1 ½ dag i Strömstad

Jag och Alina hade lite tråkigt igår kväll, så vi hoppade på en buss till Strömstad lite spontant! Hittade ett ledigt rum på ett vandrarhem, fräschade till oss och sen gick vi och åt skaldjurstallrik på en restaurang vid vattnet. Underbart gott! Efter det gick vi till Pråmen och drack drinkar. Senare drog vi vidare till The Cod med Marie och Malin där vi träffade på lite mer kul folk, drack mer drinkar och dansade. När det stängde vid 3 blev det efterfest på en segelbåt som några norska killar hade. Kuuuuul kväll var det!

Kom hem vid 5 på morgonen, sov några timmar och sen upp och köpa frukost och sedan vidare till samma båt jag nyss nämnde. Tog en tur ut till en liten ö, sen vidare till en vik där det solades, badades och lyssnades på musik. Så sjukt underbart jävla härligt!

Efter några timmar åkte vi in mot stan igen. Jag och Alina sa hejdå till gutterna och mötte upp Anna-Sofia. Köpte lite mat och la oss på en liten mini-ö och åt och solade och badade tills 5-6 nångång. Klädde oss sen och åkte vidare till ett stort shoppingcenter och sen hem igen.

Är riktigt ordentligt röd just nu lite överallt och kommer antagligen flagna som fan sen. Men jaa det har verkligen varit så jäkla kul, härligt, sjukt, skönt och jaa helt underbart bara att komma iväg till västkusten en liten sväng! :)


Kommentarer
malin säger:

kläder i olika storlekar säljes på min blogg !

checka inom :)

2010-07-02 | 10:10:31
Bloggadress: http://jagkallashon.blogg.se/
Becca säger:

Gud vad mysigt det lät! :D

2010-07-02 | 13:11:16
Bloggadress: http://mollies.se
molly säger:

har en fototävling på min blogg, vill du vara med?kolla då min blogg och anmäl dig vetja;)

2010-07-03 | 15:56:27
Bloggadress: http://mollyhejsan.blogg.se/
Anna säger:

faaaan va hääärligt!

2010-07-03 | 21:44:03
Bloggadress: http://catchadream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback