You have a very funny retardation

Veckan på Kos var verkligen helt underbart skön. Sol, värme, bad och allt annat var precis vad jag behövde! Det har varit över 30 grader varje dag och jag har svettats som aldrig förr. Även på nätterna var det runt 30 grader, och utan ac blev det rätt varmt på rummet. Inte skönt.

På kvällarna blev det först gooood grekisk mat på restaurang, sen till hotellet för att föra lite och sen ut till bargatan. Trots att det börjar gå mot lågsäsong så var det fortfarande en hel del folk, och West var nog det stället där det spenderades mest tid. Dans på baren, borden och lite överallt blev det, kul kul.

Hamnade även på Mcd nån kväll där en beställning lät ungefär såhär:

-Six topless black tigers, six bicycles and six gossedjur!
-We don't have six bicycles..
-You have two, I take two!


Okej det låter inte så kul när man skriver det, men det var helt sjukt kul då. Och ja, det besöket slutade med att vi blev utslängda från mcd, sprang därifrån hällandes vatten på varandra och alina missar att det är en trapp framför sig och smäller rätt ner i gatan. Haha.

Hotellet hotade med att ringa apollo och att vi skulle bli utslängda efter en del händelser (host.. alina..host..) så de var rätt glada när vi åkte därifrån igår iaf :)
























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback