Segare än segast

Är så grymt trött och har nått otroligt ont i fötter, knän och ryggen just nu. Har ju stått upp från 9 imorse till 9 på kvällen, och det har inte kroppen gillat. Men dagen har som sagt varit över förväntan! Direkt när vi kom fram så checkade vi in och började göra iordning vår monter. Även om den inte blev så supersnygg så kan jag säga att den var bra mycket finare än många andras!

Sen under dagen så stog vi bara och sålde en hel del lotter och pratade med lite folk. Tur att vi iaf hade några lite småroliga monter-grannar som livade upp lite! haha. När alla lotter var slutsålda och klockan närmade sig halv 4 så packades det ihop och checkades ut innan vi åkte med Linda hem till henne där vi bytte om och gjorde oss iordning inför galamiddagen eller vad man ska kalla det.

På nöjesfabriken bjöds det på en god välkomstdrink, mättande mingelbuffé, lite dansuppträdanden, en hel del prisutdelningar (dock inget pris till oss.. inte för att vi hade väntat oss det direkt) och lite mer. Lite jobbigt var det att man var tvungen att stå upp vid borden även där, det höll på att ta knäcken på oss ett tag.

Men nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova gott i fleeera timmar, god natt!


Våran lilla monter :)

Maggie, min kära företagar-vän!

Sen blev det nöjes som sagt, här väntar vi på att det ska börja!

Scenen och konferencieerna (stavning?)

Sen var det slut och dags att åka hemåt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback