Lovely day

Lika underbart väder idag också ju, så snart ska jag ut och lägga mig på studsmattan och steka! Vill ju inte vara likblek när jag kommer till Cypern i övermorgon.

Idag ska jag även till mina kusiner, Andreas fyller nämligen 19 idag. Och så ska jag även på lite grillkalajs hos Myran som även han blivit 19, och innan det ska jag även träffa Malin och Anna en stund för att se så att allt är klart inför resan nu. Vet verkligen inte hur jag ska hinna med allt. Kanske får skippa att åka till kusinerna då. Men men, vi får väll se hur det blir!

Men nu ska jag ut och sola. Ha en bra dag!


Här kommer jag tillbringa stor tid utav dagen. Dock inte hoppandes, det är det alldeles för varmt för!


Löpband


Haha, tänk vad kul man kan ha med ett par löpband egentligen ;D

Trevlig kväll

Det blev en riktigt trevlig kväll idag. Var ju som sagt och spelade brännboll med lite folk förut. Tror vi var ungefär 20st, så det var skoj! Men att spela brännboll i 30-graders värme blev grymt jobbigt! Alla sprang runt och var apsvettiga. Haha. Och jag måste ju även nämna att team Johan, alltså mitt lag, vann! Och det var ju självklart mest på grund av mig! höhö

När jag kom hem så tog jag mig en lång dusch. Det var verkligen skönt, och välbehövligt! Och nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig snart, är riktigt trött nämligen.



Brännboll

Sitter och lyssnar på en massa partymusik just nu, har nämligen laddat ner en skiva med endast partajlåtar. Måste ju ladda mobilen med en massa sånna så att vi har till förfesterna nästa vecka ;D höhö

Om bara några minuter ska jag förbi hos Malin för att sen traska iväg till Oden där det blir brännboll. Alltså har jag inte tid att sitta här längre. Men hoppas alla får en trevlig fredagskväll!


Grymt varm dag

Det är verkligen enormt varmt ute, skönt! Och solen lyser ju allt den med, så det blev en stunds solning på studsmattan med Malin. Dock fick jag ingen färg eller så, men ändå. Vi var även ner på stan en stund, men det enda som inhandlades var en solkräm till ansiktet åt mig. En massa folk var det på stan iallafall, dom lockas väll ut ur deras hus nu när det är så fint väder ute och så är det fastingen på stan. Annars kan man ju räkna personerna på stan på en hand ungefär, men nu var det en hel del faktiskt.

God morgon!

Klockan är inte ens 10 än, men jag är redan vaken! Känner mig så duktig så. Men jag klarade av att gå upp såpass "tidigt" eftersom att det är grymt varmt på mitt rum. Det är praktiskt taget en bastu här inne faktiskt, trots att fönstret står på vid gavel. Med andra ord är det nog rätt varmt ute också, fast det är inte så jätte soligt och fint. Jag som ville sola idag!

Senare idag ska jag kanske med Maggan ner på stan en sväng och kika lite, och efter det måste jag till biblioteket och låna senaste Gossip Girl boken så att jag kan läsa lite när jag ligger och steker på stranden om några dagar. Ikväll blir det även brännboll med en hel del folk, vilket ska bli kul! Jag måste verkligen öva på att slå, så att jag kan det när det är dags för brännbollsturneringen ;) haha

Men nu ska jag ner och käka frukost, magen börjar kurra lite nämligen. Ciao!


Bror och jag på Cypern förra året

Ny bloggdesign

Som ni ser så har jag bytt design igen, men det är ju kul med lite variaton. Och jag är absolut mer nöjd med denna än vad jag var med den förra. Fast observera att denna inte är klar än! Ska inte ha de där bilderna uppe i headern sen, utan det kommer nya. Och så är det lite mer småsaker som ska fixas, men det orkar jag inte nu.

Men i alla fall, vad tycks?

Förra designen, triiiist med andra ord!
.
Och detta är den nya, iaf så som den ska se ut. Nån som inte ser den såhär?

Happy happy happy!

Just nu så är jag så grymt glad! Det finns flera anledningar till det, så jag kan väll dra dom nu:

*Imorgon är jag ledig för italienskan och ekonomin är inställd och naturen och geografin behöver jag inte gå på. Så om det blir fint väder imorn så blir det till att sola!

*Jag har ingenting kvar att plugga till, alla prov och sådant är klart nu!

*Jag sitter och käkar kladdkakemuffins just nu som är riktigt gott!

*Helgen kommer nog bli riktigt rolig med brännboll, två födelsedagsfiranden, jag ska klippa mig och slinga håret och så ska jag packa.

*Men mest lycklig är jag eftersom att på söndag natt åker vi till Ayia Napa!!!!!

Så nu är det sådär så att jag mest bara sitter och ler för mig själv med en muffins i handen. Jag är verkligen grymt glad. Jag är så glad så att jag till och med känner för att springa omkring och städa på mitt rum bara för att jag har massa myror i benen och inte vill sitta still! Och det är inte ofta jag vill städa kan jag ju säga, så jag tror jag ska dra igång med det nu innan jag ångrar mig!

Uteritt

Hallå alla glada!
Det var en riktigt mysig ridlektion idag. Vi red nämligen ut i skogen! Första gången våran ridlärare red där, så vi var inte säkra på om vi skulle hitta tillbaka.. Men det gjorde vi minsann. Och jag fick ha Inger idag, sjukt längesedan jag red den pollen så det var kul! Skulle jag köpa en häst så skulle det nog absolut vara henne ;)

Men nu ska jag gå ner och käka lite, fortsätta plugga och kolla på Grey's. Ha en trevlig kväll dudes!

Kerstin på Luxor framför mig när vi var påväg tillbaka :)

Onsdag

Blähä för denna skoldag! På italienskan hade vi ju prov, och det gick inte så bra som jag ville att det skulle göra. Det var rätt svårt faktiskt. Men men. Sen på ekonomin så fick vi tillbaka proven, det gick inte heller så bra. Var 2p från VG, så jag fick bara G... :P Men på engelskan fick jag iaf veta vad jag fick på nationella, och det är jag nöjd med!

Ikväll blir det till att fara till stallet och rida, vilket ska bli riktigt kul. Men fram tills dess måste jag plugga svenska och matte. Jag orkar inte mer!! Men det är bara 5 dagar kvar tills vi åker till Ayia Napa, så jag får väll ha det i tankarna medans jag pluggar så kanske det går lite lättare.

Ciao!

Kottarna anfaller!

Sådär, nu sitter jag äntligen här igen! Haha. Har ju haft annat för mig hela dagen. Började då med skolan, vilket var riktigt tråkigt. Sen var vi på brandstationen och kollade lite. Även det var tråkigt. Jag, Anna och Malin gjorde våra tappra försök att smita därifrån, men det gick inte så bra när det var så många lärare med.. Hmpf..

Efter skolan stack jag och Malin upp till ett supermysigt ställe i skogen och pluggade. Känns faktiskt som att jag kan en del italienska nu, så jag hoppas på minst ett VG imorn! ;P Men iaf, vi hade det så trevligt så i skogen. Och när vi tröttnade på pluggandet så gjorde vi en kottarmé! Snyggast ever blev den!

Efter skogen så gick jag till mamma för att få lite käk i mig, sen följde jag med henne till maxi och efter det hem till vårat riktiga hem för jag skulle hämta min cykel och dra den hit till pappa.


Tadaa! För mer bilder, klicka
här.

God morgon!

Nu är det snart dags för mig att gå iväg till skolan. Tog ju som sagt en liten sovmorgon idag, och det var grymt skönt att få sova ut. Dock vaknade jag redan innan alarmet på mobilen gick igång (!!!), för det var så ljust och varmt på rummet.

Sen vid tre så ska alla tvåor iväg till brandstationen för nånting med "Säker sommar". Men jag slutar ju skolan vid 2, så då måste jag ju åka hem först och sen åka till brandstationen. Suck.. :P

Men nu har jag inte tid att blogga mer! Ha en trevlig dag i solen! Ciao!

Plugg plugg plugg..

Har faktiskt varit duktig och kollat igenom italienskan lite, skrivit lite på matten och läst några sidor i svenskaboken nu! Så nu när jag varit så duktig så tycker jag att jag förtjänar lite sovmorgon imorgon, så det ska jag ta! haha

Förresten så krånglar bloggen en hel del för mig just nu.  Det kommer upp en ruta där det står 500 Internal Server Error. Är det bara för mig eller för någon annan också kanske? Jobbigt är det iallafall.

Resten av kvällen ska jag väll bara sitta här. Är ju inget bra på TV och jag har faktiskt inget bättre för mig. Så det blir en massa bloggläsande och sådant! Men det kan ju vara rätt trevligt det med ;D

Måndag

Så var det en ny vecka igen då, och endast sju dagar kvar tills vi åker. Idag har det iaf varit en rätt soft dag i skolan. På lunchen/hålet var jag ner på stan och gjorde några ärenden. Sen hade vi våran sista turismlektion, eftersom att jag kommer vara borta de två kommande måndagarna. Och jag måste bara få skryta om att jag fick MVG i turism! Väldigt lättförtjänt betyg, jag menar, minst halva lektionerna har ju gått åt till bloggen och bilddagboken m.m ;D haha

Resten av dagen hade jag faktiskt tänkt plugga som bara den, men jag vet inte om jag verkligen orkar.. Det är ju så grymt tråkigt! Men lite italienska ska jag nog kanske orka med iaf.. Suck.. Aja, ha en fortsatt bra dag dudes!

Pluggat

Nu har jag faktiskt varit duktig och skrivit en italiensk filmrecension och ett engelskt CV och en jobbansökan. Är dock inte riktigt klar, men nästan iallafall. Himla skönt att ha det gjort! Nu är det bara italienskaprov, svenska prov, muntligt i ekonomi och global hälsa kvar! Woho! Haha

Fast nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska nämligen traska iväg till mamma och se om hon har något käk att erbjuda! Haha. Är inte så hungrig dock, men man måste ju äta för att leva! ;) Ciao!

Shoppat

Kom hem från Karlstad för typ 1 ½ timme sedan. Det var en mycket trevlig tur, och jag fick en del inhandlat. Dock inte allt som jag skulle behöva ha, men jag får väll kika här i stan om jag kan hitta något mer.

Så fort jag kom hem så rusade jag in i köket för att se om vi hade något ätbart. För så hungrig som jag var har jag inte varit på länge! Jag slängde iaf ihop en rätt god maträtt om jag får säga det själv!


Gul tubtopp från H&M

Bikini, även den från H&M

Linne från Gina Tricot

Klänning från Gina Tricot

Köpte även solkräm och en vattenfast mascara, men det kändes lite onödigt att ta kort på dom och lägga upp på bloggen ;D

Myskväll

Har varit hemma hos Anna ikväll med henne och Maggan. Var en riktig chill-kväll. Vi lyssnade på musik och drack vin och juice och dom käkade gröt. Vi satt bara i köket och pratade hela tiden. Riktigt mysigt var det iaf. Tack för en trevlig kväll brudar!

Snart blir det att kliva upp igen då. Ska ju till Karlstad och shoppa! Ska bli riktigt trevligt.

Anna: Det här inlägget var det vi snackade om. Absolut mitt smartaste och djupaste inlägg i bloggen!

Världens snyggaste brudar!

Flyttat och klart

Har hållit på nästan hela dagen med att flytta grejer. Började vid 9 imorse och vid 4 kom jag hem till pappa. Jag och syster ska nämligen bo här tills mamma fixat iordning lite i radhuset. Det har iallfall varit sjukt mkt grejer att åka med. Vi åkte med en sån där släpkärra man kan hyra på statoil ungefär 7-8ggr eller nånting. Och då var den proppfull alla gånger!

Men huset är fortfarande inte riktigt tomt, är en hel del småsaker och sånt kvar. Men det tar mamma imorn eller nått tror jag.


Såhär fint var mitt rum för några timmar sedan.

Det blev en hel del saker ståendes på altan. Och ni ser ju hur hjälpsam Becka
är, hon har mest bara suttit och läst hela dagen. Latare syster får man ju leta efter!

När det började bli tomt i rummen så kikade det fram en hel del råttor.

Flytt pågår

Nu håller vi på och flyttar för fullt. Jag är alldeles varm efter att ha sprungit in och ut och upp och ner hur många ggr som helst nu. Var tvungen att ta en paus, så jag satte mig på altan med beckas bärbara ett tag. Sköönt.

Har inte så mycket att göra nu faktiskt, mitt rum är så gott som tömt. Bara sängen och skrivbord och sånt kvar. Men det får vänta tills mamma, andreas och Markus kommer tillbaka från radhuset. Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sen får jag väll gå in och hjälpa till med något. Ciao!


Flygbuss

Har precis bokat 3st bussbiljetter till Arlanda. 00:40 går bussen från Mc Donalds. Så det blir till att sova på bussen den natten, för sen på morgonen så lyfter planet till Cypern! Wiie! Inte länge kvar nu brudar!

Men nu ska jag snart gå och lägga mig. Japp, det är fredag och jag ska lägga mig såhär tidigt. Måste ju upp tidigt imorgon och flytta och så. Tjoho vad kul.

God natt!

Packar..

Ursäkta min bloggfrånvaro idag, men jag har varken haft tid eller ork att sätta mig vid datorn. Tänkte plugga en del idag faktiskt, men när jag kom hem så var jag tvungen att hjälpa till att bära lite golvplankor och sen börja packa ihop mina saker. Alla mina kläder ska över till pappa idag, och alla andra saker ska plockas ihop i påsar eller kartonger så att de kan tas med till radhuset imorn.

Japp, imorn flyttar vi. Jag vill verkligen inte. Inatt är nog min sista natt i det här huset. Fy fan! Nej, just nu är jag inte på så bra humör faktiskt.

Förresten hinner jag nog inte plugga nånting överhuvudtaget den här helgen. Imorn ska vi ju flytta och greja, så då måste jag ju hjälpa till. Sen på kvällen skulle vi hitta på nått kul tror jag. På söndag bär det av till Karlstad för shopping. Så inget plugg för mig den här helgen! Skönt, men det skulle verkligen behövts.

Nej nu ska jag återgå till packandet!

701 inlägget

Måste börja med att säga att detta är mitt inlägg nr 701, alltså var förra inlägget nummer 700. Shit vad mycket jag har bloggat! Haha, du ligger lite efter Malin med dina 312 inlägg eller vad det var!

Sen måste jag även säga att jag faktiskt varit lite duktig och pluggat italienska-glosor och lite matte idag. Jag fick ett ryck förut och kände att jag ville ta tag i matteskiten, så då gjorde jag det. Nu är jag klar med att förklara 1½ grej av 8. Haha, jag har lite kvar alltså. Men men, jag har ju en hel vecka på mig! ;D

Men nu funderar jag faktiskt på att ta en paus och ta en promenad. Det skulle ju vara rätt gött faktiskt. Får se hur jag gör. Ciao!

Sju...

Sju senaste:
senaste alkoholdrycken:
Hmm.. tror det var vin.
senaste bilfärd: Hem från stallet igår.
senaste filmen du såg: Den där med tvillingarna i New York :P
senaste ringda telefonsamtal: Pappa
senaste bubbelbadet: Oj, måste vara år sen!
senaste gången du grät: Grillkvällen hos Anna.. Haha
senaste måltiden: Pastasallad á la Rebecka

Sju saker du har på dig:
1.
Strumpbyxor
2. Kjol
3. Vitt linne
4. Grå tröja
5. Halsband
6. Underkläder
7. Klocka

Sju saker du gjort idag
1.
Käkat
2. Varit i skolan
3. Gett kaninerna mat och vatten
4. Pluggat lite italienska
5. Gått till och från skolan, till pappa och till mamma.
6. Bloggat
7. Kollat på lite film

Inställd lektion

Jahapp, kul att komma hit på morgonen och få veta att lektionen är inställd.. Då kunde jag ju sovit längre ju! Nu börjar jag inte förens 10.35. Aja, man ska inte klaga. För jag gör ju hellre något annat än att ha lektion!

Fast jag hade antagligen inte kunnat sova så länge idag iallafall, för det var några gubbar hemma hos mamma imorse och bytte fönster. Så de lät en jäkla massa. Men men, nu ska jag gå! Ciao!

Ridning

Hejsan hoppsan!
Jag sitter här och är helt slut jag, ridningen var nämligen rätt jobbig faktiskt. Men jag fick iallafall ha bästa Wendel, så det var kul! Vi red på serpentinbågar åt "fel" håll och gjorde öppna och sluta på dom. Wendel var himla pigg, så det var lite skoj ;) haha

Nu väntar jag bara på att syster yster ska bli klar i duschen så att jag kan hoppa in där. Ska bli riktigt skönt med en dusch nu, för det behövs verkligen. Sen ska jag kolla på Grey's Anatomy. Läste nånstans att läkarna skulle ha nån tävling idag? Hmm, det kan nog bli skoj det!

image490

Onsdag

Blä för skolan! Fick 2 uppgifter till idag som ska vara klara nästa vecka. Har verkligen hur mycket som helst att göra på 7 dagar.

*Italienskaprov
*Svenskaprov
*Muntlig matteuppgift
*Italienska filmrecension
*Ekonomirapport (skriftlig och muntlig)
*Global Hälsa rapport
*Engelska, jobbansökan


Undrar hur jag ska hinna med allt detta egentligen. Hela helgen lär väll gå åt till att plugga.. Fast på söndag ska jag ju till Karlstad, så då hinns det inte :P

Nej nu måste jag sätta igång med ekonomirapporten så att jag får den klar! Och lite senare så kommer Kerstin och hämtar mig och så ska jag till stallet och rida! Ciao!

Gossip Girl

Kom precis från pappa. Har varit där och kikat på senaste avsnittet av Gossip Girl med Malin nämligen. Det var riktigt bra! Dock inte lika bra som det förra, men ändå. Och nu trodde man ju att Chuck skulle bli värsta gullegrisen, men nehe då, han är allt fortfarande ett svin! Haha, gris och svin! hahaha

Men detta avsnitt var det sista för säsongen. Lär alltså få vänta ett bra tag på säsong 2 nu. Men men, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! ;D

Studsmatta

Har inget intressant att skriva, så ni kan väll få se på lite bilder från en lycklig stund i mitt liv på en studsmatta och utan plugg!

Så, vilken var snyggast nu då?

Plugghelvete

Det går käpprätt åt helvete för mig att plugga. Jag läser i två min, sen tröttnar jag och gör något annat, sen läser jag igen i några få minuter och sen tröttnar jag. Gaah! Kanske beror på att jag är grymt hungrig just nu, magen skriker efter mat! Men mamma verkar inte vara hemma, så jag vet inte vad vi ska äta.. Men näe, nu måste jag gå ner och få något i magen innan jag dör!

Och hej då VG i ekonomi säger jag ju bara, både provet och rapporten går skitdåligt. Pruttilutt.

Kommer kanske ett roligare inlägg senare när jag har mat i magen och är lite gladare ;D

Hög musik i bibblan

Har ett ganska långt hål nu eftersom att engelska-lektionen är inställd. Tänkte därför att jag skulle vara lite duktig och skriva på min ekonomi-rapport om ett företag som ska vara klar den här veckan. Går dock inte så bra eftersom att det är några på besök från en annan skola och de spelar just nu i cafeterian. Hööög musik med andra ord, och jag kan inte koncenterera mig. Men dom var rätt duktiga iaf, just nu spelas Holiday av Green Day. Grymt längesedan jag lyssnade på dom!

Puuh, nu slutade dom. Eller fan, dom ska visst spela ännu fler låtar.. Jahapp, blir väll att jobba hårt när jag kommer hem istället kanske :P

Ha en fortsatt bra dag! Ciao!

Duktigt

Har faktiskt varit lite duktig idag. Efter att jag lagat mat och käkat så gick jag upp och duschade, sen så har jag faktiskt suttit och druckit te och pluggat! Eller ja, jag läste i ekonomi-boken i lite mer än en halvtimme. Men det är faktiskt bättre än ingenting! Sådäså!

Nu hade jag faktiskt tänkt gå och lägga mig också, så att jag orkar gå upp imorgon. Men då gick ju Marcus in på badrummet och skulle duscha nu. Så jag får väll sitta här och vänta ett tag.. Men inte för att det gör mig något ;D


Halli hallå

Sitter här hos pappa nu, har precis varit ute hos kaninerna nämligen och snart ska jag traska över till mamma. Men iallafall, Luna fyller ju år idag, så hon har fått lite godsaker och så tog jag ut henne på en promenad på gården. Hoho. Det är inte riktigt något för henne, hon blir lite småtokig ibland. Sen satt hon och stekte på studsmattan en stund. Fett med nice vettni ;D

Nej nu ska jag inte sitta här och dega mer. Eller förresten, jag måste bara berätta om den kanske softaste turism-lektionen någonsin! Vi var 7st, fick en kamera av vår lärare Jocke och sen traskade vi iväg till gästhamnen och tog kort. Utan Jocke då. Japp, det var alltså dagens lektion. Mycket lärorik! Slutade även en halvtimme tidigare.

Men nu ska jag gå. Ciao!


Luna och jag sitter ute och steker i solen! ;D Och ja, jag
vet att jag inte ser normal ut. Men Luna är ju söt iaf!

Måndag

Nu sitter jag här i skolan igen. Tråkigt tråkigt. Klockan är över två, men jag har ändå bara haft en riktig lektion idag. Soft med andra ord. Nyss var vi i aulan och lyssnade på Sara (?) och vår klasskamrat Elin som pratade om sitt projektarbete. De har varit i Tanzania och kollat hur det är och så. Verkade som en riktigt intressant resa!

Idag efter skolan måste jag verkligen sätta igång med ekonomi-pluggandet. Kan inte ett skit om det, och så har vi prov i övermorgon. Blä för det, jag orkar inte med skolskiten längre. Men snart slipper man det i en vecka iaf!

Men nu ska jag gå och vara lite social mot de andra ;) Ciao!

Födelsedag

Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag?
- Jo det är ingen vanlig dag, för det är Lunas födelsedag. Hurra hurra hurra!

Haha, min kära lilla kanin Luna fyller år idag faktiskt. Nu är det exakt ett år sedan som min kanin Fiffi fick ungar med Maddes lilla ninis Sune. Grattis grattis!



Tjuvlyssnat

Bara för att jag inte har något bättre för mig ;)

Busslinje 28, Hudiksvall

Kille 1 ~18: Fatta om solen skulle slockna, så skulle alla dö.
Kille 2 ~18: Va? Är du dum eller? Det skulle vi inte alls.
Kille 1: Jo, vet du hur jävla kallt det skulle bli eller?
Kille 2 (med allvarlig röst): Ja, jag har väl varit vaken på natten!


Söndag

Söndagar är mycket tråkiga. Verkligen urtrista!


Blä på söndagar.

God morgon!

Vet ni va? Jag lyckades gå upp strax efter 10 idag! Haha, grattis till mig. Det berodde dock bara på att det kom någon och plingade på dörren vid 10. Och så var det himla kallt också. När jag kom ner märkte jag att ytterdörren stog på vid gavel, men jag har ingen aning om varför. Hmm.. Skumt det där :P

Idag hade jag tänkt börja plugga lite till ekonomiprovet som jag har på onsdag. Men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli mycket plugg.. Det är ju verkligen grymt tråkigt att plugga! Men jag skulle verkligen behöva, för det verkar vara en hel del som vi ska ha prov på. Usch usch. Och den där himla ekonomirapporten också.. Den lär jag ju aldrig bli klar med :S

mini-spa kväll

Har precis tagit en lååååång och varm dusch. Hade även lite mini-spa inne på badrummet. Dvs jag rakade benen, hade ansiktsmask, smörjde in mig ordentligt med body lotion m.m. Så nu känner jag mig som en ny människa! Haha. Riktigt skönt var det iallafall, och jag luktar grymt gott för stunden ;D

Nu ska jag nog gå ner och kolla på tv en stund, eller också sitter jag kvar här, eller så lägger jag mig i sängen och läser en tidning. Hmm.. Svårt val! Jag ska iaf lägga mig ganska tidigt idag, så att jag kan komma upp lite tidigare än 12 imorn. Hade tänkt gå upp vid 10 idag, men självklart så råkade jag stänga av alarmet när det ringde, och så vaknade jag vid 12 igen.. Att det ska vara så himla svårt att gå upp vid en lagom tid på helgen!

Färga håret?

Jag skulle ju verkligen behöva klippa mig just nu, håret är ju slitet som tusan. Kan knappt hitta ett hårstrå utan kluven topp! Men hade inte tänkt klippa så mycket, utan bara klippa bort det slitna.

Men jag funderar även på att färga/tona håret. Hade ju egentligen tänkt göra nya blonda slingor, men det är så jäkla fult med utväxten jag får jämt. Och så sliter det ju även en hel del. Så jag kanske skulle ta och färga eller tona håret i nån mer mörkblond eller ljusbrun nyans? Skulle det vara snyggt tro? :) Typ som färgen på bilden, eller lite ljusare. Gillade verkligen den färgen nämligen!


 
  
 


Resan bokad och klar

Hej!
Har inte haft en tanke på att uppdatera bloggen förens nu faktiskt. Har ju bara haft Cypern i huvudet ;) Men nu är iallafall resan bokad. Den 2 juni klockan 07:50 lyfter planet som ska ta mig, Malin och Anna till Cypern. Ska bli grymt kul! Riktigt tråkigt att inte Madde kunde följa med bara... :( Hade varit så fruktansvärt roligt om det hade varit vi 4 som åkte iväg! Men det får bli en annan gång. Kanske nästa år? ;D

Torkad frukt och CYPERN!!

Blev en lugn kväll framför tv:n ikväll. Först följde jag med mamma till maxi så att jag fick mig lite torkad frukt. Sen åkte vi till radhuset och kollade. Blir nog rätt okej det där, när det är klart.. Jag får ju iallafall källaren, så kan jag smita in genom källargången när jag varit ute och gjort nånting med vännerna så märker inte mamma hur sent jag kommer hem ;) höhö.

Men som sagt, det blev en tv kväll då med en massa torkad frukt. Har käkat så mycket nu så jag nästan mår lite illa. Men gott vare! Och mitt under talang 2008 får jag ett sms av Malin. Hon får åka till Cypern! Så vi drar nog den 2 juni. Det ska bli så SJUKT KUL! Jag längtar som en gris!!

Fredag

Äntligen helg! Känns riktigt gött! Dock har jag ingenting planerat den här helgen, så vi får väll se hur rolig den blir. Det enda jag vet är att jag ska packa ihop mina kläder nu snart och sen gå över till mamma. Jag orkar verkligen inte packa ihop allt, det är jobbigt! Men jag måste väll passa på att vara där nu innan vi flyttar... Och så vågar jag inte direkt bo själv här hos pappa.

Nej men nu ska jag nog sätta på hög musik och sätta igång med packningen. Ciao!

Skola

Sitter i biblioteket på skolan just nu. Har ingen aning om vart alla andra är faktiskt. De flesta har lektion iallafall. Jag skulle egentligen ha ekonomi nu, men det är estetfestival så vi fick gå och kolla på dans istället. Fast jag orkade inte gå till stan, utan jag satte mig här istället. Tänkte ta och fortsätta skriva på mitt ekonomi-arbete nämligen, men jag orkar verkligen inte!

Skönt att det är fredag idag förresten! Vet inte vad jag ska hitta på i helgen, skulle behöva plugga en hel del. Men vi får se hur det blir med det, jag har ju inte så bra diciplin på mig själv...

Ha en bra dag!

"Neeej! Mitt konstverk!!"

Kom hem från en mycket trevlig kväll hos Louise för en liten stund sedan. Vi bakade muffins för fulla muggar, och goda blev dom! Tre olika sorter fick vi ihop. Tog ett bra tag innan alla var klara, men när de var det så var det bara att sätta igång att äta. Man blev grymt mätt efter bara en halv muffins, men man var ju tvungen att smaka på alla! Så det var bara att tvinga i sig! ;D

Men vi måste iallafall fått bra träning idag. Skrattade så grymt mycket så jag kommer få träningsvärk imorgon! Var förresten riktigt jobbigt att skratta med magen full av muffins + träningsvärken i magen från gårdagens ridning! Men som sagt, bra träning där iaf!


Madde, Anna och Louise käkar på!

Muffins 1: Äpple och kanel muffins med havretopping. Betyg 3. Ganska goda, men borde varit mer äpple i!
Muffins 2: Chokladmuffins med chokladglasyr. Betyg 2. Riktigt maffiga, men skulle vara godare med mindre chokladglasyr och med chokladbitar i smeten!
Muffins 3: Rabarbermuffins med nån nötopping. Betyg 4. Absolut godast!

Rosa skor

Hur söta är inte de här skorna egentligen?! Jag vill grymt gärna ha dom sittandes på mina fötter i sommar! Och så kostar de endast 137.54kr också. Självklart kommer dom från Forever21. Det är sjukt hur mycket fint dom har där. Varför kan ingen svensk sida, eller åtminstonde nån inom EU, ha lika fina kläder och accessoarer som forever21?! Då skulle jag absolut beställt en hel del!

Nu ska jag gå ner och kika om jag kan hitta något att äta, sen ska jag möta Anna, Louise och kanske Madde på Coop för att handla lite. Blir ju bakning lite senare ;D Pusshej!


  

 

Muffins

Sitter i skolan fortfarande, trots att jag slutat för ett tag sen. Jag, Louise och Anna skriver nämligen ut lite recept på muffins. Ska baka det sen ikväll hos Louise. Ska bli grymt gott!

Men nu ska vi dra, men jag skriver mer när jag kommer hem! Ciao!

Niice dudes

Grey's är så grymt bra! Absolut världens bästa serie! Fast den var bättre förut, men så är det ju med alla serier. Ju längre dom håller på, desto sämre blir dom. T.ex Oc och Lost, för dom gick det ju verkligen utför. Men men, får hoppas att Grey's snart blir lika bra som det var i början ;D

Men nu ska jag nog hoppa i säng. Måste ju vara pigg imorgon när vi har nationellt prov i engelska på morgonen. Önska mig lycka till nu! Godnatt!

Hannah och Kerstin :) Måste säga att Hannah passar väldigt bra i sin "mössa"!

Bloggvärde

Har läst en massa bloggar som räknat ut sitt bloggvärde genom den här sidan, och nyss läste jag det även hos Louise. Så jag var självklart tvungen att kolla hur mycket MIN blogg var värd.

11.870kr

Japp, så mycket skulle ni få punga ut om ni vill köpa min blogg. Skulle vara välbehövda pengar just nu. Så nån som är intresserad? Bloggen är din på en gång om du betalar mig 11.870kr!

Ridning

Kom hem från stallet för ett litet tag sen. Det  var hyfsat kul att rida idag, kunde varit roligare. Nästan så att vi hade roligare innan lektionen än på själva lektionen. Kerstin och Hannah fortsatte nämligen sin försäljning av hästprylar ;) haha. Kommer bild sen! Jag hade iallafall Nisse, och vi hade dressyr. Gjorde mest öppna, sluta och lite skänkelvikning. Gick väll inte så superbra, Nisse pisse var nämligen lite seg i början.

Måste bara säga att Nisse är otroligt ful på bilden. Riktigt så ful är han inte på riktigt, faktiskt. Höhö ;D

Men nu måste jag skynda mig in i duschen. Måste ju hinna duscha OCH fixa något att äta innan Grey's Anatomy börjar. Och jag är inte snabb i duschen, så det är tveksamt om jag hinner.

Gossip Girl

Guuud vilken seg dag! Tiden går ju hur sakta som helst. Kan bero på att jag inte har något att göra kanske. Fast nyss kollade jag på avsnitt 17 av Gossip Girl. Riktigt bra! Men lätt det sorgligaste avsnittet hittils. Usch, tycker verkligen grymt synd om Serena. Blähä för Georgina, hon är ju den värsta människan ever! Haha :P

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa senaste numret av Cosmopolitan. Det är najs det. Ciao!




 
  

Dåligt med bloggande

Louise klagade förut på att jag bloggar för sällan och för sent på dagarna. Hoppsan. Ska försöka bättra mig, jag lovar! Dock har jag verkligen ingen inspiration att blogga för tillfället, finns liksom inget att skriva om you know ;)

Dagen i skolan har iallafall varit rätt soft. Ingen matte, sen ekonomi med Anders (ungefär lika ansträngande som att inte ha någon lektion alls), italienska där vi kollade på film, lunch och sen engelska som var så jävla tråkigt. Har nästan inte varit med om en tråkigare engelskalektion! Var ungefär lika uttråkad som killen på bilden. Höhö

Nu på dagen vet jag inte vad jag ska göra. Men nått kanske jag hittar på. Sen ikväll blir det ridning! Ska bli riktigt kul, och förhoppningsvis så är det dressyr :D

Håååål

Fick stressa som sjutton imorse för att hinna till skolan i tid. Jag slängde i mig frukosten, klädde mig i raketfart och hann inte ge kaninerna mat och vatten. Sen cyklade jag till skolan, och fick höra att vår första lektion, matten, var inställd. Kul! Så nu sitter jag här och har håltimme. Börjar om ungefär 50min igen, med ekonomi.

Nån mer som märkte att de blev nått skumt med statistiken här på bloggen igår förresten? Jag hade ungefär 30 läsare på dagen, men på kvällen när jag kikade igen så var det bara 5. Samma sak för Malin och Anna. Hmm.. Skumt det där ;)

Bikinisar


Jag behöver ju verkligen en ny bikini, så jag funderar på att beställa en. Har kikat lite på ovanstående, men jag vet inte riktigt vilken jag tycker är snyggast. Hjälp mig bestämma!

Tisdag

Hej!
Satte mig inte vid datorn förens nu, så nu vet ni varför ni fått vänta så länge på ett blogginlägg ;)
Idag har jag iallafall varit i skolan som vanligt. Det var tråkigt, som vanligt. Sen stack jag hem och käkade och efter ett tag kom Anna förbi. Då gav vi oss ut på en promenad, en snabb sådan till och med, lite powerwalking alltså! När vi hade gått en bit så hörde även Malin av sig, så då gick vi förbi och hämtade upp henne. Sen fortsatte vi att gå och gå och gå och gå.. Riktigt trevligt och mysigt var det iaf! Men jag blev grymt trött i fötterna efter den promenaden.

Har även varit en sväng på stan med Anna och sen även till Maxi. Trevligt trevligt. Fick pengar av pappa så att jag kunde köpa en Brämhults juice. Det är ju så grymt gott! Jag njuter verkligen när jag dricker den! haha

Dagen som gått

Nu lider måndagen mot sitt slut, och jag ska alldeles strax byta om till pyjamas och gå in på badrummet och göra mig iordning för sängen. Ikväll har jag varit med pappa och bror min över till mamma där vi hämtat kaninerna. Dom ska ju flytta hit till pappa nu när mamma byter hus. Så vi lastade på de tre burarna på en stor släpkärra och körde hit. I efterhand känner jag mig väldigt smart som tog en vit jacka när jag skulle bära burarna.. Nu är den svart lite här och där, så jag fick slänga den i tvätten. Imorn får jag alltså skita i att ta jacka, eller ta min vinterjacka. Får hoppas att det blir fint väder då så jag slipper vinterjackan ;)

Förresten fifflade jag lite med designen och menyn förut. Nu ska arkiv-länkarna funka igen hoppas jag! Dom gjorde ju inte det ett tag nämligen :P Och om ni vill veta så är jag fortfarande inte nöjd med designen... hmm...

Extreme makeover




Jag känner att jag är i behov av en makeover, vilken vore snyggast? Haha ;D Ignorera att mitt ansiktsuttryck är helt cp på bilderna!

Måndag

Då var jag hemma igen då. Har först varit i skolan där jag slutade vid 4. Lång dag idag alltså, men måndagar brukar gå rätt fort i skolan ändå. Efter skolan stack jag hem till mamma en stund. Släppte ut kaninerna och gav dom lite äpple, sen satt jag ute i solen och läste lite tidningar. Fick hem nyaste Cosmopolitan idag. Kul! Men den tidningen är ju så tjock, så jag har inte hunnit läsa så mycket i den än. Ska göra det lite senare istället.

Förresten måste jag verkligen köpa en ny bikini. Men jag hittar ingen som duger nånstans, jag vill ju ha den perfekta liksom! ;) En rätt ljus, kanske vit, med några blommor eller något på. Så ska det vara smala band på också! Haha, lär aldrig hitta just den jag vill ha.

Kläderna


Detta var alltså vad som inhandlades idag :)

Jag känner mig som en sann modebloggare som fotograferar dagens shopping ;D Förresten ser benen helt sjuka ut på det här kortet, mitt högra ben är ju 2x så smalt som det vänstra.

Grym på att posa är jag ju också!

Shopping

Kom hem från Karlstad för ungefär en timme sedan. Var där med la mia madre och handlade en hel del kläder. Dock var vi på Bergvik, och där brukar det inte finnas så vidare mycket fint. Men en del saker hittade jag iaf. Visar upp det lite senare ikväll kanske! Jag funderar på att beställa lite kläder på internet också, skulle behöva en hel del sommarkläder nu.  

Nu tror jag faktiskt att jag ska sätta på hög musik och sätta igång med städandet. Jag måste måste måste städa! Men jag vill verkligen inte, blöhöö....

Söndag

Så var det söndag igen då. Vädret är inte lika fint idag, rätt molnigt och så. Och imorn ska det ju bli ännu sämre, trist ,men sant.. Så vad blir det idag då? Pappa kommer snart hem från Maxi, så då blir det mat. Sen efter det ska jag till Karlstad. Får se om det blir nån shopping för mig :) Blir vi inte där så länge så ska jag städa på mitt rum när jag kommer hem. Såhär skitigt och stökigt har jag inte haft det på år och dar! Måste verkligen göra nånting åt det nu.. :P


Jag vill vill vill vill åka tillbaka till Cypern!

Trevlig kväll

Kom hem för en stund sen efter en kväll i skärgården med Malin. Vi tog en promenad vid halv 9 typ och våra ben styrde oss mot skärgården. Gick rätt långt, och tillslut hamnade vi på en brygga där ute. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt och lyssnade på musik. Det var nämligen några som hade en fest i ett hus där så de spelade hög musik. Och bra musik var det också, sån där man kan sjunga med i. Sen när det började bli lite kyligt så promenerade vi hem igen. Tog ju ett tag eftersom att det var en bra bit att gå, men mysigt var det allt!

Nu är jag sådär trött så att jag inte orkar gå och lägga mig. Sitter och gäspar 50ggr i minuten i princip. Men jag oooooorkar ju inte gå och borsta tänderna..... Men nån gång måste jag ju.. Godnatt!

Suddig bild, men tagen med mobilen faktiskt :P

Härlig kväll!

Konfirmation

Var ju som tidigare nämnt i kyrkan förut för att kolla när min broder konfirmerade sig. Kan ju inte direkt påstå att det var kul i kyrkan, för det är det ju inte. Men det dög allt. Sen när det var klart där så stack hela familjen +kusinerna ut till café Pärlan i skärgården och käkade glass och så fick Marcus paket. Det var så trevligt så :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Har lite småtråkigt och så. Är ju himla fint väder ute, så det skulle vara skönt att vara ute. Men njaa, jag hamnade här istället.. ;) Kanske går över till mamma och hälsar på kaninerna om jag inte kommer på något bättre.

Marcus är på översta raden. Men lägg märke till killen som är påväg ner ;) haha

Det är kuuul att hoppa studsmatta ;D

Hej!

Vårat internet försvann igår kväll, så jag har inte kunnat blogga. Men nu är jag tillbaka! ;D

Kvällen igår blev riktigt mysig. Jag var ju ute i skärgården och grillade med Louise, Malin och Anna. Först handlade vi på Coop och sen stack vi ut. Engångsgrillen vi hade var riktigt dum och ville inte riktigt komma igång, men efter ett tag funkade det. Så då blev det att slänga på kött, kyckling, lök och majskolvar. Riktigt gott!

Hinner inte skriva så mkt mer nu, ska iväg till kyrkan nämligen. Min bror ska konfirmera sig, och sen sticker vi ut till skärgården och fikar tror jag. Ha en bra dag! :D


Anna och Malin i skärren :D

Louise är koncentrerad när hon häller upp juice ;)


Fredag och Dagens...

Guud så härlig dag! Tralla lalla la! Men jag är alldeles trött och seg, blir jämt det när jag varit ute mycket och det är varmt. Jag orkar inte ens blogga egentligen. haha. Så jag kör med en dagens för enkelhetens skull!

Dagens humör: Happy happy!
Dagens borde: Inget som jag kan komma på faktiskt! Eller jo, städa mitt rum...
Dagens frisyr: Just nu uppsatt i en knut, men förut hade jag utsläppt.
Dagens klädsel: Strumpbyxor och blå klänning.
Dagens planer: Grilla i skärgården med Anna, Malin och Louise! :D
Dagens materiella vill ha: En smoothie!!
Dagens längtan: Just nu längtar jag endast efter att vi ska dra utomlands :)
Dagens beroende: Vatten! Har varit grymt törstig hela dagen.
Dagens tråkigaste: Italienska-helvetet.
Dagens person: Bruuudarna i skolan!
Dagens irritation: Att såfort man ska göra nånting så kostar det pengar, jag måste spara ju!
Dagens låt: The Futureheads - The Beginning Of The Twist

il sole splende

Har faktiskt inte satt mig vid datorn förens nu, har ju varit så fint väder så då vill man ju inte sitta här. Istället har jag bara varit ute, suttit på trappen och druckit smoothie och läst tidningar och lekt lite med farmor och farfars hund Wilma. Sen har jag även lagat maten här hemma, pappa var nämligen upptagen med annat. Så idag blev det grillat, alltså kött, potatisklyftor, majskolv och en sallad till det. Blev riktigt gott! Och jag är grym vid grillen ;D haha


Malin, Anna och Madde tidigare idag :)

Även Johannes får en ärofylld plats på min blogg ;)

Geografi

Provet imorse gick åt helvete. Trodde att det skulle vara mycket lättare än det var.. Men jag tror nog kanske att jag kan få G iaf, hoppas verkligen det. Vi fick 4h på oss, men jag gick efter typ 2, så jag hade ett låååångt hål idag. Cirkus 3h tror jag. Så jag, Malin, Anna, Madde och Johannes stack och köpte glass och käkade på en brygga istället. Trevligt trevligt :)

Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog bara att slappa eller så, är ju så härligt väder ute så det skulle vara skönt att göra nått ute då.. Men jag får se. Nu måste jag fortsätta skriva på mitt arbete om smutsigt vatten i världen. Ciao!

Prov

Grey's Anatomy var rätt bra idag, men inget höjdaravsnitt direkt. Men jag undrar fortfarande vilka filmer han som artären brast för varit med i? Jag känner ju igen honom sååå väl!

Men hinner inte kolla upp det nu, för jag ska hoppa i säng direkt. Måste ju vara pigg imorgon när jag ska sitta och skriva nationellt prov i matte i 4h! Önska mig lycka till nu! Och lycka till till alla ni andra som också ska göra det! :)





  
 

Ridning och plugg

Dagen började ju med skola då, och idag gick skolan riktigt segt måste jag säga. Men tillslut var skoldagen över, och jag och Anna åkte hem till mig för att plugga matte. Vi flyttade ut ett bord och två stolar mitt på gräsmattan, där det var sol. Sen satt vi där och pluggade en hel del faktiskt, och käkade en del förstås. Bl.a Ben&Jerry's glass, sååå gott!

Sen var det dags för mig att åka ut till stallet och rida, så då stack Anna hem. Idag hade vi iallafall hoppning, och jag hade sega Britta. Vi fick rida ute i paddocken, och det var sååå härligt! Verkligen perfekt väder har det varit idag ju :) Men som sagt, vi hoppade då. Inga höga hinder, lite småskutt bara. Och det gick inte direkt fort för mig, men jag kom ju iallafall över hindrena :)

God morgon!

Nu är det snart dags att gå iväg till skolan och sätta sig vid bänkarna för att räkna lite matte. Idag har vi bara riktigt tråkiga lektioner, men vi slutar ändå rätt tidigt, så det är ju skönt. Vill ju inte gärna vara i skolan när det är såhär fint väder! Solen skiner och det ser rätt varmt ut. Fast efter skolan måste jag ändå plugga lite... Men ikväll är det ridning iaf, så det ska bli skönt!

Men nu måste jag gå faktiskt. Ha en bra dag. Ciao!

Gossip Girl

Såg alldeles precis på avsnitt 16 av Gossip Girl, och det var riktigt spännande! Ett av de bättre avsnitten på senaste faktiskt. Slutet var riktigt förvånande också, det trodde jag faktiskt inte om Serena. Tänker inte avslöja här vad hon har gjort, för jag antar att det är rätt många av mina läsare som brukar kolla på Gossip Girl :)

Nu borde jag egentligen gå och lägga mig, men jag har fortfarande inte gjort italienska läxan, så tänkte börja med den nu. Men sen blir det att hoppa i säng, för imorgon är det en ny dag. God natt!


  

  

Fel på magen?!

Ibland undrar jag verkligen vad det är för fel på min mage. Nu har jag precis dragit i mig en halv kebabpizza, och inte fan är jag något mätt för det. Nej jag skulle lätt kunna käka nån portion mat nu! Jag har verkligen svårt för att bli mätt ju, och så har det väll varit ända sedan jag träffade Madde och Anna tror jag. Haha. Vi har ju haft våra moff-kvällar och i princip varje gång vi träffas så käkar vi ju nånting. Så jag skyller helt enkelt detta på dom ;D hahaha

Förresten är jag grymt sugen på choklad nu.. Nån som kan komma hit med lite? :D

Ego

Slängde precis ihop en liten bild i photoshop på mig själv, och här är resultatet:

Haha, det är sånt här jag sitter och roar mig med just nu, istället för att plugga matte eller italienska... Men för att ha nått att jämföra med kan ni ju få se originalet också.

Rekord!

Loggade precis in på blogg.se, och märkte att jag hade en massa nya kommentarer (eller ja, typ 10st kanske, men det är en massa för mig). Jag hade iallafall blivit utnämnd som dagens blogg hos Sabina. Tackar tackar för det! Det resulterade i att jag hittils har haft ungefär 5ggr så många besökare idag mot vad jag vanligtvis brukar ha ;D haha

Just nu sitter jag och dricker en supergod smoothie som jag gjorde förut. Jag mixade fryst banan (vilket är as gott att äta bara som det är) med exotisk juice. Det låter kanske inte så gott, men jag lovar, det är det! Ska snart ta och plugga lite matte också.. Blä på det, jag hoppas verkligen jag klarar av de nationella på torsdag...
 

Klar!

Yes, nu är jag äntligen klar med det där jävla arbetet! Ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig nu faktiskt. Måste ju upp tidigt och cykla iväg till skolan imorn... Sen efter skolan blir det att plugga matematik med Anna :) Behövs verkligen nu inför de nationella proven.. Haha, gud vad pluggis-aktig jag låter nu, känns ju som att jag bara skrivit om skolan idag i princip. Ujujuj, men det är väll ändå bara typ 3pers som läser vad jag skriver ;D  Men som sagt, nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Bolivia

skolarbete
Ser det inte såååå kul ut? ;) Det är mitt geografi-arbete om Bolivia som jag håller på med, och som skulle vara inskickat idag. Men jag har fortfarande analysen kvar att skriva, och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva på den. Tjohej, blir att sitta här ett bra tag till innan jag kan gå och lägga mig då.. Blää!

Men jag får skylla mig själv, för jag sitter inte direkt och jobbar hårt med detta. Nej, bilddagboken och bloggar är bra mycket roligare! Har läst hur många bloggar som helst idag ju, bara för att slippa jobba med detta ;D haha

Nice dag

Har varit en riktigt soft dag idag. Efter maten så knallade jag över till mamma för att ge kaninerna mat och vatten, passade även på att städa lite till dom. Tror dom blev så glad så. Sen satt jag bara på verandan och läste diverse tidningar och bara slappade i värmen. Efter det gick jag över till pappa igen, och började lite med geografin. Det går sakta men säkert framåt, har inte så otroligt många frågor kvar nu. Sen följde jag med pappa till maxi och handlade lite käk.

Nu har jag precis ätit klart, blev mackor á la Italia för mig. D.v.s grovt bröd med salami, mozzarella, färska tomater och soltorkade tomater på. Riktigt gott var det! Måste käkas nån mer gång :) Men nu ska jag duscha, ciao!
Sommar -07
Luna förra sommaren :)

Audioslave

Bästa bandet just nu är absolut Audioslave. Lyssnar på dom hela tiden nu, men kommer antagligen bara göra det i några dagar till, sen har jag tröttnat. Men de bästa låtarna är bl.a dessa:

Doesn't remind me.


Like a Stone


Men den absolut bästa är ändå Be Yourself. Tröttnar aldrig på den!

Nya bloggplattformen

Min blogg blev precis flyttad till nya bloggplattformen, och jaa, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den än. Den ser ju i princip likadan ut som den förra, fast något fulare. Dom kunde ju absolut valt en snyggare och mer stilren design, för denna känns lite mer B än den förra. Fast den duger ju ändå :)

Detta inlägg är verkligen total värdelöst, men just nu sitter jag bara och försöker komma saker att göra så att jag slipper börja med geografin, och då tyckte jag att ett blogginlägg kunde vara ett bra tidsfördriv. Skjuter verkligen på det så mycket jag kan, för jag orkar inte ta tag i skiten. Men nångång måste jag väll antar jag...

Förresten håller de på och sopar gatorna här utanför nu, hur vårigt är inte det? :D
Plugga är tråkigt som fan!
Blä på geografi!

Måndag

Det är verkligen så grymt skönt att vara ledig idag, tyvärr är det ju inte strålande solsken ute, men det är nästan bara bra eftersom att jag måste sitta inne ett tag och skriva på mitt geografi-arbete. Som för övrigt blir hur kasst som helst, så det är nästan ingen idé att jag skickar det till Birgitta..

Iallafall, jag vaknade för ett litet tag sen och har precis klätt mig och så. Ska alldeles strax gå ner och käka lite frukost också, känner att jag börjar bli lite hungrig faktiskt. Haha, just det. Jag läste nyss mitt horoskop på aftonbladet. Det lät ju rätt bra sådär, eller vad tycker ni?

Fiskarna

horoskop_pisces

Du vill vara flirtig, fantasifull och kanske en smula oansvarig. Det sätter fart på ditt kärleksliv men det kan orsaka kritik från en engagerad vän. Du har också svårt för att hinna med vänner och bekanta eftersom kärleken är så uppslukande och du verkligen inte har lust att planera och ordna. Just i maj behöver du få vara spontan, kreativ och påhittig. Du vill vara en chanstagare som fångar tillfället i flykten, och maj ger dig många chanser att göra exakt just det. Gott om heta nätter.

Bästa chansen: Jungfru, Vattuman.

Bästa stället: På fest.

Bästa datumen: 18-19/5.


God natt

Har inte blivit många inlägg idag, men jag har faktiskt inte hunnit. Vid 1 gick jag och Malin ner till hamnen och käkade en massa glass och satt där på en brygga i ett bra tag, sen stack vi hem till mig. Nu på kvällen så har även Louise och Linnéa varit här. Riktigt mysigt var det! Vi hoppade lite studsmatta, men sen vart det kallt ute så då gick vi in och satt bara och pratade. Som sagt, det  var riktigt mysigt.

Men nu är jag gryyymt trött! Ska ta och göra mig iordning nu och sen krypa ner i sängen, ska bli otroligt skönt faktiskt. God natt!

God morgon!

Eller god middag rättare sagt, klockan är ju ändå nästan 12. Jag har precis käkat en god frukost och klätt mig och sådär. Så nu är jag redo att möta dagen! ;) Tror inte det händer så mycket idag, men vem vet, nånting kanske dyker upp. Ska snacka med pappa och se om vi kan flytta över kaninerna hit från mamma, dom kan nämligen inte bo hos mamma när vi flyttar. Meen, dom kan nog inte flytta hit förens om nån dag eller så ändå.

Men jag har faktiskt inget intressant att skriva, men ni får ha en bra dag!

Jakten på Lycka

Såg precis klart på filmen The Pursuit of Happyness (Jakten på Lycka). Den var riktigt bra! Vissa scener var grymt sorgliga, nästan så att det börjar tåras i ögonen. Visst har jag sett bättre filmer än denna, men jag kan ändå rekomendera den!

"Filmen är inspirerad av den sanna historien om Chris Gardner - en försäljare från San Francisco som kämpar för att bygga en framtid för sig själv och sin 5-årige son Christopher. När hans flickvän Linda lämnar honom måste Chris uppfostra Christopher på egen hand... " Läs mer om handlingen här.

Han som spelar Christopher, Chris son, är ju Will Smiths son på riktigt. Och gud vad söt han är! Verkligen en underbar liten unge :)

Om jag skulle ge filmen ett betyg så får det nog bli 3.84/5. Japp, så får det bli.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att morgondagen blir bättre än denna. God natt!

Putt

Jag har varit på riktigt dåligt humör de senaste dagarna, jag menar, inte ens strålande solsken kan få mig på bra humör! Jag som annars brukar hoppa omkring och vara asglad när det är fint väder ute. Men njaae, inte nu. Nu sitter jag bara inne och surar istället. Tjoho.

Den största anledningen är att mamma ska sälja huset. Japp, det gula fina huset, mitt hem. Det ska säljas, och vi flyttar därifrån om typ 2 veckor till ett radhus här i Kristinehamn. Ärligt talat så känns det förjävligt. Jag vill verkligen verkligen inte! Vi flyttade till huset när jag var runt 1, alltså har jag bott där i 17 av mina 18år. Med andra ord, nästan hela mitt liv! Så jag vill verkligen inte att någon annan ska bo i det huset nu. Det är ju vårat hus! Det är vi som ska bo där, inte någon annan!

Jag är grymt sur på mamma just nu, hon har sagt tidigare att hon vill sälja huset, men jag trodde inte att hon verkligen skulle göra det. Inte förens i typ tisdags fattade jag att vi verkligen skulle flytta.

Hon får ju en hel del pengar för det, så om det blir nån resa till Cypern för mig, Malin, Madde och Anna så betalar kanske mamma min resa. Men tro inte att jag förlåter henne bara för det. Nej, knappast.
image609

Kjolar

Något jag verkligen skulle behöva just nu, eller ja, mer vilja ha, är kjolar! Har suttit och kikat lite på bl.a H&M, ellos, asos m.m, men typ inga har fina kjolar! Det enda stället som har några fina är ju forever21, vad annars? Den första utav kjolarna nedan vill jag grymt gärna ha!

Lördag

Då var det lördag då, men det känns som söndag. Tur att vi är lediga i två dagar till iallafall. Har iofs en del plugg att ta tag i, men det orkar jag inte. Tänkte skjuta på det tills på måndag då jag verkligen måste göra det.

Så vad händer idag då? Jaa, ska nog knalla över till mamma och hälsa på kaninerna. Var ju rätt längesedan jag gjorde det.. Sen kanske jag kollar på lite filmer också. Igår kollade jag på Juno (helmysig verkligen!!) och Guldkompassen. Den sistnämnda var inte alls lika bra som jag trodde den skulle vara.

Film & naturgodis

Var nyss på Maxi med pappa och handlade lite. Jag fick lite naturgodis också, mums filibabba! Under tiden vi var på maxi så laddade jag ner lite filmer, så att jag har nått att göra ikväll. Ska ta och se på en nu, och käka lite naturgodis och twix. Men jag kan inte bestämma mig för vilken film jag ska se? Juno, Guldkompassen, Big Fish, 10.000 B.C eller Ciao Bella? Hmm... Får nog ta och lotta faktiskt... ;)



It sucks big time att sitta hemma ikväll.

Liiiista

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Hej! Ska vi ses vid skåpen mellan 5 och 10 över? :) puss
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ne men de ska du berätta i detalj! Fuck fuck fuck
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ja, men den slutade nu :)
Vilket sms blev du mest berörd av?
Gerd? Hinner du ses om typ 20min? :)
Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
Lås in din farsa i källaren så partar vi! Nej men va fan ja vet inte.. Vad gör Birk och dom då?
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Det låter Najs! Vilken tid?
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?

Tja sover du eller? Eller vad fan göru?! :D


Tråk!

Jag har tråkigt som fan! Blähä, vad ska jag ta mig till?! Jag lär ju dö av tristess om nån timme! Gaah! Haha, ujujuj vad synd man kan tycka om sig själv ;D Men nu tkr jag att nånting borde hända! Vad som helst!
image608
Jag på en restaurang på Cypern förra året :) Vill dit i år igen!!

Karlstad

Kom nyss hem från Karlstad. Var ju som sagt där med pappa, och så hängde broder Marcus med också. Vi var först på IKEA där det inhandlades lite småsaker. Sen bar det av in till stan och MittiCity, där vi käkade och pappa köpte lite mer saker. Efter det skulle vi som vanligt till den där gatan med massa motorcykel-affärer. Som tur var skulle vi bara till en affär denna gång :)

Påväg hem svängde vi in till ridskolan också, pappsen skulle nämligen hämta nån tång eller vad det nu var. Fick reda på att Cascada har kolik just nu. Usch, stackaren. Dom gav henne en massa stora sprutor och gick omkring med henne. Veterinären hade inte kommit än, så dom hoppades att hon skulle överleva tills dom kom. Hoppas verkligen inte att hon dör, så gó som hon är.
image607

God morgon!

Då var det fredag då. Händer nog inte så särskilt mycket idag, ska bara med pappa till IKEA i Karlstad när han kommer hem, vilket borde vara snart. Får se vad vi hittar för nått intressant där, han skulle ha nån garderob och jag vill ha krokar till att hänga kläder på i mitt rum :)

Sen ikväll och så vet jag inte vad det blir. Är ju en stor fest i Karlstad, men njaae, jag känner nog inte riktigt för att sova kvar där ;D haha. Skulle vara kul att träffa lite nya människor, så hade den varit här i Kristinehamn så hade det varit mer lockande att gå dit.

Nej nu ska jag ta och klä mig och göra mig iordning. Ha en bra fredag! Ciao!

Väska

image606Jag vill grymt gärna ha den här väskan från H&M! Kikade på den när jag var i Göteborg, men den fanns bara i rött, vilket jag inte ville ha. Utan jag vill ha den i den färgen som är på bilden, så himla snygg ju!

Ska nog till Karlstad imorgon med pappa, så jag kanske tar och kikar in på H&M då och ser om dom har den där. Fast egentligen har jag inte råd, men jag tkr faktiskt att jag behöver en ny väska :P


 
 

Ännu en lista

Eftersom att jag har så grymt tråkigt för stunden så kan jag ju ta och fylla i en liten lista;

Namn? Emma Andersson
Röker du? Nepp, rökning dödar you know ;)
Snusar du? nej fyfan!
Skolkar du? Inte ofta
Gör du frukosten själv? Jaa, självklart!
Vad drack du senast? Äppeljuice
Vad åt du senast? En massa färsk ananas
Har du slagit ner någon? Neej
Har någon slagit ner dig? Haha, ne inte det heller
Har du pussat någon av samma kön? mm
Har du varit på strippklubb? Många ggr! haha, nej :P
Vad gör du när du blöder näsblod? Kör upp en papperstuss i näsan
När grät du senast? Förra fredagen
När var du senast full? Igår..
Har du solglasögon?  Japp, dom ligger där nån meter ifrån mig.
Vem kramade du senast? Tommy tror jag han hette?
Vad är din högsta önskan just nu? Att det ska börja regna pengar från himlen.
Vad heter din hårspray som du använder? Sunsilk Perfect Hold
Vem gillar du? En massa!
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? Svart
Har du egen dator? Japp, men den är CP just nu. Typ virus eller nått skit.
Har du bärbar data? Nope, men skulle vilja ha
Är du blyg? Jaa.
Vad tänker du på just nu? Att det gör lite ont på tungan av all ananas jag ätit... :(

Ananas

Var riktigt skönt att ta en promenad. Var typ inge folk alls ute, vilket är tur det, med tanke på hur sleten jag ser ut idag :P Men nu hamnade jag här med en skål ananas istället, har ju inget bättre för mig så.
image605
Tänkte bara upplysa er om att färsk ananas är det godaste i hela världen! Det är verkligen sjuuuuukt gott!

Torsdag

Har varit en grmyt seg dag idag, tiden går hur sakta som helst ju! Jag gick ändå upp rätt sent, och sen har jag bara suttit här och degat. Är jävligt seg och trött, vilket jag antar att rätt många är i detta avlånga land idag. Jag har iallafall kollat på avsnitt 15 av Gossip Girl, och det var rätt bra. Inte något av de bättre avsnitten måste jag säga. Och hon Georgina som kom, vem är hon? Står hon med i böckerna? Var ju ett tag sen jag läste dom, så jag kommer inte ihåg.. Fast jag fattade inte så mycket av detta avsnitt, var för trött för att orka lyssna på vad dom sa :P haha

Nu funderar jag faktiskt på att gå ut på en liten promenad. Skulle vara skönt att gå ut och röra lite på sig och lyssna på musik istället för att bara sitta här. Jo, så får det nog bli!
image604

1 maj

Gårdagen blev mycket trevlig, högt över förväntan faktiskt. Först var jag ju i stallet och red, sen var det bara att slänga sig in i duschen när jag kom hem och sen börja göra mig iordning. Efter en timme kom Malin, Anna, Louise och Steen förbi mig och så åkte vi till Johannes. Vi hann dock inte vara där så länge, för hans föräldrar ringde och sa att de var påväg hem. Så alla bara tog sina saker och rusade ut därifrån. Haha, ni skulle sett vad snabbt det gick! ;D

Efter det knallade vi iväg mot Sandra, och jag hade tur att få skjuts dit. Det var ändå en bra bit. Där hade vi det så trevligt så, med ölspelet, studsmattan, världens coolaste hund och trevligt folk. Tiden gick verkligen sjukt fort när vi var där, men som man säger, tiden går snabbt när man har roligt!

Det blev inte alls många kort tagna igår, bara några få från när vi var hos Johannes:
image600
Carro, Steen, Madde och jag i köket :)
image601
Anna!
image602
Elinor och Malin!
image603
Louise!

Wohoo

Jsg kanske itnte borde skriva nånting just nu, så att nån kanske läster. Men jag lovarde ju er ett blogginlägg idag eller imorn. Fast idag är ju samma sag som imorn, eftersom att lkockat är över 12. Så igår skrev jag inatt eller imorn, men med det menade jag ju samma sak. egentligen. För inatt är ju mellan 12-4, och 12-4 är ju ändå idag. för idag är det torsdag, och tänkd för att vi är lediga! härligt härligt du!

Kvällen blev iaf riktigt luckad, trots att johannes föräldrar kom hem tifigare än förväntat. Vi åkte iaf till sandra sen, och det var kul! Får hoppas attt hon har nån riktig stog fest snart, skiulle vara kiul.

Nu ska jag gå ochj lägga mig, är trött som fan. Godnatt! =D!!!!!!!!!!!