Lugn dag

Hallå hallå. Sitter på jobbet just nu och æter glass som Alina kom och delade ut av nån anledning? Haha, gott ær det iaf. Har varit hur lugnt som helst hær i servicesentret idag, inte alls många flyg, varken ut eller in, så då ær det inte mkt att gøra. Har bara møtt en person i rullstol och ett flyg och svarat lite i telefon i princip och ska møta ett till flyg om ungefær 45min, and that's it for today i princip. Hærligt hærligt.

Sen ikvæll blir det lugnt som vanligt, bara lite matlagning och kanske en promenad. Men nu kommer visst Berlin-flyget så dags att jobba lite igen. Ciao!

-




Jag saknar er alldeles för mkt just nu! Jag behöver lufta min tankar och umgås med världens bästa! Det måste finnas tid att ses alla fyra nästa gång jag kommer hem! ♥


Fredag

God morgon! Sitter just nu och laddar för att ge mig ut på cykeln i regnet och bege mig till jobbet. Vill inte gå ut i det här vädret, att sitta inne och kolla på film hela dagen känns mer lockande!

Igårkväll blev det iaf att åka till Mikro inne i Moss och ta en cider, vara med på quiz och lite sådär med en del från jobbet. Det var trevligt, dock kunde jag bara 2/40 frågor på quizet.. haha, men bättre än inget iaf.

Nej nu måste jag visst slänga på mig jackan och dra iväg. Ha en bra dag!


Oschloo

Denna torsdag har minsann spenderats i Oslo. Åkte dit i förmiddags och kom hem för nån timme sen. Har kikat i lite affärer, ätit lite gott och traskat runt en massa. Vi överlevde även att köra bil mitt i centrum och parkera i ett minitrångt parkeringshus! Duktiga vi.

Jag som inte hade tänkt köpa nånting kom självklart hem med tre påsar iaf. Shoppingnerven ryckte lite för mycket för att jag skulle kunna stå emot. Men jag är nöjd med mina köp, och det var ju ändå rea nästan överallt. Dock var bara ett av de plaggen jag köpte på rean, men ändå..


En blå skjorta från Zara, en svart lite genomskinlig skjorta från H&M och en mocka/skinn-kjol från Cubus!


28 juli

Underbara sol, underbara värme, underbara sommar! Varför kan inte alla dagar vara lika soliga som idag? Har varit ledig idag, så jag och Alina har legat ute och solat i ett par timmar. Spelade även lite TP när vi blev uttråkade och kände oss riktigt allmänbildade när vi kunde svaren på så många frågor. Sen att det var barnfrågorna vi körde med behöver jag väll inte nämna egentligen..

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och svalka av mig lite. Resten av kvällen blir det kanske nån film och popcorn eller nått sånt, låter ju inte helt fel.


oh what sweet joy it brings


Dagens låt: Tiger Lou - The Loyal

high strung and poorly hung
i think we're much too young
i hear a sound from your left lung
a melody so beautifuly sung


Måndag

Tillbaka till vardagen, och jag vet inte om det är positivt eller negativt. Jobbet är ju kul, men jag hade gärna varit ledig några dagar till och jag saknar redan min älskling. Helt galet trött var jag imorse också när alarmet ringde, trots att jag sovit iaf 6h. Men det var bara att masa sig upp och åka iväg till jobbet.

Efter jobbet har det inte hänt mycket. Lagade ihop en liten skaldjurswok med smak av vitlök och ostron förut (gott blev det!) och sen har vi varit iväg och handlat lite. Händer nog inte så mkt mer än så ikväll, för ikväll ska jag se till att komma i säng tidigt så att jag orkar upp vid 3 inatt..


Damn I'm hot today..


24 juli 2010

Tankarna florerar, humöret svajar och magen kurrar. Mindre roligt att vakna en lördagsmorgon och vara bakis. Men  det var det värt, för fan vad kul jag hade igår kväll! Först var det som jag nämt tacobuffé på mastis med Anna och Madde. Efter det drog jag och Anna hem och bytte om och satte oss sen på balkongen med en varsin drink.

En drink blev sen till två, tre, fyra, fem, sex osv och tillslut var flaskan slut, så då traskade vi iväg till Mastis igen och hade det galet roligt. Har inte skrattat så mycket på länge! Bilder kommer kanske när jag förstått mig på hur man för över från mobilen.. haha

Ääääntligen


Ville bara säga att jag nu är hemma i stan igen hos min älskling, har längtat så otroligt mycket efter min prins och nu äntligen får jag pussa på honom igen! Så jag ska bara mysa med honom hela dagen och ikväll blir det nog tacobuffé på mastis med Anna eller så. :)

Och btw, jag älskar min nya mobil! En aningen bättre än min gamla skit som börjar lägga av.

20 juli 2010

Jag är trööött, har ju ändå varit vaken sen 3 inatt. Och på jobbet var det riktigt lugnt otroligt nog, trots charter och flyg till malaga och athen (typiska varenda-passagerare-har-bagage-så-det-blir-superkö-flyg). Så då blev jag bara ännu segare när det var så lugnt.

Efter jobbet åkte jag och Alina in till Moss och kikade i lite affärer. Blev en tröja till jobbet, två tröjor till, strumpbyxor till jobbet och en del nya underkläder. Känner att det är dags att slänga dom gamla trasorna till trosor som hängt med ett tag och är totalt urtvättade.. :)


Måndag

Som alltid när jag är ledig en dag så är det molnigt och regnigt ute, jag som ville ligga ute i solen och njuta av sommaren idag. Tog iaf en cykeltur till Maxi och handlade lite, mest bara för att komma ut lite och inte bara sitta inne en hel dag. Och ja, det är väll det enda jag gjort idag i princip.

Nu ska jag iaf ta och hoppa i säng, senast halv 4 ska jag vara uppe igen och börjar jobba vid 5 imorn bitti. Hääärligt härligt. Hatar dom tidiga dagarna, jag är så långt ifrån en morgonmänniska man bara kan komma. På morgonen ska man sova, inte jobba, så är det bara. Men nu måste jag som sagt gå och lägga mig, god natt!

Dear John


Måste ju förresten tipsa om filmen Dear John för er som inte sett den. Den var så bra så bra. Påminner lite om Dagboken (samma person som gjort den eller något har jag för mig?). Satt och tjöt som bara den till filmen, så otroligt fin och en riktig kärleksfilm. Se den!

Sleeeten

Gah, var helt sjukt mkt att göra på jobbet idag. Började halv 12 och hade inte tid att äta förens halv 8 ikväll, och sen slutade jag vid 8. Härligt. Var ganska lagomt sleten när jag kom hem förut.

Nu sitter jag och slötittar lite på Ondskan. Har sett den ett antal gånger, men den är ju så pass bra att den är värd att se ännu en gång. Är helt galet sugen på chokladbollar också, och ostbågar, chips och dipp och choklad. Ååh, jag vill moffa.. Skulle kunna döda för lite onyttigheter just nu. Eller ja, nästan iaf. Åååh. Otroligt intressant att veta va? Guess not. Men nu ska jag kanske ta och sova snart. God natt!

Jobb jobb jobb


Jag är trött och seg och vill bara ligga ute på gräsmattan när det för en gångs skull är sol här, men nehe då, för det går minsann inte. Nu måste jag dra till jobbet i mina fina kläder. Ha en bra dag alla, ciao!

16 juli 2010

Har varit fullt upp på jobbet idag, helt fullt med folk i hela terminalen. Men då går tiden fort iaf, skönt. Ikväll har jag bara druckit te, läst Elsas Mode och kikat lite på Risky Business med en ung Tom Cruise i huvudrollen. Måste erkänna att han faktiskt såg rätt bra ut i sina yngre dagar..

Och nu är det nog dags för mig att sova alldeles strax, imorn blir det jobb nästan hela dagen igen. God natt!

Kvällspromenad

Det har varit riktigt ordentligt skönt att vara ledig idag och bara tagit det lugnt hela dagen. Nu på kvällen när solen kikade fram efter allt regn så blev det även en liten kvällspromenad ner till vattnet. Härligt.

Resten av kvällen blir det film och popcorn. Låter rätt bra i mina öron. Ciao!


Hi there sony

Sony Ericsson Xperia X10
Nu är den äntligen beställd! :D


Taking a trip down memory lane

Har suttit här en timme. skrivit. suddat. skrivit. suddat.. vart är orden?

Jag gillar inte att vara själv, tankarna blir för många, för invecklade och jobbiga. Nu går jag och lägger mig istället, godnatt! ♥

Boktips!

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvannMåste bara tipsa om den senaste boken jag läste ut, nämligen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Boken handlar om just det titeln säger och en månadslång jakt på honom och dom personer han träffar under tiden. Den handlar även om hans resa genom 1900-talet och allt han är med om under hans liv.

Den är rätt annorlunda om man jämför med böcker jag vanligtvis läser, men den var verkligen bra och faktiskt rolig! Väldigt osannolik visserligen, men som sagt, bra var den! Så det jag vill komma fram till är; läs den! :)

 

Sällskapssjuk

Jag kommer seriöst aldrig klara att bo helt själv. Nu har jag varit hemma i en timme efter jobbet, och jag skulle göra vad som helst för lite trevligt sällskap! Ingen hemma, inte en enda kul inne på msn och alldeles för dyrt att smsa eller ringa. Jag känner mig isolerad och ensam, inte kul alls juuu..


Blixtar och dunder, magiska under

Uvær Dette bildet er tatt fra Jeløy i natt, mot Mossesundet. (Privatfoto: André Solli)



Åh, vilken underbart väder det var inatt! Hundratals blixtar, åska och regn som smattrade utanför fönstret. Det var minst en blixt var 3e sekund, kändes som att att stort gäng paparazzis stog precis utanför fönstret och knäppte med kamerorna som galningar. Och då och då kom det en stor smäll efter blixtarna också, så sjukt mysigt! Hade hemskt gärna suttit på en veranda med en filt runt mig igår kväll och bara kolla på blixtarnas skådespel på himlen! Så mysigt så :)

Nu har jag precis ätit en riktigt god frukost och ska väll kanske ta och klä mig, för om 20 min är det dags att cykla iväg till jobbet och spendera större delen av dagen där. Ciao!

12 juli 2010

Så var det måndag, och dags att åka tillbaks till norge för min del. Kunde inte heller denna gång hålla tillbaka tårarna när älskling åkte till jobbet för nån timme sen. Nu är det nästan 2 veckor innan vi ses igen, och jag saknar honom redan. Helt galet hur beroende man kan vara av någon, men jag älskar honom verkligen, min prins.

Idag ska jag iaf bara plocka ihop sakerna jag ska ha med till grannlandet och hem till pappa en sväng och sen gå till bussen. Är inte så jättesugen att sitta på en buss i 4h när det är så fint väder ute.. Meeen men. Nej nu ska jag ta tag i dagen och se till att få allt gjort. Ciao!


Igår och idag

Helt sjuukt vad varmt det har varit ute idag! Trodde jag skulle svettas ihjäl ett antal gånger. Har iaf spederat dagen ute i skärgården med älskling, björn och johan. Var riktigt skönt att bada när det var så varmt ute, även om det var lite väl kallt i vattnet.. Sen har det även handlats och packats lite, och efter det köpte vi pizza som förtärdes här hos babe och nu kollas det på vm-finalen.

Gårdagskvällen spenderades i Karlstad på inflyttnings/födelsedagsfest hos Anna och Anton. Var även då helt gaaaalet varmt. Drack iaf en massa goda drinkar (lite väl goda kanske, alkoholsmaken försvann ju lite så dom slank ner rätt lätt, och ja, det känns ju idag..), pratade och hade det trevligt. Gick sen vidare till Glada Ankan, och även där var det helt galet varmt. Dansade iaf röven av oss med några tyskar ett tag, och ja det är väll det enda jag kommer ihåg som hände där.

Sen blev det ju lite (ehm, mycket kanske ) krångel innan vi kom hem. Men vid 5 kom jag innanför dörren iaf, tröttare än någonsin. Det har nog aldrig varit så skönt att krypa ner i sängen brevid älskling som det var då!


Jag älskar dig


Störst av allt är kärleken ♥


Båttur

Ja det blev allt en tur på sjön med Malin tillslut. Var riktigt molnigt när jag vaknade vid halv 10, men vid 12 hade det ordnat upp sig så då for vi iväg en sväng. Låg ute på en ö och solade, pratade och åt lite melon. Hääärligt härligt. Sen for vi in mot stan igen efter några timmar och jag började traska hemåt tills pappa kom och plockade upp mig.

Nu har jag nyss tagit en dusch och sådär, och ska snart göra mig iordning och efter det går jag och älskling iväg till kina restaurangen tror jag och äter lite mat. Ska bli gott! Ha en trevlig kväll nu hörrni, för det ska iaf jag ha! Ciao!


Ingen ny mobil riktigt än

Hallå hallå. Idag har det minsann varit en riktigt lugn och seg dag. Satt ute på balkongen ett bra tag idag och läste och sådär innan jag fixade mat tills älskling kom hem från jobbet. Efter det gick vi hem till pappa, och sen bar det av till karlstad. Letade runt på en massa ställen efter mobilen Xperia X10 som jag tänkt köpa. Dock hade dom den inte i vitt på något ställe som var relativt billigt, så det blir att beställa den istället.

For även runt lite mer och handlade och så innan vi åkte hem igen. Jag och babe fixade då lite hemmagjord pizza och åt framför tvn, gottit var det. Och nu är det dags att sova tror jag minsann. Hoppas att jag vaknar upp till en solig och varm dag så att Maggan och jag kan åka ut på sjön imorn! :)


Gårdagen

Efter att ha legat på spikmattan hela kvällen i förrgår och varvat med en varm vetekudde på ryggen så fungerade den någorlunda bra igår. Så jag traskade hem till mamma där jag låg ute i solen ett bra tag. Sen kom babe och hämtade mig och så for vi hem. Duschade och sådär och gick sen till mastis där det blev räkfrossa, riktigt gott var det! Älskling och hans friends gick och tränade, och madde och josefine gick också, så tillslut var det jag, anna och malin kvar :)

Vid 9 gick vi därifrån och åkte och köpte lite gott och satte oss i gästhamnen och pratade och hade det mysigt. Är så glad att jag har världens bästa människor runt mig igen, vill just nu inte åka tillbaks till norge och vara utan dom ett tag igen. Ni är bäääääst!


6 juli

Ursäkta språket, men jääävla fittrygg!! Har aldrig haft såhär ont i ryggen förut, kan knappt röra mig eller nånting utan att få tårar i ögonen för att det gör så jävla ont. Har tagit ipren iaf och ska lägga mig på spikmattan och hoppas att det blir lite bättre. För ja, nu tycker jag verkligen synd om mig själv.. ÅÅÅH det är inte kul alls!!

Men men, hade iaf ett paket att hämta ut på maxi och så hade det kommit två paket hem också, så det muntrade ju upp lite iaf! Nej nu ska jag försöka kämpa mig ut i köket. Ciao!

Rygghelvete

Igår rullade bussen in till Kristinehamn vid 5 och då kom älskling och hämtade mig och så åkte vi ut till skärgården en liten sväng. Sen på kvällen blev det att laga lite mat och bara mysa. Var riktigt trött eftersom att jag varit vaken sen 3 på natten, så jag kände mig ungefär som en klubbad säl. Det blev alltså att sova rätt tidigt igår kväll :)

Idag har jag inte gjort alls mkt än. Böjde mig ner samtidigt som jag nös förut, och det högg till i ryggen som in i helvete. Gjorde så sjukt ont så jag bara skrek rätt ut och visste inte vart jag skulle ta vägen. Och nu sitter jag här och kan inte röra på mig i princip, gör så jävla ont i ryggen hela tiden och jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Åååh jag orkar inte, har suttit här i typ 2h nu och kan inte resa mig upp. KUL verkligen..

God morgon magistern!

Här sitter jag och är trött efter dagens jobbpass. Var bara 3h, men att börja 04.30 är verkligen inte kul, som jag sagt så många gånger innan. Men ska sitta på en buss i 4h senare, så kan ju förhoppningsvis sova lite då.

Har iaf bytt bort mitt pass på torsdag, så nu är jag ledig en hel vecka! Ska bli skönt att komma hem och ta det lugnt och bara njuta av sommaren! Hoppas bara att det blir fint väder nu..

Nej nu ska jag ta och packa ihop det sista och sen se om AnnaSofia kanske kan ta och skjutsa mig till jobbet så att jag kan ta buss till oslo därifrån. Ciaaao!


Tummen upp för en veckas ledighet!


Sööööndag

Nu är jag redo för att åka till jobbet för andra gången idag. Jobbar split, så hade en vakt 04.30 - 07.30 och nu blir det 15.00 - 20.00. Var otroligt trött imorse eftersom att jag inte kom i säng förens strax innan 1.. Vi var hos Isabell och grillade, drack lite cider, lyssnade på musik och hade det trevligt igår. Så ja, därför blev det inte så mkt sömn inatt.. Men kom ju hem vid 8 igen så då var det bara att hoppa i säng och sova några timmar till.

Nej nu kommer Christine och hämtar oss snart, så dags att kila. Ciao!

1 ½ dag i Strömstad

Jag och Alina hade lite tråkigt igår kväll, så vi hoppade på en buss till Strömstad lite spontant! Hittade ett ledigt rum på ett vandrarhem, fräschade till oss och sen gick vi och åt skaldjurstallrik på en restaurang vid vattnet. Underbart gott! Efter det gick vi till Pråmen och drack drinkar. Senare drog vi vidare till The Cod med Marie och Malin där vi träffade på lite mer kul folk, drack mer drinkar och dansade. När det stängde vid 3 blev det efterfest på en segelbåt som några norska killar hade. Kuuuuul kväll var det!

Kom hem vid 5 på morgonen, sov några timmar och sen upp och köpa frukost och sedan vidare till samma båt jag nyss nämnde. Tog en tur ut till en liten ö, sen vidare till en vik där det solades, badades och lyssnades på musik. Så sjukt underbart jävla härligt!

Efter några timmar åkte vi in mot stan igen. Jag och Alina sa hejdå till gutterna och mötte upp Anna-Sofia. Köpte lite mat och la oss på en liten mini-ö och åt och solade och badade tills 5-6 nångång. Klädde oss sen och åkte vidare till ett stort shoppingcenter och sen hem igen.

Är riktigt ordentligt röd just nu lite överallt och kommer antagligen flagna som fan sen. Men jaa det har verkligen varit så jäkla kul, härligt, sjukt, skönt och jaa helt underbart bara att komma iväg till västkusten en liten sväng! :)