid cykelbanan. Trampade på rætt ordentligt før att inte bli attackerad av ælgarna som inte såg så lyckliga ut.. Det fick mig iaf att vakna upp lite smått!

Nej nu øppnar vi snart incheck till Memmingen så jag ska væll fixa det. Berættar mer om helgen nær jag kommer hem! :)

Vågar jag verkligen?


Måste bara säga att jag är så sjukt sugen på att klippa av håret. Bara lite längre än så på bilden. Klippa eller inte klippa, det är frågan.. Är ju inte kul om man ångrar sig, tar ju ett par år för det att växa ut igen.. Ååh, beslutsångest!

Söndag 20 juni

Runt den 20e juni 2009 var jag i Kristinehamn och åkte båt i skärgården med världens bästa brudar, grillade, solade, badade, plockade smultron, promenerade och hade det så underbart. Kan man inte bara spola tillbaka tiden?

Nu vill jag bara lägga mig under täcket och inte gå upp ur sängen förens vädret och humöret och allt blivit bättre. Vi hörs igen när det skett!



Har du nån längtan kvar till vi andra?
Det som ligger där och dammar I hörnen
Medan klockarna tickar

19 juni

Har verkligen inte sovit bra inatt heller, och vaknade redan vid 06.30. Kunde inte somna om då heller, och det är vid den tiden som flygen börjar lyfta så att det har bullrat över huset från flygen har ju inte direkt gjort det lättare att sova.

Nu har jag iaf ätit god frukost och ska ta och cykla iväg till jobbet nu. Hörs senare, ciao!

.

Vad är det som är så jääävla svårt egentligen? Vad är problemet?


Det er tid for fredagskos

ingen KIM's, ingen kos.. Nu har jag visserligen inga KIM's, men det är fredagskos här ändå med pizza och godis framför en film som går på tvn.

Är otroligt skönt att vara hemma och ta det lugnt nu ikväll efter den här dagen på jobbet. KAOS har det varit, minst sagt. Var nog 7 st flyg som blev försenade, vanligtvis är det max 1.. Så passagerarna har varit sura, det har varit fulla flyg så det var enorma köer och folk kom försent så det blev en massa krångel med att få dom med på flygen.. Gaah, så stressande så ni anar inte. Hoppas att det är lugnare imorgon!

Men nu börjar filmen igen så jag ska fortsätta kolla på den, ciaaao!

18 juni ♥



1 år idag med min prins, mitt hjärta, mitt allt. Och här sitter vi 30 mil ifrån varandra. Saknar dig otroligt mycket varje dig, finns inget bättre än att somna i din varma famn, mysa en hel kväll framför tvn, ligga och halvsova i ditt knä och bara vara, tillsammans. Du är underbar.

Jag älskar dig <3


Nightmares

God morgon Sovit gott? Inte jaaag. Har drömt mardrömmar hela natten och allt kändes så verkligt. Verklighetstrogna mardrömmar är bland det värsta som finns. Fy fan. Så jag har legat och vridit och vänt mig hela natten, så är rätt trött nu och inte alls taggad för jobb.

Har iaf precis gjort mig iordning för jobbet och nu återstår bara att äta frukost också. Magen kurrar för fullt, så jag kanske ska ta och kila ut i köket nu då. Ciao!

Solig dag i Oslo

Vilka jävla idioter det finns. Nått kukhuvud snodde mina påsar med kläder inne på Gina Tricot idag. Så det var väll iaf 500nok åt helvete, kuuul verkligen.. Blev så jääävla irriterad så ni anar inte. Men men, hoppas den som tog dom är nöjd med kläderna och det iaf.. Idiot.

Har annars haft en riktigt trevlig dag i Oslo med Isabelle och AnnaSofia. Kikade en del i affärer och satt ute och åt supergod mat. Pasta i tomatsås med musslor, bläckfisk och räkor. Gottit. Sen blev det även italiensk glass innan vi tog tåget hem igen.











Only you


Dagens låt: Elton John - Tiny Dancer

oh how it feels so real
Lying here with no one near
Only you and you can hear me
When I say softly, slowly

Hold me closer tiny dancer
Count the headlights on the highway
Lay me down in sheets of linen
you had a busy day today


Godis på lillördagen

Måste börja med att säga att jag just nu sitter och äter lösgodis och det är så sjukt gott! Har inte ätit det på hur länge som helst, så nu när dom hade godis för 5.99kr/hg så passade vi på. Kostar ju annars typ 13kr/hg här, så sjukt dyrt. Så det gäller att passa på.

För övrigt så är jag ledig idag. Så låg ute i solen nån timme och läste förut. När det blev lite för kallt så klädde vi oss och åkte och handlade lite och sådär. Har nyss ätit mat, så nu luktar det vitlök i hela lägenheten. Häärligt härligt. Och jaa resten av kvällen ska vi väll inte göra något speciellt här vad jag vet.

Ciao!


Måndag

Idag var det alltså dags för jobb igen. Var hur mycket som helst att göra i serviceskranken där jag befann mig, telefonen ringde konstant medans det hela tiden var en hel del folk där samtidigt. Stressigt. Men tiden går ju så mycket fortare då mot vad det gör när det är lugnt.

Efter jobbet blev det att laga mat och sen på kvällen kom Isabelle hit. Åkte och handlade lite och sen kollade vi på film. Det blev Kick-Ass. Såg ju den rätt nyss, men den är ju rätt bra så. Och efter det satt vi bara och pratade lite och sen for hon hem och nu ska vi sova här. Är riktigt trött eftersom att jag sov rätt dåligt inatt. Gör nästan alltid det första natten här när jag kommit tillbaks från Kristinehamn. Då har jag ju vant mig igen vid att sova brevid älsklingen, men nu är det tomt och ensamt i sängen igen.. Inte kul alls.

Nej men god natt kära vänner!


Biiiiiilly

Ja nu var det några dagar sen jag uppdaterade här. Har haft en riktigt kul och härlig helg hemma i Kristinehamn! Så här kommer en liten snabb uppdatering:

Fredag: Var duktig och tvättade lite kläder och så och på kvällen åkte jag och älskling till hans föräldrar där vi grillade. Så otroligt god mat blev det!

Lördag: Sov rätt länge och sen traskade vi ner på stan där det handlades lite alkohol och strumpbyxor om ni vill veta. Sen fara runt lite och efter det hem igen. På kvällen kom Malin och då blev det att dricka vin och uppdatera varandra om allt som händer. Skulle mött upp några andra, men hade så mkt att prata om så det blev inte så. Gick sen till Statt där vi var ett tag och efter det till Mastis där vi träffade kändisarna i Billy. Haha. Efter det gick Malin, jag och Anton hem till Steven och kollade på Kenny Begins. Plockade en finfin bukett blommor på vägen också, för "klart killen ska ha blommor"! Riiiktigt kul kväll var det och det var längesen jag skrattade så mkt!

Söndag: Sov rätt länge och låg och myste med älskling ett bra tag, finns det något bättre än det? Sen packa, åka och städa på Annas jobb, hem till pappa, åka och handla, äta mat, packa mer och tillslut till bussen. Sa hej då till babe igen och det är alltid lika jobbigt. Sitta på en full buss i 4h, sen tåg 50 min och nu är jag framme i lägenheten i Dilling igen. Och under hela dagen har jag varit ordentligt bakis och mått riktigt dåligt. Blää..

Nu ska jag kika klart på dom sista minutrarna av Flickan som jag började kolla på när jag åkte hit och sen sova. God natt!


Bara för att ha någon bild.


Torsdagen

Igår bar det av mot Karlstad som jag nämnde i föregående inlägg. Kollade när becka sprang ut och var där ett tag innan vi åkte hem igen för att fixa färdigt med maten innan alla kom. Även Malin kom och det var riktigt kul att ses igen! Det blir ju allt för sällan numera när båda flyttat. Så det blev god mat, dricka och sådär innan becka åkte iväg till Karlstad igen.

På kvällen blev det att kolla på film och mysa med min älskade. Youth in Revolt var det som sågs, en komedi med han killen från Juno. Den var bra och rätt rolig faktiskt.


Kan vi spola tillbaks ett år?

God morgon! Var otroligt skönt att få sova i älsklings varma famn inatt igen. Dock blev det ju bara en 5h sömn eller något, men jag överlever nog dagen ändå.

Om en halvtimme eller så kommer mamma och hämtar mig och då bär det av till Karlstad eftersom att becka tar studenten idag! Och efter det hem igen då det blir en massa goood mat och sådär. Naajs. Är så sjukt avundsjuk på de som tar studenten nu i år, jag vill också! Studentdagen var det roligaste jag någonsin gjort och jag vill inget hellre än att göra det igen. Att åka flak med Sp3a och sjunga så högt vi bara kan, skrika, gråta, skratta, dricka, dansa och allt vad vi nu gjorde var det bästa jag gjort. Få ord räcker, Sp3a knäcker.






Calvados, buss och Kick-Ass


Ja ibland lönar det sig att sitta och vara söt på jobbet, som den hyggliga passageraren så snällt uttryckte det! Haha

Nu sitter jag iaf på bussen påväg hem mot Kristinehamn. Var skönt att komma på bussen efter att ha suttit och väntat brevid en fransman på bussterminalen som inte ville sluta prata med mig eftersom att he liked my style.. Haha. Hann även träffa Anna en sväng på tågstationen innan hon satte sig på tåget jag kom med och jag gick till bussen hon kom med. 02.45 beräknas jag vara hemma, lääänge kvar alltså. En film har jag redan hunnit sett också. Kick-Ass som var rätt bra och inte direkt som jag hade väntat mig. Helt klart sevärd!

Nej nu börjar batteriet ta slut.. Jag som inte är så trött än så att jag kan sova.. Ajaa, ciao!

And in the end the words won't matter


Dagens låt: Matt Nathanson - All we are

And every day is a start of something beautiful, something real ♥


bildspecial á la rygge

Är helt slut just i skrivande stund. Har inte sovit mer än 2-3 timmar inatt, och sista halvan av jobbpasset var rätt stressig. Satt själv ett bra tag i incheck då de inte hade planerat personalen så vidare bra.. Men sen kom det lite fler, så då minskade kön rätt fort!

På morgonen var det iaf lugnt, knappt några passagerare och en lång paus på typ en timme. Sköönt. Så jag och hustomten fick underhålla oss själva med att vara turistiga och ta kort på kära flygplanen och dricka varm choklad.

Nu är jag iaf hemma igen och ska snart packa ihop sakerna jag ska ha med hem till kristinehamn imorgon :D








Säger som vanligt; Life is like a rollercoaster

Ligger i sängen och borde egentligen sova nu, men är inte ett dugg trött än. Vill inte upp tidigt och jobba, vill inte sova nu och vill inte heller vara vaken, vill inte behöva sätta alarm på 03.45, vill inte ha regn imorgon när jag ska cykla och jag vill heller inte åka hem på onsdag just nu. Blä, dåligt humör, minst sagt.

Jag känner mig bara så otillräcklig. Jag vet inte vad jag ska säga längre, om jag ens ska säga något.

I'm stuck on you

Hustomten och vaktmästarn är och jobbar så jag har varit själv hemma i princip hela dagen. Har varit riktigt soligt och fint idag, så jag låg ute på gräsmattan ett tag förut och läste lite. Skönt, men svettigt. Är lite röd nu, men det går förhoppningsvis ner tills imorn och blir brunt istället. Kan man ju hoppas iaf..

Annars har jag inte haft alls mycket för mig, bara ätit lite mat, duschat, kollat på tv och lite sådär. Och när mina sambosar kommer hem igen så ska vi nog iväg och handla lite. Jag behöver frukoooost. Och jaa mer intressant än såhär är inte livet idag :)


little by little, one travels far

Yees, lite uppdatering hær ifrån jobbet då. Sitter i serviceskranken idag och det ær faktiskt ganska mycket att gøra. Men før stunden ær det rætt lugnt. Har nyss slængt i mig en suuupergod sallad också från salladsbuffèn, så nu ær jag mætt och glad. Har dock en vitløksandedrækt så det heter duga. Så ska ta och æta den goda kakan som vaktsjef bakat och hoppas att jag luktar choklad istællet før vitløk. Så ni vet.

Bara ungefær två och en halv timme tills jag slutar nu också ungefær, det ska bli skønt. Har inget jag ska gøra ikvæll, så det blir bara att kolla på tv och ta det lugnt. Sen imorn ær jag ledig också, skøønt. Hoppas på fint væder så att man kan vara ute hela dagen!

Nej nu ska jag sluta skriva ointressanta saker och gøra något annat. Ciao!

Lördag 5 juni

Snart är det dags för jobb igen då, ända tills halv 10 ikväll. Är så sjukt osugen på att jobba idag så ni anar inte, och är det lika galet mycket att göra som det var igår så orkar jag verkligen inte. Åh, jag vill bara ligga hemma och mysa med min älskling just nu.. Saknar honom en maaaaaassa.

Jaja, vi har ju iaf sol även idag, det är ju tur det. Eller ja, jag kommer ju sitta inne hela dagen.. Nej nu ska jag sluta vara negativ och ta och plocka ihop matlåda och så istället. Ciao!

Småshopping


Ja det blev även liiite shopping för mig igår. En bikiniöverdel, en klänning, underkläder, strumpbyxor och en aloe vera kräm (behövs till min superröda rygg och bakben..). Och klänningen var det 50% rea på och strumpbyxorna behöver jag faktiskt till jobbet. Så det så! :)

Nu är det iaf verkligen dags att göra sig iordning för jobbet. Smink och kavaj ska på och matlåda ska fixas. Ciaaao!

Sommar i Dilling

Hade en riktigt härlig dag igår! Alla tre var lediga, så vi tog vårt pick och pack och traskade ner till den lilla gläntan vid sjön i skogen. Låg där och solade ett tag och tro det eller ej, men jag badade för första gången i år också! Trots att det verkligen var helt sjukt kallt. Men efteråt var det skönt minsann.

Efter ett tag traskade vi tillbaks hem och bytte om och sen åkte vi in mot stan. Var där och kikade i lite affärer och handlade lite mat och sådär innan vi åkte hem igen och lagade iordning maten. Satt ute i underbara solen och åt och efter det gick vi in och spelade tp.

Men nu ska jag ta och göra iordning frukost, jag är huuungrig! Här kommer iaf en massa bilder från gårdagen :)















Lite ny läsning

Beställde förresten lite böcker nyss också så att jag ska ha något att läsa när jag ligger ute i solen och även på alla tåg och bussresor och väntetider det blir på tågstationer och så hela tiden :)

Elsas Mode, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann och Pilträdens Systrar fick det bli. Adlibris hade så att man fick 3 st pocketböcker för 99 kr. Ingen frakt är det heller, så jag tyckte inte att det var så farligt dyrt. Hoppas dom är bra nu bara! Nån som har läst nån av dom kanske?


Elsas modeHundraåringen som klev ut genom fönstret och försvannVänskapen växer


Tillbaka i norgelandet

Ja då är jag alltså tillbaka i Norge igen. Den här gången var det så sjukt jobbigt att säga hej då till min älskling så jag trodde jag skulle dö. Det blir verkligen inte lättare att säga hej då för var gång som går, nästan bara jobbigare. Och ändå är det inte sååå lång tid tills vi ses igen.. Förhoppningsvis. Det beror på hur det går med planen att flyga iväg nästa torsdag.. ;)

Så vid ett idag var jag framme i Rygge och vid tre började jag jobba. Satt i servicesentret, och det var riktigt lugnt idag så tiden sniglade sig verkligen fram. Men tillslut slutade jag och sen dess har jag bara ätit pasta med pesto (sååå gott!!) och duschat.

Ska nog ta och lägga mig snart också, har ju ändå varit vaken sen 10 i 6 imorse..


I miss my baaaaabe!