Fredagsmys

Idag har jag varit ledig, vilket har varit riktigt skönt. Dock är det min enda lediga dag den här veckan, för både imorn och på söndag jobbar jag. Riktigt trist måste jag säga, men det är väll bara att tänka på pengarna..

Vad har jag haft för mig idag då? Jo lite duktig har jag varit iaf och städat lite här hemma och så. Var även iväg till mamma och åt god mat och så har jag handlat på maxi. Och nu på kvällen blev det mys i soffan med öppna spisen tänd, en godispåse med massa gott i och zappandes mellan Idol och Skavlan. Myspys.

Men nu måste jag sova så att jag orkar upp tidigt imorn bitti! Jobbar till 15.15 och efter det blir det att åka till Helena och klippa håret. Tror jag ska klippa av rätt mycket faktiskt, läskigt. Nej, god natt allihopa! :)

God morgon!

Och så var det dags för ännu en dag på jobbet, tråkigt. Är verkligen sjukt otaggad för att sitta där tills efter 8 ikväll. Men men, så kan det vara. Nu sitter jag iaf hos älsklingen och har precis käkat frukost. Han har minsann åkt iväg till jobbet för en liten stund sen, och jag saknar honom redan, min plutt :)

Efter jobbet blir det att träffa Anna och Malin. Maggan åker ju hem imorn igen.. blää, inte kul. Kan dock inte ses så superlänge eftersom att jag kommer hem efter 9, och så måste jag ju lägga mig rätt tidigt då jag ska upp tidigt imorn och åka till tandläkarn innan jobbet. Plasten på min framtand har nämligen gått sönder, så har ett stort hack i tanden nu. Snyyyggt.

Nej dags att borsta gaddarna kanske. Ciao!

Hallå igen!

Ne nu har jag minsann varit riktigt kass på att blogga! Hela 6 dagar sen sist, jag får ju ta och skärpa mig snart! Men får väll ta och berätta vad som hänt sen sist då..

I måndags, tisdags och onsdags hände inget mer än att jag bara jobbade. Trist. Sen i torsdags jobbade jag också, och när jag kom hem var det bara att slänga på sig ridkläder och åka ut till stallet. Hade dressyr på Lady Jump, och måste faktiskt säga att det gick rätt bra. Hon gick så fint så! Sen när jag kom hem hann jag bara börja lite med maten innan det ringde på dörren. Trodde att det var grannen kanske, men när jag öppnade så stog ingen mindre än Malin där! Snacka om att jag blev grymt chockad! Och sjukt glad blev jag också, så det kom allt lite tårar ur både mina och Malins ögon :) Blev att fixa lite mat och prata och sånt trevligt den kvällen :)

I fredags var det också jobb, och sen köpte jag och Malin mat och gick hem till mig och käkade. Hit kom även Anna, som inte hade en aning om att Maggan var här. Så även hon fick sig en chock minsann! Sen blev det att äta godis och kolla på film och ha det mysigt. Och efter det åkte jag hem till min älskling och myste vidare :)

Seen i lördags var jag och älskling hemma hos mamma på kvällen och åt god mat, kollade på tv och sånt. Trevligt var det minsann. Knallade till maxi efter det och köpte lite gott och efter det hem till steven och kollade på film och myste.


18 oktober

Det var riktigt mysigt att gå på bio igår kväll, även om filmen inte var en av de bästa jag sett. Men helt klart sevärd iaf! Och jag tror nog att den är bättre om man inte läst boken, för annars blir man bara irriterad på att dom inte tagit med en massa som är viktigt och att karaktärerna inte alls ser ut som de ska göra. Men iaf, se den om du inte gjort det! Längtar tills den tredje filmen kommer :)

När vi kom hem igår så blev det bara raka vägen i sängen, och sen sov vi rätt länge idag. Skönt. Sen har vi även varit hos älsklingens föräldrar och ätit lite god mat, och så blev han även klippt. Blev så fint så!

Men nu måste jag gå och lägga mig så att jag orkar med att jobba tills 20.00 imorn.. Blä, ser inte fram emot det. Men men, god natt!


Mys och bio

Gud vad skönt det är med helg! Åkte hem till min älskling igår där vi hade fredagsmys med kinamat, idol och massage. Så mysigt så! Idag så låg jag och sov riktigt länge, kanske lite väl länge, men var verkligen otroligt trött.. Sen efter det så åkte vi hit till mig och åt lite och spelade spel. Monsters Inc spelet spelade vi minsann, vilket var riktigt tråkigt, men jag vann iaf!

Sen ikväll så ska vi på bio med Anna och Anton i Karlstad och äntligen se Flickan som lekte med elden. Boken är ju grymt bra, så jag har höga förhoppningar på filmen! Dock är ju aldrig filmerna lika bra som böckerna, men den duger nog ändå :)

Nej nu ska jag ta och väcka Steven som ligger och halvsover i min säng. Ciao!


Lisbeth är nog världens ballaste! Ser fram emot tredje filmen, rättegången ska bli riktigt kul att se!


Torsdag

Hallå hallå! Sitter och är riktigt trött och har grymt ont i axlarna, det tar hårt på en att jobba sörrni ;) haha. Kan ju kanske berätta att jag har börjat ta emot samtal nu, och jag var sjuukt nervös innan jag tog mitt första samtal! Men det har iaf gått ganska bra. Förstår ju inte så där hemskt mycket än, men lär mig mer och mer för varje samtal jag tar, vilket är rätt många. Och snacka om att jag fått större respekt för de som jobbar på kundservice, för fan vad mycket det är att hålla reda på..

Jaa vad har jag mer att berätta då. Jag har ju inte så mycket för mig om dagarna, åker ju hemifrån vid 7 och kommer hem vid 6 på kvällen. Och då är det bara att fixa mat, matlåda, duscha och sen sova i princip. Mycket spännande dagar alltså.. Men idag har jag ju även varit och ridit. Hade dressyr på Luxor, och det gick väll hyfsat bra.

Nej nu ska jag ta och hoppa i säng. Ska bli sååå skönt att sova! God natt!

Bilder från i lördags

Bättre sent än aldrig! :)









22.29

Ja i helgen har det minsann inte blivit mycket bloggande för min del, men får väll ta och uppdatera er om vad jag haft för mig nu då! I lördags var jag iaf hemma hos älskling först och hade det mysigt, sen for jag hem, lagade lite mat och tog det lugnt. Snackade med Maggie en massa också, skönt att höra att hon lever där uppe! Efter det fick jag sms och helt plötsligt blev det en spontan utekväll, jag som tänkt ha en lugn helg och bara vila upp mig..

Gjorde mig iaf iordning lite snabbt och fick sen skjuts till anna där vi var ett par stycken och hade det trevligt med vattenipipa och drinkar. Efter det blev det taxi till Mastis, men där blev jag inte kvar så superlänge.. Hade väll intagit lite för mycket alkohol kanske, blä på det.

Och idag vaknade jag upp hos älsklingen igen. Sov rätt länge idag, och när vi vaknat var det bara att gå upp och göra sig iordning och sen åka hem till mamma eftersom att vi firade Erik där idag. Så då blev det lite gott fika och så. När alla åkt igen så åkte även vi hem till stevens föräldrar där vi blev bjuda på mat. Så gott så!

Men nu ska jag ta och hoppa i säng och sova, är riktigt trött nämligen. Och bilder från igår kommer kanske imorn! :)

God natt!

Fredag

Snacka om att jag är trött nu! Efter endast en vecka med utbildning så känner jag mig helt slut! Men det har ju minst sagt varit mycket att ta in den här veckan.. Men nu är iaf provet avklarat, och jag klarade det! Med rätt stor marginal också, så jag är nöjd :) Är dock riktigt nervös för att börja ta samtal nästa vecka, men det får väll gå som det går.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Har bara varit iväg och handlat och fixat mat som nu står inne i ugnen. Och så fort jag ätit kommer Anna och hämtar mig så ska vi kika på innebandymatch, och efter det ska jag väll hem till min älskling :)

Men nu ska jag kila ner och kolla om maten är klar, för jag är huuungrig!!

Torsdag

Och så var även den fjärde utbildningsdagen avslutad. Tror minsann att de flesta var rätt övertrötta mot slutet av eftermiddagen.. haha, kul hade vi iaf. Och nu är det ännu mer ny information att pränta in i huvudet tills imorn. Dock har jag ju verkligen inte fattat det vi gjort innan än, så det ska bli väldigt intressant att se hur det går på provet imorn.. Haha, önska mig lycka till, det kan behövas!

När vi slutat så kom pappsen och hämtade oss, och när vi droppat av Anna och Sofia så var det bara att åka hem, slänga i sig en risifrutti, byta om och sen åka till stallet. Hade teori, och det var inte så hejdundrandes kul måste jag säga. Och efter det har jag bara hunnit äta och duscha och nu sitter jag här. Men ska ta och sätta mig och läsa igenom en del tills imorn nu, så kanske något fastnar iaf!

Onsdag

Hallå hallå! Nu sitter jag alltså här igen, och är riktigt jäkla trött. Men dagen har iaf varit rätt trevlig, blir ju så mycket roligare när man har härliga människor omkring sig hela tiden och en utbildare med humor! Men mot slutet av eftermiddagen var jag rätt irriterad eftersom att jag verkligen inte fattade hur man gjorde beställningar.. Jag kan en hel del teoretiskt, men när det gäller att göra det praktiskt så gick det verkligen inte! Irriterande, minst sagt.

Sen när vi slutat var det bara att åka till Karlstad för att möta Martina och lämna fonetikprovet och sen hoppa på bussen igen och åka hem. Så efter 8 ikväll kom jag hem och har inte gjort så vidare mycket efter det. Och jaa nu ska jag väll ta och gå och lägga mig tror jag. Kommer nog somna riiiktigt fort ikväll!

God natt!


Who will fall far behind?


Dagens låt: Bon Iver - Skinny Love


Tisdag

Ja nu var det ju ett tag sen jag uppdaterade er om mitt sjukt spännande liv. Så nu är det väll dags igen! Har ju börjat utbildningen på jobbet nu. Vi är en trevlig liten grupp på 5 st som lär oss Winback mot fast telefoni och även internet och senare blir det även mobil. Och snacka om att det är mycket att lära sig tills på fredag.. Vi har minst sagt fått mycket information att pränta in! Sen att man inte får ta med sig häftena hem gör ju inte saken lättare..

Och jaa vi börjar ju 08.00 och slutar 16.45 på dagarna. Så från 07.00 - 18.00 är jag hemifrån varje dag, rätt länge med andra ord. Och när jag väl kommer hem är jag verkligen sjukt trött, så orkar inte göra ett skit. Det blir bara att äta, slappna av lite i soffan och sen gå och lägga sig. Och imorn kommer jag inte hem förens 20.00.. Kul!

Nej nu har jag inget mer att berätta minsann, förutom att jag har grymt ont i axlarna efter att ha suttit vid en dator i 2 hela dagar. Undrar hur det kommer kännas efter några månader.. :P

Söndag

Då var det söndag igen då. Helgerna går verkligen alldeles för fort, och imorgon börjar jag visst jobba. Eller ja, ska ju ha utbildning i nån vecka först, men jag ska fortfarande till jobbet. Spännande.

Gårdagen blev iaf väldigt lugn. Fikade med Anna och Madde på Paus på dagen och sen blev det en hemmakväll för min del. Kollade på Rocksystrar och det första Grey's för denna säsongen, eftersom att jag missade det i onsdags. Sjukt sorgligt var det iaf, och ja, tårarna kikade allt fram lite. George var ju trots allt en av favoriterna.



Say you feel the way I do


Dagens låt: Joshua Radin - I'd rather be with you

Sittin here on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I cant explain in any other way


Fredag

Idag är det en bra dag minsann! Trampade iväg till stationen strax innan 9 imorse och tog bussen till Karlskoga. Där blev det en intervju och ett litet prov gjort, och det gick så bra så! Efter det traskade jag runt på stan och kikade lite, hittade en massa på H&M som jag vill ha, bara så ni vet! ;)

Sen blev det en liten introduktion till jobbet och ännu en intervju, som även den gick bra. Och nu ikväll ringde mobilen, och jag har minsann fått jobb! Yeees, så jäkla gött!

Så ska ta och hoppa av engelskan nu, känner att jag verkligen inte har orken till att plugga nu i höst. Är inte motiverad överhuvudtaget, så det blir att jobba och tjäna pengar istället. Inga fel det inte! :)


Bilder

Jo jag lovade ju att jag skulle lägga upp bilder om jag väl hittade mobilsladden, och det gjorde jag minsann idag. Så jaa här är bilderna från i onsdags :)




1 oktober

Imorse var det verkligen grymt svårt att kliva upp ur sängen när man hörde regnet smattra mot rutan och när det var alldeles varmt och skönt under täcket med min älskling som låg och höll om en. Men tillslut kom jag allt upp, och vid 9 satt jag på bussen som skulle ta mig till universitetet. Hade grammatik, och idag var det rätt segt. Men var iaf hemma igen redan vid 2 idag, vilket var skönt!

På eftermiddagen hann jag inte med ridningen, eftersom att jag var på informationsmöte. Hade det bara slutat 10min tidigare så hade jag hunnit, men icke. Och jaa efter det har jag inte gjort mycket. Kollat lite idol bara, måste säga att hon snöskoter-tjejen hade gjort en riktigt bra låt till något sjuukt dåligt..

Nej nu ska jag pyssla med något annat. Ciao!


I love you Sunday sun, the week's not yet begun


Dagens låt: The Wannadies - You and Me Song