30 september 2010

Idag är jag glaad för äntligen ska jag få träffa världens bästa älskling igen! Dock inte förens 02.45 inatt, men ändå. Är till och med lite sådär småpirrig i magen som man var i början när man träffades. Aaah vad jag saknar honom, min prins.

Idag har det varit jobb för min del, där det stundtals var supermycket att göra och stundtals absolut ingenting. En kille som hade praktikvecka och var med mig ett tag idag fick självklart vara med när det inte var nånting att göra. Stackars killen fick bara sitta där och glo typ, måste ju ha trott att det var världens softaste jobb.. Det är det iofs stundtals, men ändå.. haha.

Just det när jag, i brist på annat att göra, satt och läste min egna blogg på jobbet idag så såg designen skitstor och skum ut. Såå såhär ska den iaf se ut mina damer och herrar;


Någon designen inte ser ut såhär för?


Bort med det gamla

Ja nu fick det allt bli lite designändring här. Lite grått, lite trist, lite enkelt, lite småfult. Men det är så det får vara för stunden då jag var alldeles galet trött på den förra. Tryck f5 om du fortfarande ser den gamla.

Och bara så ni vet, jag är sjukt sugen på choklad. Verkligen sjukt sugen.

29 september 2010

Idag var det jobb 04.30 - 09.45 som gällde. Kom hem strax efter 10 och hoppade i säng direkt igen, var så sjuukt trött. Efter en massa helskumma drömmar så klev jag upp igen lite efter 12, jämt lite mer utvilad än innan jag la mig för att sova lite.

Efter det tog jag min kära cykel och traskade iväg för att få den fixad. Vart riktigt varmt att gå ute i solen faktiskt, sköönt. Efter en massa gående och letandes efter den där cykelaffären så hittade jag den tillslut och var där nån timme. Han skulle bara fixa däcket men min käre Monark hade lite mer brister än så, så vi stog där och pratade medans han grejade och grejade.

Tillslut kunde jag rulla hem på en nästan ny cykel, härligt! Resten av dagen är det bara chill framför tvn som gäller och så ska jag väll packa. Åker hem till min babe imorgon ju! :D

Okej, när jag läste igenom detta lät det oerhört ointressant. Ett helt inlägg om min cykel? haha, har man inget bättre att skriva om så har man inte.


28 september 2010

 


Ledig, promenad i solskenet, pumpat cykel, ätit pannkakor, upptäckt att det var punka och inte bara dåligt med luft, kollat på tv, varit irriterad på Tre, långdusch och Idol. Så har min tisdag sett ut.

Imorn är det jobb 04.30, och jaa vi får väll se hur jag lyckas ta mig till jobbet. Jävla cykelhelvete. Men jag är glad ändå, för bara 2 nätter kvar att sova själv, sen får jag sova i babes varma famn igen! ♥


Ut på tur aldrig sur

Nu är jag glaaad! Oktober och början av november kommer helt klart bli kalasbra! Första veckan i oktober spenderas hemma med världens bästa älskling, som jag saknar helt galet mycket! Sen blir det jobb i 1½ vecka, sen London några dagar. Shopping, shopping, shopping, wiie!

Efter London är det jobb igen i nån vecka och sen är det Wroclaw --> Alicante --> Madrid --> Oslo som gäller mellan den 28okt - 5 november. 8 dagar blir vi borta då, ska bli riktigt kul! Inte alls dyrt heller, I looove ryanair.. ;D


27 september 2010

God morgon alla!

Kom faktiskt upp ur sängen rätt tidigt idag, eller ja vid 9, vilket är tidigt för mig. Nu har jag precis ätit frukost och druckit gott te framför tvn. Åh, drack förresten pepparmynta-te på jobbet igår, hur gott som helst ju! Måste inhandlas när jag kommer hem till sverigelandet..

Nu borde jag nog ta och klä mig och så, om en halvtimme är det dags att cykla iväg till jobbet för ett låångt arbetspass. Är inte hemma förens halv 9 - 9 ikväll.. Ciao!


Bild från smultronplockning för några sommrar sen :)


Vad är det för dag idag?


Jo det är ingen vanlig dag för det är älsklings födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis till min finaste prins! Jag älskar dig! ♥


Lördag

Hallå där. Lördag idag, och jag skulle egentligen varit ledig men det blev jobb iaf vid 05.00. Var lagomt trött när jag klev upp inatt.. Efter jobbet var vi iväg och handlade lite och sådär och sen blev det matlagning för fulla muggar här hemma. Jag ställde mig och rullade och stekte en massa köttbullar som jag sen gjorde tomatsås och spaghetti till, lite Lady & Lufsen mat sådär. Och gott var det, minst sagt.

Nu är det lördagsmys med kladdkaka och Bring it on som gäller, ciao!


Okej, det ser inte så vidare gott på bild kanske..


Polen någon?

Efterlyses: Någon som vill till Wroclaw den 30 okt - 2 nov? 

Flyg; 200kr (från Rygge)
Hotell (5-stjærnigt mitt i stan) 2 nætter, 2 personer; 1301kr.

Alltså under 1000kr/per før allt. Hallåå? Någon? Snææælla? :D

Fredagskos



Nyduschad och iförd min Frank t-shirt med en kopp grönt te i handen sitter jag nu i soffan och väntar på att kvällens Idol-avsnitt ska börja. Är dessutom mätt och glad efter att ha ätit riktigt goda pannkakor! Gjorde enligt detta recept eftersom att jag inte har några ägg hemma, och det blev galet mycket godare än vanliga pannkakor. Hade dessutom en riktigt god sylt hemma som någon passagerare inte fick igenom säkerhetskontrollen för ett tag sen och därför gav bort.. haha.

Imorgon är det dags för jobb igen, börjar 05.00 så direkt efter Idol blir det läggdags :)

23 september 2010

Chokladsuget vann över mig igår, så vid halv tolv stog jag och bakade en kladdkaka. Hade dock varken ägg eller mjölk, som jag tycker behövs för en riktigt god kladdkaka, men efter lite receptändringar så blev den rätt god ändå!

Idag är jag ledig, och det har inte direkt varit en händelserik dag. Men det har varit skönt att bara ta det lugnt. Som att jag aldrig gör det annars.. haha. Cyklade iaf iväg och handlade förut så att jag har lite mat att käka, för äta bör man annars dör man.

Nu har Debatt börjat så det ska jag minsann kika på. Ciao!


Samma gata upp och ner


Jag letar mönster i gatan
Ibland så ser jag nåt system
Ibland så ser jag vart jag skulle
Ibland så ser jag bara sten



Idag har det varit en sån där lång dag, då klockan tickar och tickar men aldrig tycks gå framåt. Men det har varit en bra dag. Lite ensamt här hemma nu ikväll bara, skulle göra vad som helst för att ha min älskling här hos mig. Hållandes om mig framför en bra film. En vecka kvar, en låång vecka kvar. Men sen, sen ska jag njuta av att få vara med världens bästa! Jag längtar!

För övrigt kan jag säga att jag är galet sugen på choklad, en halv mil till affären är inte så roligt i sånna situationer. Men kanske bara bra det iofs.. :)


21 september 2010

Lång och seg dag som bara bestått av jobb där det var väldigt få passagerare och otroligt lite att göra och sedan lite plock här hemma för att få det lite renare. Och ja, roligare än så blir det inte och nånting annat har jag inte att säga. Ciao!

Hemma igen

Nu är jag hemma i lägenheten i Dilling igen. Lämnade Östersund och Malin vid 7 imorse och kom hem efter 10 ikväll. Lååång dag har det varit, minst sagt. Men dagarna hos Malin har helt klart varit värt allt tågåkande! Var så kul så att hälsa på bästa vän! Nu är det dock alldeles för lång tid tills vi ses igen..

Först blev det tåg till Trondheim vilket tog nästan 4h, efter det hade jag 3h att fördriva i Trondheim, så jag gick runt och kikade lite på stan och satte mig sen i hamnen och åt lite och läste. Riktigt fin och mysig stad det där faktiskt.

När klockan äntligen blev 2 åkte jag vidare mot Oslo, dit jag kom fram strax innan 9 ikväll och efter det blev det en timmes busstur innan jag tillslut var hemma.


Relax, take it easy

Gårkvällen var riktigt trevlig med förfest här hos Maggan och sen vidare till Olearys. Var helt fullt med folk och galet varmt, men det var kuul. Sen hem igen och lyssna på Timo och Oskar Linnros tills vi somnade vid 5 eller så.

Idag när vi tillslut vaknade så for vi iväg till Storsjöbadet. Åkte lite vattenrutschbanor och sådär innan vi gick upp till relaxen och spenderade resten av tiden där. Bubbelpool, tropisk dusch, ångbastu och bastu med doft och belysning i taket. Huuuur härligt som helst verkligen, var ordentligt avslappnad när vi gick därifrån.

Nu har vi nyss ätit riktigt god mat, kyckling, guacamole och grönsaker i tortillabröd. Mumma. Nej nu ska jag fortsätta kolla på reprisen av Lite Sällskap. Ciaaao!



 

 


 

18 september 2010

Även idag har det varit chill i Östersund. En liten tur till Jämtens marknad och sen lunch på Paus. Gott var det, och ett riktigt mysigt ställe att sitta och fika på i flera timmar.

Nu har vi precis gjort oss iordning inför kvällen här och väntar på folket som ska komma hit. Skål allesammans!


17 september 2010

En riktig chill-dag har det varit idag. Började med att beställa käk från onlinepizza vilket satt riktigt fint. Sen har det inte varit många knop här inte. Men tog en liten promenad förut så nu har jag sett lite av Östersunds stad, mysigt ställe det här faktiskt.

Nu är det baguette- och räkdags och sen fredagsmys framför idol och en film. Låter inte helt fel i mina öron :)



Östersund it is

Hallå där. Sitter hemma i Malins fina lägenhet i Östersund nu. Hon har det så mysigt så här! Kom hit igår kväll efter att ha rest i typ 14h för att komma hit.. Och då hade världens bästa malin bakat scones och äppelpaj tills jag kom minsann, riiiktigt gott var det!

Idag har vi varit och kikat på stan, hittade faktiskt äntligen ett par jeans! Och en tröja blev det också, ser tydligen ut som en jordgubb i den.. haha

Förresten, igår när jag var i Trondheim så kom den norska kungen Harald och gick typ 10m ifrån mig. Var en massa folk som tog kort och filmade och poliser och vakter överallt och jag fattade inte alls vad som hände. Men efter lite googlande kom jag alltså fram till att det var kungen. Lite häftigt sådär.

Nej nu ska vi ta och äta lite mannagrynsgröt innan vi traskar iväg. Ikväll vankas det nämligen partaj.


14 september 2010

Jobbet idag var så seeeegt, var inte alls många passagerare så det var inte direkt mycket att göra. Efter jobbet har jag handlat, lagat mat och packat! Imorgon bitti åker jag ju nämligen upp till Malin och hälsar på några dagar! Så hela dagen imorgon går åt till att sitta på tåg.. nästan 7h från Oslo till Trondheim och sen nästan 4h från Trondheim till Östersund. Woho vad roligt.. Kommer bli riktigt skönt när jag väl kommer fram :)

Nej dags att hoppa i säng, godnatt!


Your love is ultramagnetic


Dagens låt: Robyn - Indestructible, Acoustic Version

I'm going backwards through time at the speed of light
I'm yours, you're mine
Two satellites
Not alone
No, we're not alone

A freeze-frame of your eye in the strobelight
Sweat dripping down from your brow
Hold tight
Don't let go
Don't you let me go


Mysdag

Kom hem från jobbet i förmiddags och la mig då och sov i några timmar, otroligt skönt. Dock blir det lite svårare att somna tidigt nu ikväll.. Annars har dagen bestått av tepimplande och ett antal glamourama-avsnitt. Har fastnat för den serien nu och har snart avverkat hälften av avsnitten.

Nu ikväll har jag kollat på halv åtta hos mig och haft kvällsfika med muffins och te för mig själv eftersom att de andra är på jobbet fortfarande. Ska ta och sova alldeles strax eftersom att jag börjar tidigt imorgon också.. Men först ännu ett Glamourama-avsnitt!


RYG-STN

Loooondon baby! Älskade, underbara stad. Den 17 - 20 okt far jag dit igen med A-S och Elinor för en massa shopping. Nån mer som vill med? :)


Bild från januari i år.


Kladdkakemuffins

Min lediga dag har för det mesta spenderats hemma. Dåligt väder ute, som vanligt när jag är ledig. Men har iaf varit duktig och städat en del här hemma, blir ju så äckligt skitigt så fort, så det behövdes verkligen. Jag och as har även slängt ihop lite kladdkakemuffins, så nu luktar det riktigt gott här ska ni veta :)

Men nu borde jag hoppa in i duschen och sen sova, börjar 04.30 imorn. Blää.


10 september 2010

Hann precis beställa dom otroligt snygga stövlarna ni ser till vänster från H&M innan jag cyklade iväg till jobbet i förmiddags. Så nu är jag glaaaad. Har ju kikat på hemsidan ett bra tag för att se om dom skulle komma in igen, och nu hann jag precis beställa innan dom tog slut igen. Woopidoo.

Och imorn är jag ledig minsann, sova, sova, sova blir det då. Sen är det planerat att baka kladdkakemuffins också, ska bli gott. Nej nu kokar visst vattnet till mitt underbara Yogi te, ciaaaao!




 

9 september 2010

Tillbaks till norge och jobbet, där det var kolugnt idag. Ska gå och lägga mig nu och sova, utan min babe, saknar honom redan. 3 veckor kvar tills vi ses igen, jag kommer dö.

Nej jag är alldeles för trött för att skriva mer. God natt!

8 september 2010

Idag blev det en tur till Karlstad igen med älsklingen. Var till bergvik och skopunkten där jag köpte ett par skor och ett par stövlar. Sen blev det IKEA där det småhandlades lite och förtärdes lite god mat innan vi for hem till lilla Kristinehamn igen.

Resten av dagen har jag packat allt som ska med till Norge och även till Östersund och kollat på film, och nu blir det ännu en film och en massa mys med min babe. Tre veckor blir det ifrån varandra denna gång, inte kul alls..


Abstinensproblem



Fina Wendel

Jag har sån häst- och ridabstinens nu så jag tror jag dör. Inte suttit i sadeln sen i.. februari? Vilket är alldeles för länge sen. Vill bara öppna gareroben med alla ridkläder, damma av dom och sticka ut till stallet och rida tills jag är helt slut. Åååh vad jag saknar det. Den där känslan när allt går precis som man vill, när man känner det som att hästen och en själv är ett. Underbart.


When I look up

You can never settle with crawling
when you thrive to fly



Hallå där

En lång lunch/fika på Orion blev det med Anna idag, riktigt trevligt. Tror vi satt där i ungefär 3h, men har man mycket att prata om så har man. Efter det blev det en promenad hem till pappa där jag varit resten av dagen. Lagade lite god köttfärslimpa och så till kvällsmat och kollade på Ullared, helt galet kul program det där.

Nu sitter jag hos älskling och kikar lite på tv medans grabbarna spelar nått sånt där tråkigt spel på datorn, har aldrig förstått det roliga med det där. Så jag får roa mig själv minsann. Lite Sällskap med Filip & Fredrik börjar snart iaf, verkar som ett kul program :)


6 september 2010

Sitter och äter mörk choklad med havssalt och tittar på Toppbloggarna för stunden. Herregud, Kissie ser verkligen misshandlad ut i ansiktet.. Stackars tjej. Om en liten stund ska jag iaf kila ner på stan för att möta Anna och ta en fika eller så nånstans, ska bli så trevligt så.

Annars vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen, babe har börjat jobba igen efter semestern så hans sällskap får jag inte igen förens ikväll. Kanske ska gå hem till mamma eller pappa eller nått då, alltid trevligare än att vara själv :)


Shopping och Eclipse



Denna dag har
spenderats i Karlstad med älskling där det blev en del shopping. Hittade dock inte det jag hade tänkt köpa, men lite annat fint fick följa med hem istället. Så nu är en hel del av lönen jag precis fick borta igen, inte lika kul. Kvällen har spenderats i soffan med en film, popcorn och babe. Så mysigt så. Såg på Eclipse, och den var allt bra. Lååångt ifrån lika bra som boken, men hade inte förväntat mig något annat ändå :)

Tänkte förresten kika på ett par stövlar på H&M när vi var i Karlstad men dom fanns såklart inte där. Så jag tänkte att jag beställer dom istället och kollade på hemsidan, och jodå dom fanns kvar i dom flesta storlekarna. Det var för 2h sen, nu finns dom inte ens kvar på hemsidan längre. Gaah, irriterande. Jag vill ju så jäkla gärna ha dom! Så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sura och sova istället.. God natt! :)

3 september 2010

Sitter i babes lägenhet nu, och ni skulle bara se vad fint det är nu när han gjort om här, kände knappt igen mig när jag kom hit. Han är iväg och kollar på bil nu och jag sitter här och kollar på något matlagningsprogram på tvn, ser otroligt gott ut, så nu vill jag ha mat.. :P

Har varit iväg till stan en snabbis förut för att köpa linser och hämta ut mitt paket med böcker. Så nu har jag äntligen fjärde Twilight-boken, vill läsa den nu nu nu, men samtidigt vill jag inte att den ska ta slut för fort. Jobbigt det där. Nej om jag skulle ta och plocka upp min smutstvätt och sådär kanske. Ciao!


At work


Jag ær så glad før att vi får en hel vecka tillsammans ♥


Sitter på jobbet nu och det ær verkligen helt døtt. Var en del att gøra nær jag børjade idag, men resten av dagen har varit hur lugn som helst. Jag døøør av uttråkning snart. Tur att jag snart slutar och får cykla hem till min babe och mysa.

Imorgon blir det en kort jobbdag och på kvællen nær A-S slutar så tar vi bilen och far hem till Kristinehamn i ett par dagar. Nej nu kommer det visst en passagera, hipp hurra, æntligen något att gøra iaf. Ciao!