Brasses godisskåp

Är så sjukt godissugen nu så ni anar inte! En stooor påse godis framför tv:n hade verkligen inte suttit fel.. Och att ha Brasses godisskåp hemma vore ju inte heller fel det. Jag skulle absolut göra som Eva och gå och knycka utav godiset! Fem myror är fler än fyra elefanter var förresten ett hejdundrandes bra barnprogram när man var liten, jag älskade det!

ÅH, GE MIG GODIS NUUU!


Seg måndag

black-and-white-photography-21-300x.jpg black and white image by smile_albumDet har varit en riktigt seg dag idag, och jag har varit på dåligt humör, som vanligt nu för tiden. Förstår inte vad det är med mig, men mitt gamla vanliga glada jag känns som bortblåst. Alla dagar känns likadana och allt känns bara så tråkigt.. Men men. Försökte iaf läsa lite engelska förut, eftersom att jag har nästan 90 sidor att läsa tills imorn.. Men jag somnade självklart. Som tur var ringde Malin och väckte mig och berättade om hennes första dag och allt! Åh, jag är så avundsjuk, både hon och Madde verkar ha så kul!

Resten av kvällen har jag inte gjort så mycket. Bara varit iväg och handlat och sen har vi lagat ris och het räkgryta, mycket god, men inget för den klena! Nej men nu ska jag nog gå upp och ta en lång varm dusch!

Tjing tjång styrstång

Hallå igen! Orkade verkligen inte blogga igår, gick bara runt och var riktigt seg och bakis. Inte kul. Lördagskvällen var iaf rolig! Var hemma hos Annie med lite folk, så trevligt så. Körde självklart öl-spelet, och älgen! Haha en favorit där. Sen blev det då mastis. Hade trevligt där också, men är ändå riktigt trött på det stället. Så nästa gång får det bli en annan stad! :)











 


Partytime


Nu är kläderna på, sminket lagt, håret uppsatt och alkoholen nerpackad i väskan, så nu är jag redo för en utekväll! Ska möta Anna om 10 min och handla lite och sen bär det av hem till Annie på förfest. Trevlans. Hoppas ni får en rolig lördagskväll också! Ciao ciao!


carry me on to anywhere

Dagens humör: Hyfsat bra, kunde vara bättre.
Dagens borde: Läsa engelska, har hur mycket som helst som ska vara läst!
Dagens frisyr: Just nu en tofs på huvudet.
Dagens klädsel: Gröna shorts och stor svart tröja. Sitter alltså i sovkläderna fortfarande..
Dagens planer: Göra lite käk om en stund, duscha och sen ikväll blir det utgång!
Dagens materiella vill ha: Kläder som jag kan ha på mig ikväll!
Dagens längtan: Tills jag får träffa min S, saknar ju honom :) Och tills jag får träffa Maggan och Madde igen såklart!
Dagens beroende: Datorn I guess
Dagens tråkigaste: Att jag måste städa upp i köket, det ser nämligen förjävligt ut..
Dagens roligaste: Blir nog kvällen skulle jag tro :)
Dagens person: Klimpen!
Dagens irritation: Att jag har så dålig självdiciplin!
Dagens låt: Gasolin - This is my life
 

Inspirationskälla! ;)



Bara jag som tycker att dessa inlägg påminner gaaanska mycket om varandra eller? Haha lite kul tyckte jag faktiskt att det var, visar ju ändå att det faktiskt finns nån därute som inspireras av min blogg ;D höhö

Det var väll ungefär kvällens höjdpunkt. Förövrigt så är mitt humör lika grått som vädret. Har inte lust till nånting och ska bara fortsätta kvällen med att sitta i soffan och glo och sen lägga mig tidigt. En riktig piss-fredag har det varit, med undantag för fikat förut idag! Men hoppas att ni andra har det lite trevligare än mig iaf :)

We are golden!

Det blev ett riktigt tårfyllt farväl av Malin förut. Är fortfarande riktigt röd i ögonen. Usch, jag gillar verkligen inte det här. Kan fortfarande inte förstå att vi inte kommer ses på väldigt länge nu. Jag menar, det blir kanske tidigast i oktober? Om ens det liksom. Hemska tanke.

I snart 14 år har vi känt varandra och bott väldigt nära varandra och kunnat ses nästan när man vill, men nu blir det helt plötsligt 50-60 mil eller något emellan oss. Fy faan säger jag bara! Nej nu börjar jag nästan gråta igen.. Herregud, jag kommer verkligen inte klara det här. Ska iaf börja spara pengar nu så att jag kan komma upp och hälsa på!


Bara för att vi är bäst, som vi kommit fram till så många gånger! ♥

Blå valvet

Var så trevligt så att träffa Anna, Louise, Malin och A-S förut. Blev en fika på blå valvet, vilket var riiiktigt länge sedan det hände. Ett tag var vi ju där riktigt ofta under håltimmar i skolan och även efter skolan. Gott var det iaf med en ciabatta med salami och brie!

Är även överlycklig efter att ha fått studiebidraget idag! Såhär mycket pengar har jag inte haft sen veckan innan jag, Malin och Linda åkte till Mallorca, vilket är ett bra tag sen! Dock går det ju åt en hel del till busskort och böcker, men liite får jag väll kvar får vi väll hoppas!

Nej nu måste jag gå ner och ta reda på tvätten minsann!


Fredag

Hallå hallå! Sov ut riktigt ordentligt idag, skönt! Sen efter det har jag inte gjort så vidare mycket. Men har varit lite duktig och dragit igång en tvättmaskin iaf! Tvättberget började nämligen likna Mount Everest, så kände att det var ganska välbehövligt..

Om en liten stund blir det att åka ner till stan och möta tjejerna för en fika. En avskedsfika för Malin blir det.. Usch, sorgligt! Varför norrland för din fis? Det är ju så lååångt dit!

Nej nu ska jag ge kaninerna käk innan jag drar. Ciao!

Waleeeeeska

Dagen har flytit på snabbt, trots att jag inte gjort så vidare mycket. Var iaf iväg och red förut. Hade dressyr på Waleska. Blev en hel del förvänd-galopp fattningar och så. Kul kul. Var dock helt slut när jag kom hem. Orkade knappt resa mig ur soffan efter att ha dragit i mig en stor tallrik med havregrynsgröt med rabarberkräm och mjök. Men tillslut kom jag upp och tog en lååååång dusch! Skönt!

Nu ska jag väll återgå till soffan och bara ta det riktigt lugnt resten av kvällen innan jag går och lägger mig. Ciao ciao!
 

Icke allergisk!

Var som tur var inte allergisk mot något. Skönt, men trist att jag fortfarande inte vet vad som är fel på mig. Fick bara en remiss till öron/näsa mottagningen istället så får väll dom se om dom hittar nått fel.. Han pratade iaf på att det kunde vara nån icke-allergisk astma eller något? Hm, ska bli spännande och se vad det kan vara..

Nu snart ska iaf jag och becka laga lite mat, blir minsann kräftsoppa här idag! Yummie!

Allergitest

Hallå hallå! Ska egentligen ha lektion om ungefär en halvtimme, men det blir det inget av för mig. Ska istället iväg till sjukhuset om en liten stund och göra allergitest. Ska bli skönt att äntligen få reda på vad det är för fel på mig.. Vaknar ju varje morgon och börjar nysa cirkus 10ggr och så rinner det ju ur både ögon och näsa. Och snorig är jag året runt också, inte kul. Men det känns ju lite sådär att missa 3:e skoldagen, det är ju så mycket man hinner med på bara en dag.. Men men, får väll läsa lite extra i boken så kanske jag hänger med ändå!

Nej dags att gå och borsta gaddarna. Ciao!

oh baby, it's a wild world


Dagens låt: Mr Big - Wild World

Fullspäckad onsdag

Idag har jag sysslat med följande..

Sovit liite för länge

Ätit kladdiga tonfiskwraps

Kliat på mina myggbett

Kollat på Knocked Up

Suttit lite för länge vid datorn

Skördat på Farmville

En mycket produktiv dag med andra ord! Ska fortsätta att vara så produktiv och effektiv med en kopp o'boy och 70%-ig choklad framför TV:n. Ciao!

26 augusti

Halloj! Gårkvällen och natten spenderades hos min S, men den filuren skulle iväg och jobba förut idag så då var det bara att cykla hem. Väl hemma gjorde jag iordning en stor smarrig frukost/lunch. Mycket gott var det! Har ju ingen skola idag heller, vilket är skönt. Men har en del att läsa i boken Introducing English Pronunciation, ska väll sätta igång med det snart så att jag får det överstökat! Annars vet jag inte vad som händer idag, blir nog bara att ta det lugnt minsann :)
 

Detta fält måste fyllas i


Hallå igen! Nu
är jag inte på riktigt lika dåligt humör som jag var imorse som tur var. Har även haft en rätt okej dag i skolan idag. Fonetik var inte alls så tråkigt när man har en bra lärare, vilket vi fick. Eftermiddagspasset, workshopen, gick faktiskt riktigt fort. En sådan lärare i engelska på gymnasiet hade varit mycket mer uppskattat än de vi hade.. :P

Annars har jag inte gjort mycket sen jag kom hem, är så himla trött så har inte orkat. Skulle lätt somna om jag satte mig bekvämt nu. Skönt att jag inte behöver åka till skolan imorn då så att jag kan sova ut.. :)


Tisdag

God morgon god morgon. Känns som att jag vaknat upp på fel sida idag, är verkligen inte på bra humör nämligen. Inte kul. Sjukt trött är jag också, har väll sovit några timmar för lite. Och gryyyymt otaggad för att gå till skolan och ha fonetik. Jag ooooorkar inte! Jag vill sova! ÅH!

Nej nu får jag väll ta och ge mig. Så illa är det väll kanske inte egentligen. Eller jo, det är det faktiskt. Nej nu ska jag sluta klaga och gå och borsta tänderna. Ciao!

Sista kvällen

Nu har precis Malin, Madde och Anna åkt hem. Fick besök av dem tidigare ikväll. Blev att grilla lite god mat och sitta ute och äta och prata innan vi flydde in från myggen och fortsatte att sitta och prata och ha det mysigt inomhus. Kan inte fatta att det var sista kvällen som vi sågs alla 4. Madde flyttar ju till Örebro imorn och Malin upp till Östersund på lördag. Helt sjukt att vi inte bara kan träffas när vi vill längre.. Men tack för en trevlig kväll iaf! Var så mysigt så!

Men nu kanske jag ska ta och gå och lägga mig. Ska ju ändå upp om typ 6h och åka till skolan och ha engelsk fonetik.. Tjoho vad kul.. God natt!


Dessa tre heta brudar har precis lämnat mig för kvällen :)

Hoppípolla


Dagens låt: Sigur Rós - Hoppípolla

Jag älskar den! Videon, pianot och allt!

Hemma igen

Dagen idag har allt varit rätt okej, förutom att jag varit på dåligt humör hela dagen.. Först var det iaf lite upprop och info om kursen, som drar igång seriöst redan imorgon. Tur att jag haffade det sista exemplaret utav boken vi ska ha imorn på bibblan förut då. Sen lunchade jag med Louise och efter det var det dags för voc/mct diagnos. Fy fan vad svårt det var, gick verkligen inte bra för mig. Men hoppas att jag får godkänt iaf!

Nu har precis några varit här och hämtat lille Alfons, som flyttar till Karlskoga idag! Kommer sakna den lilla plutten ju.. Men han får det nog riktigt bra där iaf! Och han kommer nog få den uppmärksamheten han förtjänar också :)


Denna lilla sötplutt är det alltså som har flyttat hemifrån :)

Skolstart

Så var det dags då. Om en halvtimme går bussen till Karlstad och universitetet, och jag är så grymt otaggad man bara kan bli. Inte var det lätt att komma upp imorse heller, har ju inte gått upp såhär tidigt sen studenten! Men upp kom jag tillslut, och nu är jag i princip klar för att åka. Gah, jag vill inte. Är ju så nervös och längtar verkligen tills jag kommer hem!

Nej men ha en bra dag allihopa! Ciao!

Gustavsvik

Vaknade imorse av att Malin ringde och sa att vi skulle åka till Örebro och Gustavsvik. Så det var bara att slänga sig ur sängen, göra mig iordning lite snabbt, åka hem och hämta bikini och sen bli upphämtad av henne och Anna. Väl där hade vi allt riktigt kul, men snacka om att man blir trött och mörbultad efter en dag där! Jag har ont lite överallt nu, men det var det allt värt :)

Nej nu börjar klockan närma sig 10, så ska väll gå och lägga mig om ett tag. Börjar ju läsa engelska i Karlstad imorgon.. Ser verkligen inte fram emot det. Usch, är riktigt nervös faktiskt. Men det blir nog bra. Kanske. Får jag hoppas.
 

Kenny begins och fotboll

Blev en filmkväll igår hos min finaste med popcorn och Kenny Begins. Har ju velat sett den jättelänge eftersom att serien Kenny Starfighter är så bra, men Kenny Begins var verkligen en besvikelse! Snacka om dålig film.. Bara ett fåtal kommentarer var roliga, resten sög. Trist nog.

Kom iaf hem strax innan 2 idag, lagade lite god mat då och sen hämtade Anna och Malin upp mig så åkte vi iväg och kollade på fotbollsmatch. Det var kul, men blev riktigt kallt eftersom att det ska blåsa så.. Var även hem till mamma ett tag efter det och fixade en tv till maggan minsann!




Gratis presentkort/biobiljetter!


Gratisbio.se
går ut på att samla poäng genom att värva medlemmar, klicka på länkar, göra undersökningar och utnyttja erbjudanden och sedan få "betalt" för det.

Det räcker med bara 200 lättsamlade poäng så har du redan möjlighet att beställa presentkort.
Du kan också beställa gratis biobiljetter, tidningsprenumerationer och mycket mer. Och som vanligt är det massor av tävlingar uppe där man kan vinna presentkort hos Nelly.com, tidningsprenumeration och en snygg mini-dator.

Jag har använt Gratisbio i ett tag nu, och har redan fått hem presentkort för totalt 600kr (det var de jag använde i onsdags när jag shoppade). Så det funkar alltså riktigt bra, och det går väldigt fort och lätt att samla poäng. Prova själv så får du se! :)

Bli medlem genom att klicka på någon av länkarna eller bannern och få 50p direkt + 25p extra av mig!


Du kan även skriva ett inlägg i veckan om Gratisbio i din blogg och få 10-1.000p och samtidigt vara med och tävla om ett presentkort på nelly.com för 500kr!

Terminsstart


Var som sagt i stallet igår kväll och red för första gången denna terminen. Hade Sissi och det gick väll inte direkt fort framåt för oss.. Lugn igångsättning av hästarna var det som gällde iaf, men både jag och Sissi var ändå rätt slut efter ridningen. Det märks att jag inte rört på mig på hela sommaren minsann.. Men kul att ridningen börjat igen iaf, har allt saknat pollarna där ute!

Nu ska jag väll snart ta och laga ihop lite mat eller något kanske, om jag nu hittar något ätbart i de nästan tomma skåpen..

Torsdag

Hallå hallå! Torsdag idag då, och snart är denna vecka slut. Sorgligt, jag vill ju inte åka till Kau på måndag och sätta mig vid skolbänken igen. Är så grymt otaggad.

Idag har jag iaf varit hem till Anna en stund med henne och Malin. Anna den fisen kom ju hem från Mallorca i förrgår, så hon var minsann brun hon. Fuskigt. Hos Anna satt vi iaf bara och pratade och åt lite plommon! Och nu om ett tag är det dags att åka ut till stallet för att rida. Dock är jag så sjukligt mätt just nu så att jag inte kan resa på mig, så vi får väll se hur det går.. haha

Dessa pink ladys träffade jag en stund idag, trevligt!

Fotobok


Jag har flera
tusen bilder på min dator som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med, och eftersom att min dator har några år på nacken och säkert kommer lägga av när som helst så vore det ju kul att göra något värt av mina bilder!

Så när jag såg att man kan få göra en gratis fotobok på www.fujudirekt.se/fotobok bara man skriver ungefär 100 ord om det så nappade jag direkt! En fotobok kan man designa hur man vill med massa egna bilder och texter, och det är även något som är roligt att ge bort i present!

Vill du också ha en gratis fotobok? Kolla då in här och läs allt om hur du gör, samt länkar med information om fotoboken! :)

Inspiration


Örebrovistelsen

Det blev verkligen en trevlig vistelse hos Madde i Örebro! Åkte som sagt dit igår eftermiddag och kom hem tidigare ikväll. Igår lagade vi lite mat, pallade äpplen och hade en riktigt mysig kväll med godis, levande ljus och prat om durkslag, farmville och en massa annat! :)

När vi vaknade idag blev det en mättande frukost innan vi traskade iväg till stan där det blev en del shopping. Blev ett par jeans, en sjal, torrschampo, hårinpackning och ansiktskräm för min del. Nice. Sen satt vi på en uteservering och åt buffé, och efter det blev det riktigt smarrig glass och lite stek i solen innan vi gick hem till Madde igen och plockade ihop allt och gick till bussstationen!











Ge mig choklad!


Förresten skulle jag kunna döda för lite mörk choklad nu.
Så att ni vet.

Tisdag

Hallå där! Har inte hunnit med så vidare mycket än idag. Vaknade upp hos min finaste idag också, och när han skulle åka till jobbet imorse så åkte jag hem och åt en riktigt smarrig frukost. Sen efter det har jag inte gjort alls mycket.

Nu sitter jag bara här och lyssnar på lite bra musik, men ska alldeles strax börja med maten. Blir sötpotatis och lax idag, yummie. Sen blir det att ta en lång dusch och packa ner lite saker innan jag möter Madde och Malin på stationen för att åka till Örebro vid 6! Ska bli kul :)


Blir som sagt Örebro för oss tre senare idag! :)

Bröllopsdans

Detta klipp har visats för över 20 miljoner, pratats om och blivit hyllat som en riktig glädjehöjare. Och jag kan inte annat än att hålla med! För helt ärligt, vem önskar sig inte ett bröllop i form av detta?!

 

Vad hände sen...?



Bröllopet är ju helt klart roligast! Haha så jäkla härligt!

Seg söndag

Hallå där! Har inte bloggat på hela dagen eftersom att jag inte haft något att skriva om. Det har minsann inte hänt mycket i mitt liv idag inte. Vi har bara myst omkring här och ätit lite och myst lite till.

Nu: Popcorn, Ice Age 3 och ännu mera mys!

150809

Hallå hallå! Egentligen är det värdelöst att jag bloggar nu, har ju egentligen inget att säga. Men jag kände helt enkelt för att skriva ett inlägg, så så fick det bli. Sitter iaf och dricker en kopp rykande hett grönt te just nu, riktigt gott. Är ju som sagt förkyld igen, så te, nässpray och snorpapper är vad mitt liv består av nu. Så sjukt kul verkligen. Men hoppas iaf att jag mår bättre tills på tisdag då jag och Malin ska bo hos Madde i Örebro! :D

Ska även ta och cykla iväg till Drevsta om en liten stund för att städa på Annas jobb, nu när den jäkeln är på Mallorca och ligger och steker i solen och badar i havet och har det askalas, medans man själv är kvar i regniga Sverige.. Nej, jag är inte alls avundsjuk, absolut inte..

Nej ha en fortsatt trevlig dag kära läsare! Ciao!

Fredag

God morgon! Eller god middag blir det väll egentligen, klockan är ju snart 1 redan.. Vaknade iaf för ungefär 1½ timme sedan, och kände mig återigen förkyld. Jag är så trött på att vara sjuk ungefär en gång i månaden! Vad är det för fel på mitt immunförsvar?! Men men, det går väll över snart, som vanligt :)

Vad händer i mitt liv idag då? Jag vet faktiskt inte mycket mer än vad ni gör. Mr.S och jag ska väll bara laga lite mat här om ett tag skulle jag tro, annars får jag se vad vi hittar på :) Nej nu ska jag ta och klä mig och lite så kanske. Ciao!

Skogspromenad

Sådär, nu är jag på lite bättre humör iaf. Tog en riktigt snabb promenad på över en timme förut, och det var riktigt skönt att komma härifrån och bara vara ute och gå i skogen. Bara vara själv och tänka lite. Benen är dock riktigt trötta nu.. Märks att jag inte rört på mig på hela sommaren!

Resten av kvällen händer det inte så mycket. Ska bara duscha, äta och sen hem till min S! Får hoppas att han kan få mig på bättre humör, men det blir nog inga problem :) Ciao!

Skittorsdag

Idag är inte en bra dag. Återkommer när jag är på bättre humör!

Flytta till London?

Sitter och kollar på lägenheter och jobb utomlands och då bl.a London. Jag är så sjukt sugen på att flytta nu så det är inte sant! Hittade en lägenhet precis söder om Hyde Park/Kensington Garden för ungefär 5000:- i månaden, och delar man 2st så blir det ju bara 2.500:- var, sjukt billigt för att vara så centralt ju! Så, nån som flyttar med då? =D

Dock är det väll bra om man har lite pengar så att man bara kan åka dit och leta jobb och så, enklast så ju.. Nån som vill skänka lite till mig? Snälla?
A decent one bed room flat @ south kesington big photo

Frukost är dagens godaste måltid!

God middag! Sitter här och väntar på att pappa ska komma hem från Maxi, jag vill ju ha något att äta till frukost! Hungrar ju snart ihjäl efter att ha varit vaken i snart 2h utan att ha ätit nått än. Förstår inte hur folk kan klara sig utan frukost?!  Det är ju bland det godaste som finns! Kom iaf hem för typ en timme sen efter att ha spenderat natten hos min S. Så mysigt så! Hade gärna varit kvar längre, om det inte vore så att den filuren skulle iväg till jobbet..

Åh, nu tror jag att han kom. Äntligen! Så nu ska jag ääääta! Ciao!


Hur klarar sig en del utan frukost?!

Tisdag


Idag är en tråkig dag.

But you're awfully quiet

Dagens humör: Bara bra!
Dagens borde: Åka ner till stan och synoptik..
Dagens frisyr: Fläta :)
Dagens klädsel: Svarta shorts och rött linne med lite spets på.
Dagens planer: Laga pastasallad med lax, nånting, nånting, åka till S.
Dagens materiella vill ha: Anti-nys tabletter! Och pengar såklart.
Dagens längtan: Jag längtar tills det händer nått riktigt kul!
Dagens beroende: Toa-papper. Det bara rinner och rinner ur näsan..
Dagens tråkigaste: Att det inte är supersoligt.
Dagens roligaste: Har minsann inte hänt något kul än.
Dagens person: Min S!
Dagens irritation: Att det ständigt rinner ur näsan och att jag nyser tusentals gånger om dagen.
Dagens låt: Mando Diao - Mr Moon

Grillning och mastis

Träffade som sagt Malin och Anna igår kväll. Vi handlade lite gott på Maxi och gick sedan hem till mig och grillade, chillade, drack lite gott och pratade. Mysigt. Lite senare på kvällen traskade vi iväg mot stan och Mastis, där det till en början inte var så mycket folk. Men sen öste det in, och det blev riktigt trångt tillslut. Jag hade inte en så superrolig kväll där, men det var självklart kul att träffa alla där ändå! :)

Sen måste jag också konstatera att jag verkligen inte tycker om att sova själv längre. Gjorde det för första gången på ett bra tag inatt, och det kändes bara ensamt och tomt. Nej, tummen ner för att sova själv! :P





Löööördag

Hallå hallå! Soligt och fint väder idag också, kan knappt tro det. Har iaf precis klätt mig och gjort mig iordning och ska traska iväg till stan alldeles strax för lite ärenden. Sen ska jag gå hem och se om det finns nån mat där hemma till mig! Resten av dagen ska jag väll bara njuta av vädret :)

Sen ikväll ska jag träffa Anna, Madde och Malin också och göra lite god mat och dricka lite gott och så blir det nog utgång tror jag minsann. Trevligt trevligt! Men ha en bra dag hörrni, ciao!

I'm in my own world


Dagens låt: Space Cowboy - Falling Down

Mer bra musik: http://open.spotify.com/user/munk14/playlist/0j823PIMg1nOP4rmIY9Oji

Amerikanska cupcakes


Gud vilken härlig dag det har varit! Solen kom allt fram tillslut så jag låg ute och stekte ett bra tag. Blev iaf liite brunare. Sen när det blev så varmt så att jag inte orkade sola längre gick jag in och gjorde en bacon- och mozzarellaomelett till lunch, smarrigt blev det.

Nu i eftermiddag tog jag mig tid och bakade amerikanska cupcakes enligt ett recept i Elle, och de blev riktigt goda! Blandade i lite kokos och bär, och de blev minsann lyckade. Väldigt mäktiga dock, så jag blev mätt efter en halv :)

Nej nu ska jag ta en iskall dusch, är så sjukt varm. Ciao!


Frukost i morgonsolen

Jag älskar att vakna upp brevid någon man tycker om och att sen kunna sitta ute på altan och läsa Elle och dricka smoothie och äta frukost i strålande sol. Dock försvann solen bakom alla moln efter en stund, men några minuters sol hann jag allt med iaf!

Nej men om solen nu inte känner för att visa sig idag så ska jag nog ta och baka muffins istället. Blev så sugen på det igår, så så får det nog bli!


Bilden talar för sig själv!


I’m just in awe of what’s in front of me


Dagens låt: Empire of the Sun - Walking on a dream

Don't stop just keep going on
I'm your shoulder lean upon
So come on deliver from inside
All we got is tonight that is right till first light

Torsdag


Äntligen känns
det som lite sommar igen. Har legat ute i solen ett bra tag och läst Elle och halvsovit. Riktigt skönt, men blev så varmt tillslut så jag orkade inte längre. Ska istället ta och äta lite mat och sen hoppa in i duschen tror jag minsann. Jo, så får det bli. Ciao!
 
 

Får i elledning

Fåret tar ledningen Döm om förvåningen när invånarna tittade
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5607420.ab

Haha!

Mysig kväll!

Kom nyss hem från en trevlig kväll hos Madde. Jag och Anna åkte och handlade på Coop förut idag och åkte sen hem till Madde där vi först gjorde lite mat och sen skärde upp en hel del grönsaker och gjorde dipp och satte oss ute och åt och pratade i flera timmar. Riktigt mysig och trevlig kväll!

Men nu fick jag lite sällskap här, så jag ska väll inte sitta här och vara osocial. Ciao!




Shoppingbehov

ASOS Bow Tie Waist Tab Detail DressDahlia Oversize Self Stripe Cocoon Shirt
ASOS Longline Jersey Stripe CardiganASOS Ruffle Front V-Neck Dress
ASOS Tie Front Wrap DressMotel Jersey Top Random Rose Full Skirt Dress

Jag är så sjukt shoppingsugen just nu, måste verkligen åka till Karlstad eller något nån dag och köpa mig lite nytt. Är så trött på kläderna jag har i garderoben nu. Kläderna ovan från Asos skulle inte heller vara fel att ha hängandes i garderoben! :)

Som man bäddar..

God middag! Än sålänge har jag inte gjort så mycket mer än att äta frukost och göra mig iordning. Somnade nämligen om efter att Mr.S åkt till jobbet och vaknade inte förens halv 12. Men snart ska jag gå ner och äta lite mat iaf och sen möta Anna vid halv 3. Sen ikväll/eftermiddag blir det att åka till Madde med henne och Anna och hitta på något :)

Nej nu börjar magen kurra. Ciao!

Tisdag

Tjing tjång! Ursäkta för dålig uppdatering hörrni, men jag har inte varit hemma så mycket förstår ni. Men nu sitter jag här iaf, för en liten stund. Ska nämligen hoppa in i duschen om nån minut, och sen blir det film och popcorn. Myys :)

Gårdagen var trevlig också. Träffade Anna, Madde och Malin för att äta lite "försenad bakismat" på Charlies, så gott så. Efter det stack vi iväg och plockade lite blåbär. Dock orkade vi inte så länge, men en stund iaf.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, så ska hoppa in i duschen istället. Förresten, fick ju tillbaks min kamera i helgen, så kanske kommer lite bilder från förra helgen om jag orkar!



Lördagen

Hallå hallå! Har inte varit hemma sen i lördags kväll, därav inget blogginlägg. Lördagskvällen blev iaf trevlig. Var hos Anton med lite folk innan, vilket var kul. I lördags var det Tims tur att fylla 20 år, så han fick lite fina presenter! Såpbubblor och en gosedjursgris bl.a. Tror han blev så nöjd så! Sen stack vi till Mastis lite senare. Har väll haft roligare kvällar där om man säger så, men det var rätt trevligt ändå. Kul att halva Sp3a hade bestämt sig för att gå ut också! :)






Pinklady

Sådär, då är jag redo för en kul kväll! Har bytt om, sminkat mig och allt sånt som hör till. Snacka om att det är svårt att välja kläder varje gång man ska ut.. Måste ju prova ett x antal outfits innan man hittar något man är nöjd med. Eller ja, det man är minst missnöjd med brukar det oftast bli. Och idag fick det bli rosa klänning för min del, måste verkligen köpa lite nya kläder..


Roosa fick det bli idag!

Lördag

Skönt att vakna till lite sol för en gångs skull, mycket lättare att komma upp ur sängen då ju. Och så är det ju riktigt skönt att kunna sitte ute på altan i solen och avnjuta sin frukost. Och att avnjuta min frukost är väll ungefär det enda som hunnits med idag, trots att klockan är över 1.

Gårkvällen var förresten mysig med soppa (riktigt god var den!), ostmackor och popcorn och film. Nice nice. Och denna kväll blir det nog partaj minsann, ännu en utekväll på mastis väntar för min del. Ska bli kul! Hoppas att det fina vädret håller i sig tills ikväll! :)


Malin, Madde och jag under en utav mastiskvällarna :)