Söndag 30 maj

Har haft en så bra dag så idag. Jag, älskling och hans familj var iväg och åt mongolisk buffé först, riktigt gott var det verkligen! Åt tills jag inte kunde få ner en tugga till. Sen när babe skulle iväg till jobbet så åkte jag hem och satt ute i solen en stund tills mamma kom förbi. Då blev det att åka till Helena för att ge Andreas paket. Var där ett litet tag och sen blev det hem och sitta i solen igen, så skönt så!

Nu ikväll har jag varit iväg till coop och handlat lite, ska doppa frukt i smält choklad nu minsann! Och så blir det kanske film, får se om jag hittar nån bra att ladda ner. Några bilder från igår kväll eller idag har jag tyvärr inte, så det får bli ett tråkigt inlägg med bara text. Men hoppas ni överlever ändå!

Det är sooool ute!

Nu ska jag skynda mig iväg till Anna och sen blir det öltält eller mastis ikväll, ska bli kul! Ha en bra kväll alla, ciao!


Borta bra men hemma bäst

Eller inte. Jag vill utomlands igen! Men nu är jag iaf hemma från Paris. Kom hem runt 3 inatt efter att ha lämnat hotellet vid 12 på förmiddagen. Rätt lång restid alltså så det var skönt när jag äntligen fick krypa ner i sängen brevid min älskling som jag saknat nått enormt mycket!

Så nu är jag hemma i Kristinehamn i några dagar, åker nog tillbaks till Norge på måndag kväll eller tidigt på tisdag, får se vad som passar bäst. Får jobba hårt nu så att jag har råd att åka iväg på en brakarresa i höst eller vinter eller så. ÅÅhh jag vill åka nuuuuu!


Paris dag tre

Idag har det blivit ännu mer kikande i affärer. Åkte till Blvd Saint Michel och kollade där i förmiddags. Hittade dock inte mer än en t-shirt, örhängen och armband. Åkte sen vidare till hallarna igen och kollade i affärer där ännu en gång och åt lite och sådär. Sen tog vi och åkte iväg till Eiffeltornet. Hade tänkt gå upp till andra våningen, men när vi kom dit så orkade vi verkligen inte. Satt istället på en bänk i parken framför och filosoferade tills det började spöregna.

Så helt genomblöta sprang vi till metron och åkte mot hotellet för att torka och byta om. Handlade sen lite mat och jaa, sen var klockan helt plötsligt ganska mkt och nu är det snart dags att sova minsann, för imorn blir det hemfärd. Lite tråkigt, men saknar min älskling så mkt så det ska bli kul att komma hem ändå! :)


Paris dag två

Så har vi spenderat ännu en dag i härliga Paris. Skulle ju gå upp tidigt idag för att åka till Eiffeltornet och åka upp i det, men vi var så trötta så det blev att sova lite längre istället. Så Eiffeltornet får vänta tills imorn tror jag! Istället åkte vi till Louvren och kollade på glaspyramiderna och så och sen traskade vi igenom Jardin des Tuileries och Champs Elysée och tillslut hamnade vi vid Triumfbågen.

Efter det käkade vi lite gott och kollade även i en del affärer. Hittade lite idag också, men inte mycket. Och jaa efter det har vi mest gått runt lite överallt och kollat och åkt tunnelbana till ett flertal ställen och så. Åkte även till Notre-Dame och kikade där inne också :) Har gått hur mycket som helst idag, så idag är mina fötter om möjligt ännu mer döda än igår.



Glaspyramiden vid Louvren

Och den på ovansidan


jardin des tuileries

Triumfbågen

Notre-Dame

Inne i Notre-Dame


Underbart goda macarons!


Mina fötter dödar mig

Just nu sitter jag på hotellrummet i Paris och äter jordgubbar och lyssnar på allt som händer utanför fönstret. Paris är verkligen hur mysigt som helst! Än så länge så gillar jag verkligen den här staden! Kom hit rätt tidigt idag, och direkt när vi checkat in på hotellet och duschat av oss så tog vi tunnelbanan till Les Halles och shoppade lite. Orkade inte vara ute mitt på dagen eftersom att det har varit sjuuuukt varmt.

Hittade inte så mycket idag, men lite iaf. Blir förhoppningsvis mer imorn eller på torsdag! Har även traskat runt lite runt Louvren och lite andra gator här och var. Kilade in på ett litet bageri också och köpte macarons, så otroligt gott verkligen! Och nu ska vi nog sova snart, imorn ska vi upp rätt tidigt och åka till eiffeltornet och Champs Elysée och sånt :)


06.35 åker viii! :)

Halluuuu. Har jobbat hela dagen idag med, röd dag är det också så det blir moooney mooney. Kan vara bra nu när jag lär göra av med en hel del pengar under de kommande dagarna. Och dagens roligaste som jag boardade var Snorre. Haha, härliga namn dom har här i Norge! Snorre, Fjolla och Fitah.. Stackars människor.

När jag kom hem, helt dyyyblöt av regnet, så packade jag lite och så. För om inte alls många timmar så lyfter flyget till Paris! Ska bli riktigt kul, har ju verkligen velat se den staden så otroligt länge! Hoppas jag hittar en massa nya snygga kläder till sommarn också :)

Men nu ska vi åka till tågstationen och hämta upp becka, hörs imorn när vi är framme på hotellet!


Soooool



Är hur skönt som helst ute i solen, har legat ute och halvsovit ett tag nu ute på gräsmattan. Niice. Har förövrigt varit hur lugnt som helst på jobbet idag. Haft flera timmar då det inte har varit ett skit att göra. Lite långtråkigt faktiskt, men skönt när man är trött som ett as. Lite småkul också att jag boardade en som hette Fjolla och en Fitah, rätt kul när man var övertrött måste jag säga. Haha

Ne nu kanske jag ska kila ut i solen igen, måste ju passa på när jag är här, i Paris ska det ju tydligen bli dåligt väder tisdag-fredag nästa vecka, bara för att vi ska vara där just dom dagarna. Men det kanske bara är skönt när man ska springa runt och shoppa och kolla på alla sevärdheter :)

Jobb jobb jobb

Idag blev det jobb i 10½h, cyklade hemifrån vid halv 11 och kom tillbaks 10 ikväll. Och nu har jag slängt i mig lite mat och ska väll lägga mig nu, ska upp vid 3 inatt och börja jobba 04.30. Himla kul liv jag har just nu måste jag säga! Eftersom att jag bara jobbar hela tiden så har jag inte så mkt mer att skriva om.

Så jaa, god natt!

Världens tråkigaste inlägg

Idag har det bara varit jobb, där det även blev 2h övertid, och sen hem och laga mat, duscha, cykla och handla och sen grilla. And that's it.

Sjuukt härligt väder är det iaf! Och nu ska jag nog ta och sova, god natt!

Take me to Paris

Jag har ju länge velat åka till Paris, och nu har jag minsann sett till så att det äntligen blir av! Bokade flygbiljetter åt mig och Becka i tisdags så nu på tisdag morgon flyger vi härifrån Rygge! Bokade även hotell förut, rätt nära stationen gare du nord så att det ska bli lätt att ta sig dit man vill i Paris! Tror jag iaf. Haha, det blir nog hyfsat bra iaf!

Så tisdag-fredag nästa vecka befinner vi oss alltså i Frankrike. Ska shoppa, äta macrons (heter det så?), kolla in alla sevärdheter och bara ha det riktigt härligt! Jag längtar!


Göteborg

Idag tog vi oss en liten tripp till Göteborg minsann. Båda var lediga och vi hade gratisbiljetter, så vi tänkte att det kunde vara kul att göra något. Shoppade inte direkt mycket, det spar jag tills nästa vecka istället! Men vi gick runt och kikade lite, satt vid vattnet och åt mat och handlade lite. Köpte lite schampo och balsam och sånt i reseförpackning, ett par skor till jobbet och en tröja bl.a.

Och jag måste även säga det att jag älskar verkligen göteborg! Vill sjukt gärna flytta dit nån gång! Om jag inte flyttar utomlands istället, men ska jag bo i Sverige vill jag absolut bo i Göteborg!


Att säga hej då till den man älskar måste nog vara bland det jobbigaste som finns. Var med Steven till tågstationen förut, och att se tåget åka iväg med honom i och inte veta säkert när vi ses igen är så otroligt jävla jobbigt så ni anar inte. Jag hatar det verkligen!

Men vi fick ju iaf två härliga dagar med varandra här! Och förhoppningsvis så åker jag ju hem nästa fredag iaf. Skulle egentligen åkt hem nästa tisdag eftersom att jag är ledig en hel vecka då, men det går minsann inte. Idag har vi iaf legat och myst länge i förmiddags som sagt, och sen ätit god mat och varit ner till "stranden" och känt på vattnet och så. Var inte så jättekallt faktiskt! Och ute är det verkligen helt sjukt varmt idag, säkert minst 25 grader! Blir helt svettig av att bara stå ute i solen nästan.


Jag älskar dig .


19 maj

Goddagens! Har precis käkat lite frukost här och sitter nu och kollar på tv, medans babe ligger i sängen och sover fortfarande.. Han kom hit igår morse minsann, så igår var vi på promenad, låg ute på gården i solen och åt även lite god mat. Så mysigt så! Och jaa idag har vi bara legat i sängen och myst hela förmiddagen, hade tänkt ha lite picknick på ministranden vid vattnet, men det var ju så mysigt att bara ligga och halvsova.. Haha men snart ska vi gå ut iaf!




nasjonaldagsfeiring i moss







17 maj

17 maj idag då, dagen med stort D för alla norskar. Började jobba 04.45 imorse, och det var verkligen huuur lugnt som helst idag. Inte alls många flyg på morgonen. Kul att se alla gå omkring med norska flaggor på huvudet och band med norges färger i håret också, haha. Och snart ska vi nog åka in till Moss och se hur 17-maj firandet går till där!

Tills dess ska jag kika vidare på hotell i Paris, jag viiiiiill åka!


Packning och mastis

Goddagens! Håller på och packar och grejar och fixar lite mat och bloggar och allting samtidigt just nu, för lite senare i eftermiddag så bär det ju av till norgelandet igen.

Igår blev det som jag nämde lite partaj hos Anna. Drack lite gott, rökte en massa vattenpipa och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var trevligt! Sen åkte vi iväg till Mastis istället för nöjes, men det var kul faktiskt! En massa folk där igår, och varmt var det ju ute också så att man kunde sitta på uteserveringen. Najs najs.

Nej nu måste jag fortsätta med maten här, ciao!


15 maj 2010

Har haft en så trevlig dag så! Var uppe vid 9 och hoppade in i duschen och gjorde mig iordning och sen kom Sofia och hämtade mig och då bar det av mot Karlskoga. Hälsade på Madde där, vi har ju inte setts sen jag slutade på transcom! Så det var riktigt kul att ses igen. Och väääärldens sötaste hundvalp har hon också, alltså så sjukt söt så ni anar inte! Ville bara ta med den hem!

Efter karlskoga så åkte vi till stallet där det var tävlingar, kul att vara där igen också. Saknar verkligen ridningen en massa, har ju ändå ridit där varje vecka i kanske  8-9 år eller vad det blir..

Sen hem till pappa för att käka och hämta kläder, sen hem till Steven för att göra sig iordning och nu ska jag iväg till Anna och sen drar vi till Nöjes tror jag. Ha de!


Gårdagen

Hallå hallå! Var ju nere på stan en sväng igår som sagt och fick lite alkohol och linser handlat, välbehövligt minsann. På kvällen blev det att möta Anna, Alina och Carro på Mastis för att äta lite tacobuffé och så, så trevligt och gott så! Var även med på musikquizen, och jaa, vårt lag vann ju inte direkt.. Men vi var absolut inte sämst iaf! :)

Och när de kilade vidare så gick jag hem till babe där det blev att ligga i sängen och kolla på Bröllopsfotografen och dippa lite. Den var allt rätt rolig, så tummen upp för den!


14 maj

Glömde ju säga det att gårdagens roligaste var nog när jag checkade in en man vid namn Snorre. Haha

God morgon förresten! Eller ja, det är väll inte morgon längre direkt. Var otroligt skönt att sova ut idag, det behövdes verkligen. Ska alldeles strax ta och klä mig och så och sen får jag se vad som händer resten av dagen. Måste ner på stan en sväng iaf och inhandla lite dricka tills imorgon.

Nej nu har jag inget mer att säga, så ciaaaao!

Mmm.. marabou

Nu är jag äntligen hemma hos min älskling igen! Är helt sjukt sliten och trött just nu dock. Lyckades bara sova kanske 2h inatt, och vid 3 ringde alarmet och vid 4 var jag påväg till jobbet på en fullpackad cykel. Var huuur mkt som helst att göra på jobbet idag, i princip alla flyg var fulla så det var riktigt många passagerare idag..

Ja och sen när jag slutade så blev det buss till Rygge, tåg till Oslo och sen springa från tåget med all packning till bussen för att hinna med den. Skulle egentligen inte fått åka med eftersom att jag inte hade en utskriven biljett (och exakt när skulle jag haft tid att göra det?!) men busschauffören var snäll och lät mig åka med ändå.. :P

Så det blev en 4h på bussen och tillslut kom jag fram till kristinehamn. Blev så glad när jag fick träffa mitt hjärta igen! Har bara tagit det lugnt ikväll och ätit och så. Köpte även den nya Marabou Polka, riktigt riktigt god!

Men nu blir det ett avsnitt Band of Brothers igen innan det är dags att sova. Ciao!


Istället för att sova..

som jag egentligen borde göra nu, så sitter jag och äter chokladbollar och kollar på norska Paradise Hotel. Ska ju upp igen om 5h egentligen och åka och jobba, men är inte ett dugg trött just nu. Kan nog bero på att jag la mig för att sova en timme vid ett idag, men sov istället till typ halv 7 ikväll.. Har verkligen inget minne av att jag vaknat av alarmet som ringde vid 2, men tydligen måste jag ha gjort det och stängt av det då..

Jaja. Har iaf duschat och packat nu ikväll. Så imorn ska jag få med all packning på cykeln till jobbet för att sen ta shuttlebussen därifrån till tåget och sen springa med packningen från tåget till bussen för att hinna med den. Ska bli skönt att komma hem några dagar, och äntligen få träffa min älskling igen! Helt gaaalet vad jag saknar min babe just nu!


God morgon!

Sitter pa jobbet just nu och ar huuur trott som helst! Men kanske inte sa konstigt nar jag gick upp strax efter 3.. Usch, ni ska bara veta hur jobbigt det ar att ga upp vid den tiden och cykla till jobbet vid 4 pa morgonen. Solen har ju knappt gatt upp da och det ar oftast riktigt kallt och jakligt ute.

Jag sitter iaf och checkar in inrikesflyg med norwegian, och det ar helt tomt med folk. Typ 80% av alla har bara handbagage och da ar det ju inget for mig att gora. Sa pa ryanair ar det vaaaarldens ko just nu medans det inte ar en kotte hos mig. Skont.

Irriterande det ar nar inte de tre sista bokstaverna i alfabetet funkar forresten.

Oj, en passagerare kommer till mig nu =D Ciaaaao!

Negerbollens dag

Ja idag är det ju negerbollens dag, och det var vi ju självklart tvungna att fira! Så jag och Alina tog våra cyklar och trampade iväg till Coop och handlade lite för att sen åka hem och baka. Och dom blev så goda så! Så nu sitter vi här framför tvn och tjockar oss. Dock måste jag gå och lägga mig strax, börjar ju jobba 04.30 imorn. Blää på det.

Köpte även lite jordgubbar, så har slängt ihop fruktsallad nu ikväll som jag kan äta till frukost och så imorn. Mums mums. Hoppas ni har en trevlig kväll hemma i stugorna, ciao! :)


Promenad

Har precis varit ute på en riktigt jäkla härlig promenad. Går man bara över vägen och över en bro så är man redan framme vid skogen i princip. Så jag gick längs en stig vid vittnet, hur mysigt och fint som helst. Hittade även en liten glänta med en mini-sandstrand, blir perfekt att ligga och sola och bada där i sommar! Höll även på att bli uppäten av en ilsken hund som slängde sig fram för att attackera mig, tur att hundjäveln hade munkorg.

Men nu ska nog jag och Alina cykla iväg till Maxi eller nått. Ciaaaao!


Morsning korsning

God morgon! Idag var jag faktiskt uppe rätt tidigt. Var så otroligt kissnödig när jag vaknade så jag kunde inte ligga kvar och snooza. Så ni vet alltså. Mitt ena öga var också ihopklibbat, kul om jag ska få ögoninfektion igen, hade ju precis det..

Igår blev det även lite designbyte som ni kanske märkt. Kände att jag ville ha något lite vårigare. Är verkligen inte helt nöjd med den, men det är jag iofs aldrig. Så den får duga ett tag!

Men nu kurrar magen en massa, så ska väll ta och kila ut i köket och slänga ihop lite frukost. Ciao!


If you'll never notice


Dagens låt:
Johnossi - What's the point

Where do we go when we go from here
Feels like a circle around me while I wait for more
Know that I wanna know where I follow you
Don't wanna go down the street where you once came from
And I wanna know

What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again

A line of boxes in an open field
There's a million empty and there's one for real
Do you want me to go search in each all of them
Or just lay on the grass and act and pretend
That's what I wanna know


10 maj

Idag är jag ledig igen, känns som att jag är ledig hur ofta som helst. Ville egentligen ta extrapass både idag och imorgon, men det fanns inga lediga. Så inget jobb för mig inte. Istället har jag sovit lite längre än jag tänkt, vilket iofs var skönt.

Har även varit lite duktig och betalat en räkning och städat lite här hemma. Så nu är det iaf liiite fräschare igen. Skönt. Funderar även på att gå ut på en liten promenad, men det regnade ute nyss så får se om det blir nån eller inte.

Förresten är jag så sjukt avundsjuk på Maggie så jag tror att jag dör. Bokstavligt talat. Jag skulle nästan kunna ge min vänstra hand för en resa utomlands just nu! Allvarligt! Jag döööör om jag inte får lite sol, strand, hav och vita hus med blåa knutar. Gah.

At work

Hallå dær. Sitter på jobbet just nu. Kænns som att jag varit hær verkligen heeeela dagen, och jag har ændå næstan 2h kvar. Ska børja checka in Stansted-flyget snart, och som tur ær så är det sista flyget før dagen.

Trodde att jag skulle få checka in en norsk kændis som skulle ta privatflyg hit till Rygge idag och sen flyga med Stansted-flyget, men det hade jag minsann missuppfattat så det var igår.. Blæ på det.

Nej nu hinner jag visst inte skriva mer, måste springa bort till incheck. Ciao!


Doctor Parnassus

Hallå hallå. Har inte riktigt haft tid att blogga förens nu. Eller ja, jag har ju mest suttit på facebook och läst bloggar och så på jobbet idag, men ändå. Stundtals var det faktiskt riktigt mycket att göra i servicesentret. Den där jävla askan är ju tillbaka så Ryanair har haft inställda flyg till bl.a Spanien. Och så var de ju så smarta på Ryanair och mejlade passagerare till Alicante, London och Sthlm och sa att deras flyg från Rygge var inställda trots att de inte var det. Lär ju ha varit en del som inte dök upp till flyget ikväll nu då, och sen fått reda på att det faktiskt gick. Stackare.

Men men, de lär ju få pengarna tillbaka iaf :) Och jaa nu ikväll har vi kollat på film här och haft lite mys. Såg The Imaginarium of Doctor Parnassus. En film med Heath Ledger, Johnny Depp, Colin Farrell OCH Jude Law, hur kan det bli annat än bra då?!  Så ja, den rekommenderar jag absolut!



7 maj

God förmiddag kära vänner! Solen skiner även idag här i Rygge, hoppas även att det är varmt och skönt ute! Iofs ska jag jobba 12-20.15 så jag lär ju inte hinna vara ute så mkt i solen iaf, men ändå.

Åh inatt drömde jag förresten att vi tog en sista minuten till Kreta, bara bestämde oss snabbt och packade ihop sakerna och drog. Fy faaan vad skönt det skulle vara! Jag vill sola och bada och äta grekisk mat nuu!

Men nu har jag inte tid att sitta här längre, måste plocka ihop matlåda och sånt och sen ska Alinisen och jag cykla iväg till jobbet. Ciao!


Dagens uppdatering

Även idag har jag varit ledig och det har varit så skönt så. Men var iväg till jobbet ett tag iaf för att gå på en liten utbildning och sen ta mått till jobbkläder som vi ska få skräddarsydda. Niiice. Efter det for jag och Alina hem, och då blev det lite matlagning. Blev så gott så.

Lite senare kom A-S hem och hade med sig Isabelle, en som kanske ska börja på jobbet. Så då blev det lite buzz-spelande, och jag vann båda omgångarna måste jag ju skryta om. Är man bäst så är man bara.

Och nu ikväll har jag varit iväg och solat, det var riktigt jäkla skönt och liiite brunare blev jag allt. Kände mig så blek och äcklig så var bara tvungen att sola lite. :) Men nu är jag hungrig så jag ska ta och kila och göra lite Ruski-nudlar. Bye.

Spendering av lönen..

Har haft en riktigt härlig ledig dag! Åkte in till Moss och hämtade mitt bankort och så shoppade vi lite i Amfi-centret. Hittade en maaaassa fint. Efter det for vi till banken och upprättade ett depositionskonto, sen handlade vi lite mat och grill och så och efter det till Mosseporten där vi åt på McDonalds. Handlade sen ännu mer kläder där. Har nog gjort av med lite väl mycket pengar idag.. Om man räknar med depositionen (som är på hyran x3) så blir det totalt ungefär 30.000 som försvunnit från mitt konto. Haha, härligt..

Sen nu ikväll så har vi grillat här. Blev sååå gott så, och nu är jag så sjukt mätt så ni anar inte. Men nu har jag inte tid att sitta här längre, måste hoppa in i duschen. Ciao!


Onsdag 5 maj

Igår var det bara jobb hela dagen, så därför hade jag inget att skriva om. Så nu vet ni det! :) Och idag är jag ledig, sköööönt. Ska till banken sen idag och äntligen betala depositionen på lägenheten eftersom att jag nu har norskt D-nummer så att det går. Skönt att det äntligen blir gjort. Mindre skönt att bli av med alla pengar..

Har även tänkt åka in till Moss och kika lite i affärer och så, får se om jag hittar något roligt. Men nu ska jag nog ta och gå ut och sätta mig i solen och vänta på att A-S blir klar. Det är ju klarblå himmel och soligt och varmt ute, lite skillnad mot igår när det i princip var snöstorm här..

3 maj

Hellooo. Nu ær jag alltså tillbaks i Norge igen och ær på jobbet och sliter hæcken av mig. Det ær riktigt jobbigt att leta skatter på Treasure Island och mata mina kycklingar och kor på Country Life.. Haha men jag klagar inte, jag får ju betalt før att sitta hær vid datorn och svara i telefon då och då! :)

Hungrig børjar jag bli också men nån matlåda tænkte ju inte jag på att ta med mig idag. Så ni vet alltså. Nej men nu ska jag gøra nånting annat, ciao!


Söndag

Ja igår kväll blev ju som den blev, och så är det med det.

På dagen var jag iaf till Karlstad med mamma, helena och becka. Var på IKEA och handlade lite, skulle bara ha decilitermått men det blev visst lite mer än så.. Sen kikade vi lite på bergvik, köpte en stor vit skjorta och en pastell-rosa tröja på H&M. Och efter det for vi hem igen :)

Idag blir det att handla lite, packa, grilla och sen åka tillbaks till Norge. Just nu vill jag bara stanna här i några dagar till, men neeepp det går inte minsann.