By blood and by me, I follow your lead


Dagens låt: Lykke Li - Possibility


God morgon gott folk!

Dock känns det inte som morgon eller förmiddag för mig direkt, har ju varit vaken sen 3. Jobbade 04.45 - 10.00 idag. Skönt med såpass kort pass iaf. Har inte varit sådär superhektiskt på jobbet idag heller, trots att vi checkat in typ 6st flyg på bara 5h.

Resten av dagen ska jag nog bara hålla mig inomhus eftersom att det regnar och är grått och tråkigt ute. Kanske tar en promenad till stan sen med A-S om det slutar regna. Får se vad det blir :)

Yeees

Såg precis klart på ännu ett Grey's avsnitt. Det var braaa! Här finns alla avsnitt iaf, om det är nån som vill se. Beställde förresten en väska och underkläder förut, tyckte väskan var så himla söt så jag kunde bara inte låta bli.. Hoppas det kommer fram lagomt tills jag är i stan i helgen eller näst nästa vecka! :)

Nej nu ska jag ta och gå och duscha tror jag minsann. Mitt hår är äckligt fett nu nämligen. Byeee.


Långpromenad

Nu har jag precis käkat lite mat, spaghetti och köttfärs blev det idag om ni vill veta. Innan det var jag ute på en långpromenad. Gick nog runt hela Nesparken tror jag. Typ 1h och en kvart var jag ute och gick iaf, och det var verkligen riktigt skönt efter att ha suttit stilla så mycket igår och idag. Dock var jag lite småvilsen ett tag och yrade runt i en massa bostadsområden, men jag hittade hem tillslut iaf som tur va.

Och nu ska jag nog ta och kolla på ett Grey's avsnitt innan jag tar och hoppar in i duschen. Ciao!


Lite nytt ska de va

Ja det fick bli den nya designen nu iaf, även fast jag inte gillar den. Gjorde den även i rosa, men den blev inte heller bra. Meeen men, den får duga för stunden!

Och jag kan även passa på att berätta att det luktar bränt som faaan här i köket nu och är tomatsås överallt. Bra gjort Alina! Haha. Fönstret är öppet och fläkten på högsta fart. Härligt härligt. Jag vet vem som inte ska laga maten i lägenheten sen iaf ;)

Btw, är det någon som vill åka på en liten resa nånstans från Rygge och couchsurfa hos någon nångång mellan den 13-18 april? Ryanair öppnar ju en massa nya destinationer och säljer då en massa biljetter för bara 50kr utan några skatter eller någonting! Så jag vill reeeesa!

Stööörd





HAHAHA


Otroligt seg dag

Tjing tjång! Har varit otroligt skönt att vara ledig idag. Sov tills halv 1 och kom inte upp ur sängen förens 13.15 eller något. Efter det har jag bara ätit frukost och sen suttit här. Och nu har jag ont i röven efter att ha suttit i sängen med datorn hela dagen. Imorn är jag också ledig, men då får det minsann bli en långpromenad eller något!

Har även pysslat med en ny bloggdesign. Men den blev inte så bra. Jag gillar det inte iaf. Men klicka här iaf om de vill se den. Får se om jag byter eller inte :)

Bara för att

Namn: Emma Andersson
Vad drack du senast: Vaniljmilkshake
Vad gjorde du igår kväll: Ingenting och ingenting
Hur många hamstrar har du haft: Inte en enda, men jag vill ha en som heter Arafat!
Vad ska du göra i kväll: Sova, sova och sova.
Vad ska du göra i morgon: Ingen aning, är ledig imorgon. Så sova kanske?
Senaste inköp: Vaniljmilkshake
Senaste film: Hm, kommer inte ihåg faktiskt.
Vad har du i ditt fönster: Just nu på vandrarhemmet? Inget.
Tycker du om att cykla: Ja faktiskt
Vem sov du hos senast: Vandrarhemmet? Eller Steven då.
Vem sov hos dig senast: Steven
Vad ska du göra nu: Absolut ingenting 
Vad ska du göra sen: Soooooova!
Vem träffade du sist: Alina och A-S
Vem skulle du vilja träffa nu: Steven, min plutt<3
Sjunger du i duschen: Nja, det händer väll.
Vem ringde dig senast: Pappa
Vem ringde du senast: Alina
Hur länge sov du inatt: Ungefär 3h
När ska du gå och lägga dig ikväll: Snart tror jag.
Vad gjorde du för tre timmar sen: Inte ett skit, finns inget att göra här..
Vad skulle du vilja göra nu: Åka utomlands!!
Tidsfördriv?: Datorn
Vad heter du just nu på msn: Emma - eemmaa.blogg.se
Hur många syskon: 3st yngre.
Känner du någon som heter likadant som dig?: Finns det någon som inte känner en Emma?
Morgontrött?: Som bara den
När är du född? 20 Februari 1990
Var bor du? På Moss vandrarhem, snart lägenhet i Rygge
Nuvarande hårfärg?: Blond
Riktiga hårfärg?: Cendré typ tror jag
Ögonfärg?: Blåa
Humör just nu?: Är glad men helt galet trött.
Vill du ha barn?: Ja det vill jag verkligen
Hur stort är ditt rum?: Hemma är det lagomt, just nu waaay to small.
Har du tv/dator i ditt rum?: Jo den bärbara datorn har jag ju
Piercingar?: Bara hål i öronen
Tatuering?: Nej men vill ha!
Skostorlek: 39
Har du lätt för att lita på människor? Sådär faktiskt

Hej övertrötthet

På jobbet gick det okej idag, trots att jag var som en zombie. Hann iaf med 6st flighter innan vi slutade. Och inget större fel blev det, vad jag vet iaf! Förutom att Alina boardade några personer istället för att checka in dom ;) Haha. Sen vid halv 1 så slutade vi. Tog tåget vid 2 och efter det vandrade vi runt i hela stan och letade efter nån mataffär som var öppen. Heeelt jävla dött i hela stan var det! Kändes som en spökstad i princip.

Och nu sitter vi här och har tråkigt. Det märks ganska väl att vi inte sovit mycket inatt, för fan vad övertrötta vi är just nu. Alina har laddat ner nån prutt-applikation till mobilen och lyssnar på long and nasty 2 och tycker att det är sjukt kul, haha. Nej nu hoppas jag att A-S kommer hem snart så vi kan åka till McDonalds, för vi vill ha milkshake!


God morgon!

Nu är det snart dags för mig att åka till jobbet, såhär 04.15 en söndagsnatt/morgon vad det nu är efter lite mer än 3h sömn. Behöver jag säga att jag är trött som ett as? Bara att hoppas att jag inte skickar iväg någon till fel land idag..

Mitt hjärta ♥



Jag saknar dig så mycket att det gör ont! Men bara 5 dagar kvar nu.. Tur att jag jobbar så mycket nu så att jag har annat att tänka på, annars skulle jag aldrig klara detta. Usch.

Jag älskar dig <3


Lördag

Tänk för att idag satt jag nästan helt själv i incheckningen, och det gick t.om ganska bra. Skönt! För nästa vecka ska vi börja jobba helt självständigt. Spääännande.

Nu måste jag dock gå och lägga mig. Borde egentligen sova redan nu, börjar nämligen 04.45 imorn. Och så ställer man ju om till sommartid också. Så ja, det blir ganska tidigt jag måste gå upp. Bara några få timmar kvar. Haha, härligt härligt..

Godnatt!

Jobbjobbjobb

Även denna dag gick rätt bra. Checkade bara in typ 3 flyg på 8h eller något, så hade inte alls mycket att göra. Känns som att jag bara lojdar runt för det mesta. Men fick iaf lära mig Ryanairs system idag och lite i informationsdisken, äntligen. Ska kunna allting på söndag, vettefan hur det ska gå till. Haha, men det löser sig nog.

Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Grey's och äta lite popcorn innan det är dags att sova. Börjar inte förens 13.00 eller något imorn, skönt! :)




Fick nallar på jobbet idag :D haha


Freeeedag


Har äntligen fått arbetskläder nu, känner mig riktigt fin i blå kavaj och knälång kjol ;) haha. Men nu är det dags för mig och Anna-Sofia att åka till jobbet. Ciao!

Torsdag 25 mars

Halli hallå! Denna dagen har allt varit så bra så. Fick äntligen sova ut imorse, det var otroligt skönt faktiskt! Sen gick jag och Alina till Skatteetaten och fixade personnummer och skattekort och sånt. Letade även upp tågstationen och köpte biljetter till rygge och sen vandrade vi runt lite i stan. Hittade ner till hamnen och det var riktigt fint där nere!

Sen var det dags för tåget att åka mot jobbet. Där gick det väll ganska bra idag. Jobbade inte sålänge iaf, så det var skönt. Sen tog jag och Alina buss och tåg hem igen och gick genom staden hemåt. Gick in på en pizzeria och fick gratis pizzasallad också. Det var riktigt jäkla gott till maten faktiskt.

Ska nog ta och lägga mig snart tror jag, börjar tidigt imorn. Jobbigt. Så god natt kära läsare!



Min säng :)

Andra delen av rummet.

Tågstationen i Moss

Brygga i hamnen

Ännu lite mer av hamnen.


Gaaah

Jag är alldeles för trött i huvudet för att orka blogga så mkt idag. 4h sömn, massa nytt på jobbet och lyssna på norska hela dagen. Det är jobbigt för mitt huvud.

Men jag är glad iaf, sitter och pratar med älskling på skype nu minsann. Du är bäst! <3

Och btw så är vi hemlösa om några dagar, haha spännande..

Tisdag 23 mars

Kan ju börja med att berätta om denna dag på jobbet. När jag kom dit fick jag nästan direkt sätta mig bakom incheckningsdisken och börja checka in bagage och så. Ett helt nytt system och alla regler och allt skulle jag alltså kunna idag. Det gick väll ganska bra, det svåraste tkr jag nästan är att förstå vad dom säger.. Haha norska är fan inte lätt! En del personer fattar jag ingenting av vad dom säger.. Men men.

Jobbet verkar kul iaf. Dock ska jag vara där från 09.00 till 22.15 imorn. Det känns ju inte riktigt lika kul.. Men jag överlever nog ändå får vi hoppas :)

Men nu ska jag ta och göra mig iordning och sen sova tror jag, god natt!


Första dagen på nya jobbet

Första arbetsdagen är nu avklarad! Vid 9 imorse började vi + en till norsk tjej utbildningen. Gick igenom en hel del regler för de olika flygbolagen (det gick in i ett öra och ut ur det andra i princip) och pratade en del om hur allt funkade och sen fick vi börja göra utbildningar på datorn. Hann göra klart 2st som jag klarade och den sista ska jag förhoppningsvis hinna göra imorn.

Jobbet verkar iaf rätt kul. Ska börja med incheck och information och sen när vi har suttit där ett tag så kan vi få börja gå upp till gaterna. Handling Agent är det iaf jag ska jobba som nu ;) haha. Slutade vid 16.00 och efter det har vi bara handlat och lagat lite mat.


Min nya arbetsplats!


Söndag 21 mars

God morgon! Ja förra inlägget var ju inte särskilt positivt, och helt ärligt så är jag fortfarande inte på världens bästa humör. När saker inte blir som jag tänkt mig så blir jag bara irriterad och besviken. Men det är som det är och inget att göra något åt nu.

Men ska försöka bli lite muntrare, jag menar, jag flyttar ju till Norge om några timmar! Och innan dess har jag en del att göra, måste handla och packa klart och så. Ooh, det ska bli så spännande! :)

Moss kanal,Norge,2009
Hamnen i Moss :)


Lördag

En riktig jävla fittkväll har det varit och det var inte såhär jag hade tänkt mig min sista kväll i stan på ett tag. Just nu känns det riktigt skönt att vi faktiskt flyttar imorgon eftermiddag.

Nu snart ska jag iaf gå och lägga mig och dra täcket över huvudet och sova i många timmar. Hoppas ni har haft en bättre kväll än mig!

Fredag

Ja igår kväll blev det ju att åka och kolla på hockey. Dock förlorade färjestad, inte kul. Men vi hade allt trevligt ändå.

Nu har jag precis klätt mig och gjort mig iordning och ska traska iväg till stan om ett tag och fika med Sofia. Ska försöka hinna med lite andra ärenden också innan jag går hem igen för att sen åka till IKEA så fort älskling kommit hem från jobbet. Är några saker kvar som behöver köpas innan vi flyttar till landet brevid nämligen.

Men ha en bra dag nu, ciao!


Paus och hockey

Hallå hallå. Har precis lite tid över att slänga in ett litet blogginlägg. Vaknade av att Anna bombarderade mig med sms i förmiddags och ville till Paus. Så det var bara att gå upp och duscha och göra sig iordning och sen gå hem till pappa och byta kläder innan hon hämtade upp mig.

Satt på Paus ett tag och åt goda marshmallowsmuffins och pratade ett tag, så trevligt så. Sen gick jag och köpte med mig lite mat och gick hit till Steven och åt och nu ska jag alldeles strax kila iväg till stan för synundersökning. Sen blir det snabbt hem igen då Anna kommer och hämtar upp mig och så ska hon, jag, A-S och Anki iväg på färjestadmatchen. Ska bli kul!

Men nu måste jag springa, ciao!


Premiär...

Hallå världen! Steven here!

Emma sitter i soffan och ska kolla på några totalt ointressanta program så som "Halv åtta hos mig" och "Grey's Anatomy", inga höjdare direkt! Så då får man snällt flytta på sig och

Eftersom det endast finns en tv hos mig får man ju hitta på något annat vettigt att göra, så varför inte kapa datorn och börja blogga i väntan på att maten ska bli klar. Tjocka revben med lite klyftpotatis står på menyn, riktigt gôtt! Det bästa är nog att maten sköter sig själv i ugnen så att älsklingen ska få kolla på sina program på Tv:n.

Som tur är får jag låna TV:n av världens sötaste Emma i en hel timme mellan 20.00 och 21.00, då gäller det att passa på och spana in senaste Lost, säsong 7 avsnitt 8, "Recon". Börjar ju balla ur lite, men har man kollat på skiten i 6 säsonger vill man ju se hur det slutar =)

Nä, dags o se hur det går med maten, tack för lånet! //Steven, aka Digisteven


Onsdag 17 mars

Åh sitter och kollarEn plats i solen på tv, jag vill också flytta utomlands till nått varmt ställe. Bo precis vid havet och bara kunna gå utanför dörren och direkt vara på stranden i princip. Skulle vara så härligt! Men det får nog vänta ett tag.

Idag har jag bara varit till polisen för att få ett utdrag ur brottsregistret som jobbet vill ha och även varit till Synoptik för att köpa linser. Var dock tvungen att göra synundersökning först, så det blir imorgon det. Skulle hämta mina converse som kommit från ellos också men det blev det inget med.

Nej nu ska jag ta och läsa hur jag blir snuskigt rik i nya cosmo som kommit. Naaajs.


Bedtime

Största delen av dagen har spenderats i Karlstad. Handlade lite kläder, skor, hårserum och torrschampo och en ring bl.a. Sen tog vi bussen ut till IKEA där det handlades lite smågrejer till lägenheten innan vi tillslut åkte in till stan en liten sväng igen och sen hem. Och nu är jag ganska mycket fattigare.

Nu ikväll har det bara blivit mys framför en film, Brüno blev det denna gång. Riktigt dålig faktiskt. Och nu är det dags för mig att krypa ner i sängen brevid min plutt. God natt!


Uppe med tuppen. Nästan.

God morgon! Idag har jag minsann varit vaken sen älskling åkte till jobbet strax efter 7 imorse. Kunde inte somna om nämligen så det var ju lika bra att gå upp. Sitter och äter frukost just nu och lyssnar på Salem al Fakir, han är grym. Sjukt fina ögon har han också måste jag tillägga.

Vid 10 tänkte jag ta bussen till Karlstad och kika lite i affärer innan jag möter upp A-S & co för att åka till IKEA och handla lite. Får hoppas att vi hittar nånting bra till vår lilla lägenhet. Inte många dagar kvar tills vi flyttar nu.. Spännande!


Dermalogica

Fick äntligen hem mitt paket från Dermalogica idag som jag fick i present av mina syskon. Multi Active Toner och Multivitamin power recovery masque var det där i, och ansiktsmasken provade jag redan ikväll. Den verkar riktigt bra faktiskt, huden kändes iaf sådär babylen efteråt. Och multi active toner vet jag ju redan att den är bra eftersom att jag använt den i ett par år. Dermalogica är bra skit helt enkelt, kostar en del, men absolut värt pengarna.

Och på tal om nya grejer så beställde jag ett par svarta converse idag också, från Ellos. De kostar ju egentligen 699kr, men med rabatten på 50% så blev det totalt typ 400 inkl frakt. Inte så farligt dyrt för ett par converse så det var ju lika bra att passa på. På Rabattkod.se hittar ni rabattkoden iaf! :)


dermalogica multivitamin power recovery masque from jersey beauty companydermalogica multi active toner from jersey beauty company


Måndag 15 mars

Igår vaknade jag på helt fel sida och var sur som en liten barnunge, men efter en trevlig promenad i solen i skärgården med Anna så blev humöret lite bättre. Och på kvällen blev det att äta bakpotatis med goda tillbehör och kolla på film med babe, så mysigt så!

Och ja i lördags kväll kollade jag, Carro och A-S på melodifestivalen och Bruce den allsmäktiga och åt massa godis och pratade. Trevligt trevligt. Dock röstade ju Sverige än en gång helt cp så att fel person vann, när ska resten av sverige förstå vad som är bra musik och vad som inte är det? Tur att jag blir norska snart, de brukar faktiskt rösta lite bättre..

Bye bye Frank

Tänk för att idag har jag gjort min sista dag på transcom, och det känns helt otroligt skönt! Kommer självklart sakna en del personer, men det går ju alltid att hålla kontakten på annat sätt. Så nu är det bara att vara ledig en vecka innan vi åker till norge och börjar jobba!

Nu ikväll har jag träffat Malin, Anna och Madde och ätit tacobuffén på mastis och var sedan med på musikquizen. Fettoklubben var även denna gång bland de bästa! Efter det gick vi hem till mig och drack te och åt muffins och hallongrottor och pratade. Mysigt :)


Torsdag

Dagen på jobbet har varit lite småskoj. Det var "stora winback dagen" idag, så den avdelningen jag är på träffade chefer från tele2 som pratade lite och så hade vi lite workshops och fika. Kul att det händer lite annat än att bara sitta på telefon hela tiden.

Och ja, vi hittade en lägenhet igår som vi ska hyra! 2 min från flygplatsen som vi ska jobba på och bara några få minuter in till Moss centrum. Skit bra! Dock är den inte ledig förens om 2 veckor.. Så vi ska få börja nästa måndag istället för nu på måndag och gå intensivkurs istället och så får vi bo på vandrarhem den veckan :)

Lägenhetsjakt

Nej nu borde jag kanske ta och gå och lägga mig. Är ledig imorgon, men ska upp riktigt tidigt ändå. Jag och mamsen ska nämligen iväg till Norge på lägenhetsjakt imorgon. Jag ber till gudarna att vi hittar någon som jag, A-S och Alina kan flytta in i till helgen. Vi MÅSTE verkligen ha en, jobbet börjar ju nu på måndag..

Så nu får ni alla hålla tummarna för att det går bra imorgon! Vill verkligen inte behöva tacka nej till jobbet pga att vi inte har någonstans att bo, en sån här chans vet jag ju ändå inte när jag får igen. Men dags att sova så att jag är pigg imorgon, god natt!


Måleri och mys

Dagen på jobbet var sjuuukt tråkig. Ringde inget, fanns ingen admi att göra och satt inte i närheten av några roliga personer. Så nu om dagarna sitter jag i princip bara och kladdar på lite papper eller kuvert eller vad som finns runt mig. Otroligt givande.

När jag kom hem blev det en liten promenad med Maggan. Sen hem och plocka iordning lite och lite senare hämtade Anna upp mig och Maggan och så åkte vi och köpte mat på Charlies och satt sen i Annas kök i flera timmar och åt och pratade en hel massa. Så mysigt så!

En karriär som konstnär är nog inget jag ska satsa på.


Hollywoodfruar

Sitter bänkad framför tv:n och kollar på Svenska Hollywoodfruar just nu med en lermask i ansiktet som gör att jag inte kan röra en min för stunden. Käkar även lite hallongrottor om ni vill veta. Hade så sjukt tråkigt förut idag så jag kände för att baka lite. Dom blev allt så goda så! Lite torra kanske, men skitsamma.

Snart dags att gå och sova kanske, men måste ju vänta tills älskling kommer hem först så att jag kan få en godnattpuss först ju! Så det blir att glo på lite tv ett tag till då :)


Söndagstråk

God morgon!

Idag var det tänkt att vi skulle åka till Karlstad och handla lite, men det blev det självklart inget med. Så nu sitter jag här och kollar på Scrubs och spelar något tårt-spel på datorn medans Steven ligger och sover. Har sådär lagomt söndags-tråkigt med andra ord. Har inga planer för dagen heller, förutom att fira Marcus hos mamma i eftermiddag.

Igår kväll blev det iaf att äta sushi och kolla på melodifestivalen. Myspys. Men nu kanske jag ska ta och klä mig och så kanske. Ciao!


6 mars

Halli hallå. Allt bra i stugorna? Jag har iaf precis bakat klart, blev en kladdkaka och en hallonpaj. Och snart kommer kusinerna och farmor & farfar eftersom att Marcus fyllt år så ska vi fira honom lite.

Igår kväll när jag kom hem från jobbet gick jag iaf till älskling. Såg på Paranormal Activity, och fy faaan säger jag bara! Herrejesus vilken läskig film! Förstår att det är så många som pratat om den och sagt att den är skitbra, jag höll iaf på att bajsa ner mig! Uuusch. Jag trodde ju att den skulle vara läskig, men inte SÅ läskig! Så den är absolut sevärd! :)


Torsdag

Så var det torsdag, och bara två arbetsdagar kvar tills helg, skönt! Dock är det två lååånga dagar på jobbet som väntar, inte kul. Men det är väll bara att härda ut. Igår kväll efter jobbet åkte jag iaf hem till Anna. Jag och A-S hjälpte henne att göra lite slingor i håret, blev så fint så! Blev lite sugen på att själv göra slingor igen, så kanske ska ta och göra det till veckan.

Och på tal om ingenting så har jag, enligt mig, världens största beslut att fatta. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag vill ju verkligen, men kommer jag att klara att vara utan min älskling så mycket? Det är tveksamt, men man måste väll försöka innan man vet antar jag.. Åh, kan ingen fatta beslutet åt mig?!

1 mars

Dagens humör: Sådär, all snö gör mig på dåligt humör. Jag vill ha vår!
Dagens borde: Dammsuga mitt rum, kommer inte ihåg när jag gjorde det sist..
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens klädsel: Leggings, svart kjol och vit/blå randig tröja.
Dagens planer: Åka till jobbet och inget mer.
Dagens materiella vill ha: En massa pengar, så att jag inte behöver det jobbet jag har.
Dagens längtan: Helgen! Och så längtar jag redan efter min älskling..
Dagens beroende: Hm.. Inget tror jag.
Dagens tråkigaste: Att det snöar!! Jävla apväder!!
Dagens roligaste: Inget.
Dagens person: Steeeeven!
Dagens irritation: Säger väll samma sak igen, snön!!


Jag vill ha sommar!