Onsdag

Hallå hallå! Sitter här och käkar på lite Skipper's Pipes, så jäkla gott! Dagen har iaf varit så trevlig så. När jag väl vaknade så gick jag ut i det fina vädret och städade och gjorde det fint åt alla kaninerna, så nu är väll dom lyckliga. Efter det kom Anna och hämtade upp mig och då blev det en rätt lång promenad i skärgården, härligt härligt.

När vi vandrat klart blev det en tur till Maxi där det handlades en del mat, och efter det for vi hem hit till pappsen och lagade en potatis- och köttfärsgratäng med sallad till. Så gott så. Och så blev det lite TV-tittande och en massa prat innan Anna åkte hem till sig igen.

Nu har jag nyss duschat (glömde ju bort att Grey's började idag, så missade det.. blää. Tur att det finns att se på internet!) och alldeles strax ska jag åka hem till Steeeven minsann :)


Bilder kommer när jag hittat sladden till mobilen!


Väntan på bättre tider

Elisabeth Toll » Hamburg » 1

Hela dagen har bara spenderats här framför datorn eller framför tv:n, trots att jag har så mycket annat jag behöver göra. Men jag har verkligen ingen motivation eller ork överhuvudtaget till det, så det får väll vänta. Istället ska jag bara fortsätta sitta här och glo och vänta på bättre tider, vilket jag hoppas kommer snart!

Bild härifrån.

with a woop-a-woo


Dagens låt: The Maccabees - Toothpaste Kisses

Lay with me, I'll lay with you
we'll do the things that lovers do
put the stars in our eyes
and with heart shaped bruises
and late night kisses
devine


Kom hem?!






Varje bild är verkligen ett härligt minne, vi har haft så grymt
mycket kul under åren vi känt varandra! Saknar er en
massa mina FK-brudar! Ni är bäst! <3


28 september

Måste säga att jag blivit riktigt dålig på att blogga på sista tiden, men det händer liksom inget i mitt liv så jag har ju inget att skriva om. Det mest spännande som hänt idag är väll i princip att glödlampan i min taklampa har lagt av, så att det nu är riktigt mörkt här i mitt rum. Då förstår ni hur otroligt händelserikt och spännande mitt liv är kanske? ;)

Nej men vad har jag haft för mig idag då? Vaknade iaf upp brevid min älskling, gjorde mig iordning och åkte sen till skolan där jag hade grammatik och sen studiegrupper, ganska soft. Sen åkte jag hem och väl hemma har jag och becka lagat lite god mat, nämligen ris, kycklingfilé i kerala currysås och naanbröd och sallad till. Det var gott minsann.

Resten av kvällen händer inte heller mycket. Ska bara glo lite på tv och sitta här I guess. Ciao!


Söndag

Usch vad jag inte gillar söndagar, bara tanken på att jag ska upp tidigt imorgon och gå till skolan är motbjudande. Har verkligen ingen ork överhuvudtaget till det just nu. Men skippa föreläsningen tänker jag iaf inte göra, lite duktig får jag väll vara..

Men nu ska jag ta och plocka ihop alla skolböcker och sen åka hem till älskling igen, och ännu en gång, tack så hemskt mycket för att du står ut med mig när jag har mina mindre bra dagar, du är bäst älskling! <3

Ciao!

Födelsedagsfirande

Kvällen igår blev riktigt mysig! Åkte hem till älskling ett tag innan han kom hem från jobbet och fixade chips & dipp och godis och tände ljus och sånt. Sen när han kom hem så blev det att kolla på Män som hatar kvinnor (tror jag sett den 3 eller 4 gånger nu.. :P) och mysa!

På morgonen idag så gick jag upp och stekte ägg och bacon och gjorde en smarrig frukost som sedan avnjöts framför tvn, och så blev det lite presentöppnande minsann. Efter det har det inte hänt mycket, men senare idag så blir det iaf kalas med tacos och tårta och allt. Trevligt trevligt!


26 september



Grattis älskling på födelsedagen! <3

Freedag

Blev en riktigt lång sovmorgon idag, lite väl lång måste jag väll säga, men har jag inte alarm på så vaknar jag inte helt enkelt. Men när vi väl kommit upp ur sängen så var det i princip bara att sätta i linser, klä sig och åka hem eftersom att älskling skulle till jobbet.

Väl hemma så har jag bara ätit lite mat och jaa, inte mycket mer. Och ändå är klockan redan 6?! Galet.. Måste iaf iväg till mamma om en stund och även till maxi för lite inköp och sen fixa lite innan han kommer hem igen! Blir nog så bra så :)


Under your mighty curse

Halloo igen! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag hoppar in i duschen! Har iaf inte gjort mycket värt idag. Skulle ju behövt plugga under dagen, men det har det självklart inte blivit något av.. Men var iväg till stallet förut iaf och red, så kul så! Hade Milly, och gud så gó hon var! Hade dressyr och övade lite på enkla byten och så. Gick väll hyfsat bra, även om hon var himla stel.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag äntligen få träffa Digisteven, myyys! :)


Inger på bilden, hon är saknad hon!


Torsdag

Goddagens! Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen. Min studiegrupp träffades nämligen inte idag efter föreläsningen, så kunde ta en tidig buss hem. Skönt! Och jaa nu ska jag väll ta och göra lite mat snart tror jag minsann. Vet inte vad dock, är sugen på att göra hemmagjord pizza, men det är tveksamt om jag kommer orka vänta så länge innan jag kan äta.. Så helst något som går snabbare, men jag kan inte komma på något som jag är sugen på. Hm, riktigt svårt det här ska ni veta!

You filled the darkest room with light


Dagens låt: Nomy - Hold your head up high


Onsdag

Goddagens! Idag är jag väll inte världens piggaste människa. Låg vaken hur länge som helst inatt och bara tänkte så jäkla hårt, så somnade väll inte förens strax efter 01.00 eller något, och alarmet stog på 05.30.. Blev inte så supermycket sömn med andra ord.

Skolan gick iaf fort. Läraren var sjuk så vi satt bara i våra studiegrupper och diskuterade varandras uppsatser en liten stund. Efter det åkte jag och Helén in till stan och tog en fika (äntligen fick jag min chai-latte!!) och sen blev det att kika i lite affärer ett bra tag :)

Förresten måste jag bara nämna att jag precis åt mitt första äpple sen augusti förra året! Alltså jag har ju ätit äpplen och så förut, men inte utan att skära det först. Har ju varit så öm i framtänderna sen jag drog mig med cykeln så har inte kunnat bita i något, men idag minsann så gick det så bra så! Halleluja!

 


Put the changes on me


Dagens låt: Deportees - Under the pavement, The beach


What if I die here? What if i remain?
Its not tasting like it used to do
its not feeling the same
I saw a crack in the concrete
I saw a new rose
I look fine with the wind in my hair


Oh beautiful nightmare

Igår var jag ju rätt så negativ, men idag så mås det bättre! Fick en riktigt bra start på dagen tack vare min älskling, tack, du är bäst! :) Sitter i sovkläderna än och krånglar lite med min dator som, trots att den funkar nu, fortfarande är lite knäpp sådär. Ska även försöka få lite plugg gjort idag, har 3 uppsatser jag måste läsa och skriva lite feedback om och en massa grammatik att plugga in..

Men först ska jag sätta på lite La Roux och klä mig. Ciao!



Pissdag

MEN ÅH JAG ORKAR INTE!

Colourless colour

Orkar inte skriva så mycket nu, har iaf varit en riktigt händelselös och seg dag. Hörs igen imorn!


tjugoförsta september

God morgon! Sovit gott? Det har iaf jag, och det är ju huvudsaken! Höhö.. Himla härligt väder är det idag iaf, niiice. Har precis ätit lite havregrynsgröt och så och ska trampa iväg till stationen snart för att ta bussen till universitetet och ha grammatik.

Hoppsan sa vad klockan var mycket, måste visst kila nu. Ha en bra dag allihopa, ciao!

Söndag

Snacka om dålig uppdatering! Inte likt mig att inte skriva på över ett dygn! ;)

Dagen har iaf varit så bra så, den har ju spenderats med världens finaste! Gick upp strax innan 11, men hade gärna sovit lite längre, somnade ju inte förens riktigt sent.. Sen åkte vi iaf iväg på kalas, så trevligt så. Och efter det har vi inte gjort så mycket, bara kollat på VMA och tagit det lugnt.

Nu har jag precis duschat och ska väll ta och lägga mig alldeles strax. Måste dock läsa lite grammatik innan... Blää..

Förresten, min ena svan har rymt på farmville!! Hade 2st förut och så gjorde jag så att den ena kunde gå omkring, och nu hittar jag den inte längre.. Riktigt tråkigt faktiskt, den var ju så fin.... ;)


Och så kan jag väll ta och bjuda på en gammal härlig bild! ;)


Lördag

Sova, massa tv-tittande, storstädning av mitt rum, mat, farmvill:ande och lite annat är vad min lördag har bestått utav. Inte så vidare händelserik med andra ord. Men nu är det äntligen rent på mitt rum igen och all betongskit som var på golvet efter att jag fått ett nytt fönster är nu borta. Härligt.

Resten av kvällen ska jag bara sätta mig i vardagsrummet där det är varmt från brasan i öppna spisen och njuta av en kopp te framför tv:n. Blir en lugn kväll alltså och inget party för min del minsann, även om jag är bjuden till en hejdundrandes "rolig" fest med gratis alkohol.. Hahaha, nej dom får allt klara sig utan mig minsann.

Men ha en fortsatt trevlig lördagskväll hörrni!

Filmkväll

Gårdagen blev så mysig så! Tittade på idol, kändisdjungeln och Dirty Dancing hemma hos Anna och drack ett flertal koppar te och satt och satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Trevligt trevligt! När klockan slog tolv så satte jag mig på min gula cykel och trampade hem till Steven där det blev ännu en film, nämligen Panic Room. Måste dock säga att Dirty Dancing är en aaning bättre! Men den dög allt den med. Så som sagt, en riktigt mysig fredagskväll blev det allt!



Äntligen klart

Kom hem vid 4 idag efter att ha suttit och arbetat riktigt effektivt med fonetikprovet i flera timmar. Blev dock klara lite efter deadline, men hoppas det är lugnt ändå. Skönt att det är klart iaf!

Sen jag kom hem så har jag inte gjort så vidare mycket mer än att prata med Maggan raggan ända tills min mobil dog. Blev ett rätt långt samtal alltså, trevligt! Resten av kvällen ska jag väll bara laga lite mat (är sjuuukt hungrig) och sen blir det kanske filmkväll hos Anna. Mysigt :)

På tal om Maggan så kom jag att tänka på en fin dikt hon skrev till mig när jag låg hemma och var lite skadad.. :
 
Du är fin som en kanin.
Du är snäll som valters fäll.
Du är cool som pavlinias pool.
Du är smart som Bart (simpsson).
Hoppas du mår okej,
annars kan det bli ett jävla ståhej!



Och en bild på mig och poeten på Mallorca!


Fredag

God morgon! Sitter och äter frukost just nu, havregrynsgröt och te minsann, så gott så! Har ju egentligen ingen skola idag, men ska dit iaf och träffa de andra och göra klart vårt fonetikprov som ska lämnas in idag.. Önska oss lycka till, det kan behövas!

Igår hann jag iaf även med en promenad med Anna innan jag åkte till Steven. Så trevligt så! Och jaa, sen bar det av hem till Steven då där vi kollade på slutet av SATC-filmen, rätt bra var den väll. Blev två avsnitt av Silver Fang också.. Seriöst, hur kan man få visa det som en barnserie?! Det var ju misshandel, djurplågeri, avhuggning av ben och massa döda djur med. Inte barnvänligt minsann! :O


Nej Silver Fang var inte något för små barn! :P


Ge mig


Åh vad jag vill ha allt detta från H&M! Kostar dock 1.694 om man skulle köpa allt.. Men kaaanske köper något av det när studiebidraget kommer nästa vecka ;D

Tooorsdag

G'day mate! Idag mår jag som tur var bättre igen. Har knappt ont i halsen alls och är i princip bara riktigt jäkla snorig nu. Mormor är dock riktigt orolig för att jag ska ha svininfluensan.. haha, hon är söt hon.

Var iaf i skolan idag, och det var väll inte så fruktansvärt tråkigt. Hade grammatikföreläsning först och jobbade sen i studiegrupperna. Har en bra grupp som är rätt rolig, så den tiden gick fort! Efter att jag kom hem så har jag inte gjort så mycket mer än att äta. Men ska duscha snart och sen åka hem till Steven och ha lite myskväll! :)


Tyckte bara att den här bilden passade in, på tal om svininfluensan.. ;D


Choklad och idol


Kvällen har spenderats nerkrupen i sängen med varm choklad och idol, inte helt fel måste jag säga. Men nu ska jag ta och borsta tänderna och så och sen läsa lite grammatik inför morgondagen innan jag somnar. God natt!


Sjukstuga




Hittils har jag bara spenderat dagen i sängen med Klimpen, H&M katalogen och diverse tidningar. Blev ingen skola för mig idag alltså eftersom att jag knappt sovit under natten och när alarmet ringde imorse så mådde jag verkligen inte bra. Men har hällt i mig en massa te under dagen så halsen känns iaf lite bättre..

Har en massa jag skulle behöva göra idag, men har verkligen ingen ork till det, så jag skjuter ytterligare lite på det. Ska bara ta det lugnt och hoppas att jag mår bättre till kvällen, för imorgon måste jag verkligen till skolan!


Bilder från i lördags









Tummen upp för kvällen!


Jag orkar inte!

Jag är (för tusende gången i år..) förkyld och mår inte bra. ÅH. Så idag har jag bara suttit inne och hällt i mig te, snutit sönder näsan och skrivit på uppsatsen, som för övrigt blev skit.

Nu ska jag sova och hoppas att jag blir frisk under natten, kan ju inte missa skolan imorgon eller på torsdag.. Suck.

Hoppas ni andra har haft en bättre dag än mig, god natt!

14 september

Hallå hallå! Ja, jag lever, har bara inte suttit vid nån dator förens nu. I lördags kväll var jag iaf hos Anna och sen åkte hon, jag, A-S, Alina och Alex till Karlstad för att gå ut. Hamnade på Arena tillslut, och trots att det inte var mycket folk så hade vi jäkligt kul! Har inte haft så kul när vi varit ute på väldigt länge!

Efter det gick vi och köpte lite mat och gick sen till Annas bror där vi somnade efter ett tag (eller ja, 4 av oss iaf, en hamnade ju i Forshaga.. haha). Kan inte säga att jag sov så vidare mycket den natten, för så obekvämt har jag inte legat på länge! Haha men liite sömn blev det allt, och igår kom jag, efter många om och men, hem vid 3.

Duschade när jag kom hem och sen somnade jag i sängen och sov så gott fram tills kvällen. Åkte hem till min S också och sov där, mysigt :)

Idag har jag bara varit i skolan och pluggat grammatik. Kuuuul.



Gammal bild, bilder från i lördags kommer imorn kanske, när både kameran och jag är hemma!


Blää

Vaknade verkligen på fel sidag idag, och har varit på dåligt humör hela dagen. Verkligen inte kul. Har ju inte ens nån anledning till att vara på dåligt humör.Bläää, det är inte kul iaf.

Har bara lagat mat idag (som förövrigt var riiiktigt god) och fixat orden till denna veckans Word Bank. Har huuur mycket skolarbete som helst som jag behöver göra idag, men jag orkar verkligen inte. Att sätta mig och skriva en uppsats nu känns verkligen inte lockande, och inte att sitta och göra grammatik heller. ÅÅHH blaja!

Nej nu ska jag gå och tröstäta mörk choklad. Bye!

Sovmorgon och fika på Paus

Gick inte upp förens halv 2 idag, det var riktigt skönt att sova ut! Sen skyndade jag mig och gjorde mig iordning och träffade Louise, Anna, Madde, Linnéa och A-S på stan för en lunch på Paus. Så gott och trevligt så! Satt och pratade ett bra tag, men sen skulle de på spinning, så jag och Madde gick och kikade lite på stan ett tag. Köpte underkläder och mascara, vilket jag verkligen behövde!

Efter det följde jag med Madde till stationen för att vänta på Mikael, så där satt vi och pratade ett bra tag. Sen traskade jag hem och satte mig vid datorn, där jag uppenbarligen fortfarande sitter. Ska käka lite thai-mat om en stund och sen bär det av hem till Louise, trevligt trevligt!






Gårdagen

Ridningen igår var allt riktigt kul! Red en ponny för första gången på x antal år, kände mig hur lång och stor som helst! I början av lektionen kan jag ju inte påstå att det gick så superbra, men efter ett tag "släppte" det och han gick så fint så sen! Verkligen supersöt liten ponny minsann :)

Efter ridningen skyndade jag mig och duschade och åkte sen hem till Anna. Överraskningen jag hade med var ju käre Madeleine! Dom andra visste inte att hon var i stan, så det var lite kul :) Vi hade det iaf så mysigt så där! Satt och pratade, kollade på TV och gjorde flätor ;P

Senare på kvällen så bar det av hem till min fina S. Så mysigt så, hade ju saknat honom :) Gick och la oss ganska fort eftersom att jag var så jäkla trött! Så inatt har jag sovit riktigt gott.





I made it

Nu är jag hemma igen! Hade grammtik förut som gick rätt fort, och sen satt vi och jobbade med vår group exam i väntan på muntliga provet, som jag för övrigt klarade! Känns riktigt skönt att det är överstökat. Vet att jag kan göra mycket bättre än vad jag gjorde då på provet, men huvudsaken är att jag klarade det! :)

Håller på och skördar allt på farmville just nu, och efter det ska jag bara ge kaninerna mat och sen så blir det ju stallet om nån timme. Ska bli kul! Och efter det hem till Anna som sagt, och sedan efter det får jag äntligen träffa min Digisteven igen!
 
 

Torsdag

God morgon god morgon mina kära läsare! Är på himla bra humör idag, tack vare det fina vädret och det fina sms:et jag fick :) Nu sitter jag iaf och äter en stor och smarrig frukost innan jag ska cykla iväg till stationen och ta bussen till universitetet. Grammatik idag alltså, och slutar redan vid 12. Men jag, Sara och Martina ska jobba med grupp-provet efter det, och sen vid halv 3 har jag och Martina muntligt prov.. Önska oss lycka till! ;D

Ikväll blir det ridning och sen tjejkväll hos Anna! Kul! Ska även ta med mig en liten överraskning åt brudarna, hoppas dom blir glada! Men det lär dom nog bli :)

Ha en bra dag, ciao!

Inte min dag

Seriöst, jag fattar verkligen inte uppgiften jag ska göra till vårt grupp-prov på engelskan! Det går åt helvete och nu ger jag upp för dagen! ÅÅH!!!!


(Nån som vet en bra youtube-video med en australienare som pratar?)


090909

090909 är det idag alltså, ville bara påpeka det ;D Är förövrigt sjukt trött idag, kämpade som in i helvete för att hålla ögonen öppna på lektionen förut idag. Inte kul. Men så går det väll när man måste gå upp 05.40.. Efter lektionen satt vi kvar en liten stund och började med vår group exam, delade upp arbetet lite och så. Så det måste jag börja med idag!

Fick även mitt H&M paket idag, men allt ska skickas tillbaka minsann. Var ju en väska och underkläder som jag beställt, men väskan var mycket mindre än jag trodde att den skulle vara och underkläderna passade inte helt enkelt.




Jag ooorkar inte plugga idag!!


And nothing could come in my way


Dagens låt: Fibes, Oh Fibes! - Love Child

Ohohohohohohbido
Ohohohohohoh...


Nytt i garderoben


Ut med de extremt gamla och fula kläderna..

och in med lite nytt!


Istället för att börja läsa i boken idag så fick jag för mig att jag skulle rensa ur garderoben lite. Så sagt och gjort, jag satte mig och började slänga ut allt som var för fult och för litet! Blev en hel del, så nu finns det lite mer plats för nya kläder!

De två blusarna/topparna ovan var iaf vad som fick hänga med hem från Karlstad idag! Hittade även en jättefin jacka när vi var på KappAhl som jag vill ha, men att lägga ut 800:- på det känns inte så jättelockande just nu.. Men kanske!

Men nu ska jag gå upp och ta en dusch, och efter det plocka bort allt jag har i fönstret, eftersom att jag får ett nytt imorn! Ciao!


Äntligen Lycknis!!

Skoldagen gick riktigt fort idag. Hade en mini-föreläsning och sen fick vi dela in oss i små grupper och fick proven vi ska göra utdelade. Resten av dagen fick vi börja jobba med det om vi ville eller åka hem. Vi valde att bara kolla igenom det lite och sen åkte vi in till stan istället! Kan visa vad jag köpte sen :)

Fick även sms om att mina böcker nu har kommit till Maxi, äntligen säger jag bara! Har ungefär 140 sidor att läsa i Academic Writing tills imorgon, så ska åka iväg och hämta böckerna snart och sätta igång och läsa!


 


Heroes premiär

God kväll! Tänkte ta och gå och lägga mig snart egentligen, så att jag är någorlunda pigg imorgon på engelskan, men kom precis på att Heroes ju har säsongspremiär ikväll! 22.40 börjar det, himla dålig tid måste jag säga.. Visst, det går ju att se på internet också, men då är det ju inte lika bra kvalité, så jag stannar hellre uppe lite längre för att se det :)

Annars så har kvällen spenderats framför tv:n och filmen Män som hatar kvinnor och en Dark Mint choklad, gott! Har sett filmen förut, men den är ju så bra, så den är absolut värd att se igen! Och ni som fortfarande inte sett den, läs först böckerna och se den sen, du kommer inte ångra dig!



22.40 börjar alltså Heroes igen, äntligen!


I’ll never let you sweep me off my feet

tick tick tick tick on the watch and life’s too short for me to stop


Dagens låt: La Roux - Bulletproof


Jag har totalt fastnat för den här låten! Lyssnar på den på repeat hela tiden och kan inte få refrängen ur huvudet.. Lite kasst ljud på videon ovan, men det var den enda som man kunde lägga upp! :)


Hemma..

Sådär ja, då var veckans första föreläsning i grammatik överstökad. Var hemma vid 1 igen, och inget paket från varken Lycknis eller H&M hade dykt upp. ÅÅÅH, ge mig böckerna för i helvete! När jag väl får dom (om jag nu gör det..) kommer jag ha sjukt mycket att läsa. Kul.

För övrigt så måste jag bara säga att jag är sjukt sugen på chailatte. Det skulle verkligen inte sitta fel nu! Sist jag drack det var ju när jag var i London i februari.. Eller ja, jag har ju gjort egen hemma, men den blir ju inte alls lika god!



Ge mig Starbucks Chailatte nuuuu!


Dags att sova kanske?

Godkväll! Nu är det minsann sovdags för mig alldeles strax, eftersom att jag ska upp och åka till skolan imorn.. Börjar med grammatik, vilket antagligen inte blir så kul. Men slutar iaf redan vid 12, så det ska bli skönt!

Nej nu har jag faktiskt inget mer att skriva, vet faktiskt inte varför jag skrev ett inlägg överhuvudtaget. Rätt värdelöst ju. Eller jo förresten, farmville funkar inte för mig just nu!! Aaah, jag måste ju skörda ju! Katastrof! höhö. God natt!



Vad gör man en söndagkväll när farmville inte funkar?! ;O


Sugar Pie, Honey Bunch


Dagens låt: The Four Tops - I Can't Help Myself

Sugar pie, honey bunch
Do anything you ask me to
Can't help myself
I want you and nobody else


Söndag

Hej hallå allihopa! Igår blev det en mysig kväll med godis, SOLO, tv, lite fotboll och mys med min prins. Härligt härligt. Och nu kom jag hem för ett tag sen och har lagat lite god mat som ska avnjutas om några få minuter. Gott, för jag är huuungrig.

Resten av dagen ska jag väll inte göra så mycket, ska kolla igenom alla skolpapper och se om det är några uppgifter jag inte gjort och så. Annars får jag väll se vad jag hittar på :) Nej, dags för mat!

Förresten bruuudar, vart är mejlet? Jag har väntat lääänge nu ju, jag vill ju veta what's going on!

Jumper

God eftermiddag! Har varit en riktigt seg dag idag, jag har inte orkat göra nånting i princip. Mår lite smått illa också, vilket jag gjort i flera dagar. Irriterande. Plugga skulle jag behöva göra också, men det går ju inte eftersom att jag inte fått dom där jävla böckerna. Också irriterande. Meeen men, så kan det vara.

Igår blev det iaf att kolla på film, Jumper, och äta popcorn med min prins. Så mysigt så. Filmen var rätt bra, ingen superkalas bra film, men duglig :)


Fredag

Har varit duktig och pluggat liite idag iaf. Orden till Word Bank är fixade för denna vecka och även för nästa och har börjat lite med idiomatic expressions. Alltid en början iaf! Får väll göra lite mer imorgon och på söndag :)

Annars har det inte hänt mycket idag. Har bara varit hemma hos mamma ett tag nu ikväll och ätit supergod laxsoppa och vitlöksbröd. Riktigt gott var det. Och nu ska jag ta och sätta mig i soffan och kolla på tv i väntan på att S ska komma hem. Ha en trevlig kväll dudes, ciao!

Plugg som väntar..


Blää, måste
verkligen plugga idag. Har hur mycket som helst att göra i både fonetik och språkfärdighet. Och inte nog med det så börjar vi med grammatik på måndag, och jag har inte fått boken jag beställde förra veckan än. Boken i språkfärdighet har inte heller dykt upp, jag som hade ungefär 1/4 av boken jag behövde läsa över helgen. KUL med snabba leveranser verkligen!

Förövrigt så är jag inte direkt på topphumör idag av någon anledning. Men nu ska jag ta och gör mig en stor kopp kaffe och piggna till lite och sen plugga. Ciao!

Bara så ni veeet..

Wiie, den 18 oktober kl 19.00 kommer Gossip Girl tillbaka! Är det säsong 3 som ska gå på tv:n förresten? Eller är Sverige fortfarande på säsong 2? Hoppas och tror på det förstnämnda!

Och bäst av allt, 30 september kl 21.00 kommer börjar äntligen Grey's Anatomy igen, som jag har längtat! Ska bli spännande att se hur det går med George och Izzie! Okej, jag vet ju redan vem av dom som dör och allt sånt.. Men det ska iaf bli kul att se! :)



18 oktober och 30 september alltså, jag längtar! :D


Skola och ridning

Bara min blogg som krånglar så att jag varken kan se inlägg, kommentarer eller bilder förutom i arkivet eller? Jobbigt är det iaf när man måste klicka sig in på arkivet för att se om nån kommenterat. Jag menar, det blir ju trots att två hela klick till med musen. Jooobbigt för fingret.

Idag har jag iaf varit i skolan som sagt, som faktiskt var riktigt tråkig idag. Både jag och Martina höll på att somna på eftermiddagspasset som var riktigt ovärt.. Sen blev det att vara hemma nån timme innan jag åkte till stallet. Hade Waleska idag också och jobbade med mjukgörande övningar. Snacka om att det gick mycket bättre idag. Både ridläraren och jag tyckte att det släppte idag och gick rätt bra, så det var kul!

Nu ska jag ta och käääka och sen duscha och efter det hem till min S! :)



Ja men nån bild måste man ju ha, och denna var ju så söt!


God morgon!

God morgon allihopa! Torsdag idag alltså, och sista skoldagen för mig denna vecka. Ska bli otroligt skönt att kunna sova ut imorgon! Nu har jag precis käkat havregrynsgröt med äppelmos och mjölk, riktigt gott var det. Hinner inte skriva så mycket, måste ju upp och borsta tänderna och allt sånt och sen åka snart. Men ha en trevlig dag allihopa! Och varför inte börja den med att kolla på nedanstående klipp, Tim Testar? Haha, sjukt rolig!


Samma nätter väntar alla


Dagens låt: Markus Krunegård - Samma nätter väntar alla


Har haft denna låten
på huvudet hela dagen idag, så därför får det bli dagens låt! Riktigt bra, men det är väll inte så konstigt, eftersom att det ju är Markus Krunegård :)


Innan jag dör..

..vill jag ha besökt alla världens 7 nya underverk! Ett har jag redan klarat av, Colosseum, vilket var riktigt häftigt. Alla 7 underverken är verkligen vackra, speciellt Taj Mahal. Finns det någon vackrare byggnad än den? Och hur häftigt verkar inte Machu Picchu? Ååh jag vill åka och besöka alla nuuu! Får väll börja köpa triss-lotter och hoppas på det bästa helt enkelt! ;)

 

Chichén Itzà

Colosseum

Cristo Redentor

Kinesiska muren

Machu Picchu

Petra

Taj Mahal


020909

Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha varit i skolan. Slutade redan vid 10, så skulle egentligen varit hemma redan vid 11. Men nehe då, nån olycka gjorde att bussen ställdes in så att jag fick vänta i 1½h innan nästa buss gick. Superkul verkligen.

Språkfärdighet verkade iaf hyfsat kul. Handlar om att lära sig mer ord och att skriva. Fick en massa att göra till nästa vecka, så borde väll börja med det idag kanske. Dock har jag fortfarande inte fått min bok, så får hoppas att den kommer imorn då!

Men nu ska jag ta och göra mig lite käk, är sjukt hungrig! Ciao!

Tisdag

Kvällen börjar lida mot sitt slut och snart är ännu en dag avslutad. Idag har jag inte haft mycket för mig förutom att vara i skolan, som förövrigt var lite småtråkig idag. Får hoppas att det blir roligare imorgon då vi ska börja på en ny del i kursen, språkfärdighet. 

Men nu ska jag snart ta och göra mig iordning för sängen. Är inte så trött, men måste ju sova om jag ska orka upp imorgon och hinna med 7-bussen.. Men lägger jag mig och läser i engelska-boken så lyckas jag säkert somna rätt fort, det gör jag alltid! Så godnatt alla! :)



Nu är det dags för sängen! :)


Har du...

Folköl i kylen: Nej
Något husdjur: Tre kaniner. Nån som vill ha en? Snälla? :P
Någon favoriträtt: Grillat kött med potatisklyftor, nån god sås och sallad till!
Någon flick/pojkvän: Jaa, världens bästa dessutom! :)
Puder på dig: Nope, det har jag inte.
Några framtidsplaner: Nja, inte direkt. Men att flytta utomlands vore ju inga fel.
Någon sjukdom: Jo nått fel är det nog med mig, vet dock inte vad.. haha
Gymkort: Haha, nej. Men önskar att jag vore så hurtig!
Några kärleksproblem: Kan jag inte påstå
En homosexuell kompis: Hm, tror inte det nej.
Duschat idag: Nej
Någon kompis som snarkar: Jag somnar alltid innan alla andra, så jag vet inte.. haha
Någon vän som spelar i ett band: Nej
Några MVG:n: Tror jag hade 6-7 st i gymnasiet kanske
Någon som förstår dig: Ja, mina närmaste :)
Tuff kompis som kan försvara dig: Haha allihop!
Något beroende: Hm, facebook kanske?
Fikat idag: Nej, men chokladbollar skulle inte sitta fel nu!
Nagellack: Ja, fast det har nästan flagnat bort helt.
Någon vän som bor i ett annat land: Nej. Eller ja, Malin bor ju i Norrland nu, det känns ju lite som ett annat land ;D


Som sagt, nån som vill ha denna lilla söta krabat? ;P


1 september

God morgon god morgon! Sitter och käkar frukost just nu, så gott så. Är dock riktigt trött, hatar verkligen att gå upp så tidigt! Och värre blir det imorn när jag ska med 7-bussen. Fy faan säger jag bara.

Annars har jag sovit riktigt gott inatt, förutom en massa drömmar nu på morgonkvisten om enorma stenar som ramlade ner mot en, sjöodjur och en hel del annat läskigt. Inte kul. Men nu ska jag ta och äta upp min frukost innan jag går upp och borstar tänderna och gör mig redo för att åka till skolan och läsa fonetik! :)