31 oktober 2010

Tummen upp för Alicante! Idag har vi solat, tagit ett snabbt dopp i en iskall pool, åkt till stan och kikat, ätit paella och ikväll chillat med en kopp cola framför en film. Mys.

Bilder kommer kanske imorn! :)


Tidsinställt inlägg

Nu flyger vi vidare. Next up: Alicante


Wroclaw

Wroclaw, staden med hundra broar. Riktigt mysig stad måste jag säga, när vi väll hittade till de finare delarna som gamla stan och sådär. Älskar alla färgglada och fina hus! Och fontäner, broar, parker och allt. Riktigt höstfint är det här.

Nu håller vi på och packar ihop det sista och ska snart checka ut, sen ska vi kanske bege oss mot stan igen eller leta efter ett spa eller nånting. Men först, frukost! Min mage är huuuungrig.



29 oktober 2010

Hallå där! Sitter just nu på ett café i polen och äter supergod glass! Polen är typ.. jaa lite som man tänker sig Polen, lite ghetto och gammalt typ. Men vissa områden är riktigt fina!

flygresan hit var verkligen inte kul. Fick så galet ont i bihålorna eftersom att jag är förkyld så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Gjorde helt sjukt ont verkligen! Landningen var inte heller kul, för det första dök vi ner med nosen neråt (hallå?? Varför??) och vid landningen gungade vi en massa och kom aldeles för fort in och fick superbromsa. Lite felbedömning av piloten? Långt ifrån kul iaf.

Resten av dagen vet jag inte vad vi ska hitta på, får se vad det finns för kul saker att göra :-)

Ut på tur aldrig sur

Nu är det dags för oss att bege oss till flygplatsen och sen bege oss iväg på vår lilla resa med tre olika destinationer.

First up: Wroclaw!


Återigen gryr dagen


Dagens låt: Fred Åkerström - Jag ger dig min morgon


Snorunge

Jag. hatar. att. vara. sjuk.

Bye bye Norportare

Så har jag nu gjort min sista dag på Moss Lufthavn Rygge, eller ja, det vet jag ju inte säkert, men sista på ett tag iaf. Vid 05.30 stämplade jag in och sen satt jag och gjorde i princip ingenting i 7,5h.. Var nästan inga som ville flyga idag tydligen, mellan 30-40 passagerare på de flesta flygen. Långtråkigt med andra ord.

Sen blev det att säga hej då till flera kära kollegor, vilket var trist. Men som sagt, vet ju inte säkert om det var sista dagen. Funderar ju på att flytta till Oslo och jobba där, och då kan jag ju jobba extra på MLR. Sen kan det ju hända att jag kommer tillbaks nästa sommar också :) Men iaf, jag kommer definitivt sakna alla härliga Norportare! Det har varit riktigt kul att jobba med er!




25 oktober 2010

Godkväll! Idag var det jobb tidigt igen, och det var riktigt svårt att komma ur sängen imorse/inatt.. Men jobbdagen var snabbt avklarad, och direkt när jag kom hem la jag mig och sov några timmar vilket var välbehövligt.

Resten av dagen har jag bara pimplat te framför tvn. Har blivit superförkyld, så hela huvudet känns helt snorfyllt och halsen gör ont. Inte så kul när jag har jobb och resa framför mig, hoppas jag blir frisk under natten!

Nu ska jag iaf ta och lägga mig i sängen och fortsätta dricka te och snora och kolla på något Greys avsnitt eller två innan det är dags att sova. Ciao!


Tiden bara gick

I förra inlägget var jag riktigt glad eftersom att babe skulle komma hit. Men helgen har gått waaaay too fast, och nu har han nyss åkt hem igen. Så ja, nu är det ingen glad Emma som skriver. Även fast det var sista gången vi sa hej då till varandra på ett bra tag så var det fortfarande lika jävla jobbigt.. Jag vill och behöver verkligen ha honom här hos mig nu, men vi får minsann vänta iaf två veckor tills vi ses igen..

Så resten av kvällen ska jag bara ta en varm dusch och sen tröstäta choklad tills jag ska sova, vilket blir tidigt. Började 04.30 imorse och gör det även imorgon. Har fortfarande inte vant mig vid så tidiga mornar..


22 oktober 2010

Nu är det fredagsmys, idol, nudlar och chilinötter som gäller. Härligt härligt. Har spenderat största delen av dagen på jobbet där det i början var mycket att göra och sen blev lugnt resten av dagen.

Och jaa mer än så har jag nog inte att säga. Eller joo förresten, min älskling kommer hit inatt, så nu är jag glaaaad! :)

20 oktober 2010

Back home in Norway. Inte kul. Jag älskar London, jag vill dit igen. Det är en stad jag verkligen inte tröttnar på. Underbara ställe. Men jag ska dit igen, utan tvekan.

Våra dagar i London orkar jag inte skriva så mycket om. De var bra, minst sagt. Dock vågar jag inte kolla hur mycket pengar jag har kvar på kontot nu.. Men snart lön igen som tur va! Men ja, istället för att berätta om resan så får ni se bilder!



















boom boom boom

I looove london! 5e gången jag är här, och jag åker gärna hit minst 5 gånger till! Eller flyttar hit, det vore inga fel.. igår och idag har vi shoppat och spenderat alldeles för mycket pengar och ätit riktigt god mat. Nu gör vi oss iordning på hotellet och snart är det dags att traska iväg till en mysig pub! Ciao!

See you on wednesday!

Det är helt gaaaalet vad segt det gick på jobbet idag, tittate på klockan i princip var tredje minut och det kändes som jag var där precis heeela dagen. Men tillslut fick jag äntligen åka hem, skönt.

Ikväll har vi ätit god mat och sen brownies till efterrätt, riktigt ordentligt goda är dom där browniesarna verkligen. Och nu har jag precis packat ner lite saker som ska med till London, för imorgon bitti ååååker viii! :D


Det är tomt utan dig


Jag borde gå och lägga mig, men jag vill inte, jag vill inte sova utan att ha min älskling brevid mig, jag vill inte krypa ner i en tom säng, jag vill inte vänta en hel vecka tills jag får sova i min älsklings varma famn igen.

Jag saknar dig.


15 oktober 2010

Idag har jag varit ledig och det var riktigt skönt att sova länge. Dock vaknade jag till så fort ett flyg dundrade över huset, lite irriterande när jag ville ha en skön sovmorgon..

Direkt efter att jag käkat en sen frukost så satte jag igång och städade köket. Och nu är minsann nästan hela lägenheten ren, förutom ett rum. Får hoppas att det kan förbli såhär rent också.. Jag och AnnaSofia har även varit och handlat och sen bakat riktigt goda brownies med valnötter i, lite fika måste man ju ha hemma när Becka och Elinor kommer hit imorn ;D

Nu ikväll har jag gjort en lax- och spenatpaj (otroligt god!) och nu kollar jag på idol. Måste även hinna packa ner lite småsaker i pauserna som ska med till London, för imorn har jag nog inte mycket tid över till att packa.


What if


God kväll. Nä, inte mycket att berätta om denna dagen heller. Har bara jobbat största delen av dagen. Ganska lagom mycket att göra där idag, men tiden gick ändå otroligt långsamt. Inte kul. Och nu har jag nyss tittat på Välkommen Åter och ätit korv i bröd. Bra program det där. Och korven var god, faktiskt. Har alltid hatat korv i bröd förut, men nu tycker jag till och med om det. Bara så ni vet alltså.

Nej kanske skulle ta och göra nånting vettigare än att skriva om korv, som att kolla nyheterna på tvn istället, ohyggligt vettigt. Ciao!

12 oktober 2010


Yuuuummie. Nytt sushiställe i Moss, I like. Som jag längtat efter lite sushi.
Är det nån som gillar inlagd ingefära som man jämt får till förresten? Det smakar ju parfym.. Blä alltså.


Promenad en solig höstdag

Idag har jag varit ledig, vilket har varit skööönt. Äntligen är jag utvilad. Efter att ha ätit en sen frukost och allt sånt där så tog jag och AnnaSofia en liten promenad ute i solen. Var riktigt härligt att vara ute i friska luften ett tag.

Annars så har jag inte hunnit med så supermycket mer idag eftersom att jag gick upp såpass sent. Varit och handlat en del och så bara, så nu har jag lite käk hemma. Men nu har halv åtta hos mig börjat, så det ska jag ta och kika på. Ciaaao!


Det går segt nu

Dagen har spenderats på jobbet även idag, så har inte mycket att skriva om när jag bara jobbar och sen kommer hem, äter, kollar på tv, sover och sen går upp och jobbar igen.

So that's it for now.

Söndag 10 oktober



Söndag och alldeles strax dags för jobb igen. Är otroligt trött trots att jag sovit i 8h, så imorgon blir det att sova lääänge.

Vet inte varför jag bloggar nu egentligen, har ju faktiskt inget att säga. Eller jo, jag är glad för om en vecka vid den här tiden är vi framme i London. Woopidoo.

Dags att cykla iväg, ciao!

8 oktober 2010

Så har jag än en gång sagt hej då till min älskling och åkt tillbaks till grannlandet. Så nu är jag tillbaks i den skitiga lägenheten på såstadveien.. Men nu är det bara lite mer än en vecka tills vi åker till London, jag längtar!

Idag har det varit jobb som gällt. Växlade hela tiden från att vara långa köer och en massa att göra till att vara superlugnt och sen långa köer igen. Men dagen gick rätt fort iaf. Och nu har jag precis duschat och alldeles strax är det Idol, wiie! :) Fast först måste jag fixa lite käk, jag är huungrig.


Den här stora, feta, goda hamburgaren jag gjorde för några dar sen skulle inte sitta fel nu.. haha


6 oktober 2010

När man har alldeles för mycket tankar i huvudet är det alltid skönare att sysselsätta sig med något annat, och för stunden bara skjuta bort tankarna. Så idag promenerade jag hem till Anna och var där i flera timmar och åt äppelpaj, drack te och pratade. Trevligt trevligt!

Efter det bar det av till pappa, sällskap är ju bättre än att vara själv. Var där ett tag och sen åkte vi och handlade innan pappa släppte av mig här hos Steven igen. Så snart ska jag ta och laga lite mat. Blir rotfrukter i ugnen, kyckling och café de paris-sås till. Blir nog gott förhoppningsvis.


Takes a little more than that

Jag har så fruktansvärt mycket att tänka på. Så mycket att reda ut. Och just idag känns det hopplöst. Att inte veta är så jobbigt, jag vill ha det klart för mig. Jag vill skriva och prata, men vet inte vad jag ska säga. Jag känner mig helt likgiltig och vet inte vad jag ska göra. Jag vill bara lägga mig i sängen igen, dra en djup suck, och somna om. Och att allt ska vara bättre när jag vaknar igen. Alla har vi sånna här dagar och idag är det min tur. Så är det. Jag får helt enkelt fokusera på nånting annat och hoppas på det bästa.


Måndag 4 oktober



Idag har jag bara varit hemma hela dagen. När älskling åkte till jobbet klev jag upp och tog en varm och skön dusch. Efter det har jag uppdaterat mitt CV och personligt brev och sökt lite jobb. Så får se vart jag tar vägen i november, Oslo, Kristinehamn eller någon helt annanstans. Who knows..

Nu är jag för övrigt helt gaaalet uttråkad. Vet inte vad jag ska hitta på.. Kanske gå och handla lite mat, men har ingen aning om vad jag vill äta ikväll. Sushi vore ju riktigt gott, men det orkar jag inte riktigt ställa mig och pillra med. Nej men dags att resa röven ur soffan iaf, ciao!

3 oktober 2010

Har nyss ätit riktigt goda mackor med avokado, camembert, rödlök, salami och lite sånt där. Så gott så. Och nu sitter jag här och är trött och uttråkad. Babe sitter och spelar och är osocial, så jag ska väll ta och sätta på en film och halvsova lite.

Annars idag så har jag varit hem till pappa och ätit lite god mat och lämnat lite tvätt. Sen kom älskling och hämtade mig och då blev det en sväng till hans föräldrar innan vi åkte och handlade och sen åkte hem igen. Och sen vi kom hem så har det inte direkt hänt mycket.

Men nej, nu ska jag ta och kika på film istället. Sex and the city 2 får det nog bli :)


Bara för att vi är bäst helt enkelt

En riktigt seg dag har det varit idag och jag har inte direkt varit på bra humör pga flera olika anledningar.. Men satt precis och läste gamla blogginlägg, och Malin, även om du är 60 mil bort så kan du verkligen det där med att få en på bra humör! Haha, I loooove bilden nedan! En gammal bakgrund som världsbästa Maggan knåpat ihop åt mig ;D


1 oktober 2010

Goddagens! Nu är jag äntligen hemma hos älskling igen! Dock är han på jobbet.. Men det var verkligen otroligt skönt att få somna brevid min babe inatt :) Han åkte till jobbet vid 9, och jag klev inte upp ur sängen förens vid halv 1. Så nu är jag allt utvilad.

Har precis gjort mig iordning och är nu redo att möta dagen. Ska gå hem till mamma snart och hämta ett paket som kommit till mig, sen gå hem till pappa en snabbis, sen handla och sen fixa mat så att det är klart tills älskling kommer hem från jobbet.

Så jaa nu borde jag väll ta och stänga av datorn om jag ska hinna med allt kanske. Ciaaao!