Igår och idag

Helt sjuukt vad varmt det har varit ute idag! Trodde jag skulle svettas ihjäl ett antal gånger. Har iaf spederat dagen ute i skärgården med älskling, björn och johan. Var riktigt skönt att bada när det var så varmt ute, även om det var lite väl kallt i vattnet.. Sen har det även handlats och packats lite, och efter det köpte vi pizza som förtärdes här hos babe och nu kollas det på vm-finalen.

Gårdagskvällen spenderades i Karlstad på inflyttnings/födelsedagsfest hos Anna och Anton. Var även då helt gaaaalet varmt. Drack iaf en massa goda drinkar (lite väl goda kanske, alkoholsmaken försvann ju lite så dom slank ner rätt lätt, och ja, det känns ju idag..), pratade och hade det trevligt. Gick sen vidare till Glada Ankan, och även där var det helt galet varmt. Dansade iaf röven av oss med några tyskar ett tag, och ja det är väll det enda jag kommer ihåg som hände där.

Sen blev det ju lite (ehm, mycket kanske ) krångel innan vi kom hem. Men vid 5 kom jag innanför dörren iaf, tröttare än någonsin. Det har nog aldrig varit så skönt att krypa ner i sängen brevid älskling som det var då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback