Hasta Luego

Nu tror jag nog att jag packat klart. Har säkert glömt en hel del, men äsch, det är ju bara 4 dagar jag ska vara borta. Så borde väll ta och gå och lägga mig nu, eftersom att det inte lär bli många timmars sömn. Ska ställa alarmet på 02.50.. Inte länge kvar tills jag ska gå upp igen med andra ord. Lär bli tufft, men hey, det är ju något kul jag ska göra, så då blir det ju enklare!

Lär inte blogga nånting från London, men jag tar med mig kameran så får ni se en massa kort när jag kommer hem istället! Ha det så bra här hemma i Sverige nu, ciao!


London -06. Här inne i Royal Albert Hall sitter jag på fredag kväll :)

Helt slut

Blev inte så glad när jag kom till stallet och såg att jag skulle hoppa Queen idag.. Jag menar, sist jag gjorde det så blev det ju minst sagt en liten uppvisning. Hon var hur stark som helst och jag hade grym träningsvärk i armarna efter det. Men det var inte så många som ville hoppa idag, så vi lyckades övertala vår ridlärare att få ha dressyr istället! Det gick ganska bra för mig, och när vi ridit klart var både jag och Queen helt slut och svettiga.

Nu har jag precis fått i mig lite mat och ska väll duscha alldeles strax är det tänkt. Sen måste jag packa ner kläder och sånt i en väska så att jag är klar med det! :)
 


Dagens låt


Markus Krunegård - Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp

Onsdag

Måste bara börja att säga att jag hatar bloggar med musik som drar igång av sig självt, jag kan väll välja själv om jag vill ha musik på eller inte? Och ibland kan det ju vara lite svårt att lokalisera vart musikspelaren är på bloggen, vilket gör att det tar tid att stänga av musiken. Nej, sånna bloggar gillar jag inte! Var bara tvungen att säga det :)

Onsdag idag alltså, och snart har halva veckan gått. Skoldagen var väll lika trist som vanligt, tur att jag har roliga vänner iaf som livar upp den! Sen efter skolan har jag bara hållt på och plockat och grejat här hemma och käkat en fabulös måltid bestående av räknudlar. Det var inte gott och jag blev inte mätt. Nudlar är helt enkelt inget för mig längre..

Klicka f�r att st�nga bilden
Måste även säga GRATTIS till körkortet Louise! :D

God morgon!

Gud vad skönt jag sovit inatt, var verkligen riktigt trött när jag gick och la mig! Och hade det inte varit för att pappa och en till hade börjat snickra på huset så hade jag nog fortfarande sovit, råkade nämligen stänga av båda alarmen i sömnen eller något? Märkte iaf inte att de ringde..

Snart ska jag ta och gå iväg till skolan och ha lite engelska och sen matte. Efter skolan vet jag inte riktigt vad det blir, skulle ju behöva fixa lite med UF-företaget.. Sen är det ju ridning ikväll också, och innan det ska jag hinna packa också. Åker ju till London tidigt imorgon bitti!

Känn ingen sorg för mig ...

Kom hem för lite mer än en timme sen efter en riktigt bra dag. När jag knallade ner till tågstationen för att möta Malin tidigt imorse så hade jag fortfarande ingen aning om vart vi skulle, men en kort stund senare fick jag reda på att det blev - Göteborg! Så det var riktigt trevligt, jag älskar Göteborg och göteborska!

Väl där så kikade vi i affärer, åt pasta- och salladsbuffé vilket var riktigt gott och spanade på folk. Men tillslut var det dags att åka hem då, och jag tror att både jag och Malin slumrade till en stund på tåget. Var verkligen riktigt trött där ett tag. Och jag måste bara fråga er, är det nån mer som inte visste att det var en jordnöt inuti chilinötterna och trodde att de växte färdigkryddade och allt på träd? Haha, den där Maggan är bra smart ibland ;D

Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl och dricka en kopp grönt citron-te. Mums!


Maggie på tåget ner :)

Maten var riktigt god..

..vilket gjorde Malin glad!

(här tänkte jag lägga upp en bild på en sovandes Malin, men det fick jag visst inte..)

Paket? Till mig?

Gud vad kul det är att få paket! Även om man redan vet vad som är i och trots att man själv betalt det.. Men det är inte ofta jag får paket på posten, så jag blir glad ändå.
 
Idag fick jag ett paket skickat ända från England. Ett litet litet paket innehållandes en ansiktskräm och lite prover. Skin Smoothing Cream från Dermalogica var det jag beställt denna gång. Har inte provat den innan, utan bara Active Moist. Men får hoppas att denna är bra nu då! Ska faktiskt prova den med en gång :)

Favoritmärket :)

It can only get better

Nej den här dagen har inte direkt varit den bästa. Var grymt trött och seg i skolan och kanske inte på bästa humöret, och när jag kom hem blev det ju inte direkt bättre.. Så om ett tag ska jag gå och lägga mig och hoppas på att morgondagen blir bättre!

Och jaa, jag är 100% övertygad om att morgondagen blir bättre. Jag och Malin ska nämligen ses kvart i 8 imorgon bitti för att ta tåget till någon, för mig, okänd destination. Tågresan ska ta cirkus 3h, så det är ju en bit vi ska åka. Detta är alltså min födelsedagspresent som jag får i förskott av Malin. En dagsresa till någon större stad (hoppas jag ju iaf ;P) haha, och så ska jag även bli bjuden på mat på valfritt ställe (suuuuushi, för att jag vet att du älskar det Malin! moahaha). Ska bli så kul!

Malin och jag på tåget till Stockholm (och senare Arlanda -> Mallorca) för 2 år sen tror jag :)

I'm so sick of this crap

Fan vad jag hatar att bo här! Väx upp nån gång för i helvete!

Svimmande getter



HAHA, en sån get vill jag ha!

Måndag

God morgon! Måndag idag då och nu har jag hela roliga veckan framför mig! Blir endast två dagar i skolan för mig den här veckan, skönt! För imorn blir det äventyr med Malin och på torsdag åker jag äntligen till London, vilket ska bli riktigt kul!

Denna dag känns väll kanske inte riktigt lika lockande, ska ju till skolan om ett tag och jag slutar inte förens 15.40.. Och inte är det några roliga lektioner heller, utan bara religion och svenska och vad det nu är mer.. Men men, det är väll bara att tänka på det roliga som kommer så ska jag nog stå ut!

 

Så var veckan snart slut

Kom alldeles nyss ut från badrummet efter att ha tagit en 1h lång dusch. Var riktigt härligt. Kan ju inte duscha så länge hos mamma eftersom att vi bara har ett badrum där, så får passa på nu när jag är här hos pappsen! Dock kan mina långduschar göra att vissa blir lite griniga, men det får man väll stå ut med ;D

Jaa, så vad har hänt idag? I princip ingenting för min del. Det mest fartfyllda var väll and-fighten utanför fönstret.. haha. Har mest suttit framför datorn och druckit varm oboy (som blev supergod den här gången!) och druckit te och kollat på några avsnitt av Gossip Girl. Den serien är så himla grym, så nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt till innan det är dags att krypa till sängs!

Jag vill ha Blake Lively's hår!

Söndag

Jag är trött, har ont i halsen av allt sjungande igår, känner mig allmänt ofräsch,
 -och är grymt sugen på sushi! Gaah, ge mig sushi nuuu!


Ge mig!! :O

Kul kväll

Hallå där! :) Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Började hos Anna som sagt, där vi gjorde oss iordning och förfestade. Sen var det dags att åka till stan och Mastis, där det till en början inte var så vidare många mer än vårat gäng. Haha, men vi hade det roligt ändå! Sen droppade det in mer och mer folk, och tillslut var det en hel del.

Det blev en hel del singstar, dansandes och snackandes under kvällen. Och otroligt nog så var det bara en som trampade mig på foten, och det gör inte ens ont idag! Vilken lycka! haha. Dock undrar jag vart i helvete de två röda tusch-strecken på mina jeans kom ifrån?!


Emma, Annie och Anna :)

Malin och jag

Hela glada gänget på mastis, förutom Malin som står bakom kameran :)

Sen blev det singstar! =)

Linnéa, Annie och Emma :)

Elinor, Amanda och Annie =)

A-S, Anna, jag och en liten bit av Maggan :)

Dålig bloggdag

Nej idag har jag verkligen inte haft mycket att blogga om. Och inte hinner jag skriva nått långt inlägg nu heller, för om bara några minuter så kommer Anna förbi och hämtar upp mig så ska vi hem till henne och göra oss iordning och så innan resten kommer och det ska börja förfestas :)

Hoppas alla får en rolig lördagskväll nu, det ska iaf jag ha!

Lördag

Trots att jag ändå gick och la mig ganska tidigt igår så sov jag till 12.15 idag. Så nu är jag riktigt utvilad efter att ha sovit över 10h. Innan jag gick och la mig så smörjde jag in mig med Dove Summerglow, och jaa, det blev ganska misslyckat kan jag ju säga.. haha, ni skulle bara se mina händer. Bara att hoppas att ingen ser det ikväll. Fast det är ju inte så starkt ljus inne på mastis och de flesta är väll inte direkt nyktra, så det är nog lugnt!

Nu ska jag snart ta och gå ner och laga lite mat, blir nachogratäng med avokadoröra till. Mums!

Reggae-kväll

Var lite stressad vid förra blogginlägget, så hann ju inte lägga in några bilder då. Men det kommer nu iaf! :) Var en riktigt mysig kväll hemma hos Anna. Hon, jag och Malin lyssnade på reggae (Bob och Ziggy är bäst!) och rökte vattenpipa så det stog härliga till. Försökte fånga rökringarna på bild, men det gick inte så vidare bra.. Aja, en riktigt mysig kväll var det som sagt, tack världens bästa brudar för det!

Blev en ganska tidig kväll idag också. Skönt, för jag är riktigt trött faktiskt. Och så lär det ju bli rätt sent imorn antagligen, så då är det ju skönt om man är lite pigg. Men nu ska jag gå och smörja in mig med lite Dove Summerglove så att jag ser fräsch ut imorn!


Anna och Malin :D

Sötaste vattenpipan döpt till Hassan!




Hemma igen

Nu var jag äntligen hemma igen. Var som sagt i skolan där det var ett möte för alla treor om balen. Längtar så mycket! Sen hade jag även engelska vilket var trist. Efter skolan så gick jag, Malin och Anna ner på stan för att fika på Paus. Trevligt var det, och som vanligt så var det vi som satt där längst av alla. Efter paus blev det även lite ärenden gjorda, nu äntligen har jag fixat så att jag ska få ett visa-kort!

När vi var klara på stan så gick jag hem till mamma en sväng, drack lite te och läste tidningar och så där.

Nej men nu måste jag visst skynda mig, pappa tjatar. Ska ju hem till Anna och ha reggae-kväll. Lägger upp bilder från dagen senare! Ciao!

Fredag

God morgon!

Sovit gott? Det har iaf jag gjort! Äntligen fredag idag då. Ska verkligen bli skönt med helg. Och denna helg kommer nog bli rolig! Blir utgång till Mastis imorn då, vilket jag ser fram emot. Idag blir det först skola, där jag bara har engelska C. Sen ska jag, Anna och Malin nog gå till Paus och fika lite är det tänkt.

Ikväll är det även dags för våran reggae-kväll igen, med vår fina vattenpipa, soft reggaemusik och chill! Haha, det ska bli riktigt härligt det.

Men först är det dags för lite frukost för mig. Ha en bra dag, ciao!
 

Annas bloggdesign


Såhär blev Annas simpla design då. Riktigt rosa! Ska egentligen vara lite mer krimskrams på sidorna om bloggen, men det vill sig inte riktigt. Aja, får se om jag lyckas fixa det nån annan dag =)

Vad heter låten?

Försök nynna med i denna låt nedanför! Det är en party/techno (?) låt som jag MÅSTE komma på vad den heter. Har nynnat på den i en vecka nu utan att komma på vilken det är... Irriterande!

do
do do do do
do do do do
do do do do do do do do do do do
och sen om och om igen.

Haha, lite för svårt kanske? Men aa, jag vet ingen text till den och är inte ens säker på att nån sjunger i låten.. Gaah!

Stel som en fiskpinne

Gaah, jag är hur stel som helst i axlarna och ryggen. Skulle verkligen behöva en massage just nu, någon frivillig? Please? ;D

Hur som helst, Anna kom ju hit förut idag då och även Malin kikade förbi ett tag. Så trevligt så. Käkade semlor, chillade och fifflade med Annas nya blogg och dess design. Jag var dock riktigt okreativ idag och kom inte på något snyggt, men den får duga som den är ett tag! Maggie stack när hon blev hungrig, och när det var dags för mig att käka svål, fläskfett och konserveringsmedel (korv med andra ord..) så åkte Anna också.

Nu sitter jag bara och grejar lite i Photoshop. Är ju så van vid CS2, men nu har jag CS3 istället så det blir lite rörigare för mig då. Haha. Men men, jag lär mig det väll snart antar jag!

Nej nu blev jag sugen på en kopp te.. Ciao!

Hello again

Nu var jag hemma igen. Var inte direkt en ansträngande dag i skolan, man behöver ju inte direkt jobba hårt än. Men det kommer väll senare antar jag..Snart kommer Anna hit också, ska väll försöka slänga ihop en ny bloggdesign åt henne då är det tänkt. Har precis laddat ner och installerat photoshop nu. Hade ju inga program eller något kvar på datorn efter att pappa installerat om XP, så nu får jag börja om från början med allt igen..


Denna lilla filur väntar jag på just nu =)

Torsdag

God morgon!

Sov visst lite för länge idag.. Men när jag väl kom upp så var jag så snabb så att jag blev klar innan jag behövde iaf, så nu kan jag slänga iväg ett litet blogginlägg innan jag går :)

Ska ha internationell
ekonomi nu på morgonen och svenska C efter det. Sen blir det en lång lunch/hål innan det är dags för rättskunskap. Och idag var det verkligen svårt att hitta några kläder i garderoben att sätta på mig. Är så trött på allt jag har! Skulle verkligen behöva lite nytt. Men det var bara att slänga på sig nån gammal tunika och ett par jeans..

Denna klädsel blev det idag. (Gammal bild dock...)

Skola, stan och ridning


Ja så som rubriken
lyder, så har min dag sett ut. Var en ganska soft dag i skolan först. Sen vandrade jag, Malin och Anna ner till stan en stund. Provade lite kläder som var på rean (jo det är ju där jag har råd att handla..) och hittade en ganska fin klänning, men den var inte tillräckligt fin för att jag skulle köpa den. Tar ju inte så lång stund att kolla igenom affärerna här i stan, eftersom att det knappt finns några. Så efter ett tag gick vi hemåt igen.

Hann vara hemma ett litet tag och käka och så innan det var dags att sticka igen. Till stallet bar det av denna gång för lite ridning. Hade Sissi idag, och hon var lite småtrötter. Men det gick väll ändå hyffsat bra. Hade ju markarbete och gjorde lite bomövningar. Trots att vi bara var 5st idag så blev det lite smårörigt ibland och kollisioner var nära. Haha, man var ju tvungen att tänka ordentligt där ett tag på hur man skulle rida.

Onsdag

Gooood morgon allihopa!

Onsdag idag då, och inte många dagar kvar i skolan innan det är helg. Skönt! Igår hände som sagt inte så mycket, var bara här hemma och chillade. Låg och läste i första Twilight boken Om jag kunde drömma innan jag skulle sova och kunde verkligen inte lägga ifrån mig den förens den var utläst vid 2 inatt. Tur att jag har sovmorgon idag då, annars hade jag varit helt död idag om jag inte fått min långa skönhetssömn. Och boken var grymt bra. Läs den om du inte gjort det!

Idag blir det skola först nu då, engelska och matte som står på schemat. Sen vet jag inte vad jag ska göra under dagen, plugga? Njaa.. det känns inte så lockande.. Men ikväll är det dags för ridning iaf, det ska bli kul! Men nu börjar magen kurra, dags att få i mig lite frukost tror jag!

Sötsug

Har inte så vidare mycket att blogga om nu på dagarna, då det inte händer sådär supermycket i mitt liv för tillfället. Är mest bara skola på veckorna nu, och sen vara med vännerna på helgerna. Men som sagt, nästa vecka längtar jag verkligen till!

Bara så att alla vet så är jag grymt sugen på nånting gott just nu. Kladdkakemuffins, morotskaka, godis, hallonpaj, cheesecake eller vad som helst skulle sitta riktigt fint! Åhh... Nej men nu ska jag läsa senaste numret av Veckorevyn som damp ner i brevlådan idag!





Märks det att jag älskar choklad? ;D

God morgon!


Tisdag idag, och
jag börjar skolan om sisådär en halvtimme. Har sovit riktigt gott inatt, så imorse var det inte så svårt att vakna till. Att kliva ur sängen kändes dock inte så lockande, så jag låg och läste ett tag i Om jag kunde drömma istället. Ville inte lägga den ifrån mig, men tillslut hade jag inget annat val än att kliva upp..

Så nu sitter jag här, har precis käkat en god frukost och ska alldeles strax gå upp och borsta tänderna och sen gå till skolan. Har hela tre lektioner idag, trist nog. Men jag överlever väll antar jag. Nej nu måste jag nog skynda mig lite. Ciao!

Twilight

Det blev en riktigt lång fika på Paus förut. Nästan 4 timmar satt jag och Malin där och pratade och pratade och pratade om allt möjligt och observerade folk. Även Anna kikade förbi en sväng och gjorde oss sällskap. Men tillslut kände vi att det var dags att bege sig hemåt, så då var det bara att ge sig ut i slasket. Usch, var det tvunget att snöa idag?!

Resten av kvällen ska jag nog gå upp och fortsätta läsa i Om jag kunde drömma (får ju inte ha pappas dator hela kvällen..). Seriöst, den boken är grymt bra! Fastnade verkligen direkt och det är riktigt svårt att lägga ifrån sig boken. Edward är ju verkligen helt.. åhh.. jaa vad ska jag säga, perfekt? En Edward skulle jag vilja ha iaf! :)
 
Bara så ni vet så kommer nästa vecka bli riktigt jäkla bra!

Måndag

Ännu en gång stressade jag som fan imorse för att sen komma till skolan och få reda på att lektionen var inställd. Men jag klagar inte, för hellre håltimme än lektion. Så istället för att ha lektioner från 9.20 - 15.40 idag så blev det en lektion mellan 10.35-11.50. Gött det.

Nu sitter jag och väntar på att Louise och Malin ska bli klara på gymmet, sen ska jag traska ner till stan och så ska vi gå och ta en fika på Paus är det tänkt. Härligt det. Och om ni undrar varför jag inte bloggar så ofta så är det för att min dator är kaputt nu. Pappa skulle formatera den igår, men datorn var verkligen helknas, så det funkade inte riktigt. Och jaa, nu har jag ingen fungerande dator för tillfället. Men fick låna pappsens en stund nu iaf :)

Klänningar


Alla klänningar är från Style by Stars, och jag vill ha varenda en av dom! Speciellt den översta i mitten, hur fin som helst. Det är ju rea på ett flertal klänningar på SbS nu, och jag vill grymt gärna beställa någon. Men då är det ju det där problemet med pengar..

Söndag

Jaa då var det söndag igen, och gud vad skönt det är att för en gångs skull vara utvilad och inte bakis idag! Kanske borde ha det så oftare? Eller inte. Det känns också riktigt bra att jag bara gjort av med 20kr den här helgen, och inte ungefär 200kr som det lätt blir andra helger.

Gårdagen var riktigt mysig. Träffade alla tjejerna på Coop först för att inhandla lite godis, innan vi gick hem till Louise. Eller ja, jag och Malin gick medans de andra fick åka bil.. Lata jävlar. Hemma hos Louise blev det mycket prat, skrattandes, godisätandes och chillande. Riktigt mysigt var det! Men tillslut var det dags att gå hem, och för mig och Malin blev det en riktigt seeeeg promenad :)

Anna sitter och mobilnördar sig

Louisen :)

Madde

Linnéa och Malin :D

Dagens låt


Mando Diao - Dance With Somebody

Lördag



I'm booooored.

90210


Malin kom ju hit
igår kväll för att ha ett litet serie-maraton med mig. Vi låg i sängen och kollade på några avsnitt av 90210 och dippade grönsaker och chips. Riktigt mysigt! Sen när hon gick hem så började jag kolla på Madagascar 2, men jag blev så grymt trött så jag orkade bara se halva. Så resten har jag precis kollat klart på nu :)

Jaa, vad händer idag då? Ska först och främst sätta på bra musik och sätta igång och städa mitt rum. Sen vet jag inte riktigt vad jag gör resten av dagen, kanske går ut på en promenad eller något. Måste ju ändå förbi mamma och hämta cykeln.. Ikväll ska jag iaf träffa brudarna för en tjejkväll hos Louise!


När jag vaknade i förmiddags och kollade ut genom fönstret så var det en rätt rolig syn jag såg. Änder från alla håll och kanter vandrade mot våran gård. De på bilden ovan är bara en liten liten del av alla änder, de flesta var utanför gården när jag tog kortet.

Lugn helg

Denna helgen blir det faktiskt inget party för mig. Ska ju som sagt beställa lite från H&M, så nu måste jag försöka leva lite snålt. Så idag kommer Malin hit en sväng och så ska vi glo på 90210 är det tänkt, om nu datorhelvetet kan starta azureus nån gång.. Sen imorn blir det tjejkväll hemma hos Louise, vilket ska bli mycket trevligt! Godis, trevliga brudar och en maaaaassa tjatandes och skitsnackandes. Det vi är bäst på alltså!

Nej men nu måste jag försöka få lite ordning på den här dumburken så att jag och Malin kan få några 90210-avsnitt att kolla på. Ha en rolig fredagskväll!


Helmysig helg blir det! :)


Fan, nu blir jag ju partysugen när jag hör en techno-version av I kissed a Girl dunkandes på högsta volym från Marcus rum.. :P

Äntligen fredag

Imorse var jag verkligen riktigt irriterad. Började med att jag snoozade för länge, sen gjorde jag mig iordning och sen visade det sig att klockan var för mycket för att jag skulle hinna äta frukost. Utan frukost så funkar verkligen inte jag, så det var riktigt jobbigt. Men det var bara att stressa iväg till skolan med tom mage.. När jag kommer fram så är det första jag fick höra att "Religionen är inställd!". Gaah, irriterande!

Men men. Så istället för att bara sitta och uggla i skolan och vänta på nästa lektion så packade vi ihop oss i Johannes bil och drog till Donken eftersom att en del var sugna på glass. Efter det hade jag bara en lektion då jag satt vid datorn och skrev lite.

Vid 12 ungefär så traskade vi iväg ner mot stan för att få lite käk i magen. Blev nachotallrik på Paus vilket var riktigt smarrigt! Satt där i ett flertal timmar och pratade och kollade på folk :)


Johannes och Louise i bilen upp till McDonalds :)

Maggis på Paus

Anna panna :)

Frukt och choklad

Det blev visst ingen dammsugning för mig.. Orkade verkligen inte ikväll. Men om nån känner sig lockad att tjäna en tia så är det bara att komma hit och städa lite! Istället gick jag ner och fixade lite banan, clementin och mango och smälte lite 70%-ig choklad och satte mig i vardagsrummet brevid den öppna spisen som det brann så mysigt i och kollade lite på en film som gick på 3:an. Myspys.

Nu ska jag snart gå och göra mig iordning för sängen. Ska försöka somna i tid ikväll (vilket jag inte gjorde igår..) så att jag kommer upp imorgon bitti. Snoozade alldeles för länge imorse vilket gjorde att det blev lite stressigt, men det ska jag inte göra imorgon! Eller ja, jag ska försöka att snooza mindre än en timme iaf..

Namnam!

Önskelista

Sitter och skriver en önskelista på saker jag vill ha när jag fyller år. Än sålänge har jag inte kommit på så mycket mer än pengar, cheap monday jeans och smycken. Men listan lär bli myyyycket längre. Visst, det är 35 dagar kvar tills my birthday, men ändå. Det är ju så mycket saker jag vill ha som jag inte kan köpa själv. Måste ju spara lite pengar, och så ska jag ju till London om två veckor så då vill jag ju kanske kunna köpa något.

På tal om London så bokade vi flyg och hotell idag. Wiie! Hotellet låg vid Hyde Park ungefär, så läget är ju rätt bra och billigt och rätt fint var det också. Blir torsdag-söndag som vi är där, och jag längtar!

Nu ska jag ta och dammsuga mitt rum tror jag. Det ser förjävligt ut här inne. Usch på det. Sen ska jag belöna mig med frukt doppad i smält choklad framför TV:n. Ciao!

På klassresa i London 2006 :)


(ingen som kunde gissa vad bilden nedanför föreställer alltså? haha, dåligt!)

Gissa vad?

I brist på annat att skriva;

Gissa vad bilden föreställer!



Kanske är lite för lätt för er, men ändå ;)



Oj, jag trodde inte att den faktiskt skulle vara för svår för er! Det är ju en ridhjälm ser ni väll?! ;D

Amélie Poulain


Amélie Poulain - Comptines d'un autre été

Visst har jag väldigt blandad musiksmak, men detta är inget jag brukar lyssna på. Men just nu orkar inte mitt huvud med någon Kanye West eller David Guetta låt, utan bara lugn musik. Och denna är riktigt fin!

Idag var det segt

Mår inte så vidare bra för stunden faktiskt. Har ont i huvudet och känner mig yr och har även lite småont i halsen. Inte så vidare trevligt det.. Så det är därför jag inte orkat blogga nått förens nu, utan jag har bara legat nere i soffan och druckit te.

Skoldagen var iaf som vanligt, tråkig. Började alldeles för tidigt (8.20) och slutade inte förens många timmar senare.. Fast det blev en liten biltur med Johannes (grattis till körkortet!) och Malin upp till McDonalds för att köpa lite glass på lunchen. Riktigt gottigt och välbehövligt var det! Så det gjorde att jag klarade av sista lektionen, rättskunskap.

Nu ska jag nog ta och lägga mig och läsa lite. Har inte orkat läsa så mycket i boken än. Eftersom att alla säger att den första halvan eller något är riktigt tråkig så känns den inte så lockande faktiskt.

Det är hur man tar det.


Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel. Lev med det


Markus är kung. God natt.

Live your life

Ni skulle bara veta vad gott jag luktar just nu! Har precis smörjt in mig med nån LdB bodylotion som luktade riktigt härligt. Bara så att ni vet alltså. Ridningen var iaf kul idag. Sa till förra gången att jag inte ville ha Wendel idag (de andra i gruppen måste ju också få ha honom ibland ;P) så jag hade Lady Jump istället. Kändes faktiskt ovant att rida på nån annan häst.. haha. Hon var rätt seg, men go iaf. Dock var hon väll den lerigaste hästen i stallet.. Vi var tre stycken som stog och försökte få bort leran i en halvtimme innan vi började, ändå var det en massa kvar.

Aja, nu ska jag läsa lite artiklar till både ekonomin och rättskunskapen imorn. Trist.

Vart är min energi?


Skolan gick rätt fort idag. Satt vid datorn på engelskan, sen lunch och sen räkna lite matte. Jag gillar onsdagar! Fast kom inte ifrån skolan förens ett tag senare, utan jag och Maggie satt kvar på vår favoritplats och skrattade åt ingenting.  Annars har dagen varit seg. Somnade nästan framför TV:n förut, är verkligen så himla trött och seg jämt nu för tiden! Jag vill ha sol, så att jag blir piggare igen!

Men hoppsan sa, nu ska jag visst åka till stallet och rida pålle ett tag. Hörs väll senare ikväll kanske, ciao!

At school

Goddagens! Sitter i bibblan på skolan just nu och letar efter lite ekonomi-artiklar som jag ska berätta om imorgon på första lektionen.. Hittar verkligen inget intressant överhuvudtaget, så jag får väll bara ta första bästa eller något. Ska alldeles strax ha matte C, vilket är rätt okej eftersom att de lektionerna brukar gå fort. Fast det vi håller på och räknar nu förstår jag verkligen inte..

Sen idag har jag inte så mycket planer, förutom ridningen ikväll då. Det ska bli kuul. Nej men hoppsan vad klockan var mycket, nu ska jag knalla iväg till brudarna. Ciao!

?!

Ååh, irriterande! Vad fan är problemet?

Beställa eller inte?


Funderar på att beställa lite grejer från H&M faktiskt. En bikini behöver jag verkligen, för den vita jag har nu har blivit missfärgad. Och ett par nya skor är även det välbehövligt, har ju inte köpt skor på huuur länge som helst så de jag har nu är ju fula och utslitna. Allt detta ovan går på 435:-, vilket är en förmögenhet för mig.. Men ändå, jag behöver det ju faktiskt ;P Så aa, ska jag beställa eller inte? Hmm..

130109

Hallå hallå!

Har inte suttit vid datorn förens nu, därav ingen bloggning hittils. Började skolan vid halv 12 idag, och det var riktigt skönt att få sova länge. Började en ny kurs idag också, rättskunskap. Tror den kan vara lite småintressant sådär faktiskt. Sen efter skolan så har jag lagat lite mat (okej, jag la in en Billys pan pizza i mikron.. men det räknas väll ändå?) och varit med pappa och handlat lite på Maxi.

Resten av kvällen blir det nog bara att ta det lugnt. Ska fortsätta läsa lite i Män som hatar kvinnor tror jag, och även läsa nyaste numret av Veckorevyn som jag fick hem idag. Var med i en undersökning för några veckor sedan, och som tack för det så fick jag 3nr av Veckorevyn. Tackar tackar!

Hallå

Har varit riktigt dålig på att blogga idag, jag vet. Jag menar, klockan är ju snart halv 8 och jag har bara bloggat en gång! Katastrofalt dåligt ju. Nej men jag har faktiskt inte haft orken att blogga och inte heller något att blogga om idag. Har bara varit i skolan, där lektionerna var dö-trista och den sista var inställd. Soft soft.

Resten av kvällen ska jag iaf först och främst gå ut och ta in Alfons. Kom på att han varit ute och skuttat i några timmar nu.. Sen blir det en lååång och varm dusch med inpackning och ansiktsmask och hela köret. Ska nog ta och börja läsa Män som hatar kvinnor idag också, alla säger ju att den ska vara så bra :)

Måndag

Imorse var det verkligen enormt svårt att komma upp ur sängen. Låg och snoozade i 50min innan jag tillslut lyckades komma upp. Men det var ju så varmt och skönt under täcket, och så var det ju så mysigt att ligga i sängen och lyssna på blåsten där ute.

Aja, börjar om 20min ungefär med svenska. Sen har jag också filosofi, religion och internationell ekonomi. Bara tråkiga lektioner idag alltså, och jag slutar inte förens 20 i 4. Uuuh, jobbigt.. Jag vill inte gå till skolan!! Skulle bra mycket hellre vara hemma idag och göra något annat. Men det går ju inte för sig minsann. Men ni får väll ha en bra dag!

Söndag

Då var denna dag snart slut då. En grymt händelselös och tråkig dag har det varit. Sov till efter 12 ungefär och sen har jag bara degat omkring här hemma i myskläder och inte orkat göra nånting. Har varit så sjukt slö. Bara suttit här och vid tv:n och druckit en jäkla massa te. Har lite smått ont i halsen idag efter att ha sjungit (eller snarare skrikit) alldeles för mycket både i fredags och lördags.

Men nu ska jag nog ta och borsta tänderna och så och sen gå och lägga mig, sängen ser nämligen riktigt inbjudande ut.. Så godnatt alla! :)


Någon mer måste haft riktigt tråkigt idag? haha

Tre kapare


Okej, jag har kanske rätt kass humor ibland, men detta var faktiskt riktigt kul!

Seg söndag


Hittils har dagen
varit enormt seg. Orkar verkligen inte göra nånting. Skitväder är det ute, så jag orkar inte gå ut och gå. Inte för att jag skulle vilja göra det även om det var fint väder, så jäkla ont som jag har i foten idag. Nej men för att underhålla mig här inne ett tag så kan jag ju fylla i en lista;

1. Vad är ditt mellan-namn? - Victoria
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? - Jag vet inte riktigt, något som inte är lika vanligt som Emma kanske.
3. Är du i ett förhållande nu? - Nej
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? - ----
5. Vem var du tillsammans med sist? - No one
6. Får man fråga varför det tog slut? - Nope
7. Har du haft ett seriöst förhållande? - Nej du, det har jag inte
8. Vem vet mest om dig? - Det är nog Malin skulle jag tro
9. Vad gör du på fredagskvällar? - Är med vänner, kollar på film, käkar eller något annat :)
10. Bästa filmen du någonsin har sett? - Titanic är ju grymt bra, och Smala Sussie!
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? - Nej
12. Har du någonsin varit full? - Jo, jag har ju det
13. Har du testat droger? - Nehe du, det har jag inte
14. Röker du? - Nån gång då och då så feströker jag väll lite.. Ska sluta med det!
15. Snusar du? - Nee, uuuh
16. Saknar du någon just nu? - Nja, inte direkt
17. Hur mår du idag? - Hyfsat. Är jäääkligt trött bara.
18. Hur många tabletter tar du dagligen? - 1
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? - Den 11 januari 2008 var jag hos tandläkaren, sen i skolan och sen hemma hos Louise :)
20. Bästa minnet från sommaren? - Napa och Göteborg, helt klart!
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? - Cypern
22. När var du där? - Nångång i juli i år
23. Är du rasist? - Nej, verkligen inte!
24. Har du helt svenskt ursprung? - Jo jag tror det
25. Om nej, vart kommer du ifrån? - ----
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar? - Svenska är ju helt klart snyggast.
27. Ser du fram emot någonting just nu? - London i slutet av månaden ska bli kul!
28. Sköter du skolan? - Jorå, hyfsat iaf. Kunde väll vara bättre.
29. Vad hade du för betyg förra terminen? - Det var väll mest VG tror jag.
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? - MVG? Om det är poäng som menas så vet jag inte.
31. Vilket ämne var det? - Några olika.
32. Har du fått ig på ett prov? - Jo jag tror jag fick det på ett i högstadiet.
33. Har du spelat/spelar du i ett band? - jag, Malin och Madde hade ju ett band, jag spelade balalajka! haha
34. Anser du dig vara intelligent? - Jo men ganska
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? - 2008 var ett jäkligt bra år. Speciellt Ayia napa med Anna och Malin, those were the best days of my life.
36. Vilken va den värsta tiden då? - Hmm.. det var ett tag på högstadiet som jag hade en liten dålig period.
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? - Nepp, det har jag inte.
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? - Nehe du, sånt sysslar inte jag med.
39. Har du haft sömnproblem? - Jo jag har ju problemet att jag sover lite för mycket.
40. Hur ofta gråter du? - Det är inte ofta det, men det händer väll
41. Vad gör du när du mår dåligt? - Ligger och ruttnar i sängen
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? - Jag brukar inte må dåligt
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? - Vilka ex?
44. Vilken klass går du i nu? - Sp3a, tjalla lalla laa..
45. Vilken skola? - Brogårdsgymnasiet
46. Har du varit otrogen någon gång? - Nope
47. Har någon varit otrogen mot dig? - Nope
48. Är du stolt över dig själv? - Jarå, det är jag allt sörru
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? - Åh, sånna frågor är så svåra. Men att jag är positiv och glad för det mesta?
50. Vad får du ofta komplimanger för? - Det brukar inte vara något speciellt. Men i fredags var det iaf för att jag tydligen dansade bra. haha
51. Har du lätt att få folk att skratta? - Nja jag vet inte riktigt
52. Cider eller öl? - Cider, helt klart!
53. Har du några talanger? - Jo kanske det, men inga som jag upptäckt än.
54. Vet du om någon är kär i dig? - Nej, det vet jag inte du
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? - Njaa, ibland.
56. Vad står det i ditt senaste sms? - Jag orkar verkligen inte resa på mig och hämta mobilen, så jag säger pass!
57. Hur lång är du? - 1,77 ungefär
58. Hur mycket väger du? - Jaaru, ingen aning. Men nått på 50 tror jag,
59. Vilken storlek har du på kläderna? - Small eller 36
60. Har du svarat ärligt? - Självklart!

Sådär, det var det. Riktigt ointressant lista, och om du läst hela så förtjänar du en applåd!

Bilder från igår


Var hemma hos denna brud först :)

Änabanäna und me :)

Påväg till Mastis =)

Han till vänster som spelade var faktiskt rätt bra :)

God kväll

Kom precis hem efter en ännu en riktigt kul kväll! Började som sagt hos Malin med henne och Anna. Fixade lite käk och hade det riktigt mysigt där med levande ljus och allt. Dock kunde jag verkligen inte dricka idag, min mage var verkligen helt fucked up och tålde inte sprit. haha, men det kanske bara var bra? ;P

Sen på mastis var det skit kul. Var en hel del folk där, och aa, riktigt kul som sagt! Dansade en massa, massa, massa och blev riktigt varma. Fast det var grymt trångt på dansgolvet ett tag och ungefär halva mastis hade bestämt sig för att trampa på samma ställe på min högerfot tydligen. Och faaan vad ont jag har nu ska ni veta! Haltade hela vägen hem till, ööh, jaa vad han nu hette. Blev en snabb vistelse på en efterfest med lite folk. HAHA säger jag bara, kunde inte bli mer klockrent! Men sen skulle Anna&co iväg och bada, så då gick jag hem istället. Och nu sitter jag här och ska nog sova. Antar att ingen släst såhär långt, men godnatt iaf!

Bilder kommer imorn!

Party princess

Nu ska jag alldeles strax traska iväg till Maxi och möta Anna och Malin. Ska handla lite och sen gå hem till Malin och laga lite mat. Mysigt. Ska dricka lite gott också och sen blir det mastis ikväll. Ska bli kul! Även om jag fortfarande känner mig ytte pytte lite bakis sen igår. Livet som party prinsessa är hårt, men jäkligt kul! haha

Nej men nu måste jag visst skynda mig. Ciao!

Idag blidde det svart :)

Dagens låt


Robyn - Be Mine [Acoustic]
Så fin.

Kul kväll

Yey, äntligen funkar bloggen! Har försökt logga in ett bra tag nu utan att det funkat. Blogg.se är riktigt kasst ibland faktiskt..

Gårkvällen blev riktigt lyckad. Var hemma hos Alina först med några mer och hade det allmänt trevligt. Kollade lite på tv, lyssnade på musik och babblade en maaassa. Sen var det dags att dra till Karlstad och Arena. Det stora dansgolvet var stängt igår, vilket var rätt kasst. Men det var riktigt kul ändå! Träffade en del härliga människor, som "han-i-skjorta-som-dansade-hela-tiden-och-var-ap-svett". Haha, en riktig snygging var det ;)

Sen blev det lite pommes innan det var dags att åka hem igen. Tack brudar för en rolig kväll! :D


Linnet var lite längre egentligen, har åkt upp på bilden ;P

Ida och Carro. Och Sara, Anna och Ziggy i bakgrunden.

Sara och Anna

Alex, Carro, Anna, Sara och Ida utanför Arena :)

Anna och jag

En hel del mingelbilder fastnade vi ju på också.. ;P

Sicken fin ljushatt jag fick ;D

Skola och partaj

Det blev en kort skoldag idag, hade bara engelska som var såpass tråkigt att jag höll på att somna.. Sen efter skolan var jag med Maggis på stan en stund innan jag traskade hem. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Mest suttit här och lyssnat på musik eller kollat på tv.

Lite senare ikväll så blir det Arena trots allt med Anna, Alina och Sara. Ska fira Sara lite som fyller år idag! Så det blir nog kul. Ska gå ner och dricka lite te innan jag börjar göra mig iordning och så för kvällen. Men vad ska jag ha på mig egentligen?! gah, jag har ju inget i garderoben som jag vill ha!


Se så nyttig jag var idag! Knäckebröd med avokado och paprika och en smoothie till det!

Nyduschad och fräsch i barret är jag nu också ;D


Jag är livrädd!

Var som sagt hos tandläkaren imorse för en vanlig undersökning. Tog lite röntgenbilder, kollade så att inga hål fanns m.m. Så jag trodde ju inte direkt att det var något fel med mina tänder. Men sen när hon framkallat bilderna och kollat på dom så säger hon "Hmm.. Pelle måste nog ta och kolla på det här.. kommer strax!" Gaah, det var inte så vidare kul att höra.

Så nu är det bestämt, jag måste rotfylla min vänstra framtand. Ska dit igen om några veckor för att borra hål på baksidan av tanden och rensa ut en varbildning som har blivit där inne och lägga i en bakteriedödande salva. Sen ska jag dit ytterliggare en gång för att rotfylla. Usch, jag är verkligen livrädd! Man har ju hört folk säga att det gör något grymt ont att rotfylla en tand! Fast min nervtråd i tanden hade gått av, så jag har ingen känsel i den och därför skulle det inte göra så ont.. Men man vet ju aldrig..


Chai-latte á la emma


Ser ganska gott ut va? Det var det också, men jag antar att sån man köper på Wayne's eller EH är godare. Men min hemmagjorda chai-latte dög allt för mig :)

Nu ska jag nog ta och gå och lägga mig om en stund tror jag. Ska till tandläkarn imorn bitti, får se om dom kan kolla om dom behöver göra något åt min ena framtand som fortfarande gör ont och inte riktigt sitter fast sen jag drog mig med cykel-helvetet..

Spotlight on me

Slänger in en liten dagens låt, Circus med Britney Spears. Tyckte inte att den var så bra först, men efter att ha hört den ett antal ggr så börjar jag faktiskt gilla den mer och mer. Brittan is back, och hon är grym! :)


Kort skoldag sen Karlstad

Ja det blev en riktigt kort skoldag idag. 8.20-9.35 rättare sagt. Skulle egentligen ha två lektioner till, men de var inställda. Var bara att traska hem igen alltså efter en riktig mjukstart i skolan.

Var inte hemma så vidare länge utan jag och pappa for ner till Mastmagasinet och åt lunch, riktigt gott var det. Sen efter det bestämde vi oss för att dra till Karlstad. Där blev det en himla massa kikandes på bilar, vilket inte är så vidare roligt.. Men sen åkte vi till Bergvik iaf, och till mig blev det en tröja som jag ska rida i och två par nya strumpbyxor. Trevligt trevligt.


Den är skööön :)

Tjollahopp tjollahej

Första skoldagen

God morgon!

Jag gillar verkligen inte att gå upp innan solen har gått upp. Det blir ju så grymt mycket svårare att komma upp då. Och så var det så varmt och skönt under täcket imorse, vilket gjorde det ännu svårare att masa sig upp.. Men tro det eller ej, jag snoozade faktiskt bara i en kvart imorse! Det är nog rekord!

Alldeles strax ska jag ta och traska iväg den korta biten till skolan.. Gah, jag vill inte! Tror att jag har internationell ekonomi nu på morgonen, får se om det är kul. Men blöhöö, jag vill verkligen inte sitta där i skolan igen och lyssna medans läraren går igenom något.. Jag orkar inte! Men bara ett halvår kvar nu innan jag tar studenten, så det är bara att hålla ut!

Touch the sky


Madde, jag och Anna sitter och grillar på en ö i somras :)

Jag.vill.ha.sommar.nu!

Jag vill inte vara sjuk längre!

Idag började ridningen igen för terminen. Så nyss kom jag hem från stallet efter en timme i sadeln. Hade Wendel idag ofc, och det var dressyr som gällde. Lite pigg var han allt eftersom att han inte gått så mycket än. Även Trick var riktigt pigg och körde igång en liten rodeo-show det första han gjorde på lektionen haha.

Men nu såhär efteråt så mår jag verkligen inte så bra. Kände redan när jag red att jag kanske borde stannat hemma idag. Fick nämligen den där "nu-spyr-jag-när-som-helst-känslan" igen.. Uuh, not so nice. Men nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas att jag mår lite bättre snart.

Ska förresten troligen börja rida på torsdagar också, i en rätt bra grupp så att jag utvecklas lite. Kommer känna mig så jävla sämst i den gruppen, men shit the same. Är inte säker än dock, men kanske.  Nej men nu ska jag duscha. Ciao!


Det här med träning alltså..

Som jag sa i nått inlägg längre ner så tränar jag inte så vidare mycket. Har inte tränat överhuvudtaget nu på några veckor, men vanligtvis så rider jag 1gång/vecka, vilket är riktigt kul. Men jag funderar faktiskt på att börja träna mer, tro det eller ej. Antingen skulle jag börja rida 2ggr/vecka, eller också börja gymma 1-2ggr i veckan + ridningen då förstås. Hmm, vet inte hur jag ska göra. Kanske bara fortsätta som jag gör idag?


Rida oftare? Inger på bilden förresten, hon är saknad hon :)

Eller börja gymma?

Snoozare

Hallå! Blev visst
att jag sov rätt länge idag också.. Tänkte att jag skulle gå upp tidigt, så att jag kan somna tidigt ikväll. Men när jag vaknade vid 10 av att alarmet ringde så orkade jag verkligen inte gå upp, utan låg och snoozade till 11.40 istället. Alarmet ringde alltså 20ggr (har jag räknat ut lite snabbt sådär..) innan jag lyckades kravla mig upp.

Himla fint väder ute idag också, härligt. Kanske ska ta och gå en liten promenad, om det inte är alltför kallt ute. Sista dagen på lovet idag också, vilket känns jäkligt trist. Jag är verkligen inte ett dugg sugen på att gå upp tidigt imorn för att befinna mig i skolan vid 08.20.. Gaah, hur fan ska jag klara att komma upp så tidigt?!

Det största organet pysslas om


Ja såhär supersnygg är jag för stunden. Har en ansiktsmask i fejjan, och kan knappt röra på ansiktet. Känns som att jag kletat på ett lager gips.

Iallafall, jag försöker att använda ansiktsmask minst en gång i veckan, dock har jag slarvat lite med det den senaste tiden. Att jag lever som jag gör med en hel del fest, onyttig mat och knappt nån träning märks ju på huden. Så att tvätta ansiktet morgon och kväll, använda ansiktsmask då och då och käka en massa vitamin b5 är vad som krävs för att jag ska se fräsch ut. Det sistnämnd är förresten något utav det bästa jag köpt, för det har verkligen funkat för min hy och för många andra! Så det måste jag tipsa om till er andra som inte har så bra hy :)

Twilight


Jag vill grymt gärna se filmen Twilight. Alla som har sett den blir ju i princip helt frälsta och älskar den verkligen. Fast Robert Pattinson (som spelar Edward..) är verkligen, absolut inte så snygg som många tycker. Hallå, vadå dålig smak? ;)

Men är filmen verkligen sååå bra som alla säger, så att jag ska orka ladda ner den?

Eran favorit är tillbaka

Nu äntligen är jag hos pappa igen och har en dator så att jag kan blogga! Antar att det är många där ute som suckar av lättnad nu när ni äntligen får lite att läsa här! Eller inte. haha.

Inte för att det hade blivit så mycket bloggande de senaste dagarna även om jag haft en dator, det har nämligen inte direkt hänt någonting om dagarna. Jag har varit riktigt förkyld och bara legat framför tv:n och surplat te hela dagarna långa. Men igår mådde jag lite bättre, och eftersom att jag var sjukt trött på att vara hemma så drog vi ihop en myskväll hos Anna. Blev som så att jag, Malin och Anna käkade godis, kollade på Alla vi barn i Bullerbyn och tjatade. Sen kom även lille Maud dit, och efter ett tag drog vi till Charlies för att få i oss lite nyttig och näringsrik mat. Gött var det iaf.

Nu ska jag börja plocka upp alla kläder som ligger i väskorna här. Jobbigt, men måste väll antagligen göras.. Ciao!


Vad som hänt under 2008

Januari:
Ganska händelselös månad. Jag, Malin och Anna bodde själva hos pappa i några dagar. Roligt var det! Sen festen hos Röbbs får ju verkligen inte glömmas. Haha ojojoj, ni skulle varit där.. Anna och Malin vet ju vad jag menar iaf ;P
Klicka f?tt st䮧a bildenimage354

Februari:
Jag fyllde år! Festen är nog något som jag kommer komma ihåg länge och jag hade riktigt kul och fick fina presenter. Sa dock efter det att jag aldrig mer skulle ha fest hemma, men det blev ju som det blev med det. Sen alla kvällarna hemma hos Anna med vattenpipan, film och Tim&co var ju trevliga också :) Annars var det väll mycket pluggande som gällde denna månad.
Klicka f?tt st䮧a bildenimage445

Mars:
Inte heller i mars hände det så mycket. Det var mest skola på dagarna, ridning då och då och sen göra nånting kul med vännerna på helgerna. Våffeldagen firades även, med mycket blå grädde.
Klicka f?tt st䮧a bildenimage490Klicka f?tt st䮧a bilden

April:
Skola, skola skola. Hade reggae-kväll med brudarna, vattenpipor, reggae-musik, cigarrer och annat mys. Verkligen en toppenkväll. Fast det blev nog lite för mycket vattenpipa där ett tag.. haha. Var på en trevlig tripp till Sthlm med skolan också, vilket var roligt. Shopping, studiebesök och en natt på Zinkensdamm. Våren kom och det firades med en picknick i det gröna! Just det, grillkvällen hos Anna får ju inte heller förglommas. Började så trevligt med käk, men resten var.. jaa.. lite sjuk? Sen hann jag med att åka till Göteborg Horse Show dagen efter det också.
Klicka f?tt st䮧a bildenKlicka f?tt st䮧a bildenKlicka f?tt st䮧a bilden

Maj:
Firade valborg, pluggade, käkade glass och grillade i skärgården. Marcus konfirmerade sig också. Men det viktigaste av allt var nog att vi bokade resan till Ayia Napa! Annars hade jag även väldigt mycket att göra i skolan, sådär i slutet på vårterminen i 2:an.  Det tråkiga denna månad var nog att vi flyttade från huset som jag bott i i 18år...



Juni:
Började månaden hemma hos Myran på lite grillfest, sen dagen efter det var det äntligen dags för mig, Malin och Anna att åka till Arlanda och sen Cypern. Veckorna efter det var väll vi tre mer eller mindre deppade över att vara hemma igen. Men tillslut gick depressionen över att vara i Kristinehamn över. Under månaden blev det några fotbollskvällar och sen tillslut så blev det äntligen sommarlov! Det blev då en hel del dagar ute i skärgården och många kvällar hos Malin eller Anna. Sen hade jag ju fest också.


Juli:
En massa dagar ute i skärgården och ett flertal båtturer med Malins båt till nån ö blev det denna månad. Blev även en vecka till Cypern igen, fast med familjen denna gången. Härligt var det verkligen, men sjukt varmt. Direkt när jag kom hem från Cypern var det bara att packa väskan igen för att ta tåget till Göteborg. En riktigt rolig liten resa blev det.




Augusti:
Månaden började inte så vidare bra. Jag drog mig med cykeln och ville inte visa mig ute på en vecka efter det eftersom att jag såg ut som Frankenstein. Tillslut vågade jag mig ut, och då blev det att sova hos Maggan med alla tjejerna, mysigt! Sen blev det även lite utgång till statt, kvällar hos Anna med Tim&co och sådant. Just det, den där jäkla kaninen Luna fick ju ungar också.. Och sen började skolan igen..



September:
Livet fungerade så som jag beskrev det i början på månaden här i bloggen; skola, lite plugg, ridning, fest till helgen, bakis och söndagsångest inför skolan på måndagen. Var till nöjesfabriken med skolan, där Shan var uppe på scenen ett tag. Det var kuul.  Sen dog även min Fiffi av sjukdom..



Oktober:
Jag och Malin bodde hemma hos Anna några dagar. Snacka om att vi var som tre zombier! haha, men riktigt kul hade vi allt. Sen hände inte så jättemycket mer i oktober, men det blev iaf film hos Louise, myspys i Malins stuga, softa i skolan, statt på lördagar, ridning och första festen för treorna på Norrgården.



November:
Månaden började riktigt bra med två halloween-firanden som båda var riktigt roliga. Sen var det en del plugg för en gångs skull, har ju inte blivit så mycket utav det i höst. Resan till London bestämdes också, och nu är det inte länge kvar! Det blev även en del myspys hemma hos Anna med te-kväll m.m. Tyvärr dog även min gamle Skutte som blev 8½år.



December:
Årets sista månad, och det blev en bra sådan också. Var verkligen inte mycket att göra i skolan, utan man mest lojdade runt och hade inget att göra. Behövde knappt gå dit. Hade GH-kväll hos Louise, vilket var riktigt trevligt. Sen blev det även årets första och enda pulka-åkning. Den 13 december var det äntligen dags för min, Anna, Malin och Maddes årliga tradition; Förjul. Kul jul var det med pepparkakshus, gröt, lussekatter m.m. Den sista delen av december blev det en hel del party, 20:e, 25:e, 27:e och 31:e för att vara exakta. Bra avslutning på året alltså!

Hallå trogna läsare

Såg precis att Maggan varit inne och bloggat lite grand minsann! Haha. Och som hon sa så har jag ingen dator här hos mamma nu efter ett litet bråk, så det är därför jag inte kan blogga så mycket. Men syrran var snäll och lånade mig hennes i några minuter nu :)

Nytt år nu alltså, och nyår blev allt trevligt trots allt. Vi hade lite planer, men dom sket sig och jag var på dåligt humör efter samma bråk som gjorde att jag nu inte har någon dator.. Men som sagt, det ordnade upp sig tillslut. Var hos Martin först, sen gick vi till stan en snabbis vid 12-slaget och efter det hamnade jag och Malin hos Linus. Var kul att träffa de där grabbarna igen, så länge sen man såg dom nu.

Nu i dagarna händer det inte så vidare mycket. Jag sitter hemma och är lite smått förkyld. Dricker en maaaassa grönt te med olika smaker för att lindra det onda i halsen och kollar på tv och bara tar det lugnt.


A-S, Sophie och Frida

Jag, Frida och A-S

Malin och Sophie

Guest

Åhå ja, för alla er trogna läsare av denna blogg kan jag ta o berätta att Emma inte har någon dator jusst nu.. Så jag, Maggan gästar lite för att underhålla lite snäll som jag är. Emma har ingen aning om detta, men hon kan väl inte bli annat än glad över att ha en sån fantastisk vän.

Tjaa vad som hänt på sista tiden är väl inte så mycket mer än att det har gått och blivit nytt år. Hur detta firades går inte jag in på mer än att jag kan tala för både mig o Emma och säga att det var roligt =)

Så mycket mer kommer jag inte på att skriva, kan tala om att nu när det är lov ligger Emma o sover till 2 ungefär om dagarna seg som hon är... ;) tjing tjong o tack för mig!