Undrar...

Tänk om....hur det skulle vara att få leva i deras värld... (Nate och Jenny i Gossip Girl på bilden). Vakna upp i en stor säng med sidenklädsel, ta på sig lyxiga, snygga kläder och äta en god frukost som nån anställd lagat iordning. Åka taxi till den dyra privatskolan. Sen när man slutar går man och shoppar en massa kläder och går och fikar eller käkar på en restaurang. Och på helgerna få gå på roliga fester och massa sånt.

Och tröttnar man på familjen är det bara att ta in på ett hotell i några dagar. Beställa upp en massa mat och efterätter till rummet och bara ha det riktigt lyxigt. Eller också beställa en resa till västindien och flyga dit i två veckor och bo på ett lyx-hotell för att komma undan från storstads-stressen ett tag.

Låter det inte härligt?
 

Kommentarer
Maggan säger:

ne fy fan ja trivs så bra med att kliva upp i ett litet stökigt rum, laga iordning några sketna mackor till frukost, cykla flera km i regnet till den lilla skitskolan, sitta på skolan o hänga efter skolan eftersom de inte finns nåt bättre att sysselsätta sig med och möjligtvis få åka på iallfall en utlandsresa med ett medelhotell iallafall en gång/år! I LOVE IT

2008-03-13 | 21:57:53
Bloggadress: http://maggan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback